Şimdi Ara

[Beşiktaş 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (635. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58.447
Cevap
66
Favori
1.354.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 633634635636637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: M3lank0lik

    En başta fabri ile zam arı 2 yıllık sözleşme yapılabilirdi şuan asıl ihtiyaç olunan mevkiler varken kaleci gibi her takımın her kulvarda canını yakan ve hali hazırda kimyasına uyum sağlamış bir kişinin gönderilmesine vesile olmazdım.fabri'nin ayrılma sebebi maaş ve sözleşme kesinlikle 5 para etmez oyunculara 5 yıl + zam verilirken iş yapana verilmiyor en çokta bu mahvediyor klübü pektemek veli ve diğer tenekelere tam gaz para kökleniyor.

    Alıntıları Göster
    Bu konu 100 defa konusuldu fikret orman dahil herkes acikladi..Fabri gonderilmedi kendi gitmek istedi..gitmek isteyen adami zorla tutamayiz ya..ustelik fabri de ekstra bi kaleci degil..ben bizzat fabrinin kurtardigi mac hatirlamiyorum..ama bizzat fabri bizi uefada yari finalden etti diyebilirim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lawagolem

    sahsen karius'un ekstra hatayla gol yemesi beni korkutmuyor. yani karius'un 10 macta bir ekstra hata yapmasini, tolga'nin beceriksizlik sebebiyle her macta kurtarilabilecek pozisyonlardan minimum 1-2 gol yemesine tercih ederim.



    tolga = beceriksizlik + hatali gol

    karius = beceri + hatali gol



    tolga oyle bir illet ki yani hatali gol yemedigi zamanlarda normal yedigi goller de iskence. onun hatasi yokmus gibi duruyor ama cogu biraz daha becerili bir kaleci olsa yenmeyecek goller. linz ve erzurum maclarinda yedigi son 3 gol de kurtarilabilecek gollerdi.

    yani karius ile kalende dengesizlik yasama ihtimali olan bir kaleci olacak. tolga varken kalende kaleci yok.
    Tolga yerine kim oynarsa oynasın onda zaten hem fikiriz sadece gelecek adam çok abartılıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence Karius Fabri kadar faydalı olmayabilir ama her türlü Tolga'dan iyidir. 2 sene için 2 milyon euro maaş olarak da 1.4 milyon euro doğruysa gayet ucuz. Para başka mevkiye harcanır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Am@deus

    Karius biz destekleriz sıkıntı değil, Abi karius şöyle karius böyle diyenler hata yaptığında yine odunu verecek arkasında biz duracağız. Şl finali bazında şahsen eleştirmiyorum, sizinde liverpool izlemediğinizi düşünüyorum keza daha yeni hazırlık maçında kendine olan güveninden ilginç gol yedi. Bide şu final oynadı mantığından kurtulun zamanında boyko içinde aynısını söylüyordunuz.
    Uefa ile sl ayni mi? Uefayi alan slye katilim hakki sagliyor sadece burdan anla farki. Boyko da kotu kaleci degil ozellikleri bize uygun degildi homesick oldu bir de. Alman kalecinin en kotusu bile mental olarak kotu durumda degilse bu ligin en iyi kalecilerinden biri olur. Karius suan kotu mental olarak ama yine 3-4 mactir tolgaya maruz kaldik karius sonsuz krediye sahip olacak burada o yuzden. Ne yapsa alkislanip hatalarinda desteklenmeye devam edecek. Bizim ligde de real madrid yok sonucta ilk macinda 35-40 metreden posterlik olmadigi surece rehabilite olur burada.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baba bu Loris Karius tek seferlik CL maçında hata yaptı iyi kaleci dediniz adam hazırlık maçında Dortmund maçında skandal bir performans ortaya koymuş.

    İnşallah hayırlı olur da yani bana sağlam bir balon gibi geldi bu arkadaş. Sanki kendisinde kalecilik kumaşı yok gibi. Topları uçması bile ne bileyim bir eğreti duruyor. İnşallah Tolga'nın Alman versiyonu değildir.
  • Bir tane Şampiyonlar ligi finali seyrettiniz diye Karius un her maç hatalı gol yediğini felan mi sanıyorsunuz.
    Adamı begenmemek için kalede Alison olması lazım,Tolga değil

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karius özgüven eksikliğini giderebilirse gayet yeterli bir kaleci. Yaşı da genç sayılır kaleci için. Taraftar be takım da destek olursa yeterli performans alacağımızı düşünüyorum.



