Şimdi Ara

⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU) ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM 🏆🏆 (890. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76.392
Cevap
83
Favori
2.125.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
122 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 888889890891892
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-781808C66

    Bizim forumda da isteyen vardı... O değil de adam 30 maçta 22 gol 24 asist yapmış. Acayip bir istatistik. Hiç izlemedim ama istatistikleri iyi gözüküyor. Menajeri de Aboubakar'ın menajeriymiş.


    Kuzey ligleri yumuşak ligler ama bu istatistik gerçekten çok sağlam. Videolarında tekniği de çok iyi gözüküyor. Bu adam 26 yaşına kadar ne yapmış merak ediyorum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: BJK

    Israrla anlaşacağımızı iddia eden ve Dorukhan hiçbir yere gitmeyecek diyen bazı tipler vardı. Bakalım bekliyoruz acaba ilk kez bir konuda haklı çıkabilecekler mi ama pek mümkün gözükmüyor sanki.

  • Dorukhan'ı da ne kadar çok büyüttüler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orox kullanıcısına yanıt
    Şu olaydan sonra gelmezse yuh artık derim
  • Dorukhan'ın bu sezon ne yaptığı belirsiz. Bizim çıkarmamız gereken orta saha Atiba-Josef-Mensah/Oğuzhan... başka olmaz.


    Bir de iyi ki fb maçından önce cezalı duruma düşmüş. Yoksa Atiba-Josef-Dorukhan üçlüsünü çıkarırdı. Mensah ne kadar eleştirilse de o maçta fb orta sahasını matkap gibi delmişti.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 15 Aralık 2020; 0:2:48 >
  • Dorukhan puyol olacaktı ne oldu çözemedim cok iyiydi
  • Metin tokatın girdiği komiteden hayır gelmeyeceği belliydi. Her hafta kritik bir hata, fenerbahçe, kasımpaşa ve alanya Diğer maçlarda da durum aynı acaba daha kötü yönetim olurmu derken sağolsunlar bir hafta sonrası üstüne koyarak ilerliyorlar. üç hafta büyük takım aleyhinde hata yapılıyorsa art niyet ve koşullanma kesin vardır. Bu sezon zor biter ben size söyleyeyim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 14 Aralık 2020; 23:15:7 >
  • talisca 1m takipçi yapmış. brezilya, portekiz ve çin'deki takipçilerini toplasan 200bin etmez. kime oynayacağını biliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawagolem -- 14 Aralık 2020; 23:29:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Talisca olayında tuhaf bir durum var.

    Çin'de yeni yıldan itibaren yabancı futbolculara verilebilecek maaş maksimum 3 milyon euro olarak revize edilecek.

    Birçok futbolcu ayrılacak Çin'den. Devre arası olmasa bile ben bir gün geri döneceğini düşünüyorum Talisca'nın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bizzarehuman

    Ghezzalın pozisyonunu aklınızda tutun.Kalan 30 haftada en az 10 tane böyle pozisyon olur.Vara gitmeyi bırak çoğunda VAR çağırmayacak bile.Sergen Yalcın’a laf edenler o penaltıyı yemesek maç %90 berabere biterdi.Alanya ligin en iyi takımı 1 puan çok değerli olacaktı bizim için.


    Şimdi hesapladım şampiyonluk için kalan maçlarda 2.3 ortalama gerekiyor yaklaşık.Yine yaklaşık 18 puan kaybı hakkımız var(4 Malubiyet 3 Beraberlik,5M 1B,3M 4B,6M vs)

    Matematiksel olarak mümkün görünse de dar kadroyla çok zor bu sayılar zaten pek berabere kalan bir takım değiliz kabaca 6 malubiyet hakkımız var


    Edit:88 puan(2.2 ortalama) şampiyonluk için yeterli düşünerek hazırladım

    Türkiye liglerinde şampiyonluk artık en çok 2-2.1 bantında olur daha fazlası çok zor. 1.2 takım var kötü diyeceğin onun harici herkes herkesten puan alabilir. Sın senelerde zaten ortalama hep 2 oldu sanırım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ghezzal'ın el pozisyonundaki mevzu yakındadeğişecek ve bu tarz pozisyonlar muhtemelen p6 olmaktan çıkacak. Şu an sürünceme var mevzuyla alakalı. O yüzden hakeme bu yüzden şerefsiz demek bana mantıklı gelmiyor. Fb maçında kötü yönetim vardı ama bu maç için bunu söylemek ağır olur.


    Alanya zaten doğru oyun oynayarak yendi bizi. Maksimum berabere kalabilirdik. Asla maçı hak etmedik. Bu şekilde maç 10 kere oynansa 10unda da hak etmeyiz diye düşünüyorum.


    Mensah'la başlansaydı işler değişirdi belki.


    Yenilgiyi kabul etmemiz lazım. Bizi bu tarz yenilgiler güçlendirir mutlaka.


    Ljajic iyi durumda olsaydı eğer, bu ligde işimiz çok kolaydı. Ama kendisinden umut yok. Talisca gelse dahi savruk oyunuyla ne derece faydalı olur kestirmek güç.


    Talisca gelirse gol sayımız artar. Ama Atiba ve Josef'in iş yükü çok artacak bu durumda. Zaten Ghezzal gibi savunma yönü zayıf, kafa toplarına çıkmayan bir adamımız varken, Talisca'yla savunmayı biraz daha zayıflatmak ne derece işimize gelir bilmiyorum.


