Şimdi Ara

⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU) ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM 🏆🏆 (887. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
76.392
Cevap
83
Favori
2.125.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
122 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 885886887888889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackLead

    Burada çoğu kişi sergen hocaya ağlama falan demiş ama adam sonuna kadar haklı. Bu yeni penaltı ve var kurallarıyla futbolun tüm doğasını bozdular, doğallığı bozuldu. Çok basit pozisyonlarda çok kolay düdükler çalınıyor. Maçın kaderi bir anda değişiyor. Fenerbahçe olarak bizimde böyle pek çok pozisyonda aleyhimize düdük çalındı ve hep geriye düştük veya moral olarak oyundan düştük. Bu işe keşke düzenleme getirilse. Zaten aklı başında tüm futbol yorumcuları da böyle düşünüyor. Hepten cılkı çıktı işin



    Futbolun doğallığından kastınız nedir oyuncunun hakemi aldatıp penaltı alması mı hani emek hırsızı idi bunu yapanlar futbolun güzelliği mi oldu şimdi bunlar Maradona elle gol attı lampard ın yarım metre geçen topu gol sayılmadı bunlar mı futbolun doğallığı futbolcu artık eline koluna sahip çıkacak sinsilik yaparken 2 kere düşünecek emin olun yine de hakemler inisiyatif kullanıyor her şeyi çalsalar pek futbol kurallarına uyan oyuncu yok belki fazla alışıldı oyunun bu gri yönüne futbol tarihin en güzel sistemi grilik yok neyse o herkes bunu istememiş miydi noldu şimdi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Roberto Baggio

    Abi maçı falan bırakında, Talişça olay ne ? Yataktan kalktım geldim. Arkadaş resim atmış.

    Yilbaşina tatile geliyodur
  • Kaleci oyunu tutabilseydi en kötü bir puanla ayrılırdık. Öncesinde serbest vuruş pozisyonunda yanlış durdu ama top direkten döndü. sonrasındaki pozisyon golü yedi ilk yarı 2 olsa neysede rakip tam düşmüş kaleyi bulan top gol oldu. Bu maçla ilgili 3 önemli nokta 1 haftalardır kızdığımız 3 defansif adama geri dönmesi 2 ikinci yarı çok iyi başladık ama kilid açıcı yine yoktu (10 numara) 3 Maç çeviren kaleci.


    Ben taliscanın bir devrede olsa gelebileceğini düşünüyorum yönetim'in yapması gereken artık rize yada malatya birinin kalecisini almaları lazım, malatya kalecisinin yaşı var rize kalecisi gökhan. kaleci tarzı olarak bana murat şahini hatırlatıyor sanırım almayı istemiştik de. bu kaleci işi önemli. Birde stoper sıkıştırırlarsa araya ballı börek olur.

  • Cellestin C kullanıcısına yanıt
    Ailenle imtihan olursun lafı nedir? Bu nasıl bir insanlık ya? Futbol konuşuyorsun ulan futbol. Kaç yaşındasın sen ya? Nasıl bir insan böyle bir beddua edebilir bir başkasına? Gerçekten yazıklar olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MAF10

    Alanya bize oynadığı gibi oynarsa Turkiye'de bence bu takımı Alanya'da yenebilecek takım yök.

    Walla hocam biz rezil Trabzon olarak galibiyeti kaçırdık. Çağdaş hatta beraberlik iyi sonuç dedi. 2 tane kaleciyle bsşbaşa gol kaçırdık.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bidarxx kullanıcısına yanıt

    Hocam dikkat edersen bize karşı dün oynadığı gibi oynarsa dedim. Hiç bir takım her maç 90 dakika bu tempoda koşamaz. Dolayısıyla Alanya'yı yenen takımlar illa ki olacaktır.

  • Dün hakem VAR'a çağrılmadan yayıncı kuruluş Ghezzal'ın pozisyonunu 50 defa gösterdi. Zaten onu gösterince VAR'ın çağırmaması sürpriz olurdu.


