Dorukhanı severim ama o paralar etmez. Bu çocuğun sonu, deli dana gibi yine topun önüne atlayacak artık bacağımı kopar, kolumu kırılır bilemiyorum. velinin başka versiyonu, veliye göre bu kendini hiç sakınmıyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 16 Aralık 2020; 15:37:14 > |
Yazdıklarımı tekrar gözden geçirin " Hak ettiğini istemek ne zaman suç oldu... " derken; Dorukhan ve menejerin düşüncesi vurgulanıyor. Başkan, asbaşkan ve hoca ortak bir karar verecek, onların alacağı karar esastır. Dorukhan, Türkiye de başka kulüpte oynamazın başka bir anlamı, yurtdışı olabilir hiç değilse giterken para kazandırsın. Kaldı ki ne sizler ve ne ben masada pazarlıkta yoktuk. Bizler ne desek boş ama kulübün, Bırakmam seni kampanyasına köstek olan akbabaların hiç söz hakkı yok, zırvalamayı kessinler. Bir de olayın şu yönünden bakın sizin sevdiğiniz bir arabanız var, misal 2014 model ederinin altında satar mısınız! 2019 model araç ile eş değer olabilir mi? :u an Dorukhan'ın durumu bu ya biraz ucuza yakınına verecek ya da çok parayı verene. Ekmek parası saygı duymak gerek ama ben şahsen kalmasını isterim. Karakteri şimdilik olumlu. |
Est hocam haddini asmak degil cok dogru birsey soyledin bende vurgu yapmak istedim. Derdimiz asla kimsenin Besiktasligini sorgulamak degil cok parasi olan daha iyi Besiktasli olmuyor. Imkanim olsa zengin isadami olsam Besiktasta projelerde yeralip milyonlar yatirmak isterdim. Bizlerin yaptiklari colde bir kum tanesi kadar zaten. Iyi forumlar herkese Besiktas iyi olsun bizde iyi oluruz, en azindan bir tesellimiz olur. |
Hayırdır dede Dorukhan'ın bahsedilen paraları hak ettiğini nereden çıkarttın ? Yada bizim kulübe faydamızın ne kadar olduğunu nasıl ölçtün de susmaya davet ediyorsun bizi. Seni sen yapan değerlere saygın olmazsa sen hiç bir şeyi hak etmiyorsun demektir. Beşiktaş sayesinde popüler olan bir futbolcu, şuan kulübün ona biçtiği yıllık değeri beğenmiyor. Ben böylesine teklif dahi sunmam. Beşiktaş'ı Beşiktaş yapan yüreğiyle oynayan parayı dert etmeyen futbolcular olmuştur hep. Para için gidenlerinde yüzde yüzü pişman olmuştur. |
Dorukhan meselesi kabak tadı verdi artık. Kalmak isteyen kalır, giderse yolu açık olsun. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 16 Aralık 2020; 15:58:25 > |
|
bu yazdiklarin düpedüz fanatizmden başka bir şey değil, Beşiktaşta popüler oldu diye bedava oynasin o zaman mantiga bak. bu profosonel bi hayat, hangi takim daha fazla verirse oraya gitmesi cok normal.evet aidiyet gösterebilir ama göstermediginde yuuuh pis kaka gitsin bir daha teklif edilmesin olayi fanatiklik.yarin adamin parasi bittiginde sen mi yetişeceksin imdadina.tabi ki sen burda fanatiklik etmeye devam edeceksin.herkes kendisini gelecegini düşünür bu kafadan cikin artik.Beşiktaş i Beşiktaş yapan parayi dert etmeyenlermiş bak hele Talisca sizi para icin birakti gitti, şimdi gelir hayaliyle sabah aksam hayal kuruyorsunuz. Git sor bakalim Taliscaya pişman olmuş mu gittigi icin hahaha < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clyme -- 16 Aralık 2020; 16:34:53 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
El Neny kim ya |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bana göre Beşiktaş'ta oynamaktan, kulübün bir parçası olmaktan mutlu olmayan kim varsa Allah yolunu açık etsin. Dorukhan kalsın oynasın isterim ama takımda toplamda yaklaşık €10M maaş bütçeli mutsuz / ruhsuz oyuncu güruhu varken üstüne başkaları eklenmesin lütfen. Takımın moralini enerjisini aşağı çekecek oyuncu istemiyoruz artık. Dorukhan'a teklifimizi yapmışız, kabul ederse ne ala. Etmezse de Allah gittiği yerde gönlüne göre versin. Konuyu sakız gibi uzatmak takıma zarar veriyor. Dorukhan çalışkan, gayretli, yürekten oynayan sevdiğimiz bir oyuncu. Yabancı sınırı gelecekse milli takım oyuncusunu bırakmak istemeyiz elbette ama yetenekleri ve kapasitesi de belli. Asla yerini dolduramayacağımız bir oyuncu da değil doğrusu. |
nefret ediyorum o uyuz hakemden. futbolun yuz karasi |
Trabzon maçına baktım, hakem resmen Avcı yancısı gibi geldi ( devamlı bakmadım ara ara açtım tüm kararlar Trabzon lehine, Adana demir aleyhine yazık) Ha bu hapcı Erzurum'dan sonra Adana'ya hakeme rağmen elenir ise çok gülerim, bu kadar iteleme, şişirilmeye rağmen. Lig de bu adamlar iş bulup ekmek yiyor. Yazık |
Avcı şaşırtmamış. Lig dışında her maça çöp gözüyle bakıyor. |