Şimdi Ara

⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU) ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM 🏆🏆 (1950. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76.392
Cevap
83
Favori
2.125.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
122 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19481949195019511952
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ulan Abu bir tane ataydın be. 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cenk düzel artık


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • #Beşiktaş118Yaşında

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günaydın Kartallar.

    Galibiyet sonrası iş günü çok keyifli oluyor ..

  • Dün kü maç bazı gerçekleri ortaya çıkarttı maalesef. 3 tane dos ile oyuna başladığımız tüm maçlarda işkence çektiğimizi, hiçbir işe yaramadığını hoca farketmiyor, çevreside yardımcıları uyarmıyor
    İkinci olarak hoca nsakalayı oynatmak için bahane arıyormuş meğer. Rıdvan iki hafta oldu iyileşeli ama sol kanadımız iş yapmıyor. Ama ya görmüyor yada takıntılı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dexterr -- 3 Mart 2021; 9:10:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dexterr

    Dün kü maç bazı gerçekleri ortaya çıkarttı maalesef. 3 tane dos ile oyuna başladığımız tüm maçlarda işkence çektiğimizi, hiçbir işe yaramadığını hoca farketmiyor, çevreside yardımcıları uyarmıyor
    İkinci olarak hoca nsakalayı oynatmak için bahane arıyormuş meğer. Rıdvan iki hafta oldu iyileşeli ama sol kanadımız iş yapmıyor. Ama ya görmüyor yada takıntılı

    Nsakala çok sırıtıyor cidden.

    Ofansif katkı sıfır. Böyle mücadele gücü yüksek deplasman maçlarında onunla devam edeceğiz ama büyük ihtimal.

    Rıdvan'ı genelde iç saha maçlarında oynatıyor.

  • Takimdaki sakar sayisi artiyo her mac..welinton nskala atiba larin abu...vasat oynuyor...larin aldigi her topu kaptirdi..abu onundeki topa gucu yetmiyo..9/1 ikili mucadele istatistigi...larin ve abu cok yorgun gibiler her mac..larin yerine nkoudu ve toreyle oynasak en azindan topu ilerde tutariz..atiba emekliligi gelmis artik..lajic mensah dorukhan monte edilmeli..ridvan her mac oynamali..montero unutuldu..rotasyon yapiyoruz diyo..lajic oynamiyo necip oynuyo bu mu rotasyon..hic degismeyen adamlar var..yedekte bekleyen bi suru oyuncu var..her mac gobekte bi oyuncu degisiyo rotasyon yaptim diyo..sergeni anlamakta zor..bi kendi biliyo naptigini..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lindeman -- 3 Mart 2021; 10:29:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ridvan daha tam hazisr olmadigi icin oynamadi, nispeten kolay bir mac oldugu icin, daha dusuk profilli oyuncular ilk 1 basladi genel olarak secim kullanilacak pozisyonlarda.

    Bu cok normal. puan kaybetseydik tabi geri teperdi bu konu ama neyse ki boyle bisey olmadi.


    Rossier in hircinligini hic tasvip etmiyorum. Bi ayaga basmasi var, cikan topu tepmesi var durduk yere, Atilsa bu mac kimse bisey diyemezdi. Bize zarar vermeden bu konu durdurmak lazim bu arkadasi.


    neyse bir tane daha mac geride kaldi..


    GS ne zaman puan kaybeder merak ediyorum. Atani Tutani yoktu , hic tehlike arz etmiyolardi ama Momo inanilmaz isabetli ve basarili bi transfer, muslera da dondu, kafa kafaya sonuna kadar gideriz gibi duruyor onlarla . yolda bizim patlama sansimiz daha yuksek hatta :D

  • Faıthful kullanıcısına yanıt

    Hocam ben bu totemi yılını hatırlamıyorum 11 yerliyle çıkmak zorunda kaldığımız Kadıköy deplasmanında yapmıştım. Baya eksik ve sakat vardı Fener favoriydi. Öğrenci halimle baya para bastım fenere yenersek üzülmem paraya diye. Maç berabere bitti   

  • o.madanoglu kullanıcısına yanıt
    Hahahahha öyle bir ihtimal de var doğru o zaman çs yaparim :)))
  • Çim görünümlü, patates tarlasın da teknik oynuyan oyuncudan verim alamazdık... Çimde koşan beygir, kum da rahvan gider.


    Sahaya göre ideal bir 11'di, Utku, Wellinton, Atiba, Josef, Rosier ve hatta defansa katkı sağlayan Larin hatta ilk yarı Necip iyiye yakındılar... Gökhan gol atmak için çırpındı bir pozisyon da bomboş Mensaha çıkarsa maç kopardı yazık etti asistte gol kadar değerli bak Abubakara, Gökhan güzel kardeşim yapma böyle çok sövdüm sana o pozisyon da :)


    Rivayete göre Malatyanın bir anda 6 aylık maaşı ödenmiş, durumları kritik senin oyununu bozmak için sahada, dikkat edilir ise hep uzun toplarla çıkmaya çalıştılar... aşırı agrasif ve insan üstü güç sarf ediyorlar, sert bir maç oldu kibar oyuncu ile zordu nitekim Rasid çok zorlandı saha da top hakimiyeti sağlanamıyordu. İlk yarının ısı haritası verildiğinde Malatya Kaleciden orta alana kadar ip gibi dizilmişti, defansları tüm maç boyunca 6 çakılı elemanla oynadı ve kanatların da top sürmenin imkansızlığı dışında 2/3 kişi yakın markaj yapıyordu.