    Kararları aslında Var değil yayıncı kuruluş verdiriyor.


    Babacar'ın Ghezzal'ı ittiğini gösterse hakem belki görüşünü değiştirecek ama görüntüyü kırpıp verdiler ekrana.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 14 Aralık 2020; 10:8:52 >
  • Macun ozeti: kaleyi bulan 2 sutlari var 1 i gol..bzm karsi karsiya 2 pozisyon var.. gol yok..kalecu ve defans sart..defans alana kadar necip oynasin..ikinci yari eli ayagi tutan duz bi kaleci yeter..tamamen sans...gs bali olack bi takimda..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lindeman -- 14 Aralık 2020; 10:14:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 10 Numara

    Dün hakem VAR'a çağrılmadan yayıncı kuruluş Ghezzal'ın pozisyonunu 50 defa gösterdi. Zaten onu gösterince VAR'ın çağırmaması sürpriz olurdu.


    Kararları aslında Var değil yayıncı kuruluş verdiriyor.


    Babacar'ın Ghezzal'ı ittiğini gösterse hakem belki görüşünü değiştirecek ama görüntüyü kırpıp verdiler ekrana.

    Kasımpaşa maçında maç 0-0 giderken, Kasımpaşa`lı oyuncun top eline çarptı, yayıncı kuruluş pozisyonu göstermedi bile. Birde sadece bu pozisyon için değil, genel olarak bu ceza sahası içinde ki elle oynama olaylarına bir değişiklik şart. Ghezzal topu görmüyor bile, penaltı veriyor. Nereye koyacak kafa topuna çıkarken elini Ghezzal, bir tarafına mı soksun.

  • VAR'ın başında kim oturuyorsa artık maçın sonucunu o tayin eder hale geldi. Geçen hafta Kasımpaşa maçında bize çalınmayan penaltıyı hatırlayın, Kasımpaşa oyuncusunun eline çarpıp önüne düşen. Koro halinde hep beraber Çakar'ı Toroğlu'su "bu penaltı değil" dediler. Bu hafta Ghezzal'e çalınana bakın.


    Hangi takım taraftarı olursa olsun, kendisine "futbolsever" diyen arkadaşlar elini vicdanına koysun pozisyonu bir daha izlesin. En başında Babacar Ghezzal'i itmese o top ele gelir miydi? Hadi itme olmasın, Ghezzal yüzünü korumak için refleks olarak başını çevirip kolunu kaldırıyor. Allah aşkına o top ele çarpmasa da yere düşse devamında nasıl bir pozisyon oluşabilir Alanya adına? Beni oturtun bütün maçlarda VAR'ın başına, isterseniz Alanya'yı isterseniz Başakşehir'i isterseniz TS'yi şampiyon yaparım.


    Ghezzal'in penaltısı için VAR'a çağıran da hakem, şu pozisyonda hiç VAR'a çağırmayan da. Allah hepinizin layığını versin inşallah.


    ⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU)  ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM  🏆🏆


    Alanya maçı için hakem bahane olamaz, ligde bu sezon 5 maç böyle oynayamaz Alanya. Bu kadar yoğun oynayabildikleri bir ikinci maç çıkarsa şaşırırım. Oyuna baktığımda yenilmiş olmak beni çok üzmedi, rakip tarihinin en iyi maçlarından birini çıkardı. Önümüzdeki 6 maçta 15-18 puan arası alabilirsek 2 puan ortalamasını tuttururuz yine.





  • VAR gelecek problemler bitecek dendi, bizim insanimiz yine VAR i da tartismali hale getirdi...


    Bu pozisyonda bence Kural hatasi var, kural ver diyor. Hakemlik bir konu degil yani.


    Ingilterede bu olaya yorum getirebilme ve kural degisikligi talebi karari alimis belki seneye degisecek bu kural.


    SImdi egri oturup dogru konusalim, bu pozisyon rakibe olsa biz de penalti isteriz.


