Şimdi Ara

[Beşiktaş 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (1149. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
39.469
Cevap
82
Favori
2.066.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11471148114911501151
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lawagolem

    o değil de bu lens nasıl gidecek ? adamın daha bu sezondan sonra 2 SEZON sözleşmesi var. 2 KOCA YIL ULAN 2022'YE KADAR. yuh yani bu adama bu sözleşmeyi nasıl verdiler yemin ediyorum art niyet. hayır adam ilk geldiğinde patlayacağını bilmesen bile bir oyuncuya 2,5 milyon eurodan 5 sezonluk sözleşme vermek gerizekalılık. sen nesin, kimsin, fakir bir takımsın sen avrupa ölçeğinde neticede, ne 5 sezonu arkadaş ne 5 sezonu ?

    evlenip çoluğa çocuğa karışıcaz ve lens hala beşiktaş kadrosunda olucak neredeyse.
    dünya üzerinde herhangi bir ülkede bizde aldığı paranın yarısına oynayacağı için gitmeyecek. tek çare paranın tamamını verip fesh etmek veya %75 80 ini verip oyuncuyla karşılıklı anlaşmak...
  • Akşama oynayacak adamlar belli.
    Gerisine genç yerleştirecek herhalde hoca

    Kaleci
    Necip Stoper Roco Rebocho
    Boyd Ozi Kartal Lens
    Umut Güven

    Kaleci ve stoper tercihlerini kimden yana kullanacak acaba.
    Hatta maraz ali'yi bile riske etmeyebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vc1903 -- 5 Aralık 2019; 12:48:37 >
  • Şu takımın düzelmesi konusu hep hocaya bağlanmış. Bence tam olarak böyle değil. Para alamayan, yönetiminin teknik heyet ve futbolcularla ilişkiyi kesmiş ve herşeyini kaybetmiş bir takımdık. Şimdi gelinen noktada mali açıdan yine tatmin edici işler yapılmasa da bir umut var ilgi gösteren bir yönetim var insanlar güvende olduklarını hissettiler ve bence en önemlisi buydu. Evet hocanın ve futbolcuların gayreti tabiki oldu ama bunlar işte üste yazdığım değişiklikler sayesinde oldu umarım böyle devam eder ve şampiyon oluruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Parqual -- 5 Aralık 2019; 12:58:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: inonu88

    Dun TR kupasi ozetlerini izliyeyim dedim yaziklar olsun yahu. 10 dakikalik ozete kirmizi gorme pozisyonunu Ademin basmasini nasil koymazsiniz? Bakin TR de buyuk takimlar taraftar medya baskisiyla avantajli hale gelir hakemler nezdinde ancak bu gs cok baska kollaniyor. Gecen seneki maclar fln bu kadar acik sekilde sampiyonluk haftasinda GS den baskasinin lehine olmaz. Levent Tuzemen GS Ermeni takimina karsi oynar gibi yorumlar fln yapiyor. Bein sports bile bu kadar abartmiyor. ATV grubundan alsinlar su yayin hakkini.


    Bugun ins biz kazaniriz genclerle.
    [Beşiktaş 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu

    Bunu da fb hesabı atmış.


    Yani bizim geçen sene ve ondan önce yaşadıklarımız, bu sene FB'nin son iki maçı derken, GS'ye kim direkt rakip olursa nedense hakemler tarafından olumsuz etkilenen taraf oluyor.(Şimdi direkt rakip biz olduk gibi son haftalardaki performansımızla, bakalım önümüz kesilmeye çalışılack mı anlarız. Bu mantık doğruysa FB maçlarında hakem hataları biter, bizde başlar.) Ben de sizin gibi sadece "buyuk takimlar taraftar medya baskisiyla avantajli hale gelir" demek isterdim; bu dediğiniz doğru olsa da nedense son zamanlarda en çok GS avantajlı durumda gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atiuser -- 5 Aralık 2019; 13:35:18 >




  • quote:

    Yorumlarım niye siliniyor yahu Falcao tuz istedi diye realiteyi sunuyoruz yalan haber mi yaptık...


