Şimdi Ara

⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU) ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM 🏆🏆 (889. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76.392
Cevap
83
Favori
2.125.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
122 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 887888889890891
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Rosier'in de boya posta, tipe bakınca dersin ki çoluk çocuk bu ama herif tam arıza. Ben seviyorum sahada böyle karakterleri ama dün oyundan atılabilirdi. Mutlaka kendisiyle konuşulup daha sakin olması sağlanmalı. Dün sinirlenmesinin nedeni bana göre geride hiç yardım alamamasıydı ve Davidson'un kendisine üstünlük kurmasıydı. Ligin başından beri ilk kez bir oyuncunun Rosier'e üstünlük sağladığını gördük. Aslında fena da oynamıyordu ama herifte kontrolsüz öfke durumu var. Düzelmeyecek bir şey değil ama terapi şart.

  • Fabrice kullanıcısına yanıt

    Hocam inan bilmiyordum bu kuralı teşekkür ederim bilgilendirdiğin için ama bence çok saçma olmuş. Yani hakem o 1 saniyede çözümleyemez ki, demekki elemanda bunu bildiği için ikincide de çekti, yine avantaja bıraksa yine sarı yemeyecekti oh ne ala valla

  • Hocam hem tempo yaptıkça tansiyonu çıktı, hem rakipte dişli çıktı, hem de hakem çıldırttı bence Rosier'i sarı kartı yedikten sonra iki faul verildi ikisinde de faul bile yoktu. İyice çileden çıktı deli oğlan :) Yüzde yüz kırmızı yerdi oyunda kalsa.

  • Kulübümüzden Açıklama


    ⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU)  ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM  🏆🏆



    Sezon başından beri süregelen ve Futbol Takımımızın Süper Lig’in 12. haftasında Aytemiz Alanyaspor ile oynadığı müsabakada artık ayyuka çıkan VAR kararları ile ilgili olarak tarafımızca açıklama yapma zarureti doğmuştur.


    Öncelikle; Başkanımız Ahmet Nur Çebi’nin de çeşitli vesilelerle dile getirdiği gibi genç hakemleri ve VAR sistemini destekliyoruz.


    Genç hakemlerin Türk futboluna yeni bir soluk getireceğine inanıyor, hakkaniyet ölçüleri gözetilerek uygulanması halinde VAR sisteminin, adaleti tesis etmede saha içindeki hakemlere yardımcı olacak önemli bir enstrüman olduğunu düşünüyoruz.


    Saha içinde ivedilikle adaleti sağlaması umuduyla hayata geçirilen VAR sisteminin ne yazık ki objektif kriterler ışığında hakkaniyet ilkesi gözetilerek çalışmadığı kanısındayız.


    VAR sisteminin beklenen performansı gösterememesinin en önemli nedeni, sistemin başındaki hakemler ve o hakemlerin herhangi bir standart gözetmeden yapmış oldukları yönlendirmelerdir.


    Aynı VAR hakemlerinin aynı maçlarda birbirleriyle çelişen kararları ya da farklı hakemlerin benzer pozisyonlardaki farklı kararları, adalet duygusuna olan inancı zayıflatmış ve VAR sistemini tartışmaların odağı haline dönüştürmüştür.


    VAR hakemlerinin sergilemiş olduğu kötü performanslar, kariyerlerinin başında olan genç hakemlere zarar vermekte, onları da tartışılır hale getirmektedir.


    Fenerbahçe maçında aleyhimize verilen hakem kararları sıcaklığını korurken, üstüne Aytemiz Alanyaspor maçında yaşananlar, Teknik Direktörümüz Sergen Yalçın’ın da belirttiği üzere, adil bir yönetim beklentisi içinde olan aklıselim her futbolseveri, ‘VAR sisteminin neye göre çalıştığı belli değil’ yargısında bulunmaya sevk etmektedir.


    Türkiye Futbol Federasyonu ile Merkez Hakem Kurulu’nu, ligin selameti açısından VAR sistemi ile genç hakemleri tartışılır konumdan çıkarmak için gerekli çalışmaları hızla yürütmeye davet eder, sahada sadece rakiplerimizle değil yukarıda sıraladığımız etkenlerle de karşılaşacaksak, onlarla da en güçlü şekilde mücadele edeceğimizin bilinmesini isteriz.


