Şimdi Ara

[Beşiktaş 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (1154. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
39.469
Cevap
80
Favori
2.066.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11521153115411551156
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Abdullah Avcı: "Caner'i 16-17 yaşından beri tanıyorum, oynatıyorum. Türk futbolunda böyle oyuncular çok çıkmıyor. Oyun aklı var. Mukavelesi bitiyor, ben devam etmesinden yanayım, bundan sonrası yönetimle onun arasındaki bir durumla netleşecektir."



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 5 Aralık 2019; 23:13:31 >
  • Güven ve Umut BJK santraforu değil
    Elneny BJK orta sahası değil (iyi anlamda)
    Utku BJK kalecisi değil
    Lens için fazla kelam etmeye gerek yok, çenemize yazık.
  • erdem güzel oynadı.👏👏👏

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-A401672FA

    braga maçında kim oynadı?

    Alıntıları Göster
    Yaşın kaç bilmiyorum ama o çocuk daha çok genç ve tecrübesiz. Bence o maçta gayet de iyi oynadı yaşına göre. Siz istiyorsunuz ki çıkar çıkmaz harikalar yaratsın. Yok öyle bir dünya. Oynaya oynaya güven ve tecrübe kazanacak. Kaldı ki tecrübeli bir futbolcu bile bir kaç maç kötü oynayınca öz güven kaybediyor ve çuvallıyor. Çok kolay sanıyorsunuz sanki binlerce insanın karşısında çıkıp bir performans sergilemek. Yorumların hep pessimistçe. Yapıcı değilsin hiç. Iyi gün dostusun yani

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Fikrinizi soran yok bloklular

    Ayrıca Caner'i övenler var girer girmez hakeme dayılanıp kart almak anca amatör topçunun işi 30 yaşına gelmiş oyuncunun değil.

    İlerde göreceğiz antrenör dahil hepsine söverken ha bu uzak bir zaman dilimi değil yakında olacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 6 Aralık 2019; 0:4:6 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yedekler ve gençler açısından kazançlı bir maç oldu.

    lens, boyd gibi grafiği düşenler bu maçlarda tempo kazanacaktır. maçtan çok birşey beklememek lazım zaten. ama genel olarak beklediğimden iyiydi. bi rebeco nun güvene attığı pas bir de güvenin umuta attığı dikine pas efsaneydi. umut malesef çok ağır ve hızlanabilecek gibi durmuyor. güven de gol vuruşları yetersiz, kurt forvet görünümü yok adamda. dümdüz vuruyor bala züte işte gol olursa diye.

    caner in klası iyi. çirkefliği var malesef şu maçta bile yaptıysa artık böyle kabul edeceğiz. caner gelene kadar hep efendi efendi oynuyorduk ama hep iyi efendi oldukça tepemize çıkıyorlardı. ama şu maçta bari sakin kalmayı dene be adam bu ne hırs.

    rakipleri küçümsememek lazım. ne takımları eleyip buralara kadar geldiler. kağıt üstünde hafifler ama onların kendilerini gösterebilecekleri arena ziraat kupası. burası onlar için ŞL gibi. Umarım hem yedekleri hem gençleri kazandığımız bir platform olur ziraat kupası maçları.




  • Fakat dikkat ettim de geriden oyun kurarken sanırım hoca tembihlemiş ısrarla top dolaştırıp açık arıyorlar. Yeni kestirmeden ileriye gidelim demiyorlar. Belli ki hoca ısrarla bunu istiyor çünkü oynayan gençler bile buna dikkat ediyor. Erdoğan, Erdem, Kartal oynadıkları kısıtlı sürelerde bir ümit verdiler bana. Keşke şu Rıdvan'ı da bir görebilsek. Bu çocuk çok övülüyordu ama bir türlü göremiyoruz bir yerlerde. Muhayer biraz hayal kırıklığı yarattı. Utku da kötü değil izlediğim son iki maçında. Bu maç bir iki iyi kurtarış da yaptı. Güven savruk, Boyd savruk, Lens'in bedeni orda ama kendi uzayda. Umut Nayır iyi niyetli ama yetenekleri kısıtlı. Şöyle Afrika'dan bir iki zenci alsalar ya ucuz maliyetle ya tutarsa hesabı. Ver kiraya anadoluya ve bir ışık verirse al oynat. Para da kazanılır bu şekilde. Larin. buna bir örnek aslında. Mensah. burnumuzun dibindeydi. Yine Azubuike öyleydi ama alamadık. Böyle oyuncular düşük maaliyet ile denenmeli şu ekonomik zorluklarda. Pahalı transfer kesinlikle istemiyorum. Forvet için Sporar alınabilirse uygun maliyetle kesin iş yapar bana göre. Adam kurnaz çünkü. Topçu dediğin herşeyden önce akıllı olmalı. Ben olsam iq testi ile alırım oyuncuları.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: norton772