    _ Baktım yorumlara, @Janti'ye bayağı yüklenilmiş. Bende zamanında bayağı ceza aldım,kızıyordum, efendi bir uslüpla yazdığım da geri dönüş oldu, mantıklı bir açıklama vardı. Janti büyük ihtimalle Beşiktaşlı ve duruş olarak olması gerektiği gibi az empati yapın. Siz yönetici olsanız,Beşiktaş'a yakışır efendi bir forum mu istersiniz yoksa insanları tahrik eden, ortamı geren 6222 ve mahkemelere uzayan bir forum mu. El vicdan yöneticilik sorumluluk ister. ha tanımam bilmem ama duruşu efendice. Bir de şu açıdan bakın kaç feyk hesap var site de amaçları ne ola bilir?


    quote:

    Caner Erkin bu performansı ile milli takıma girmeli


    _ Caner iyi topçu ama oyun için de dalmasa, sahte yalancı koşu atmasa, geri dönüşler de çok yavaş ve oyuna yani topa sırtını dönerek yavaş adımlarla hülyalara dalması. Kısaca tek hamle oyuncusu başaraz ise topla alakası kalmıyor. Topu rakip sahada taça sırtını dönüp yürüyor, kopuk oynamasa süper olur koşmalı ha çare yok katlanacağız. Ben de çok kızıyorum.

    quote:

    ...'li oyuncu kasti bir şekilde kalecinin ayağına basar, kaleci sarı kart görür; Tuzlalı oyuncu taca çıkan topu topuğuyla geri atar, kırmızıya dönen sarı kartı görür.


    _ Hani bilirsiniz biz de gelenektir, nikah masasın da ayağa basılır. Ayağa basma olayı gören hakem o an kendini nikah memuru sandı ve geline yaranmak için damata komiklik olsun diye sarı gösterdi ama olay nikah olunca, fazla alkol alıp pist dışında topa tokup hareketi çekeni de kırmızı ile cezalandırdı amaç maç düğün karışmasın kız tarafı azılı mazallah hedef olur diye korktu nikah memurunun aciziyeti...her neyse işte bu hafif dokunmalar devamlı oluyor bazen tokat yumruk dirsek falan ama yavaş canım hafif temas hatta çok yavaş hep agır çekim! ironidir

    quote:

    Anlatmaya çalıştığım şey biz galibiyet gelince hocanın arkasında durmadık taktiğini değişip, saçma pas oyunundan vazgeçtiği için, inadını kırdığı için arkasında durmaya başladık. Şahsen ben öyleyim yani. Ayrıca arkadaşın dediği gibi avcı şuan Şenol Güneş'ten sonra en iyi hocadır o konuda da hem fikirim.


    _ 100 de 100 katılıyorum. Sezon başından beri sayın Avcı'ya hitabım isyanım bu olmuştur. Beşiktaş geriye yaslanıp, al gülüm ver gülüm kendi arasında oynamaz, topu kaptırdığın da defansif sorun yaşarsın ve dikine gidersen gol atarsın ve şut atmıyorduk, atılan da öylesine. sayın Avcı şimdilik evrildi ve bu yüzden destek attı inşallah o dolap beygiri sisteme dönmez. Burak yoksa Umud oynar. Atiba tek başına bu yükü bir sezon kaldıramaz, Caner'den oyun kurucu olmaz ve maç için de çift forvete dönülecek maçlar oldu devamlı yazdığım en azından araya kadar devam edilmeli diye hatalarından dönünen sayın Avcı'ya alkış ve ayrıca takımı motive eden sayın Başkan ve ekibine alkış.

    quote:

    Ben takımın düzelmesini Atiba'nın koşulsuz yazılmasına bağlıyorum.


    _ Atiba alkışı hak ediyor ama unutmadan onun yükünü hafifleten Muhamed Elneny unutmayalım, Elneny ileri geri çalışarak Atiba'ya nefes aldırdı bu durum inşaallah bozulmaz ve Elneny desteği ile Atiba en verimli yılını yaşar. İmkan olsa ilk Elneny'in bonservisini alırdım. Hırsı ile takımı ateşliyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: BATE41

    Ben takımın düzelmesini Atiba'nın koşulsuz yazılmasına bağlıyorum. Sene başında yedek bırakılıyor bazen sonradan giriyordu. O maçlarda bile Atiba oynarken ayrı oynamazken ayrı oyun vardı. Sadece kendi oynamıyor en önemli özelliği etrafındakileri düşünerek oynaması ve onların performansını arttırması. Beşiktaş'ta etrafı pozisyonları onun kadar iyi kovalayan başka biri yok.
    Yıllardır diyoruz atiba tipinde adam
    Fikret orman her sene başka tipte adam getirdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: orox



