Şimdi Ara

[Beşiktaş 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (1858. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
39.469
Cevap
82
Favori
2.066.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18561857185818591860
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben şahsen Alanya'dan bir oyuncu gelecekse nskala olacağını düşünüyorum fazlası olmaz. Kimyagerde geldiğinde mahmut visca elia irfan can hepsi bize geliyordu. Nskalaya bile inanmayacamda çok ciddi yerlerde paylaştı o yüzden olabilir diyorum. Şenol güneş geldiğinde Bursanın tamamı bize geliyordu hiç hatırlamıyorum gelen.

    Gerçi maalesef biz bu sene en fazla anadoludan topçu alırız. Mantıklı olanda o bence. Hiç açılmaya gerek yok bu ligte oyuncu alarak şampiyon olunmaz.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: 10 Numara


    Denizli maçından sonra çıkıp oynanan futbolu eleştiriyordu. Şimdi bu açıklamalar samimi değil. Bir an önce Beşiktaş'a başkanlık yapmaya başlamalı. Geldiğinden beri acıtasyon hikayeleri ve para yok lafları dinliyoruz. Fikret Orman faciasından sonra hiç kimsenin kulüp başkanlarına gereksiz fazla hoşgörü ve sempati beslememesi gerektiğini öğrenmiş olması gerekiyor. Bu saatten sonra kulübün başına gelen başkan ya kulübü doğru düzgün yönetecek ya da gidecek. İkinci bir Fikret Orman vakası yaşanamaz bu kulüpte yeniden.




  • Katılıyorum. Ek olarak Bırakmam kampanyasını o kadar ellerine yüzlerine bulaştırdılar ki 1 reklam firması bulup adam gibi pazarlayamadılar. Taraftarı bir türlü içlerine çekemediler. Böyle olacaksa 2021 sezon sonu seçim olsun ben artık yeteneksiz yöneticiler takımımda görmek istemiyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ninua Olmamış.
  • Ahmet Nur Çebi: ''Ljajic çok iyi bir çocuk. Neden onu göndermek isteyeyim? Ama 3 milyon 750 bin dolar yıllık ücreti var. Bu kulüp bu paraları kaldıramaz.''

    Artık negati yorumları bırakmak lazım. 2.25 alıyor oyuncu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • transfer için adı geçen isimleri gördükçe içim kararıyor
  • Hoca Nika Ninua'yı istemiyor, oynatabileceği adam istiyor ama bunu yazan adam gidip hoca ısrarla 16 yaşındaki Emre Demir'i istiyor haberi de yapıyor. Beyefendinin ben en çok Vertonghen haberinin sonuçlanmasını bekliyorum. Nika Ninuna işi Orkun Kökçü işine dönecek gibi bir his var içimde. Umarım sonradan pişman olmayız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mcx

    Ahmet Nur Çebi: ''Ljajic çok iyi bir çocuk. Neden onu göndermek isteyeyim? Ama 3 milyon 750 bin dolar yıllık ücreti var. Bu kulüp bu paraları kaldıramaz.''

    Artık negati yorumları bırakmak lazım. 2.25 alıyor oyuncu.
    Ahmet Nur Çebi bizden çok farklı bir dünyada yaşıyor. Tıpki Dark dizisindeki gibi farklı evrenler var onun dünyasında. Ben her konuşmasından sonra bu sonuca varıyorum.
  • 1 Kaleci ve 1 Santrafor alsak yirtici top tutabilen biraz da seri olsa tercihen siyahi sampiyonluk geldi bile

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim anlamadığım ersin'in önü kesilmesin diye 30 yaşında bi kaleci alınmak istenmiyorsa kim gelecek ? ersin ve utku şeklinde mi devam edicez ? genç bir kaleci daha gelmesi daha mantıksız değil mi ? yani hem ersin kötüleşirse güveneceğin tecrübeli bir kalecin olmıcak, hem de kim oynarsa bu sefer oynamayan genç oyuncuya yazık olucak.

    yanlış düşünüyorlar. ersin'in önü kesilmesin istiyorsan, alıcağın adamın yaşından ziyade maliyetine odaklanırsın. düşük maliyetli bir isim bulursun, o yedek bekler veya ersin'den umduğunu bulamazsan oynatırsın.

    ersin oynasın diye bırak 30 yaşında bi kalecci alınmamasını, tam da o yaşta ama maliyeti düşük bir adam alınmalı ki kaledeki ikili birbirini dengelesin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawagolem -- 4 Temmuz 2020; 4:33:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-781808C66

