Şimdi Ara

[Beşiktaş 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (1890. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
39.469
Cevap
80
Favori
2.066.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18881889189018911892
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • N'Sakala için bir mantık yürütebiliyorum, Alanya'nın tüm korner vb. duran toplarında bu arkadaşı geride bırakıp kontra koşan rakibi kovalatıyorlar. Diyorum ki biz yediğimiz gollerin %70'ini geriye koşarken yediğimize göre herhalde sol bek hücumda uçmasın kaçmasın ama kontraya çıkan rakibi bozacak atletik bir oyuncu olsun diye düşünüyorlar. Zaten en başta kesinlikle bonservisi olan oyuncu almayacağız diye yola çıktığımız için daralan havuzda bildiğimiz adam olsun demiş olabilirler.

    Fakat Cisse için hiç bir akıl mantık yürütemiyorum. Diagne GS'de neden olmadıysa Cisse de büyük takımlarda o yüzden olmaz. Bize sırtı dönük oynayabilen, Burak gibi ikiye bir oynayabilecek Vedat / Sörloth türevi bir forvet lazım. Bir ikinci Vagner Love faciası olmaz, o bambaşka tip bir forvetti ama GS'nin Diagne'de yaşadığı hayal kırıklığının bir benzerini yaşarız diye düşünüyorum.




  • Cisse ne zaman gündeme gelir acaba diyordum kendi kendime,demez olaydım !! 2. bi Love vakasını kaldıramayız.Yazık ya cidden yazık koca kulübün düştüğü hale bak kimlerle uğraşıyor..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kulübün gerçekleri ortada, ya bonservisi elinde yaşlı futbolcuları ya da genç kendini ispatlamamış oyuncuları alabiliyoruz. Yaş olarak bu 2 tip arasındaki oyuncuları almak için, yüksek bonservis gerekiyor.

    Alanya'daki gibi performans verebilecekse tabii ki gelsin isterim. Love kötü bir tecrübe olmasına karşın, Sergen hocanın daha sıcağı sıcağına N'Sakala olsun, Cisse olsun çalışması bana umut veriyor açıkçası.

    Yaş olayını zaten geçtim, örneklerini görüyorsun, yaşlı oyuncular daha iyi oynuyor , mesela Burak, Emre B. , Cisse, Atiba, Gökhan Gönül, Demba Ba gibi.
  • Sergen'den hiçbir şey olmayacağı Caner'i ilk 11'e koymasından belli oldu.






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 9 Temmuz 2020; 19:46:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk 11'i gördüm. Maalesef Sergen adamımız değilmiş. En kısa sürede vedalaşıp RIZA ÇALIMBAY’ı getirmeliyiz.
  • Burası Veliefendi değil!
  • ya her sene atiba'nın dahi en az 1 tane yaptığı türde bi hatadan 19 yaşında ve herkesin beğendiği bir çocuk yaptı diye hemen oyundan almasına "yanlış" dememizi burda çağ dışı zihniyet olarak değerlendirdiler. neymiş, oyuncuya buranın çocuk oyuncağı olmadığını göstermeliymiş böyle yaparak falan fistan. ulan senin 15 senedir altyapından çıkardığın tek oyuncu necip farkında mısın ? tam da bu zihniyet yüzünden sadece necip çıktı. tam tersi, asıl anında oyuncuyu çöpe atmak çağ dışıdır.

    allah aşkına şu takımı kafasında şimdiden bitirmiş caner'i oynatıcaksın da ne olucak ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawagolem -- 9 Temmuz 2020; 19:34:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdilik soru işareti koyun maç bittinmi bombalarsınız.
  • İnşallah caner haberleri yalandır şayet gerçekse sergen hocaya olan güvenim hakikaten sarsılır. Beşiktaşı kafasında bitirmiş, direkt olarak Fb ve Gs ile transfer görüşmesi yapmış adam Beşiktaşa ne katabilir hoca? Gencecik çocuk 1 kere yanlış yaptı diye hemen kesik atmak çok büyük yanlış. Umuyorum ki şu caner haberi tamamen maç öncesi ortalığı karıştırmaya çalışan klasik medya oyunlarından biridir.

    Papis cisse muhabbetine gelirsek, kesinlikle alınmasını istemiyorum. Artık akıllanmamız lazım. Alanyada alınacak tek topçu bakasetastır. Adamda hem oyun aklı var hem de top ayağına çok yakışıyor. Topu ayağına her aldığında ben bu takıma fazlayım diyor resmen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Caner resmileşti,11'de çıkıyor.
    Sergen hocam harikasın ne diyim ya yazık

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Öze döneceğiz diye yatından şov yapıyordu yöneticimiz.

    Caner'le öze dönüş. Müthiş proje.


    [Beşiktaş 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu
  • Caner ilk 11 de... YAZIKLAR OLSUN.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaledeki çuval ersini de oynatmasaydın madem Sergen bey. Asıl hataları o yapmıştı geçen hafta

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türkiye'nin yetiştirdiği en iyi 10 numara olan taktiksel deha ve göze hoş gelen futbolun üstadlarından biri olan kıymetli Sergen hocamız eğer Caner'i oynatıyorsa bir bildiği vardır. Ben hocama sonsuz güveniyorum. Caner'i zaten biz daha önce hiç izlemedik. Bu eleştiriler yersiz. Çıksın bir oynasın bakalım nasıl performans sergileyecek. Türkiye'nin en iyi sol bekini çok kolay harcıyorsunuz. Fişek o fişek.
  • Takımdaki gol yememizin gol atamamızın ana sebebi olan 19 yaşındaki arkadaşımız kesik yemiş, yerine allahın yeryüzündeki gölgesi 11 e çıkmış mükemmel olmuş. Emeği geçen herkese teşekkürler bu hamle ile bu yıl ligi seneye kupa + ligi + cl finali görürüz müthiş kafa müthiş. Aynen kardeşim özedönüş gençler oynasın gençler oynayacak hülooooooooooooooooooooooooooooo
  • [Beşiktaş 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de Caner tercihini yadırgasam da, Sergen hoca belli ki kesin maçı kazanmak istiyor, oyuncuların hata yapmasını istemiyor. Şu an sadece alınan sonuçlara bakmak lazım bence.
  • Lung'dan Beşiktaş'a kaleci olmaz. Bizimkiler gidip bunu da sırf bizim maçta iyi oynadı diye almaya çalışırlar vizyonları olmadığı için, ben peşin peşin söyleyeyim. Kayseri bu sezon küme düşerse, Lung'un az önce 3 dakikada yediği 2 abuk subuk gol yüzündendir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BJK

    Ben de Caner tercihini yadırgasam da, Sergen hoca belli ki kesin maçı kazanmak istiyor, oyuncuların hata yapmasını istemiyor. Şu an sadece alınan sonuçlara bakmak lazım bence.
    Oda var ayrıca genç çocuk demoralize olmuş olabilir. Sağolsun sosyal medya nefes aldırmıyor. İlerleyen dakikalarda skora göre oyuna alır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 9 Temmuz 2020; 20:29:53 >
  • 
Sayfa: önceki 18881889189018911892
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.