Ersun Yanal teknik direktör mü.Rıza Çalımbay,Yılmaz Vural,Hikmet Karaman Ersuna bin basar.Bir de hayret ettiğim ne kadar rakip olursak olalım Fenerbahçeye nasıl teknik direktör olabiliyor.Ersun ancak teknik traktör olur. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ersun maalesef sizin gol yeme rekorunu kıramicak beyler hatay geriye yaslandı < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ageofempiresköylüsü -- 29 Aralık 2020; 19:34:28 > |
21 takıma gerek yoktu.Bence Adana Demirspor düşen 3 takım arasında playout-playoff oynanıp en kötü 20 takımlı olmalıydı.Şu çağda bay geçme olur mu.Traji komik.20 takımlı veya 18 takımlı lig idealdir.42 haftalık lig heleki pandemide çok saçmadır. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samuel20 -- 29 Aralık 2020; 20:39:27 > |
Şüphe ile karar mı verilir ahahahaahah. Iyi o zaman senin tipin şüpheli girme bu konuya madem o zaman ahahahahaha. Böyle saçma yorum da ilk defa duyuyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
4.ncü kim ola ? Samet hocam Kayseri de diye bir kaç maça baktım kuş gözü pastırma gibi Kayseri yi doğruyorlar gibi geldi bana. |
aynı fikirdeyim. ilk başlarda bende daha tecrübeli bi kaleci istiyordum fakat ersin ve utkunun gelişimlerini böyle canlı canlı takip etmek inanılmaz keyifli. biri oynayıp diğeri yedek kalınca üzülüyorum vallahi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ben açıkcası tolga ve karius'ta duyduğum endişeyi her ikisinde de duymuyorum maçlar başlarken. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yalnız o şampiyonlar ligindeydi, siz uzun süredir gidemediğiniz için unuttunuz herhalde |
10-0 Beşiktaş-Adanademirspor.1989-1990 sezonu.Metin-Ali-Feyyaz dönemimiz. |
N'koudou çok formda bu aralar.Özellikle Kasimpaşa,Erzurum,Sivasspor maçlarinda yani ilk 11 başladiği son 3 maçta oldukça iyi oynadi.3'u 11 toplam 7 maça çikti 1 gol 2 asistle oynuyor Nkoudou için gayet iyi.Ama sakatlik durumundan dolayi guven vermiyor. Larin skor olarak çok formda,oyun anlaminda kendini aşti tebrik etmek gerek dumduz kalasti biraz yontuldu ama hala beğenmiyorum sadece çabasini takdir ediyorum. Larin'i insallah bu sene satariz bunun ustune çikacağini sanmiyorum ama kanada atmalik bir forvet oyuncusu lazim Larin gibi oynayacak ondan daha iyisi ve benim aklima çok yakindan biri geliyor çokta faydali olur ayni Larin gibi kanada atilip oynamişliği var.Enzo Crivelli. Başakşehirle görusmek lazim bence aradiğimiz oyuncu |
Ersin in ayakları dengesiz olmasa iyi kaleci aslında |
ya daha 19 yaşında zaten iyi olucak da bence. ben hatırlamıyorum 3 büyüklerin kalesinde en son 19 yaşında bu kadar maça çıkan bi kaleci olduğunu. ersin ile rıdvan'ın yaptığı iş çok önemli aslında. yalnız işte biz şampiyonluğu sonuna kadar kovalarsak ve ersin'in tecrübesizliğinden yaptığı bikaç hatadan dolayı yara alırsak hem çocuğa hem takıma çok yazık olur. inşallah olmaz tabi öyle bir şey. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Forlan yok mu Forlan |