Şimdi Ara

[Beşiktaş 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (1923. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39.469
Cevap
80
Favori
2.066.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19211922192319241925
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Çebi gelmeden önce maddi sorun olduğunu herkes zaten biliyordu. Çebi'nin gelme sebebi sorun çözmekti. O yüzden başkan seçildi. Ama hep sorunlardan bahsediyor. Sorunları biliyoruz. Başkanın yapacağı çözüm sunmak ve yeni sezon için Sergen hocanın istediği kadroyu kurmak. Bu maddi imkansızlıkla Sergen hocanın listeye ilk yazdığı isim belki alınamaz ama en azından 3. ya da 4. sıradaki isimler alınarak bir kadro kurulabilir.
  • Ruiz'e tazminat ödeyeceğimizi sanmıyorum. Muhtemelen İstanbul / Beşiktaş pek sarmadı kendisini. Zaten İspanya dışında oynamışlığı da yok gibi. Bonservisini bedavaya almış olmak ona yeter, imza parası 3-5 bir şey alır İspanya'da oynar yine.

    Karaktersiz bir oyuncuymuş maalesef. Yönetimin yaptığı da beceriksizlik. 2-3 aylık maaşını yatırırsın sonra da 1M bonservise satarsın olur biter. Hiç olmazsa zararı düşürmeye çalışırsın. Bu haliyle Villareal €2.5M bonservis kazandı, başka kimseye faydası olmadı.

    Seçimler yapılırken de ifade ettik, arkadaş cebinden yılda €20-30M koyacak durumu olmayan yönetim kurulu bu işe hiç girmesin dedik. Aday olmak zorunda değildiniz, fakat seçildiyseniz bir zahmet gereğini yerine getirin.

    SMS ile falan olacak şey değil. Ben gücüm yettiği kadar yardım gönderiyorum, param olursa daha da gönderirim ama bir kalemde €2.5M kulübü zarar sokacaksanız bizlik bir konu olmaktan çıkıyor iş.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: MAF10

    Çebi gelmeden önce maddi sorun olduğunu herkes zaten biliyordu. Çebi'nin gelme sebebi sorun çözmekti. O yüzden başkan seçildi. Ama hep sorunlardan bahsediyor. Sorunları biliyoruz. Başkanın yapacağı çözüm sunmak ve yeni sezon için Sergen hocanın istediği kadroyu kurmak. Bu maddi imkansızlıkla Sergen hocanın listeye ilk yazdığı isim belki alınamaz ama en azından 3. ya da 4. sıradaki isimler alınarak bir kadro kurulabilir.
    30m avro Sayın Cebi cebinden 4m avro da Yoneticiler cebinden vermis.Adam 300m avro mu cebinden versin.
  • Bu sözleşmeleri ve bu oyuncuları bu yönetim almadı. Şuan ki yönetimle aralarında neler geçti bilmiyoruz. Bu yüzden şimdiki yönetimi suçlamak pek mantıksız.

    Fakat gençlerle oynayacağız, Ersin'in önü kesilmesin istiyoruz gibi açıklamarı pek doğru bulmuyorum. Belki eldei gençler aşka gelsin diye yapılmmış olabilir.
    Zaten konuyla ilgili Sergen hoca gerekli açıklamları yapmıştı.
  • Ruiz'e maaşını vermedik, tek taraflı fesh etti gitti. Diyelim ki €1-2M bonservis bedelinden olduk mu? Olduk. Peki bu adamın vermediğimiz 3 aylık maaşının üzerine yatma ihtimalimiz var mı? Tabi ki yok, seve seve ödeyeceğiz. İyi de bu durumda bizim ne kazancımız oldu?