    Dunki maci alsaydik cok guzel olacakti ama futbol adina adalet olmayacakti. Alanya gercekten cok iyi oynadi ozellikle ilk yari.

  • Bu arada , Rossier e Comandante, kafa keser, Mafya, hircin cocuk OLEY cekiyorduk bi hafta once, bakin bu hafta nasil ilk yari atilmasin diye dua ettik?


    2 kere atilabilirdi hakem atmadi.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: SerhanUygur

    VAR gelecek problemler bitecek dendi, bizim insanimiz yine VAR i da tartismali hale getirdi...


    Bu pozisyonda bence Kural hatasi var, kural ver diyor. Hakemlik bir konu degil yani.


    Ingilterede bu olaya yorum getirebilme ve kural degisikligi talebi karari alimis belki seneye degisecek bu kural.


    SImdi egri oturup dogru konusalim, bu pozisyon rakibe olsa biz de penalti isteriz.


    Dunki maci alsaydik cok guzel olacakti ama futbol adina adalet olmayacakti. Alanya gercekten cok iyi oynadi ozellikle ilk yari.

    Arkadaşım, burada kimse zaten Alanya ya neden penaltı verildi demiyor. Alanya ya bu penaltıyı verirken, Kasımpaşa ve Antalya maçlarında neredeydi bu VAR diye soruyoruz.


    İlk yarı Alanya iyi oynadı evet. Ama kalede kova yerine, kaleci olsa ve ikinci yarıda oynadığımız oyunu, ilk yarıda oynasaydık Alanya maçından istediğimizi alırdık.





  • Oncelikle guzel bir hafta dilerim Besiktasli arkadaslara ve tum foruma,


    Alanya ya yenildik olabilir hemen 180 derece donmeyin Basagi, Feneri yendik diye her mac kazanmayacaktik zaten 40 mac var daha maclar kaybedecegiz de.


    Alanya galibiyeti haketmistir tebrik ederim ilk yarida cok ustunduler ozellikle. Ama Sergen Hoca hakem konusunda hakli abi. Penaltida adamimiz itildi arkasi donuk top eline carpti o yuzden. Ben gecen hafta Kasimpasa macinda ele carpan pozisyona lehimize penalti degil demistim cunku kural boyle eyw. E o zaman bu hic degil arkadas, o adam topa yuzu donuk isteyerek karsiliyor yari dogal yari istekli olarak yorumlanabilirdi hadi oyle yorumlandi. E dunku macta hic penalti olma ihtimali yoktu ki yeni kurala gore. Mensah havada itildi penalti verilmedi her hafta ayni sey verilen ve verilmeyen penaltilarda standard hep aleyhimize yoksa olabilir yenilebilirsin. Ridvanin suratini dagitan adam atilmadi, mac 2-0 oldugu icin 5. yapisinda 2. sariyi gordu Babacar, mac 2-0 oldu diye o penaltiyi verdi zaten kurtaramazlar artik diye. Boyle eyyamlardan nefret ediyorum 2-0 olduktan sonra 95. dakikada istersen rakibi 8 kisi birak ne olur ki? Keske penalti da kirmizi da verilmeseydi o saatten sonra yaziklar olsun maci 90 dakika izlemeyen goremez ama bazi seyler de hakemin niyeti belliydi. Kasimpasa Fener macinda fln kazandik diye cok goze batmadi ki Fener macinda tum Turkiye gordu nasil isler dongunu.


    Tum bunlar dogru karar verilir biz yine yeniliriz eyw Alanya zaten ligin en iyi takimi yensin bizi. Yukarda sanirim Xayro arkadasin dedigi gibi bu 4 mactan 9 puan alacaksiniz deseler 1 ay once hepimiz havada kapardik. Besiktas iyi oynamaya devam etsin puanlar galibiyetler gelir. Ins haftaya galibiyet serisine devam ederiz kupada da takilmayiz hemen ilk turdan.





  • 
Sayfa: önceki 885886887888889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.