Şimdi Ara

[Beşiktaş 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (630. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
58.447
Cevap
66
Favori
1.355.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 628629630631632
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • FB bizim onumuze gecmek soyle dursun, sezonu ilk ucte tamamlarsa opsun de basina koysun. Ben Ali Koc'un tavir ve reflekslerini merak ediyorum dogrusu. Aziz olsa, her seye ragmen sezon ortasinda hoca gondermez, hatta istifasini bile kabul etmezdi. Ali Koc boyle dusunmeyebilir ve eger sezon ortasinda gonderme karari alirsa, FB ilk besi unutsun. Tabi medya ve taraftar baskisina ragmen sabir da edebilir, hatta onumuzdeki sezon yine Cocu ile devam edebilir ama ben pek olasi gormuyorum, cunku daha yeni baskan oldu ve elestirilerin onune gecmek icin en kolay yol hoca kurban etmektir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Thusmaa

    adam 33 maçın 16'sında kalesini gole kapattı. bir tane maç izleyip yorum yapma.

    Alıntıları Göster
    Kesinlikle. Fabri'nin de Lyon maçı dahil hatalı yediği goller var. Saçma sapan yok yere açılıp yediği goller var.
    1-2 maça bakarak kaleci değerlendirilmez.
    Aynı şekilde Muslera. Yediği hatalı gollere bir tarafımızla gülüyoruz ama gel gelelim takımı şampiyon yapan bir kaleci.
  • Bu takıma 10 numara ve kaleci alınmazsa, ligde şampiyonluk ve Avrupa'da başarı imkansız. Bunlar olmazsa olmaz. Forvet konusunda ise büyütülecek kadar bir açığımızın olduğunu düşünmüyorum. Geçen sezon iki gs maçını ve deplasmanda ki fb maçını saymazsak Negredo'yu kaç kez kaleci ile karşı karşıya bıraktık. Ne kadar besledik forvetlerimizi, şu futbola Gomez'i getirsek Negredo'dan farkı kalmaz. 10 numara alıp oyunu rakip ceza sahasının oralarda oynarsak Negredo, Larin, Lens topu kaleye sokarlar.
  • Beşiktaş yönetiminde şuan savaş var Fikret Orman siyasete bağlı olarak yönetime giren adamlarin esiri olmuş durumda malesef bu durumdan artık kendide memnun değil bazı çikar çatışmaları var menajer komisyonlari felan vidaya teklif dahi gelmedi medyanin gazlamasıyla elimizde kaldı şuan bi 10 numara transferi yapilip transfer sezonu kapatilacak yüzde doksan oda fabian olacak oyuncuyla anlaşıldı klubü ile anlasmak üzereler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lens'i bu sezon transferi saymazsak bu transfer döneminde sadece 250 bin euro harcadık. belli ki takım gerçekten kötü durumda o yüzden mali şartları düzgün takım gibi transfer istemenin manası yok. kaleci ve sağ bek idare edebilir bence bir sezon. tolga ayağı dışında iyi bir kaleci. 3 bekimiz zaten üst düzey tr ligi için 2 mevkiiyi idare edebilirler. 4. olarak dorukhan olur. forvet için en ideali vagner'la negredo'yu göndermek böylelikle büyük bir maaş bütçesi açılıyor forvete bonservis verebilirsin bu yüzden. ama bu iki oyuncuyu göndermek kolay değil. gönderemeyeceksek el mecbur kalacağımız tek mevki burası.
    tek %100 gerekli transfer 10 numaradır çünkü o mevkide kimse yok. 300 milyar borçta da olsan alacaksın batsan da alacaksın. diğer mevkiler oyuncuların formlarını arttırmalarıyla çözülecek yani aciliyeti olmayan yerler ki şuanda da durum bunu gösteriyor.




  • Arkadaşlar

    Karius-Sağ bek

    İyi bir 10numara

    Forvette Negredo-Larin-Origi

    Bence çok iyi olur,Negredonun maaşını 2-3lere çekeriz üstüne bonus ekleriz.

    Bizi şampiyon yap,goller at sana performansın kadarını daha veririz deyip sözleşmesini yeniden yapılandırmamız lazım.

    Sağ bek büyük ihtimalle Kerim Alıcı olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar Senol hoca olmasa suan dagilmis durumda olurduk. Hatalari yok mu? Var tabi. Ama sonucta hocada bir insan. Max. verimi dusunuyor. Dun mesela oyun ve skor cok kotuyken, Caner'i oyuna alarak farkli bir dizilise gecti.

    Bunca sorunla bogusurken hoca tartismalarina bir son vermeliyiz. Hoca ne zaman elestirilir, istedigi oyuncular alinir, istesigi ortam verilir ve hatalari cok olursa o zaman sonuna kadar sorgulanir. Su durumda hocanin yapacagi seyler belli. Ve hoca elinden gelebi yapiyor.

    Dun Serkan Recber'in dediklerini hepimiz biliyoruz. Adam yonetime "Chadli'ye ihtiyacimiz yok cunku bu oyuncu kanat oyuncusu" dedigini belirtti. Bu aciklama bence neyin ne oldugunu ozetleyen bir demec.

