Şimdi Ara

[Beşiktaş 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (1906. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
39.469
Cevap
80
Favori
2.066.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19041905190619071908
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • malum takım falcao yu yollamaya uğraşıyor yazık, bir de gomezle kıyaslıyorlardı gomezin ancak getir götürünü yapar
    [Beşiktaş 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu


    futbolu bırakmasa hala iş yapardı bu ligde
  • 2020-2021 Kadrosu

    Kaleci - ? (Şart oğlu şart, kolları olan ve gözleri gören, her topu içeri almayan birisi olsun)
    Sol bek - N`Skala (Benim bek oyuncularına takıntım yok. Salak salak goller yedirmesin, kanat oyuncularına bire birde hemen teslim olmasın yeter.)
    Sağ bek - GG
    Stoper - Victor Luiz (Her ne kadar beğenmesem de yanında kendisini tamamlayacak ve arkasında daha iyi bir kaleci ile daha ciddi fark yaratacağını düşünüyorum)
    Stoper - ? (Marcelo gibi hem ayağı fena olmayan hemde hava toplarında ezilmeyen bir stoper artık lütfen. Asl Msl Pls)
    6 Numara - Dorukhan (Gelecek sene kendisinden çok şey bekliyorum. Mevkisinin TR de en iyisi olma potansiyeli var)
    8 Numara - ? (Ozzy nin formda dönemi gibi. Gerektiğinde sorun çözecek, top takımda iken takım oyununa yön verecek biri şart)
    10 Numara - Adem (Ligin en yetenekli oyuncusu. Uzun süre de daha kontratı var bizde ve kendisinden çok daha iyi verim almanın yollarını bulmalıyız. Kendisinden vazgeçecek dönemde değiliz)
    Sol hücum - ? (Transfer şart. Babel ve Olcay gibi çift hane skor katkısı veren adam lazım)
    Sağ hücum - ? (Sol taraf için geçerli olan tüm cümleler aynen)
    Forvet - Papis Cisse (Büyük ihtimal geliyor. Ben çok yararlı olacağını sanmıyorum. Burak ile beraber orası da gelecek sezon ? olmaya devam edecek gibi duruyor. Hücumu 2 tane 35 yaşında 36 yaşına girecek oyunculara vermek ne kadar doğru bir hamle tartışılır)




  • Bizim yarın Malatya'yı yenmemiz çok zor. O kadar çok eksik var ki takımda. Burak, Ljaic, Umut, Atiba, Boateng, Gökhan. Malatya'nın da düşmemesi için puana ihtiyacı var. Bence en iyi sonuç beraberlik olur bizim için, öyle gözüküyor.
  • Bu Dorukhan’ın ayağı falan mı koptu arkadaş? Yine maç kadrosunda değil. Ekim ayında sakatlandı neredeyse 10 ay olacak. Muslera sakatlandı dönecek oldu Dorukhan daha maç kadrosuna giremiyor bu kadar kötü durumdaysa futbol hayatı bitik demek. Bence sözleşme yenilemedi ve satıldı riske atmamak için oynamıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dorukhan 4 ay demişler.

    "Bu akşamki maçta sakatlanan oyuncumuzun sağ dizinde Patella ( diz kapağı) çıkığı ve bu bağlı diz kapağından kıkırdak kopması tespit edilmiş olup, oyuncumuz ameliyat edilecektir."

    Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kavalcı, Toköz'e acil şifalar dileyerek, "Yaklaşık 4 ay futboldan uzak kalacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcx -- 12 Temmuz 2020; 14:39:48 >
  • Malatya da takilsak icerde Burak Atiba fln doner Feneri devirsek Genclerbirligi zaten kumede kalmayi garantilemis olacak son mac bide onu yensek 3 macta 7 puan bizi rahat 3. yapar bana gore.

    Tabi yarin yenilirsek hayaller alt ust.
  • Dorukhan'ın sonu Veli gibi olacak bu gidişle.
  • Apocalypto33 A kullanıcısına yanıt
    Mesele sakatlık değil. Emre ağabeyi Fenerbahçe'ye götürmeye çalışıyor, Dorukhan efendi de Beşiktaş'tan iyileştirilmiş yeni sözleşme(1.5m€) istiyor. Yönetim aylardır sakatsın hele bir toparlan bakarız hem maaşını ödüyoruz 10 aydır dese de Emre ağabeyi kanına girmiş o zaman benim bonservisimi verin tarzında konuşuyor. Dorukhan Fenerbahçe'ye gidecek bu gidişat bunu gösteriyor. Muhtemelen 2m€ bonservis alacağız yoksa Veli gibi sözleşmesinin bitmesini bekleyecekmiş akıl hocaları öyle tembihlemiş