    Sayın Yönetim Kurulu bu üç ayın maaşını kulübe borç olarak verse de sonra geri alsa olmaz mıydı? Geri almak üzere borç vereceğin €300-400K, kulübün zararı nereden baksan €1M bonservis. Oyuncuya maaşını hiç vermeyeceğiz desen anlarım ama onu da vereceksin. Nereden baksan akıl almaz bir iş yapılan.
  • MAF10 kullanıcısına yanıt
    onca borcun, harcın 5-6 aylık dönemde çözüme kavuşmasını beklemek polyannacılıktan öte değil. he gelip kulübü milyarder bir iş adamı vs. satın alsa tamam diyeceğim ama öyle bir durum yok ortada.
    ama sosyal medyada bütün herşey hemen hallolsun istiyor taraftar.
  • Yonetim 1.2m alan Necip in maasinda indirim teklif etmisler yönetime düsunmek icin sure istemis.Cem Dizdar'500 bin alirken neden 1.2m yaptiniz maasini' adam hakli bu sözlesmeleri bu yonetim yapmadi ama Necip e 400 bin verecegine altyapindan bul en azindan yetistirirsin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tosic-Marcelo ikilisini çok aradık maalesef. Vida’yı çok severim ama Marcelo kadar iyi değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok şükür bir kötü günü daha geride bıraktık, sırada daha kötüleri var...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu ruiz olayı çok can sıktı ama inşallah ders alınır kardeşim gelirine giderine bakacaksın ve kesinlikle gelirin en 3 4 milyon euro altında bir kadro kuracaksın yoksa bu imaj kayıpları şampiyonluklardan çok daha büyük ve can sıkıcı hal almaya başladı ayrıca ruiz karius olaylarında ben bu yönetime hata atfetmiyorum yalnız üstte bir arkadaşın dediği gibi keşeke bonservis kazanabilseydik en azından
  • Ruiz in tum kontratinin degil oynadigi kadar alacagi odenecektir biz kovmadik cunku kendi feshetti serbest kalmis oldu. Cok da kotu olmadi o acidan kalan 2 hafta disinda Ruizin cok asiri yarari yoktu 10 uzerinden 6 ydi. Olsa 3.stoper vs icin iyidir demistik zaten. 2 yil daha bu adama para odiycegimize Besiktasa daha uyumlu bi oyuncu alabiliriz. Isimat Mirin bile Ruizin boslugunu doldurur Roco dan zaten iyidir de.
  • T0RNAD0 kullanıcısına yanıt
    Bu kadar borç 5-6 ayda değil belki 5-6 senede bile bitmez. Biz ikide bir aynı sızlanmaları duymaktan bıktık. Sorunu herkes biliyor. Başkan sorunlardan değil, yaptıklarından ve yapacaklarından bahsetsin. Sergen hocaya istediği kadroyu bütçemiz elverdiği ölçüde yapacağız desin. Taraftara karamsarlık değil, umut satsın. Fikret Orman başa geldiğinde de maddi imkansızlıklar vardı. Ama adam ne dedi, stad yapacağım dedi. Yeni stadla birlikte gelirlerimiz katlanacak dedi ve dediğinide yaptı. Son senelerinde sıvadı ama başlangıcı güzeldi. Şimdiki başkandan beklentimde başlangıç olarak bu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: inonu88

    Ruiz in tum kontratinin degil oynadigi kadar alacagi odenecektir biz kovmadik cunku kendi feshetti serbest kalmis oldu. Cok da kotu olmadi o acidan kalan 2 hafta disinda Ruizin cok asiri yarari yoktu 10 uzerinden 6 ydi. Olsa 3.stoper vs icin iyidir demistik zaten. 2 yil daha bu adama para odiycegimize Besiktasa daha uyumlu bi oyuncu alabiliriz. Isimat Mirin bile Ruizin boslugunu doldurur Roco dan zaten iyidir de.
    1 senelik futbolcu ya bonservis ödemiş olduk farkında mısın? Artık kartal yuvası yapıp SMS atarsın ruiz için çorba da senin de tuzun olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fabrice kullanıcısına yanıt
    saçmalamayın hiç bir başkan tutp 20 30m euro vermez
  • EaGLe Power kullanıcısına yanıt
    keşke ruiz gibi buda feshetse
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bremen Bv-244

    1 senelik futbolcu ya bonservis ödemiş olduk farkında mısın? Artık kartal yuvası yapıp SMS atarsın ruiz için çorba da senin de tuzun olur

    Alıntıları Göster
    Bonservis odedik ama 2 sene daha maas odememek sanki daha iyi olabilir. Zaten Avci sirf sol ayakli iyi pas veriyor diye aldirmisti kayip degil cok buyuk. 2 milyon civari bonservisi vardi 2 senelik parasi daha fazla zaten bu yasta bu vasatlikta oyuncuyu satamazdik bosver olan oldu.




  • €2.5M Bonservis + €1.8M Maaş = €4.3M'a bir sene vasat bir stoper oynattık ve muhtemelen ligi 4. bitirdik. Bir açıdan bakarsanız €7M'a forvet oynatıp ligi 4-7 arasında bitirmeye göre başarı bile sayılabilir.

    Böyle bakınca Welinton vs. şahane oyuncular gibi geliyor bana. Yine 4. - 5. olursun ama en azından cebinden çıkan para €700-800K olur.
  • nani angel gomesi önermiş bonservissiz inşallah alırız
  • 117.YIL NOSTALJİ TARAFTAR FORMA 150 TL

    [Beşiktaş 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu

    https://www.kartalyuvasi.com.tr/urunler/besiktas-117-yil-nostalji-taraftar-forma/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 16 Temmuz 2020; 19:50:49 >




  • 10 Numara kullanıcısına yanıt
    Vay arkadaş hemen bitmiş

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 19211922192319241925
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.