    Umut Guner-Metin Albayrak gibi herseye karisan ve tabiri caizse sportif calisana posta koyan adamlar oldugu surece isimiz zor.

    Umut Guner mesela show gibi olaylara merakli, yildiz isimleri aldigini yedi cihana gosteren (sanki kendi veriyor parayi) biri. Bir iki tanidigi Menejere bakip transfer yapma pesinde. Bu sekilde yapinca kendini futboldan anlayan biri olarak goruyor. Takim planlanmasi, oyuncu profili, takim kimyasi ve uyumu gibi konulardan bi haber. Ee simdi bu islerden anlayan yoneticiler olunca fikir catismasi yasayip posta koyuyor.

    Kisacasi bu gibi adamlarin yonetimlerden temizlenmesi gerekir. Takimin profiline uyan ve isi bilen insanlarin yonetimde olmasi sart. Bakin cok degil son seneye kadar bunun meyvelerini topladik. Ama durum tam tersi olunca elimiz kolumiz bagli oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: eyoruk

    Loris kötü kalecı değil arkadaşlar

    Fiyatı yüksek orası başka ama kötü değil .
    loris derken ? hugo lloris mi loris karius mu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lawagolem kullanıcısına yanıt
    Hugo olanı da kimmiş yaw Bizim Tolga'nın Fransa şubesi



    Loris Karius tabi ki

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yönetimin hataları var.Çok var.Hocanın da var ama direk hocaya çıkmaz fatura.



    Hep yazdım.Kadro inanılmaz bozuk.2 senedir böyle.



    Talisca'nın gideceği 1 yıldır belli , Cenk'in gideceği 2 aydır belli iken plan yapmamak "varsa da bilmiyoruz çünkü açıklama yok belge yok bunun için plan yapılmamış olarak görüyoruz" oyuncu bulamamak transferleri son güne bırakmak çok kötü.Altyapıdan çıkar oraya yönel yine ses etmeyiz.



    Bilmiyorum neler olacak ? Yönetimin tek amacı ucuza almak oluyor transfer için.Yani doğru oyuncu falan değil hem doğru hem ucuz hem satabileceğimiz adam peşinde koşalım diyorlar ama olmuyor işte.Ucuz olunca kelek de çıkabiliyor.Ee hoca 2 yıldır sağ bek diyor 3 yıldır sol stoper diyor.1 senedir de forvet diyor ? Şimdi de kaleci orta saha eklendi bunlara ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu durumda Love gitmez Negredo giderse daha kötü duruma geliriz.Parasında değilim Negredo 10 katkı ise Love 10 zarar veriyor ..



    Transfer-Negredo-Larin-Umut gibi bir forvet hattımız olsa çok güzel olurdu.Bunu Mayıs ayında da yazdım.



    Orta saha yok biz Negredo suçlu diyoruz ? Yanlış kere yanlış.Forvet için moral çok önemli.Negredo'nun geçen sene son maçlarına bakın ,Ların'ın son maçlarına bakın.Aha işte moral ,güven bunlar hep.Evet Negredo net golcu değil tam bize uyan adam değil ama Negredo suçlu değil burada.Adam şu kamp döneminde şu maçlarda yatabilirdi de.Çalıştı çabaladı..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vagner Love ---- Göztepe
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hasgus

    Vagner Love ---- Göztepe
    şu adam gitsin 1-2 lira bile olsa rahatlarız ve Negredo kalmış olur belki de.Çok iyi olur ya.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Var mı bir transfer duyumu ya da söylentisi arkadaslar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi bankadan 25 milyon euro kredi çekmek nedir bu kur varken? Yönetim şuan aşırı şekilde sıvıyor.Sanırım Eylülden sonra ortaya 2.bir Yıldırım Demirören enkazı kalacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karius şl finalini bi kenara birakirsak gayet iyi kaleci. adi gecen diger kaleci mignolet'den 1 sezonda kaleyi almis bir kaleci.



    linz macindaki ilk golu yemeyebilirdi. ikinisinde topu kale onune degil kornere celebilirdi. dunku macta o sag kolunu uzatip topu celebilirdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karius buraya neden gelsin ki? İngiltere'de rahatlıkla kalır adam.

    Yönetim Kiko Casilla için uğraşıyor büyük ihtimal. İlk bu kalecinin ismi gündeme düşmüştü.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • paramedical kullanıcısına yanıt
    25 milyon TL Euro değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Thusmaa kullanıcısına yanıt
    sen benim dedigimi anlamiyosun ne kadar para vericekler sl finali oynamis bi kalecinin bedeli ne olur ? f/p olarak bakiyorum kendimizi kandirmayalim yedek olarak kalicaktir liverpoolda
    arti evet ben begenmiyorum fabriyide koysan liverpola ondan daha basarili olur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ckmz17 -- 20 Ağustos 2018; 12:55:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayramda beyaz formaya özel baskı ücretsizmiş

    https://www.kartalyuvasi.com.tr/urunler/erkek/mac-urunleri/besiktas-beyaz-forma-18-19/67242/detay

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 628629630631632
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.