Şimdi Ara

[Beşiktaş 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39.469
Cevap
80
Favori
2.066.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hz Fikret böyle uygun görüyor bize söz düşmez gelecek dediyse gelecek hoca kim köpek istediğini alır satar hz başkan

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Menemenci Kenpachi

    - Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner: "Biz Tyler Boyd'u kiralık aldık. Bonservisli futbolcumuz değil. Bu futbolundan sonra bayağı bir bonservis istendi. Meblağlar fazlalaştı. 2 milyon euro bonservis konuşuluyor. Şu an bizim bunu verme şansımız yok."




    Allah rızası için Beşiktaş yönetimi gidip alın şu adamı. Portekiz takımıyla son yılı 2 M Eurodan daha da aza indirebiliyorsanız indirin alın indiremiyorsanız son çare 2 verin alın bu adam için 2 birşey değil.
    Keşke... Eğer 2 milyonsa şuan ki mali yapıyla o bölgeye bu adamdan daha iyisini alamayız.
  • Murat Özen@Muratozen1903

    Quaresma, alacağı için kulübe ihtar çekti. Yarına kadar zaman verdi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 10 Numara

    Murat Özen@Muratozen1903

    Quaresma, alacağı için kulübe ihtar çekti. Yarına kadar zaman verdi.
    Daha vermemişlermi bu gereksizin parasını !! Verdikten sonra onlarda ihtar çeksin git kendine kulüp bul düşünmüyoruz seni diye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Quaresma nın alacaklarını alması için başvuru yapması iyi olmuş. Artık gözden çıkarılacak diyebiliriz.
  • şu an takımda "kulübün efsanesi" sıfatına yaraşır bir oyuncu varsa o da atiba'dır. quaresma gelip geçen, son dönemdeki zararı geçmişteki faydasına denk normal bir futbolcu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burası beşiktaş burada imzalar ihtar kağıdına atılır

    yönetim bildiğimiz gibi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lawagolem

    şu an takımda "kulübün efsanesi" sıfatına yaraşır bir oyuncu varsa o da atiba'dır. quaresma gelip geçen, son dönemdeki zararı geçmişteki faydasına denk normal bir futbolcu.
    Valla hocam bu forumda Atiba'nın bile günlerce eleştirildiğini hatırlıyorum. Bunu oynatana hoca denmez, topu eziyor, şut çekemiyor, oynamaması lazım vs. Benimde kızdığım çok zaman oldu ama gerçekten efsane top oynadı Beşiktaş'ta. Alandanda getirendende Allah razı olsun.
  • Ben bu kemer sıkma politikasını risk olarak görüyorum. GS ve FB ffp ile uğraşırken zaten milyonlarca euro borca girmişiz, adam gibi 15-20 mio arası para harcayarak gelecek 3-4 seneyi götürecek bir kadro kurulabilir. 3-4 yıl içerisinde zaten sürekli UCL ye katılırsan bu parayı fazlası ile çıkarma şansın olacak. GS ffp kıskacında ama 2 yıldır UCL ye direk gittiği için 100 mio ya yakın parayı aldı. Bu parayı transferde kullanamasa da en azından maaşları zamanında yatırıyor vs ve avantaj elde ediyor.

    Rakiplerin aldığı kadar satma zorunluluğunda iken, kazandıkları paraları bağış olsun, UCL gelirleri olsun transferde kullanamaz iken bizim de kabuğumuza çekilip beklememiz adamların ekmeğine yağ sürmekten başka birşey yaratmıyor.
  • Bu duruma şaşırdık mı? Tabi ki hayır!

    Allah bu yönetimle çalışanlara sabır versin...
  • Roman Neustadter: Büyük ihtimalle Beşiktaş'a gideceğim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Türkçü Kayı

    Roman Neustadter: Büyük ihtimalle Beşiktaş'a gideceğim
    zhzhzh yavaş gelsin :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Türkçü Kayı

    Roman Neustadter: Büyük ihtimalle Beşiktaş'a gideceğim
    Arkadaş ben bu adam fenerde ilk 11 çıktığında dalga geçiyordum kesin rakibin golü var maçta diye eleman bize sardı, hay şom ağzımı ya
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jefferson Starship

    Mahmut varken diğer orta sahaları ciddi alan var mı cidden? Hem maliyet hem kalite hem de tarz olarak ön liberoya cuk oturacak başka isim yok şu an piyasada. Avcı'nın da ilk tercihi odur muhtemelen. Zor transfer değil. Gelirse bu sezon iyi katkı verir. İrfan Mahmut Dorukhan milli takımda baya üst düzey oynuyor. İrfan tipi elimizde Ozi var. Seneye toparlar mı bilmiyorum ama iyi bir Oğuzhan İrfan'ı top diye oynar. Böylece Ljajic'i sola çekip kadrodan daha iyi verim alabiliriz.
    Aynen böyle düşünüyorum. Öncelik sıralamasına göre başakşehirden 3 oyuncuyu almalıyız bana göre. Ama öncelik mahmut olmalı.

    Mahmut
    Visca
    epureanu
  • olmayan şeyi nasıl harcayacağız? son 5 yılın paraları kulüpte değil
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheCaliph_

    Arkadşalar bu maaşlar gerçek mi ? OFff off off çok fena israf var çok fena altyapıdan oyuncu çıkarınca asgari ücret ne kadardı sözleşmede ?? 1.3 milyon değildir herhalde

    Bu nedir ya adını duymadığımız veya duymadığım diyeyim, yalandan da olsa 1 dakika oynamamış adamların aldığı paraya bak off off off 19 yaşında adama 1 milyon verirsen bu adam niye kendini geliştirsin ki ?
    O maaslarin tamami o genc oyuncularin cebine giriyor mu yoksa sozlesmeyi yapanlarla ortaklar mi?? Heran hersey olabilir burasi Turkiye..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FFP süreci takımları çok yıpratıyor.. kiralık, bonservissiz oyuncu alınması, sattığın kadar al yüzünden ederi olan oyuncuları satmak zorunda olmak yıpratıcı.. sürecin sonunda elinde değer edecek çok az oyuncu kalıyor..
  • UEFA Süper Kupa (Liverpool vs. Chelsea) biletleri yarın TSİ ile 15:00'de başvuru için açılıyor. Bilet fiyatları da şu link'de yazıyor;

    https://support.tickets-scup.uefa.com/hc/en-us/articles/360029155972-When-and-how-can-I-apply-for-UEFA-Super-Cup-2019-tickets-

    Bilete başvuruyormuşuz, kura sonucu bilet satın almaya hak kazanırsak ödemeyi yapıyormuşuz. Bir kişi en fazla 4 bilet için başvuru yapabiliyormuş.

    Edit: Bu arada maç Kurban Bayramı'nın son günü oynanıyor. Şahane bir zamanlama olmuş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fabrice -- 17 Haziran 2019; 18:4:27 >




  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.