    Son bir şarkı istiyorum senden
    Sana kırmızı çok yakışıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her zaman söylüyorum ödemeleri düzgün olan bir takım şampiyonluğa 1 adım daha yakındır hele şuan kuluplerin içinde bulundugu durum ödemeleri aksatmadan yapan takım şampiyon olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatih terim ne demiş 20 yıl önce bunu bunu yaptık şaka gibi ya kardeşim bir zamanlarda nokia vardı tek başına telefon yapıyodu şimdi nerde? kendini geliştirmessen böyle olur işte hergün futbol değişiyor eskiden sahaya 3 5 2 cıkıyodun bam bam diyodun şimdi 90 dkk içinde 5 tane varyasyon değişiyor maç içinde hey yavrum hey

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ckmz17

    her zaman söylüyorum ödemeleri düzgün olan bir takım şampiyonluğa 1 adım daha yakındır hele şuan kuluplerin içinde bulundugu durum ödemeleri aksatmadan yapan takım şampiyon olur.
    hocam o zaman başakşehir'in her sene şampiyon olması lazım. Taraftar,Camia,Futbolcular en kritik nokta bu. Herkesin aynı hedefe kenetlenmesi başarı getirir. Gs taraftarı işler kötü giderken yönetimi yedi, Fatih Terim'in kapısında yattı hocam gel ihtiyacımız var diye. Ne oldu? Dursun gitti Mustafa geldi, Tudor gitti Fatih hoca geldi. İç sahada 1 beraberlik ( fenerbahçe ) 16 galibiyet alarak şampiyon oldular. Biz 1.5 senedir bölünmüş,parçalanmış, içi oyulmuş ve boşaltılmış, Hocamız ha gitti ha gidecek milli takıma düşüncesiyle maçlara çıktık. Olmadı işte sonunda hep kaybettik. Fenerbahçe'nin hiçbir zaman birlikteliği olmadı Ali Koç dahi düzeltemedi o yüzden olmaz. Şimdi bu sene bize bakalım. Hoca değişti, taraftar başkanı değiştirdi, hocaya-başkana küsen taraftar grubu geri geldi, futbolcuları küstürenler sorunu çözüldü (para,yönetim,hoca vs.) futbolcular kendine geldi, camia olarak kenetlendik. Sene başında hepimizin dediği "bizden olmaz bu sene" şimdi "biz olacağız" a dönüştü. Her şey bu 3 lü ile olur arkadaşlar bu masanın ayağından 1 i eksik olursa olmaz. Bize düşen takıma sahip çıkmaya devam etmek, madden ve manen yardımcı olmak, Lens'e bile Necip'e bile sahip çıkmak. Ancak bu gemiyi sonuna kadar böyle yüzdürürüz.




  • Utku, Rebocho, Roco, Necip, Erdoğan, Elneny, Muhayer, Lens, Boyd, Güven, Umut


    Elneny yerine oynatacak adam bulamamış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 5 Aralık 2019; 19:54:32 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 10 Numara

    Utku, Rebocho, Roco, Necip, Erdoğan, Elneny, Muhayer, Lens, Boyd, Güven, Umut


    Elneny yerine oynatacak adam bulamamış.
    Rakip Erzincan zaten, Erdem'i koyup çift 8 oynatabilirdi. Panathiakos maçında iyi oynamıştı
  • Bu Lens, top nasıl kazanılır bilmiyor. Her hareketi faullü.
  • necip lens kanadı..
    sağ kanat toplam iq çift haneli..
    lens kaptan..
    komik bir maç oluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berbat bir oyun var sahada.Avcı balonuda patlayacak yakında.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 5 Aralık 2019; 21:6:6 >
  • Lens e katlanan camia boyd a katlanamıyor. Bence katkı saglar bu adam yedekte olsa. Biraz daha ısrar edilmeli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanki deplasmandayız ha. Rakip seyirci daha fazla. Atağa çıkarken ıslık yiyoruz.
  • erzincanın forvete bak
  • 
Sayfa: önceki 11471148114911501151
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.