Şimdi Ara

[Beşiktaş 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (1194. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
39.469
Cevap
80
Favori
2.066.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11921193119411951196
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kötü oynuyoruz. gsden bi farkımız yok. 10 kişi kalmış kasımpaşayı son saniye golüyle yeniyoruz. Sevinmiyorum bile artık yendik diye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaan457

    Kötü oynuyoruz. gsden bi farkımız yok. 10 kişi kalmış kasımpaşayı son saniye golüyle yeniyoruz. Sevinmiyorum bile artık yendik diye.
    Valla bence de kötü oynuyoruz, ama kazanan haklıdır. Kazandığımız sürece benim için sorun yok. Ama gönül ister ki inşallah oyunumuz düzelir de, iyi oynayarak kazanırız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vc1903

    Hoca felaket tav olmuş yanlız yenilen gollere. Böyle futbol kalmadı artık diyor. Ders çıkaracağız daha dengeli olacağız dedi. Bu sebepten seviyoruz seni hocam. Malatya da güzel zamanda cortladı. Sergen sergen diyorlardı anca Avcı ya yardımcı olur diyordum. Aha sonucu. Sergen bir takımı alır 5 6 hafta iyi oynar. Sonra rölanti. Bu kaçıncı takım oldu ya değiştirdiği. Daha çok toy. İstikrar önemli beyler. Burada 1 2 trolün paralı askerlerin gazına gelmeyin
    Avcı'nın eksikleri var mı? var ama kendini devamlı geliştiriyor benim için önemli olan bu. Hiç bir hoca çıkıp da elinde sihirli değnek varmış gibi bu takımı fevkalade oynatmaya başlamaz. İstikrar sağlanması için zamana ihtiyacımız var o kadar.




  • O değilde umarım transfer yasağı olayı gerçekleşmez..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gladyo38

    beşiktaş ve avcı ballı. kasımpaşa 10 kişi kalmasa bügün bjk yi rahat yenerdi. 10 kişi ile dolu atak buldu beşiktaştan birşey olmaz ilerde patlar bu gidiş az hızlı adamı olan biri bjk savunmasını hemen dağıtır.

    biraz güçlü takımlarda depte bjk ne yapıcak çok merak ediyorum antalya paşa felan zaten ligte iyi değiller bu yıl sert kaya gelince deplasmanda yenilir bu takım fark yiyerek net.

    fener bahçe maçında iyi oran olursa yüksek para basıcam fenere bu takımı fener evinde yener kesinlikle+

    lig o kadar kalitesiz ki bjk top oynuyor sanılıyor ya son göle bak lensten bile çalım yiyen kapasite karşıdaki eleman.
    sivas bjk nin 10 katı top oynuyor fenerde daha iyi oynuyor bu takımdan malatyada iyi oynuyor bakalım onu alabilcek mi at fava bekle
    Beşiktaşı iyi takip etmediğin kolay pozisyon veriyor demenden belli. Bugün verdiğimiz pozisyonlar tamamen kpaşa 10 kişi kaldığı için futbolcuların rehavete kapılmasından kaynaklanıyor. Eksik yakaladığımız rakibin üstüne çullandığımız için arka taraf otoban oldu kabul ediyorum ama her maç böyle değil. Kötü futbol iyi futbol inan ki gram umrumda değil, hem konyayı hem kpaşayı deplasmanda 2-3 senedir yenemiyorduk ama kötü oynasak dahi bu 2 deplasmandan 6 puan çıkardık.

    1-0 kazananada 3 puan veriyorlar 5-0 kazananada. Herkes geçen senenin fenerbahçesi olacağımızı düşünürken büyük takım reaksiyonu gösterdik fenerbahçe bunu yapamamıştı. İyisiyle kötüsüyle 6 maçta 18 puan topladık ve bu gece hepmiz mutlu uyuyacağız önemli olan bu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • tamam kasım paşaya kırmızı yanlış sarı olmalıydı ama kasım paşanın gölünden önce vidaya faul var artı Gökhan gönüle yapılan hareket sarı kart ve 2 sarıdan kırmızı. buna göre kasım paşa fazla mağdur olmadı bunları ben değil Bünyamin gezer diyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 9 Aralık 2019; 0:40:53 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaan457

    Kötü oynuyoruz. gsden bi farkımız yok. 10 kişi kalmış kasımpaşayı son saniye golüyle yeniyoruz. Sevinmiyorum bile artık yendik diye.
    Bu sezon iyi oynayan yok zaten. Öyle veya böyle 16. sıradan buraya geldik, hayal alemlerine dalmadan ve fazla uçmadan sevinmek gayet doğal.
  • Düşme potasından nereye geldik.
  • "beşiktaş balı" mı ? olum keşke beşiktaş'ın bi balı olsa da siz de sabah akşam balla kazandınız diye dalga geçseniz, gram gücenmem yemin ediyorum yalnız beşiktaş ve bal-şans kelimeleri aynı cümleye yakışmıyor bile. biber salçası sürülmüş gibi takımız biz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawagolem -- 9 Aralık 2019; 2:6:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karar veremiyorum sivas-fb maçı Sivas mı yense berabere mi bitse
    Hangisi daha çok işimize gelir acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vc1903 kullanıcısına yanıt
    sana daha önce çok yazdığımı hatırlıyorum bu konuda,bu yüzden yazmayacağım artık Ama fena çelişiyorsun haberin yok.
  • gs 2 sezondur top oynamadan kazandı, hakemdi lobiydi, biz kötü oynasak da kendimiz atarak kazanıyoruz en azından...
  • Kolay mac zorlasti ama Hakem cok buyuk haksizlik ypati Besiktasa.