    Fakat dikkat ettim de geriden oyun kurarken sanırım hoca tembihlemiş ısrarla top dolaştırıp açık arıyorlar. Yeni kestirmeden ileriye gidelim demiyorlar. Belli ki hoca ısrarla bunu istiyor çünkü oynayan gençler bile buna dikkat ediyor. Erdoğan, Erdem, Kartal oynadıkları kısıtlı sürelerde bir ümit verdiler bana. Keşke şu Rıdvan'ı da bir görebilsek. Bu çocuk çok övülüyordu ama bir türlü göremiyoruz bir yerlerde. Muhayer biraz hayal kırıklığı yarattı. Utku da kötü değil izlediğim son iki maçında. Bu maç bir iki iyi kurtarış da yaptı. Güven savruk, Boyd savruk, Lens'in bedeni orda ama kendi uzayda. Umut Nayır iyi niyetli ama yetenekleri kısıtlı. Şöyle Afrika'dan bir iki zenci alsalar ya ucuz maliyetle ya tutarsa hesabı. Ver kiraya anadoluya ve bir ışık verirse al oynat. Para da kazanılır bu şekilde. Larin. buna bir örnek aslında. Mensah. burnumuzun dibindeydi. Yine Azubuike öyleydi ama alamadık. Böyle oyuncular düşük maaliyet ile denenmeli şu ekonomik zorluklarda. Pahalı transfer kesinlikle istemiyorum. Forvet için Sporar alınabilirse uygun maliyetle kesin iş yapar bana göre. Adam kurnaz çünkü. Topçu dediğin herşeyden önce akıllı olmalı. Ben olsam iq testi ile alırım oyuncuları.
    Rıdvan'ın fizik gücü çok düşük, yaşıtı normal çocuklar gibi.




  • orox kullanıcısına yanıt
    Çalıştırıp güçlendirsinler madem. Kulüplerimiz bu konularda çok eksik maalesef. Nesini övüyorlar madem? Ayrıca şu koca alt yapıda sağ bek yok mu acaba? Necip'i izlerken gözlerim kanıyor resmen. Çocuğa suç da bulamıyorum çünkü mevkisi değil ve yetenek de kısıtlı, yani suçu pek yok bana göre. Bana göre bir bölgede o bölgenin oyuncusu oynamalı ne kadar tecrübesiz olursa olsun. Roco varken bile necip oynatıldı mesela orda da ki Roco ağır olması dışında gayet iyi oyuncu. Kazma değil, ayağı fena değil, öz güven var, havadan da iyi. Tek eksisi yavaşlığı. Zaten o da olsa buralarda olmazdı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umut,Güven,Lens bu üçlü bu takımda yedek olmayı bile hak etmiyor. Umutu biraz ayırabilirim en azından büyük mücadelesi isteği var ama Güvende bir halt yok belki potansiyeli var dersin ama ulaşabileceği seviye asla Beşiktaş seviyesi değil. 2. lige futbolcu yetiştirecek halimiz yok. Güveni acilen kiralayıp ondan sonra da göndermek gerekiyor.
  • caner öyle çirkef bir oyuncu ki izlerken felipe melo + emrebel + buraky izler gibi oluyorum. melodan beri bu kadar çirkef, itici, antipatik, izlerken iğrendiğim bir futbolcu yoktu inşallah tez zamanda başka takımlara gidip orada oynar......
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-A401672FA

    şu güven'e güvenip santrafor almadılar ya. ulan fikret.
    Ama bu sene ljajic ve güven büyük hayal kırıklığı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kazalarin cok oldugu kupa maclarinda yedek ve genclerle net galibiyet almak guzel.

    Erdogan icin cok sevindim ilk resmi macinda stoper bi adamin gol atmasi buyuk sans.

    Muhayyer bos adam, Kartal ve Erdem de is var gercekten zaten Braga bunlardan birine transfer teklifi yapti ilk Braga macindan sonra.

    Guven cok gomuluyor ama hareketli oyuncu toparlasa tehlikeli olabilir.