    Hoca Nika Ninua'yı istemiyor, oynatabileceği adam istiyor ama bunu yazan adam gidip hoca ısrarla 16 yaşındaki Emre Demir'i istiyor haberi de yapıyor. Beyefendinin ben en çok Vertonghen haberinin sonuçlanmasını bekliyorum. Nika Ninuna işi Orkun Kökçü işine dönecek gibi bir his var içimde. Umarım sonradan pişman olmayız.
    Ninua'yı alınca kulüp batacak mı? Borca mı girecek? Bu transferler scout transferi direk 11 girmese de olur, zararı ziyanı yok hoca kampta bir görür beğenmezse kiralanır. Ben Ninua+ bir transfer daha yapılması taraftarıyım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Eren1s

    Katılıyorum. Ek olarak Bırakmam kampanyasını o kadar ellerine yüzlerine bulaştırdılar ki 1 reklam firması bulup adam gibi pazarlayamadılar. Taraftarı bir türlü içlerine çekemediler. Böyle olacaksa 2021 sezon sonu seçim olsun ben artık yeteneksiz yöneticiler takımımda görmek istemiyorum
    Ali Koç falan ne kadar başarısız olursa olsun adamlarda vizyon var. O kadar güzel reklam yaptılar ki Fenerbahçeli olmayandan bile para aldılar neredeyse. Televizyonda program yaptılar, strateji olarak üstüne Acun'u koydular onun hatrına 200 milyon lira para topladılar. Sonuç olarak bu kulüpler her türlü batacak bu paralarla kurtulmaz orası ayrı ama başkandan yana hiç yüzümüz gülmedi. Tüpçü, inşaatçı, demirci adam Beşiktaşa başkan oldu para vereceklerine tam tersine kulübü batırdılar. Bizimkilerde toplaya toplaya 10 milyon lira toplamış Necip'in maaşını öderler. 25 liraya gelir için maske satışa çıkardılar 10 bin tane hemen bitti. Stok gelecekmişte maske satacaklarmış hala ses seda yok. Korona bitince stok gelirse satarlar maskeleri artık. Strateji, organizasyon, reklam sıfır. Ben Çebi'den umutluydum bayağı fos çıktı. Taraftarı yeniden çeker, iş adamlarını toplar diyordum her önüne mikrofon geldiğinde para yok diye yakınıyor, yaptığı icraatlardan bahsetmiyor çünkü yok. Para olmadığını kendi de biliyordu zaten ne bekliyordu bilmiyorum.




  • Ekonomik durum kötü tamam ama yönetim ondan da kötü hiç umut yok, transfer filan da yapamaz bu beceriksizler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bırakmam Seni için tüpçü temmuz ayında kanal d program yapabilirsiniz demişti. Ne oldu o iş?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Canlı izliyorum Alanya maçını ne Nskala ne de Welinton bizlik değil. Nskalanın attığı tüm paslar karşı takıma. Defansif olarak da 1 2 kere geldiler rahat geçtiler. Welinton penaltı yaptırdı, onu geçtim güven vermiyor tabi ki de 45 dk izlemekle anlaşılmaz ama bana tam anadolu topçusu gibi geldiler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Quaresma_12

    Canlı izliyorum Alanya maçını ne Nskala ne de Welinton bizlik değil. Nskalanın attığı tüm paslar karşı takıma. Defansif olarak da 1 2 kere geldiler rahat geçtiler. Welinton penaltı yaptırdı, onu geçtim güven vermiyor tabi ki de 45 dk izlemekle anlaşılmaz ama bana tam anadolu topçusu gibi geldiler.
    N'Sakala 2 asist yapmış diyorlar
  • Nsakala bizle anıldıktan sonra asist yapmaya başladı son 3 maçta 3.asisti oldu.Sezon geneli ligde 4.asistine ulaşti.Hemen bu maçta 2 asist yapti diye beklentiyi çok yukseltmemek lazim.çok iyi bir bek değil fakat ben faydali olacağını dusunuyorum.Diri oyuncu baya, bir süredir ligde,sergen hoca istiyor.Nsakala bize çok şey kazandırır demiyorum ama saha içinde zarar vermeyeceğini düşünüyorum.Çıkıp topunu oynar görevini yapar.Hala Adriano vs seviyesinde oyuncu bekleyenler var gerçeklerin farkına varmak lazım biraz.Nsakala'dan daha üst seviye alabilecek durumda değiliz.Hatta takıma üst seviyede oyuncu alacak durumda değiliz.Stoper,kanat,forvet,ortasaha filan buralarda daha çok seçenek karşımiza çikarken bek konusu biraz daha kısır kalıyor nedense.Nsakala en azından şu dönemde yeterlidir diye düşünüyorum.Nasıl ki İsmail'den Adriano seviyesine çıktık Nsakala'dan da başka seviyeye çıkabiliriz ama şuan için yeterli bence.

    Stoperde daha fazla seçenek var gibi inşallah gelen Welinton olmaz.Sahanın içinde bir bomba gibi duruyor.




  • 
Sayfa: önceki 18561857185818591860
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.