Şimdi Ara

⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU) ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM 🏆🏆 (985. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76.392
Cevap
83
Favori
2.125.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
122 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 983984985986987
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bizim savunma Sivasın ileri hattı için biçilmiş kaftan.Her topta max gradeli,kayodeyi kaçıracaklar.Vida oynarsa en az 3 gol yeriz pazartesi günü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana göre ayağı gelmiş geçmiş bizde oynayan en kötü olan kaleci Ersin. Bunlara Vida-Nskala'yı ekleyin topla defanstan çıkmanız neredeyse imkansız. İşte biraz ayağı düzgün olan adam Welinton. O da savunmanın ön tarafa çıktığı yerlerde yerini kaybediyor!

  • Ersin çizgide iyi kaleci ama çizgi kalecisi olmak yeterli değil. Hataya çok müsait kaleci ayakları kötü olduğu için her topu taça attığı için rakipler de cesaretle pres yapıyor.

  • ben olsam ersini satıp begovic gibi bi kaleci alirdim. ersin potansiyelli bi kaleci ama bu sezonu beşiktaşin şansa birakma şansi yok. bizde altayi parlatma uğruna kaleye takviye yapamiyoruz mesela. kulüplerin bi karar vermesi lazim oyuncu yetiştirme kulübü müyüz yoksa şampiyonluk için mi oynuyoruz

  • quote:

    Orijinalden alıntı: 10 Numara

    Sergen hocanın bunu sağlam şamarlaması lazım hocam


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sergen sergendir abi. yani bunu beşiktaşlı olmayan birisi, küçümsemek için illa bile bile yaparsa o ayrı konu da bi beşiktaşlının "sergen"i "sergen hoca" yapmaya zorlanmasının bi anlamı yok. nasıl maradona td olunca arjantin'de "hayır maradona hoca diyeceksiniz" mevzusu dönmediyse, zidane hala zidane ise; sergen de sergen. bunlar sembol isimler.

    alex şimdi fenerbahçe teknik direktörü olsa "alex" demiyecek miyiz yani ? alex ulan işte yani başbakan olsa ne farkeder



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawagolem -- 25 Aralık 2020; 1:2:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 Numara kullanıcısına yanıt
    Güven Yalçın'da bir gram vizyon olsa kafa olsa o pası atardı.Bakın boşverin Güven'i halı sahada maç yapmış ben ,sen veya buradan herhangi bir arkadaşımız o pası atardı.Hayır arkadaş ben kabul etmiyorum bizim rüyamızda kazanamayacağımız paraları kazanıp işi olan topa vurma,pas atma gibi basit şeyleri yapamamalarını. Aynısını Emre Güral yaptı eveledi geveledi sonra topu kaptırınca yalandan bacağım çekti numarası yaptı.
    Bu Güven Yalçın'ın kulağını sağlam çekeceksin süründüreceksin ki bir dahaki sefere pas atmamayı 10 kez düşünsün .

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sergen'e fevzi demeliyiz bence. cunku sacma sapan bir mubabbet olsun istiyorum.

  • Ya aslında tartışılacak konu değil bakın benim yaş 47 ben sergen desem bana da mı kızacaksınız? yapmayın bunun saygıyla ilgisi yok hakaret edilmedikçe⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU)  ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM  🏆🏆  mesela atiba ya atiba diyoruz ona da mı sayın atiba bey diyelim? ⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU)  ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM  🏆🏆 takılacak şey değil yapmayın⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU)  ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM  🏆🏆 

  • ⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU)  ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM  🏆🏆

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu welingtonun ve nsakalanın her 11 başladığı maç bizim için çok sıkıntılı geçiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erzurum maçında bir sıçradık, A. Gücü maçında iki sıçradık bakalım nereye kadar gideceğiz bu oyunla.


    Sivas'da A.Gücü'ne göre daha becerikli oyuncular var. A. Gücü maçındaki gibi oynarsak bu sefer puan kaybedebiliriz. Mutlaka üstüne koymamız gerekiyor. Hücumda hem Erzurum hem A.Gücü'ne karşı çok etkisiz kaldık.


    Topa sahip oluyoruz ama kale önünde pozisyona dönüştüremiyoruz. Sadece duran toplara sırtımızı yaslayarak galip gelmeye devam edebileceğimizi sanmıyorum.

  • Fabri bunlardan (toplamından) iki gömlek üstündü..panik olmuyordu, degaj yapabiliyordu, kapattığı köşeden gol yemiyordu ve bizi de eyvah gene kaleye top geliyor psikozuna sokmuyordu..Başka takımlarda ekmek yerler ,ancak Beşiktaş kalesine 3 beden ufak geliyorlar..Gençleri hırpalamak için yazmıyorum ,Allah yollarını açık etsin, ancak Beşiktaş kulübünün çıkarları bunları oynatmaktan geçmiyor..En fazla yedek olacak arkadaşlar..Fabri nin form durumu nasıl bilemiyorum ama başarıya aç ve ahlaklı uzun süre oynayacak yabancı bir kaleci bulmalıyız diye düşünüyorum




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tartekin -- 25 Aralık 2020; 9:27:34 >
  • 20 yaşında ki rıdvanın oynadığı top ile soytarı güvenin oynadığı top arasında dünyalar var resmen. Güven oyuna girdikten sonra 10 pas verdiyse 8 i hatalıydı. Ljajic gibi güven de kesilmeli. Veya son 10 dk abu yerine girmeli. Abu da dün sahada yoktu nedense yorgundu herhalde iki gözümün çiçeği.

  • Evett fikstür belli olduğunda ilk Beşiktaş maçlarına bakan ve sezonun final maçları olarak gören rıza hocayla karşı karşıya geliyoruz. Bize karşı ekstra motivasyon ile takımını maça hazırlayıp fb ve gs maçlarında pek oralı bile olmuyor. Anadolu takımlarının özellikle bize karşı ekstra kapalı savunma yapması da ayrı bir konu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 983984985986987
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.