    Saygılarımızla,


    Beşiktaş JK




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 14 Aralık 2020; 15:20:37 >




  • Terzic Dortmund'un başına geçmiş.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Davidson inanilmaz oyuncu ya siradan Anadolu oyuncusu gibi değil hiç,harika.


    Dun maç çok kötuydu Alanya bizden çok daha ustundu, ezildik diyemem ama varlik gösteremedik. Abou inanilmaz kötuydu.


    Oldu bitti ligin lideri guclu bir anadolu takimina deplasmanda yenildik. Başakşehir,Fb,Paşa,Alanya fiksturundan 9 puan cikardik Allah bereket versin.Devre arasina kadar Sivas,Rize,GS 3 sert maçimiz kaldi bunlarin 3u de evimizde.Ne kadar taraftar olmasa bile iç saha farki bir miktar var. GS'nin TS ve BJK deplasmanlari kaldi.FB'nin bi tik daha zor işi. Moral bozmak yok önumuzdeki hafta yeni seriye başlayalim devreyi GS ile birlikte tepede bitirebiliriz.


    Mensah ve Nkoudou 11'de başlamali kesinlikle önumuzdeki maçlarda.

  • Talisca geliyor mu cidden
  • Bizim forumda da isteyen vardı... O değil de adam 30 maçta 22 gol 24 asist yapmış. Acayip bir istatistik. Hiç izlemedim ama istatistikleri iyi gözüküyor. Menajeri de Aboubakar'ın menajeriymiş.



  • < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • intercityfirm1895 kullanıcısına yanıt

    Hocam Alanya maçında babelin eline değen top döndü dolaştı gol oldu, var da iptal edildi, 3 puandan olduk hatta verdik sonra, bizim takım itiraz etmedi ama bu takım ülkeyi yakacak bıraksan, sizce de fazla iyimser değil miyiz? Demek ki kural bu net penaltı istediğin kadar görme hatta yön değiştirmesin, bizim maçta çok daha hafifi cezalandırıldı, ayrıcalık istiyor olmalılar


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IFAB kurallarına göre hücum oyuncusu ile savunma oyuncusunun elle oynama durumları farklı değerlendiriliyor. Hücum oyuncusu için, ne kadar istem dışı olursa olsun, ele temas varsa ve gol oluyorsa direk iptal ediliyor. Savunma oyuncusu ve penaltı durumu daha farklı değerlendirmelere tabi.


    Gerçi bu sene hücum oyuncusu için elle temas işini de karıştırmayı başardılar sanırım. Hücum oyuncusu için kazara ele çarpma durumunda hemen sonra gol olursa iptal, aradan biraz zaman geçerse gol geçerli gibi içinden çıkılması iyice zor bir koşul getirdiler. Şöyle güncel oyun kuralı;


    Topa Elle Müdahale Etmek


    Elle oynama ihlallerini belirleme amacıyla, kolun üst sınırı koltuk altı bölgesinin alt hizası olarak kabul edilir.


    Eğer oyuncu aşağıdakileri yaparsa, bu bir ihlaldir:


    • elini/kolunu topa doğru hareket ettirmek de dahil olmak üzere topa bilerek eli/kolu ile dokunursa

    • rakip takım kalesine, kaleci de dahil, kazara bile olsa, eli/kolu ile doğrudan bir gol atarsa

    • top kendisinin veya takım arkadaşının eline/koluna kazara bile olsa temas ettikten hemen sonra:

    rakip takımın kalesine gol atarsa (Babel'in eline çarpan topta bu kurala göre karar verilmiş olmalı. "Hemen sonra" ibaresinin net ve ölçülebilir bir tanımı olmadığı için kimi gol verir kimi vermez)

    • gol atma şansı yaratırsa


    • oyuncu topa eli/kolu ile dokunduğunda;

    • el/kol oyuncunun vücudunu doğal olmayan şekilde büyüttüyse

    • el/kol seviyesi omuz seviyesinin üstündeyse/aşıyorsa (oyuncu bilerek topla oynadıktan sonra top eline/koluna dokunmadıkça)


    Eğer top oyuncuya yakın olan başka bir oyuncunun kafasından veya vücudundan (ayağı da dahil) doğrudan oyuncunun eline/koluna temas etse bile, yukarıdaki ihlaller uygulanacaktır.