    Welinton yerine Necip'in 11 oynadığını görmek isteyecek kadar çaresiz durumdayız sanırım.


    3 büyüklere gelmiş geçmiş en vasat stoperlerden birisi olabilir kendisi. Daha kötüsünü görmek çok çok zor. Zamanlama hataları, pas hataları, yenen çalımlar falan felaket.


    Lütfen Necip oynasın.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Faıthful

    Şu olaydan sonra gelmezse yuh artık derim

    Talisca parasına bakar. Derdi taraftarlar önünde oynayıp kariyer yapmak olsa biz zaten alamıyorduk ama Man.U talipt oraya gidip iyi kazanıp yine oynayabilirdi. Sözleşmesi bitince parayı basan alacak o konuda da pek şansımız yok fazla ümitlenmeyin derim.

  • Dorukhan bu teknikle hiçbir zaman ilk 11 oyuncusu olamaz.Tekniği necipten farksız sadece dinamizim ve güçle ve adam eksiltmeyle bir yere kadar.Ona vereceğimiz parayla mensah’ı alalım daha karlı.Buyursun fenerin çöp orta saha rotasyonunda mert hakanla yarışsın.Umrumda değil şahsen.Yabancı kuralının ne olacağı da belli değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bizzarehuman

    Dorukhan bu teknikle hiçbir zaman ilk 11 oyuncusu olamaz.Tekniği necipten farksız sadece dinamizim ve güçle ve adam eksiltmeyle bir yere kadar.Ona vereceğimiz parayla mensah’ı alalım daha karlı.Buyursun fenerin çöp orta saha rotasyonunda mert hakanla yarışsın.Umrumda değil şahsen.Yabancı kuralının ne olacağı da belli değil

    Hocam ne mensahi gözünü seveyim. Adam iki metre yanına pas atamıyor. Ön libero oynayan adamın abartı bi tekniğe ihtiyacı yok. Atiba, gustavo çok mu teknik mesela yada Sergio busquets?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son Alanya maçı gösterdi ki yaratıcı bir oyuncu ilk 11 de şart oğlu şart. Alanya maçında pres karşısında bizim takım afalladı, pas yapamadı. Bu yüzden Ozzy ya da Ljajic'ten birinin form tutması şart.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu zamana kadar gözlemlediğimiz sorunlar belli.


    1-Çok kolay gol yemek, 2-Bizi kitleyen takımlara karşı (Alanya-Antep) hücum anlamında kısıtlı olanaklara sahip olmamız.


    Birinci sorunu çözmek için kaleci ve stoper transferi şart. Oynadığımız tüm raakiplere karşı çok sayıda yüzde yüz olan pozisyonlar vermeyip ve büyük defansif açıkları yaşamamıza rağmen yediğimiz gol sayısı çok fazla. Bu da direk defanstaki oyuncuların kapasitesiyle alakalı. En güzel örneği Nskala yerine Rıdvan oynadığından beri sol daki defansif zaafiyet en aza indirildi.


    İkinci sorunu aşmamız için ise iyi bir 10 no, alternatif farklı tipte bir forvet (pivot tarzda olabilir) ve skorer bir kanat oyuncusu şart. Rakipler, Abuş-Raşit-Roiser'i kitlediklerinde hücumumuz kitleniyor.


    Bunun dışında maç içersinde bloklar arası mesafeyi kısaltmamız, alan daraltmamız ve topun arkasına geçişimiz baya iyi. Kısacası tüm bunlara rağmen yediğimiz goller defanstaki kaleci-stoper kapasitesinin düşüklüğünden kaynaklanmakta. Buna parelel bazı maçlar da ki hücumun yetersizliği, nitelikli hücum oyuncuların az olmasından dolayı.





  • Tallisca dedikoduları artıyor. Gelirse çok şeyi değiştirir.
  • Talisca gelse faydalı olur ama hala kafa olarak olgunlaşmamış, kariyer yerine para kafasında. Halbuki yaş olarak tam performans yaşında. Umarım gelir çünkü Adem'in triplerini çekmek zorunda değiliz ancak Talisca şampiyon yapamaz çünkü kaleci ve stoper sorunu var bir de forvet tabi. Yani devre arası en az 3 transfer şart ama bunu yapabilecek bütçe var mı onu da sanmıyorum.

  • Dorukhan ne yapar diyen var hey allahim ya...


    Onumuzdeki sene bi kademe daha artacak olan yabanci siniri ile, eli ayagi duzgun topcular daha da degerlenecek.. Dorukhan gibi bir oyuncuyu sifirdan almak istesen alamazsin su andaki durumun ile... elinde tutacaksin oyuncuyu...


    gittigi yerde basarili olur olmaz o ayri konu o seni ilgilendirmez... sen elinde tutmaya bakacaksin, ondan faydalanmaya bakacaksin.


    hem ataga hem defansa fayda saglayan yeri geldi mi bek oynayan, dogru duzgun bi oyuncu. Adam profesyonel ve hakki oldugu dusundugu parayi istiyor. orta yolu bulmak yonetimin gorevi. Yoksa yerine adam kyamadigin noktada takim kalitesi daha da duser, zaten her gecen sene geriye gideen bi kalite var.

  • 
Sayfa: önceki 888889890891892
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.