    Umut bence yedek icin iyi santrafor pozisyonlara giriyor yetenegi kisitli ama zaten 3.santrafor olacakti daha ne olsun. Gs macindaki golu en az 1 yillik kredi acti kendisine zaten. 4 golu oldu az degil Falcaoyu 4 e katladi.

    Utku net 3 top kurtardi valla helal.

    Cok olumsuz bakmamak lazim kupa maclari bu havada geciyor kotunun iyisi oynadik bu acidan.

    Lense ve Oguzhana artik yorum yapmaya gerek yok biliyorsunuz genel olarak soyluyorum.
  • Boyd her şeye rağmen umut veriyor.
    Ligin 2.yarısı göndermezsek çok fayda sağlayacak hissediyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: drkayzer

    Güven ve Umut BJK santraforu değil
    Elneny BJK orta sahası değil (iyi anlamda)
    Utku BJK kalecisi değil
    Lens için fazla kelam etmeye gerek yok, çenemize yazık.
    Umut Utku'dan hiç bir şey olmaz. Beşiktaş forması kimlere kaldı yahu.
    Lens'in topçuluğuna bir şey söylemem ama bize faydası olmaz artık. Dün son kurşundu. Mental olarak bitti adam.
    Oğuzhan örneği gibi.
    Elneny arkasından çok üzüleceğiz bur bir gerçek. Adam dandik kupa maçında dahi nasıl hırsla oynuyor.

    Güven'i diğerlerinden ayrı tutarım ama. Bariz bir yeteneği var. 99 doğumlu. Bu yaşta milli formayı giydi. O sebepten gereksiz bir özgüven var üzerinde. Bu da ona hata yaptırıyor. Üzerinde durulur, konuşulur ise çok katkı verir Beşiktaş'a. Ölüsünü iyi paraya satarız şu an.

    Ama diğer arkadaşların değil hoca, forumca biz üzerilerinde dursak hiç bir değişmez. Yetersizler.




  • Gençlere başarılar. Baya takıma çelme taktılar bu sene.
    Malatya Alanya Ts gs.
    H.H geldikten sonra toparladılar iyice. Mutlaka gol bulurlar. 2 puan kaybetsin fb tadından yenmez
  • Necip bey kaptanlık bandını almak istememişmiş, kırgınmışmış. Yahu sana yıllardır bu takım milyonlarca euro ödüyor. TFF 1.Lig'e gitsen kadroya girebileceğin meçhulken bu takım sana yıllardır çoğu kişinin rüyasında göremediği şeyler verdi.

    Beşiktaş artık daha profesyonel olmalı, evladımız, oğlumuz, yok babasını tanıyorum muhabbeti ile insanları zengin etmeye gerek yok. Gerçekten üst düzey oynayıp bu formayı hak etmeli Beşiktaş oyuncusu dediğiniz kişi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: drkayzer

    Necip bey kaptanlık bandını almak istememişmiş, kırgınmışmış. Yahu sana yıllardır bu takım milyonlarca euro ödüyor. TFF 1.Lig'e gitsen kadroya girebileceğin meçhulken bu takım sana yıllardır çoğu kişinin rüyasında göremediği şeyler verdi.

    Beşiktaş artık daha profesyonel olmalı, evladımız, oğlumuz, yok babasını tanıyorum muhabbeti ile insanları zengin etmeye gerek yok. Gerçekten üst düzey oynayıp bu formayı hak etmeli Beşiktaş oyuncusu dediğiniz kişi.
    Hayır yani yıllardır Necip iyi iş yapsa da sallayan bi grup var . Yeni mi alınmış buna ? Yaşı 20 değil ki tribi çekilsin . Yol versinler cidden artık bu kafalara
  • Sattığı arazi Galatasaray'a iade edilmiş yuh arkadaş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kuruş almıyoruz şu takımdan, herkes elinden geldiği kadar maça gidiyor ürün alıyor, sene başı 16. sırada iken biz kırgın değildik lan sen kimsin?

    Adama bak ya kırgınmış. Parkta salıncak beğenmiyor sanki. Beşiktaş kaptanlığı lan o.

    Bizim 10 yılda kazandığımız parayı 2 maçta alıyorsunuz siz. 5 yıllık sözleşme imza yıllık 1.1 milyon avro. Maç başı 10 bin avro. Adamın dün maçta oynadığı için aldığı paraya 1.5 yıl çalışıyorum lan ben.

    Şu yaşımda maçlarda gönüllü olarak top toplarım Beşiktaş için.

    Cinlerim tepeme çıktı. Herife bak ya.

    Neyse sakinim.
  • 
Sayfa: önceki 11521153115411551156
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.