< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Oyun devam ederken, topun gittiği bölgede oyun dışında bulunan Kitsiou denilen arkadaşı da unutmamak lazım. |
Adam maç boyu tekme tokat oynadı, sarı kartsız tamamladı sinir oldum. Bizden biri olsa ön defa atılırdı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sergen Yalçın: "PlayStation oynar gibi takım kuramıyoruz. Tamamen kulübün ekonomisine uygun hareket ediyoruz. Zorundayız. Transferler de bu şekilde oldu. Kulübü sıkıntıya sokmayacak transferler. Kulüp zaten yeterince zor durumda. Elverdiğince, uygun olursa, kulübe sıkıntı yaratmayacak, oynamaya ihtiyacı olan 1-2 oyuncu düşünüyorum. Kısmet olur mu bilemiyorum." |
Özete koymazlar diyordum. Araplar bile vicdana gelip özete koymuş. Özet içerisindeki net 4 tane sarı kartlık pozisyon. Dünyanın her yerinde sarıdır bunlar tartışmaya açık değildir. ![]() ![]() ![]() ![]() Ankaragücü tek sarıyı uzatmada yedi. Hayırlı işler. |
![]() Larin'in golü bunun daha tertemiz olanı. Hayır havadaki adam elini nereye sokacak acaba? Bu maçtaki adamlar bile golü verememezlik yapamadı halis muhlis yaptı ama. Tebrikler. |
yani ben de anlamadım bu işi oldu olacak adamları sarsınlar streç filmle, öyle oynasın herkes < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Vardan sezon başından beri lehimize karar çıkmadı için, sürekli 10 kişi kaldığımız için, aleyhimize vardan penaltı verildiği için ben buradan sitemimi belirtiyorum. SERGEN YALÇIN. Konuş reyiz konuş. |
|
![]() Türk futbolunun içinde olduğu durumu anlattım Alanya maçından sonra. Sonra gördünüz ne anlattığımı. Ben ne anlattım sonra neler oldu, bir bakın. Reyiz yargı dağıtıyor. 2-0 oldu. |
|
Kafasından neler geçirdi anlamak çok zor. Çok değişik bir futbolcu. |
|
Once topu surene bakacaksin, Beyin var mi vizyon var mi ona bakacaksin :) sonra o pasi bekleyeceksin |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Maçı dakika 70den sonra izleyebildim de. İlk yarı neymiş yahu öyle.İptal edilen gol rezalet. Yalnız o bu değil.Ankaragücünde ayağı olan bir forvet olsa sanıyorum 1 puan bile alamazdı Beşiktaş. Felaket maç.Umarım çözüm bulunur.Sivas maçı zor geçer yoksa.Altın değerinde 3 puan ama sorun çözülmezse bir anlamı kalmayacak. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hendrik Johannes Cruijff -- 24 Aralık 2020; 22:28:39 > |