    Adem efendiye gelince giydiği Malatya formasının kaptanlığının hakkını verdi, bu candan mücadelesini malumun takımına karşı da yapsaydı keşke neyse dert değil inşallah bundan sonra ki maçlarda böyle adam gibi top oynar giydiği formaya hizmet eder. Malumdan bazı alışkanlıklar sirayet etmiş oda takımına bulaştırmış... sıfır sıfır da tatil köyü gibi en ufak temasta çim tatil köyü muamelesi gördü dokunduğun yatıyor :) korner, taç, ikili mücadele her olay da hakemin etrafında baskı için en az 5/6 malatyalı vardı gördükçe güldüm, aynı malumun takımının kodları gibi


    Neyse her maçı süper oynayıp kazanamazsın, Trabzon maçı, Antalya maçı % 70 topa sahip oynadın ama olmadı... bazan bir iki varyata ile kazanmak gerek işte bu maç o maçlardan biri idi.


    El insaf bu takaım 3 güne bir maç oynuyor bir de kupa maçımız var Rabb'im doğrunun yardımcısı olsun.


    Sergen hocam zekidir, inşallah bizi mutlu sonlara yani çifte kupaya ulaşatıracaktır.


    Kova Çağı


      





  • Prossi kullanıcısına yanıt
    Bu Twitter sıktı artık harbiden her postun altina , essektasim 6s fenev yazan çocuklar dolu
  • Cicişleri kızdırmayın arkadaşlar.

    Daha dünkü maçta verilmeyen bir penaltımız var. Yahu bizim takımımız bu kadar kötüyse neden endişe içerisindeler. Çıkarlar paşa paşa yenerler bizim takımı.

  • Twitter'daki goygoyu görünce hakem bize mi çalıştı diye oturdum gecenin bir yarısı Bünyamin Gezer'in programını izledim.. Arkadaş tertemiz maç olmuş, 1 tane kritik ya da maç sonucunu etkileyen hata yok. Bizim lehimize atladığı bir tek Wellinton'un sarısı (Ademin maç sonrası konuştuğu) var söylenen. Bir tane çıkmayan sarı karttan böyle bir hakem algısı nasıl yaratılır inanılır gibi değil. Kendilerine yapılan ya da ileride yapılacak kollanmaları örtbas edebilmek/şimdiden yol yapabilmek için yapılıyor bu, başka açıklaması olamaz..

  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheCaliph_

    Rosier Ghezzal ve Souza nin sari yememesi kotu oldu sanki bilemedim. Basaksehir ve FB macini kacirmamalari lazim.

    holy sht, simdi dank etti kafama,


    demek onun icin rossier o kadar sacma sapan kartlik hareketler yapiyordu, dudukten sonra topa vurma ,ayaga basma gibi... hakem de inadina vermedi demek!

  • quote:

    Orijinalden alıntı: SerhanUygur

    holy sht, simdi dank etti kafama,


    demek onun icin rossier o kadar sacma sapan kartlik hareketler yapiyordu, dudukten sonra topa vurma ,ayaga basma gibi... hakem de inadina vermedi demek!



    Alıntıları Göster

    Çok uğraştı yemek için dün ama bir türlü vermediler  





  • haftanın ilk günü maç yapıp kazanmakta ayrı keyifli oluyor.


    Ankaragücü pek güven vermesede Erzurum'dan iyidir. Neden olmasın :)


    Fener illaki takılacak bi yerde zaten.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: kartalizma_26

    Kötü oyuna rağmen 3 puan güzel oldu. Kötü oyunumuz bile diğerlerinkinden daha iyi bu arada..Fener şu oyunu oynasın mest olurlar :D Gs kısmen daha iyi oynuyor Fener’e göre..

    aynen yavv muazzam oynuyonuz uzay takımı resmen  

  • coobain kullanıcısına yanıt

    İste geldi bi tane daha dedim size bunlar fare gibi trabzonu yendiler yine piyasaya çıktılar bu hafta puan kaybetsinler yine deliklerine dönerler.

    Beşiktaşı kötüsü gs,fb,ts gibi takımlardan daha çok atak yapıyor pozisyona giriyor açık istatistiklere bakabilirsiniz.

    Gerçi anadolunun sıradan takımları bile fb den iyi olduğu için bakmanıza da gerek yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: coobain

    aynen yavv muazzam oynuyonuz uzay takımı resmen  



    Alıntıları Göster

    hic goygoy yapmayin simdi dostum, bu hfta cok iyi degildik ama uzun suredir ulkenin en iyi futbol oynayan takimiyiz, forumunuzda gipta ile konusuyor herkes arasinda bi bjk gibi oynayamiyoruz die :)

  • 
Sayfa: önceki 19481949195019511952
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.