Şimdi Ara

⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU) ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM 🏆🏆 (839. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
76.392
Cevap
83
Favori
2.125.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
122 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 837838839840841
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: C.Rodriguez

    O dönemi iyi hatırlıyorum 4 şampiyonluk namağlup 1 uefa kupası arsenalden ,1 super kupa realden alındı. Kadrodaki türk oyuncular dünya 3.lüğü getirdi.Devamında lucescu ile şampiyonlar ligi çeyrek FİNAL(O zamanın çeyreği daha zordu) Türkiye ligindeki takımların kariyerini topla o dönemin çeyreği etmezdi. O dönemler HARİKAYDI.Milan,real,arsenal kim çıkarsa korkmuyorduk. Çatır çatır oynuyorlardı.

    Alıntıları Göster

    O bir dönemdi, alkışlamayan yoktu sanırım ya öncesi ve sonrası, işte iplerin koptuğu ensanteneler; Beyaz'ın, çakar'ın, Bakkal'ın, Malatya'nın 131'lerin, Denizli, Zalad, şükür, erdem ve nihayet Yıldırım, çınar'lı vakalar... uzatmayayım Rahmetlik onursal Başkanımızın kast ettiği tarihe not düşülen " Şerefli ikincilikler " ile neyi kast etmiş olabilir.


    Bizlerin o devrinizi alkışladığımız gibi keşke sizler de insana yakışır duruşu gösterseniz yine aynı stadyumlar da yan yana şakalaşarak maç seyredebilsek. Seviyteli tartışma, takılma şakalaşmalar yapabilsek.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: PayneKillers

    Beşiktaşlı Yıldırım Demirören'in 7 senelik TFF başkanlığı döneminde Galatasaray 5 kez şampiyon oldu. Bırakın artık bu Haluk Ulusoy muhabbetini.



    Alıntıları Göster

    En güvenmediğim bana hep itici gelen Beşiktaş başkanıdır. Beşiktaş'ın lehine değil aleyhine çalışmıştır ve onun sır küpü abici Sinan'dır. İnşallah bir gün gelir Karagümrük delikanlısı olup gerçekleri anlatır Sinan paşa. Ne demek istediğimi anlayan anlamıştır.


    Rahmetlik babasına duyduğum saygı sonsuzdur, Allah rahmet etsin. Ama oğlu affedilmeyecek..... yazmayayım.





  • Turkiye de 1 takım gosterin Baskanları 5M deyip 147M borc yapmıslar desin.29 kat asım olsun ama UEFA dan para cezası alsın.

    FB,BJK olsa 3 sene men garantiydi bence...

  • UEFA ya gram sozum yok da 4 sampiyonluk olan futbolcularin cogunu UEFA kupasini kaldirirken paylasamadiniz bile :)


    Cogunuz formasini bile giyip gezemezsiniz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt

    HAHAHAHHAHAHAHAHA

  • Konuda son saatlerde çok fazla 180-240 günlük kafa iznine çıkmak isteyen arkadaş türemiş. Admin bey bu çağrıyı cevapsız bırakmaz diye ümit ediyorum.
  • Hangi mesajımdan dolayı ceza almam gerekiyormuş? Benim bugüne kadar tek bir tahrik edici mesajım olmuş mu rakip takım konularında? Ne anlatıyorsun? Konuda senden daha az gördüğüm Beşiktaşlı üyeler var. Buranın müptelası olmuşsun, herkese laf yetiştiriyorsun.
  • Sen şu an kiminle konuştuğunun farkında mısın yoksa hayal falan mı görüyorsun? Ben seninle nerde diyaloga girmişim de bana cevap verdiğini söylüyorsun onu anlamadım? Ayrıca ben açık açık birileri hedef alarak yazmadım ceza almalılar diye ama sen üzerine alındıysan demek ki gerçekten bir problem var. Daha fazla uzatmıyorum. Kural dışı bir şey varsa işlem yapılır. Zaten yoksa da kendini darlamana gerek yok.

    Edit: Djalma nickli arkadaş mesajını silmiş. Konuda polemiğe girdiği üyeyi ben sanıp, bana cevap verdiğindan bahsediyordu. Konuda tartışmadığı insan kalmadığı için artık üyeleri bile karıştırır olmuş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-781808C66 -- 6 Aralık 2020; 1:7:5 >
  • 3qzotix 3 kullanıcısına yanıt
    Hocam arkadaşa cevap vermişsin, arkadaş seni ben sanıyor. Gel bir izah et şu durumu. Yoksa seni ben zannetmeye devam edecek bu arkadaş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-781808C66

    Hocam arkadaşa cevap vermişsin, arkadaş seni ben sanıyor. Gel bir izah et şu durumu. Yoksa seni ben zannetmeye devam edecek bu arkadaş.
    Pardon onu siz sandım. O arkadaş bizi real,barça,atletico gibi her sene avrupa'da başarı kazanmamız gerektiğini düşündüğü için ne anlatsak boş.Hakettiği dilden konuştum.
    Dev bütçeli m.city,arsenal,manu, gibi takımlar bile avrupa'da düzenli başarı sağlayamıyor. Şampiyon olup gruptan çıkamayan ingiliz takımları var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.Rodriguez -- 6 Aralık 2020; 2:13:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 837838839840841
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.