    Oncelikle ilk pozisyon kesin kirmizi kart tartismam bile top acilmasinin sebebi darbeye kaymaya bagli olay. Atiba ya mudahale yada faul olmasa direk onune dusurup golu yapardi kirmiziyi tartismayin pozisyonu manipule etmeyin.

    Kasimpasa ilk golu Vidaya faul var ofsayta bakmaya bile gerek yok, kaldi ki ayrica pozisyon ofsayt resmen manipule ettiler. Hadi diyelim ofsayt goz yanilgisi santimler olayi guvenmek durumundayiz ama o faul en az sari kart idi. Her turlu gol gecersiz.

    Koita 4 sari kart gormeliydi gitti ayni adam 2. golu atti.

    Besiktasin 2 kere geri dusup kazanmasi guzel. Llalic ve Diaby daha etkili olmali artik. Umut icin demistim pozisyona girmek onemli Bratislava macinda hat trick yapabilirdi elestirmeyin, elestirecekseniz hic pozisyona giremeyen hucum oyuncusunu elestirin diye. Tak 2 gol 90+5 galibiyeti getirdi tuttugu takima. Ayni sebepten Burak a kizmiyorum fazla adam 2-3 net pozisyona girdi. Pozisyona girmesi onemli santraforun.

    Atiba Caner Gokhan iyilerdir.Umut macin adami oldu helal olsun Gs maci gibi onemli goller bularak Besiktasa hayat verdi. Llalic ve DIaby 0 a yakin oynuyor. Lens e heyecanlanmayin senede 1-2 iyi maci oluyor sansimiza bu denk geldi.

    8 resmi mactir ustuste kazaniyoruz bu onemli arada 1-2 kotu oynadigimiz mac oldu bu mac gibi ama olur o kadar. Mutlu uyuyalim bu gece sonraki maclari sonra dusunuruz.




  • kaan457 kullanıcısına yanıt
    ..... skor var diye millet bir şey diyemiyor, şansa gelen skorlar şansın bizden değil rakipten yana olduğu zamanlarda isyan edecek. ligde takımların %70 i top oynamıyor fakat kötüden daha az kötü olmamız veya daha şanslı kötü olmamız bizim de kötü olduğumuz gerçeğini değiştirmiyor.... kırmızı kart değil felan demişler atibanın önünü kesmese karşı karşıya kalacak adam. lazio yuventus maçında orta sahanın az ilerisinde hafif çapraz pozisyonda cuadrado bu yüzden kırmızı kart gördü. (ki atiba ceza sahası dışında neredeyse) müdahale olmadan atiba kendini atıyor diyenler var, gladbach bayern münih maçının 2. golündeki penaltıyı izleyin orada da thuram müdahale almadan düştü ne hakem ne var aldatmaya yönelik hareket demedi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaan457

    Kötü oynuyoruz. gsden bi farkımız yok. 10 kişi kalmış kasımpaşayı son saniye golüyle yeniyoruz. Sevinmiyorum bile artık yendik diye.
    Kötüyüz evet ama kötü halde bile puan alıp düşme hattından 2. Sıraya yükselmek harika. Devre arasında takviye yapabilirsek oyunumuz düzelir gelişme gösteririz. Ama bu halde bile 3 puan almamız çok önemli. Sezon sonu kupayı iyi oynayana değil en çok puan toplayana veriyorlar....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kasımpaşanın golde vidaya faul yapıldığını erman bile söyledi. yine bir maçta olmayan golü yemişiz. 90+4 de güç bela gol atamasak gitmişti 2 puan.
  • Bu lig'de kimler ne oyunlarla şampiyon oldu. Defans yapıp şampiyon olan takımlar, kaleci ile şampiyon olan, teşfik ile şampiyon olan.
    Beşiktaş kötü oynuyorsa zaten şampiyon olamaz tarih de bunun bir örneği yok. Bizim şampiyon olduğumuz sezonlar, hadi en zayıfı yakın zaman taliscalı sistem diyelim. Kim bizden iyi oynuyordu ? Bak geçen sezonki ts kadar iyi oynasa eywallah derim.

    Beşiktaş şampiyon/maç kazanacaksa şans, bal ve kısmetlik bir durumu yoktur zira umut golü atana kadar kaç pozisyon harcadık ben sayamadım. Beşiktaş şampiyon olduğu sezon yine derbilerde bariz üstünlük kurmuştur ya çok iyi oynayıp az gol atmıştır gs maçlarındaki gibi yada rakibi sahadan silip marcelo kafayla kendi kalesine bırakmıştır fenerbahçe maçındaki gibi. Birde gs rakip sahayı geçmeden bize attığı bir gol vardı.

    Biliç'in son yılı, şenol hocanın ilk iki yılı en iyi oyunları biz oynadık o sezonlar (hani biz yoktuk diyorlar ya) rakip olamadılar esasında. Diğer sezonların şampiyonlukları ile ilgili kimsenin aklında oyun olarak birşey kalmamıştır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 9 Aralık 2019; 3:4:38 >




  • 
Sayfa: önceki 11921193119411951196
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.