Şimdi Ara

⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU) ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM 🏆🏆 (2775. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
76.392
Cevap
83
Favori
2.125.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
122 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27732774277527762777
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Whippoorwill

    N'Koudou lütfen ilk 11'de başlamasın. Adamın ayarı zaten bozuk iyice sıvıyor böyle olunca. Son 15-20 dk daha faydalı oluyor.

    Ljajic konusunda ise kesinlikle oynaması gerektiğini düşünüyorum. Mensah oyuna bile girmesin. Adem'in ölüsü bile en azından isabetli pas yapar ama Mensah çoktan salmış.

    ben Nkoudu nun oynatilmasindan yanaydim normalde, ama gecen haftaki Lakayitligi, topu zorla alip larinden, yapabilecegi en kotu vurusla golu kacirip, bir de ustune piskin piskin gulmesi, ustune mac boyu resmen bizi sakat kanatsiz oynatmassi, defansa hic yardim etmemesi nedeni ile artik kadroya bile alinmamasi taraftari oldum.

  • SerhanUygur kullanıcısına yanıt
    N'Koudou hızlı bir adam. Son dakikalarda işe yarar ama ilk 11 çıkınca diri savunmalara karşı etkisiz kalıyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dün gece rüyamda kabus gördüm resmen sivas maçını 3-2 kaybediyorduk, sahura uyandım geri uyudum rüyanın devamını gördüm gs de 3-2 yeniliyordu, Allah korusun bugün mağlubiyeti aklıma bile getirmek istemiyorum, inşallah iyi bir oyun ve skorla bu virajı atlatırız.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bugun kesinlikle 3 puan aliyoruz arkadaslar aksini dusunmeyin bile.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yine 0 umutla başladığım bir gün bakalım ne olacak yanılmayı çok istesemde bu leş halleriyle ayakta duramayan elemanlar yenemez sivas felan

  • gzegen kullanıcısına yanıt

    Bana da öyle geliyor.Şu maçtan 1 puan iyidir.3 puan çok lüks olur.Sivas yenilmeyecek takım değil ama yenemeyeceği takım da yok ligte.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kazanıp ayağa kalkma vakti. İki kupa için son 8 maç

  • Bak buraya yazıyorum, bu Sivas bizden puan alır, gidip diğer rakiplere saçma sapan oynayıp yenilir. Bize karşı başka oynuyorlar.

  • Bugün macı alacağız. Takımın modunun çok yüksek olduğunu düşünüyorum. Bugün macı aldığımız taktirde cumartesi Kayseri’yi yenip işin %80 bitiririz. Kalan 5 macta 1 mağlubiyet 1 beraberlik hakkımız kalır. Bugünkü maç bu sezonun en önemli macıdır net. Sivas’ta gradelin kanatı kapatırsak %60-70 hücum gücü düşer.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün puan kaybı yaşarsak haftaya fenerbahce lider olur... Bu kadar fırsat ayağımıza gelmişken kaç kere teptik... Bu yıl fenerbahce şampiyon olur gibi bu oyunla galatasaray bile geçebilir Beşiktaşı... Bugünkü maçta belli olacak şampiyonluk yenilirsek puan kaybı yaşarsak başka bahara kalır umutlar....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeneceğiz! Bu kadar karamsar olmayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sahura kadar uyumadigim icin isten once 3 saat isten sonra da 2 saat uyuyorum zombi gibiyim Ramazanda. Totem yapip maci izlemeyecegim bu sefer. Zaten Cuma gunu kufretmekten bozulmamistir ins oruc.


    Umarim kazaniriz totemim ise yarar. En son canima tak edip Konya lig macini totem yapip izlememistim kazanmistik arada lazim.


    Sivasin da onemli eksikleri var ama Ankaragucunun de vardi goya ne oldu gorduk. Iyi oynamak onemli eksikler vs cok onemli degil rakipteki o zaman.

  • Sivaassiiinn yollarriiinaaaaaaa cikaaayimmmm daglaarinaaaaaaa

  • İlk yarıda oynanan sivas maçına bakıyorum sivas açık oynamış 3 gol atmışız 2 si kontradan. En son sivasın gs deplase maçını hatırlıyorum 2 kez öne geçmelerine rağmen asla kapanmadılar. Yani bu maçta zeminde vs. çok sıkıntılı bi durum yoksa ben puan kaybı beklemiyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu akşam resmen ölüm kalım maçı var, Beşiktaşım malesef bu tarz maçlarda çoğunlukla ölmüştür bugüne kadar ama umarım bugün yanılan ben olurum. Galibiyet dışında bir şansımız yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sokrates 1983

    Bugün puan kaybı yaşarsak haftaya fenerbahce lider olur... Bu kadar fırsat ayağımıza gelmişken kaç kere teptik... Bu yıl fenerbahce şampiyon olur gibi bu oyunla galatasaray bile geçebilir Beşiktaşı... Bugünkü maçta belli olacak şampiyonluk yenilirsek puan kaybı yaşarsak başka bahara kalır umutlar....

    Hocam bu oyunla dedigin 2 tane kotu oynadigimiz mac var rakiplerin bi ton maci kotu oynadigini unutma..bence yenemiyorsak yenilmemekte onemli bu mac ama insallah kazanip yolumuza devam ederiz..Allah yardimicimiz olsun insallah🤲🤲


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fenerlisi Galatasaraylısı bitti kendi takımdaşlarımdan usandım. Ühüü şampiyonluk gitti ühüü kaybedicez ühüü berbat oynuyoz yeter ya üfff

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 20 Nisan 2021; 13:53:8 >
  • acura07 kullanıcısına yanıt

    Beraberlikte bile +3 puan avantaj olacak, Niye eşit girelim son 6 haftaya?

    Kaldı ki Oynanan oyunu göz önüne alarak 34 haftanın ortalamasına bakacak olursak Beşiktaş açık ara önde ve forvetinin de sakatlığı geçmiş vaziyette.

  • 
Sayfa: önceki 27732774277527762777
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.