Şimdi Ara

⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU) ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM 🏆🏆 (845. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76.392
Cevap
83
Favori
2.125.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
122 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 843844845846847
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bidarxx

    Hocam olayı futbolcu gibi düşünüyorsunuz orda ki kaleci dışarda elle müdahale ne olursa olsun eldir ki Altay kollarını da avantajı olarak kullanıyor. Vucudundan seken top açılmasın diye engelliyor. Dediğiniz vucuttan sekme defans oyuncusu için dir. Hucumcu ya değdiği andada el diyorlar mesela vucuttan sekse bile.



    Alıntıları Göster

    Pozisyonda bariz gol şansı varsa kırmızı yoksa sarı karttır ayrıca da.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neilblack kullanıcısına yanıt

    Ee hocam Josef'i gördü sarı kart verdi diye doğru mu oldu? O da yanlış karar direkt olarak kırmızı kartlık hareket Lemos ayağını yere basmış olsa Emre Akbaba gibi hazin bir sonu olacaktı. Altay'ın pozisyonu için de uyarmalı atmalı haklısın ben de başka bir şey söylemedim zaten. Hakem o dakikaya kadar o kadar çok hata yaptı ki bunları es geçmeye başladı bir an önce bitirme derdine girdi.

  • Yuh ya, herkes kuralları istediği gibi algılıyor! Top göğüsten kola çarpması duruma göre ve kolların pozisyonuna göre değişir. Sen kollarını iki yana açıp topu göğsünle almaya çalışırken top göğüsten gidip ele-kola çarparsa haksız avantaj kazanmış olursun. Ama göğsüne alırken kollar ve eller vücuduna yapışıksa ve top göğsünden kola çarparsa normal bir pozisyon.


    Altay'ın pozisyonunda kollar ve eller açık. Topu almaya çalışırken alamıyor ve top göğsünden kollara gidiyor. Aynı zamanda pozisyonu dikkatlice incelerseniz topun kola gittiği yönde de bir hareketi var. Bariz kollarıyla kendine avantaj sağlıyor. O zaman her oyuncu göğüsle topu kontrol ederken ellerini-kollarını açsın ve topu sağa sola gitmesini kollarıyla önlesin!


    Bu arada kimse Josef'in hareketine kırmızı kart değil demiyor. Hala ısrarla konuyu başka yere çekme çabasındasınız. Josef faul yapmadan 3-4 sn önce Nkoudu'yu indirdiler. Hakem onu bal gibi gördü. Bunu da gördü. Eyyam yaptığı için Josef'i atamadı. Bizim takıldığımız noktada Eyyam.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pitx1

    Ghezzal iste
    Ya ben de genç oyuncu sandım Rıdvan gibi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU)  ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM  🏆🏆
    ⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU)  ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM  🏆🏆



    Takım bu sene tam Karaboğa JK oldu. Atiba, Nsakala, Mensah, Larin, Abu, Nkoudou, Rosier daha önce hiç bu kadar siyahi oyuncumuz olmamıştı. Nelson Mandela yaşasaydı Beşiktaş'ı tutardı





  • Pitx1 kullanıcısına yanıt

    E hocam sen Nkoudou'ya faul var görmedi diyorsun bizim Denizli maçında da 2. penaltıda herkes Altay'ı tartışırken 2-3 sn öncesinde Mustafa Yumlu el yapıyor onu görmüyor VAR'a gitmesine rağmen. Bu örnekler böyle sürer gider. Kimsenin BJK aleyhine eyyam yaptığı falan yok kendinizi kandırmayın. Golünüzden önce Cisse'ye faul var ayak omuz hizasına geliyor o zaman. Hakem iki taraf için de kötü maç yönetti fakat BJK hakettiği bir galibiyet aldı.

  • Geçtiğimiz hafta Beşiktaş'ın Kasımpaşa'yı ağırladığı maçta görev alan Fode Koita, karşılaşmanın ardından sürpriz bir ifade kullandı. Siyah-beyazlıların takım otobüsünün yanından geçerken kendisine yöneltilen "Ne zaman bu otobüse bineceksin?" sorusuna "İnşallah devre arası" cevabını verdi.(Sabah)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: 10 Numara

    Geçtiğimiz hafta Beşiktaş'ın Kasımpaşa'yı ağırladığı maçta görev alan Fode Koita, karşılaşmanın ardından sürpriz bir ifade kullandı. Siyah-beyazlıların takım otobüsünün yanından geçerken kendisine yöneltilen "Ne zaman bu otobüse bineceksin?" sorusuna "İnşallah devre arası" cevabını verdi.(Sabah)

    Otobüse muavin mi lazımmış?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: mrt20

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster

    Anladınız siz onu :)))


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kamece

    Hocam bizim ülkede o dediğinizin de açığını bulurlar. Benim şahsi fikrim hakemlere maddi yükümlülük getirmek olur. Kötü yönettiği konusunda aldığı puanlara göre o yönettiği maçtan para almaması olabilir. Tabi onları denetleyen gözlemci ve mhk oluşumunu da sıkı denetim altına alacaksın ve maddi sorumluluk yükleyeceksin. Ailelerinin bile banka hesap bilgilerini denetime tabi tutacaksın bak nasıl mum gibi oluyorlar.

    Baba, oğul ve hısım, akraba hatta ortaklıkların olduğu bir yerde... vicdan ve etik, adalet duygusu nal toplar. Topyekun değişmeli.


    Bir gün maç yönetip sonra Var da ve 4.ncü hakem, nihayet gözlemci olunan, bu döngü de niyeti kötü olan daima palazlanır, iyiler dışlanır çünkü sisteme uymazlar.


    Pek tabi ki futbol süprizler ve hataları ile zevkli bir oyundur. İşte burada hata hep birilerinin lehine gelişiyor ise art niyet aranır, bunlar Türk futbolunun katilleridir, aracı olan göz yuman, işlem yapmayan bu konularda taraf olan suçludur... mutlaka ama mutlaka bir gün temiz eller operasyonu yapılacaktır. Umudum bu onlar asla düzelmezler, iç içe geçmişlerdir. Tehdit şantaj kayıt vs... bir de güdümlerin de olan maşaları ile basın, görsel medya da istedikleri algıyı oluşturup hedef şaşırtmaktadırlar.





  • Fenerliler gelmiş konuya hala faul vs diye sızlanıyor. Demiyor ki Beşiktaş bizi orta sahada bitirdi. Adamlar 50 küsür dakika eksik oynamasına rağmen hakem ittirmesi olmasa kalelerine gidemeyeceğiz, ama sorsan hala hakem. Pes.

  • Çağdaş atan bizim maçta yokmuş. İyi oldu.

  • Son videoyu izleyin Aboubakar hiçbir şeyi bilemiyor mdmxmxxmzmxmxmmx

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 843844845846847
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.