    Yukarıdaki ihlaller haricinde, eğer top bir oyuncunun eline/koluna aşağıdaki durumlarda temas ederse bu durum bir ihlal teşkil etmez.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fabrice -- 14 Aralık 2020; 18:3:42 >




  • Konu besiktas aleyhine olunca var hakemleri ucan sinegi bile goruyor..lehimize olunca var hakemleri tuvalete gitmis oluyor..bu kadar basit..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: brk5334

    Bu ligde herkes hakemlerden isyan ediyor ama bir araya gelip bir şeyler yapmıyor kulüpler. fener maçında hakeme isyan ediyoruz fenerli üstüne alınıyor, fener isyan ediyor bizimkiler üzerine alınıyor. Arkadaşlar sorun hakemlerin kötü olması takımlarla alakalı bir durum değil yani. Her hafta hakemler daha da kötüye gidiyor, toplansın kulüpler birliği, 21 takımın başkanı gitsinler tff'ye mhk'ya hesap sorsunlar. Sistemi değiştirsinler bir şey yapsınlar. Şampiyonlar liginde hakem pozisyonu izlemeden penaltı verdi başakşehir maçında, çoğu pozisyonda izlemeye gitmeden içerideki hakemler veriyor kararı. Bizim ligde şu teknolojiyi geliştirmek için hiç bir çaba yok çabayı geçtim olanı da düzgün kullanamıyorlar. Yazık 21 kulübün emeğine de yazık gerçekten.

    Bencede sistem bu olmalı, hakeme hiç izletirmicen hata varsa direk var uyarıp karar uygulanacak.


    Şöyle bir düşüncem var hafta sonları maçlardan sonra ilk gün 10 tane eski hakem seçilecek. Ve tüm maçlardaki olan olmayan hakem kararları programda oylamaya sunulucak hakemler fikrini söylücek.(çok tartışmalı pozisyonlar çıkarsa flashback ile desteklenecek)


    Böylece hem hakemlerin puanları o programda belli olacak hemde sorumluluklar belli olacak.


    Atıyorum merkez hakem pozisyonu yanlış değerlendirdi "var" hakemide düzellti. O programda o birliği ile "var" düzelttiyi doğru ise merkez hakem atıyorum 2 hafta maç alamıcak.


    Tam tersinde ise merkez hakem doğru bir karar verdi ama "var" yanlış karar verirse bunun cezası daha büyük olacak.(çünkü pozisyonu her açıdan izleyebiliyorsun)


    Böyle bir sistemde hem hakemler gerektiği cezayı alıcak, hem şefaflık sağlanacak hem de halk pozisyonlar konusunda bilinçlenip herkesin içi rahat olucak.


    Ve binevi hakem puanları o programda verileceği için artık hakemlerde kolay kolay eyyam yapamıcak. Ancak hata yapabilecek.





  • Sene basindan beri vardan besiktas lehine kac penalti cikti.. bi bakin olayi anlarsiniz..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ghezzalın pozisyonunu aklınızda tutun.Kalan 30 haftada en az 10 tane böyle pozisyon olur.Vara gitmeyi bırak çoğunda VAR çağırmayacak bile.Sergen Yalcın’a laf edenler o penaltıyı yemesek maç %90 berabere biterdi.Alanya ligin en iyi takımı 1 puan çok değerli olacaktı bizim için.


    Şimdi hesapladım şampiyonluk için kalan maçlarda 2.3 ortalama gerekiyor yaklaşık.Yine yaklaşık 18 puan kaybı hakkımız var(4 Malubiyet 3 Beraberlik,5M 1B,3M 4B,6M vs)

    Matematiksel olarak mümkün görünse de dar kadroyla çok zor bu sayılar zaten pek berabere kalan bir takım değiliz kabaca 6 malubiyet hakkımız var


    Edit:88 puan(2.2 ortalama) şampiyonluk için yeterli düşünerek hazırladım




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bizzarehuman -- 14 Aralık 2020; 19:15:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Talisca, instagramda 1 milyon takipçi peşindeydi. Dün baktım 900 bin küsürdü, bugün 1 milyonu geçmiş. Amacına ulaştı.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: BJK

    bizim Emre araya girer, 1.5m avroya alırız




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-19B1EB24B -- 14 Aralık 2020; 19:18:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Spider-Man

    Terzic Dortmund'un başına geçmiş.

    Bilic yakmıştır bir tane

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Faıthful

    Talisca geliyor mu cidden

    Talisca 2 yıldır böyle yapıyor, ben güvenmiyorum. Gelmezse unfollow atın zaten yok öyle Babel gibi takipçi kasmak.

  • 
Sayfa: önceki 887888889890891
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.