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Malatya maçına defansif çıksa da birşey demeyeceğim eldeki oyuncular ilk 5 içindeki takımlarda 11'e giremez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 12 Temmuz 2020; 15:59:0 >
  • adv11 kullanıcısına yanıt
    Falcao sakatlık dışında iyi performans sergiledi yine. 13 maçta ilk 11 başladı 10 golü var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eren1s kullanıcısına yanıt
    Ağzından bal damlıyor hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önümüzdeki sezon önde adem arkasında mensah ve dorukhan düşünüyor hoca. defansif anlamda sıkıntı yaratabilir burda en krıtik performans dorukhanın fizik gücü olur. Pek ihtimal vermiyorum gideceğine. Elneny para olayı ve form düşüşünden sonra büyük ihtimal gider. Tff yabancı kuralı öncesi dorukhan gidecek dense bir ihtimal derdim, artık gitme durumu imkansız gibi. Fener çok istiyorsa daha genç fatih'i gönderelim parada istemiyoruz, kalecilerden biriyle takaslarız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 12 Temmuz 2020; 17:13:51 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Am@deus

    Önümüzdeki sezon önde adem arkasında mensah ve dorukhan düşünüyor hoca. defansif anlamda sıkıntı yaratabilir burda en krıtik performans dorukhanın fizik gücü olur. Pek ihtimal vermiyorum gideceğine. Elneny para olayı ve form düşüşünden sonra büyük ihtimal gider. Tff yabancı kuralı öncesi dorukhan gidecek dense bir ihtimal derdim, artık gitme durumu imkansız gibi. Fener çok istiyorsa daha genç fatih'i gönderelim parada istemiyoruz, kalecilerden biriyle takaslarız.
    Atiba'sız orta saha kurgusu asla yapmaz Sergen Yalçın da. Ne Ş. Güneş, ne Avcı, ne Sergen. Atiba yaşıyorsa Atiba oynar. Bunu eklemek istedim naçizane.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mcx

    Dorukhan 4 ay demişler.

    "Bu akşamki maçta sakatlanan oyuncumuzun sağ dizinde Patella ( diz kapağı) çıkığı ve bu bağlı diz kapağından kıkırdak kopması tespit edilmiş olup, oyuncumuz ameliyat edilecektir."

    Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kavalcı, Toköz'e acil şifalar dileyerek, "Yaklaşık 4 ay futboldan uzak kalacak.
    Eğer gerçekten öyleyse geçmiş olsun, furbol hayati bitti demektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu Mert Müldür'ü ucuzken Rapid Wien' den almadık şimdi Sassuolo'da parlamaya başladı artık bacağını alamayız. Şu tarz gurbetçileri artık kaçırmamamız lazım.
  • Dorukhan basında hakkında çıkan haberler itibariyle de Beşiktaş'a yakışmayan bir oyuncu. Onun yeri Emre abisinin yanı. İstediği yere gidebilir. 2-3 maç oynayan her Türk futbolcusu kendini ben oldum havalarına sokuyor ve burnu kaf dağına çıkıyor. Cem Uzan gibi çıkıp "Ben onların futbol kariyerlerini bitireceğim." diyecek birileri lazım. Sonra da yallah bir sezon PAF takımda oynasın. Ordan da gider Fenerbahçe'ye bir sene yattıktan sonra.

  • Dorukhan'la ilgili yapılan algıya kapılmayın.

    [Beşiktaş 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-781808C66

    Dorukhan basında hakkında çıkan haberler itibariyle de Beşiktaş'a yakışmayan bir oyuncu. Onun yeri Emre abisinin yanı. İstediği yere gidebilir. 2-3 maç oynayan her Türk futbolcusu kendini ben oldum havalarına sokuyor ve burnu kaf dağına çıkıyor. Cem Uzan gibi çıkıp "Ben onların futbol kariyerlerini bitireceğim." diyecek birileri lazım. Sonra da yallah bir sezon PAF takımda oynasın. Ordan da gider Fenerbahçe'ye bir sene yattıktan sonra.
    En büyük fantezim. Şöyle artistlik yapan futbolcuyu yollayacaksın PAF takıma, sözleşmesi bitene kadar kalacak orada. FM de felan az yapmazdım.

    Vida para olayı oldu hemen kesildi takımdan. Demek ki Dorukhan konusunda sıkıntılar var ki oynatılmıyor. Sergen bu konularda taviz vermiyor. Takım içinde azıcık problem yaratan adamı kesiyor direk. Başka açıklaması yok. Dorukhan dan sonra çapraz bağları kopan Zaniolo 2 gün önce gol attı. Dorukhan şimdiye kadar takımda vazgeçilmez olması lazımdı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roberto Baggio -- 12 Temmuz 2020; 19:30:47 >




  • 
Sayfa: önceki 19041905190619071908
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.