    Mevcut kalecimizle beklenti seviyemiz o kadar düşük ki, kim gelse sırtımızda taşıyacak durumdayız zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mrbaronx

    Bu konu 100 defa konusuldu fikret orman dahil herkes acikladi..Fabri gonderilmedi kendi gitmek istedi..gitmek isteyen adami zorla tutamayiz ya..ustelik fabri de ekstra bi kaleci degil..ben bizzat fabrinin kurtardigi mac hatirlamiyorum..ama bizzat fabri bizi uefada yari finalden etti diyebilirim..

    Alıntıları Göster
    atibada 2 kere yaktı e süper ötesi oyunculara sahip olman zor senin etin ne budun ne zaten filizlenen talip gelen kaçıp gidiyor oyuncuları ufak defoları ile kabul etmek zorundasın.En azından kimyası uymuş bir kaleci idi çok sorun yaşanıldı özellikle kalede çünkü bizim takım ileride oynamaya çalıştığından devamlı geride boşluk bırakıyor bunu lask antrenörüde dedi defans ve orta alan arası hep boşluk bırakıyorlar diye e ne oluyor bir ton gol yiyorsun böyle.Fabri süper kaleci değil ama izlenerek alınmış bir kaleci idi şuan yeni bir kaleci ne yapar ne eder bilinmez mesela yıllardan beri defoları olsada Muslera hep Gs kalesinde.Ha maç kurtardığıda çok olmuştur ama çoğu kezde yakmıştır.
  • Karius 'u övenleri gördük tamam arkadaşlar
  • Ulan ŞL finalinde büyük dalga geçmiştim bize girdi neyse ucuz olması, Alman olması ve Liverpool'un potansiyel görmesine güveniyorum. 2 sene kiralık olması daha iyi oldu. Bir de 10 numara alsalar keşke.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alooo 10 numara abi hadi lutfen ama artik ya

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >





  • < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ozan Tufan'ı çok istiyorum umarım uygun bir fiyata alabiliriz.Şenol Güneş ile bambaşka olur yeniden toparlar pişman olmayız eminim. Takas yoluna gidersek Lens,Gökhan Töre,Tolgay gibi isimler konuşuluyor buna karşıyım tabi ama Orkan Çınar'ı filan gözüm kapalı veririm fenere.Umarım oyuncu bile vermeden 2 M Euro civarına hallederiz.
  • Karius haberinin kaynağı neresi ?

    Adamlar sizi transfer konusunda kandırmaktan bıktı siz kanmaktan bıkmadınız. Kandırmak kelimesini en hafif tabir olarak seçtim bu arada

    50 isim söyleniyor birisi tutuyor. Siz de burada o ortaya atılan isimler kesin gelmiş gibi yorumlar yapıyorsunuz. Rastgele geçmiş bir sayfaya bastım o zaman da ospinayı getirmişsiniz takıma.

    Hızınıza yetişilmiyor.
  • Karius iyi kaleci ama ciddi sakarlıkları var buna hazır olmanız lazım. Kariusun yaptığı hata bize bir şey kaybettirmez, o olmasa fazlasını tolga yapacak zaten ama vodafone arenada bi derbide oyunu başlatırken topu kendi kalesine atıp 3 senelik yenilmezlik serisine son verirse bu taraftar, liverpoollular kadar hoşgörülü olmaz, kariyerini bitirir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam bütün sene Liverpool'un kalesini korudu. Tolga'dan daha iyi olacağı kesin.
    Neyi kulp takıyorsunuz kötü falan diye... TOLGA ile mi devam edelim



  • Ali Naibi ile Michael Edwards birkaç haftadır pazarlık halindeymiş.En sonunda öğleden sonra anlaşmaya varılmış. (2 yıl kiralık)
  • Napak kardes, konusmayalim mi? Malzeme veriyolar biz de yorum yapiyoruz. Begenmiyosan cik git.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Frightfull

    Napak kardes, konusmayalim mi? Malzeme veriyolar biz de yorum yapiyoruz. Begenmiyosan cik git.
    Kesin gelmiş gibi konuşanlar var onlara söylüyorum
  • 
Sayfa: önceki 633634635636637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.