Şimdi Ara

[Beşiktaş 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (2777. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
58.447
Cevap
66
Favori
1.355.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27752776277727782779
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • CM oynayanlar bilir, IodineCF diye efsane bir taktik vardır.
    4-1-2-2-1 şeklinde. Sağlam bir DMC, pas kalitesi yüksek iki MC, şutör ve skorer iki AMC ile oynadığınız sürece yenilmeniz mucize oluyordu.
    Bizim takım kağıt üstünde tam böyle de işte gerçek hayatta delik deşik ediyorlar :)
    Ljajic ve Kagawa birlikte olur ancak arkalarında Atiba’nın, Keita yanda Sissoko’ya evrilmiş hali gerekir. Yoksa santraya gişe kurup gelene geçene bilet keseriz :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

  • burağı çıkar son yılların en zayıf kadrosu orta saha atiba biraz aksiyinca çöküyor kanatlar desen yok gibi lens hayalet gibi defans hattı vida iyi fakat partneri mirin tam bir bomba kaleci karius ne zaman ne yapacağı belli olmanyan bir kaleci sıkıntılı adem ise bir var bir yok kagawa fizik olarak yetersiz bunca şey varken şampiyon olursanız herkez şunu der bir oyuncu ile şampyion olunmaz ama eğer şampiyon olursanız tek bir oyuncu ile şampiyon olucaksınız gerçekten inanılmaz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nameofblood

    burağı çıkar son yılların en zayıf kadrosu orta saha atiba biraz aksiyinca çöküyor kanatlar desen yok gibi lens hayalet gibi defans hattı vida iyi fakat partneri mirin tam bir bomba kaleci karius ne zaman ne yapacağı belli olmanyan bir kaleci sıkıntılı adem ise bir var bir yok kagawa fizik olarak yetersiz bunca şey varken şampiyon olursanız herkez şunu der bir oyuncu ile şampyion olunmaz ama eğer şampiyon olursanız tek bir oyuncu ile şampiyon olucaksınız gerçekten inanılmaz
    Konuşan da 3 Puan önümüzde ultra mega şişik kadrosuyla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • impact_24 kullanıcısına yanıt
    bunu bizden bağımsız söyledim son 3-4 yıl da ki kadro ile karşılaştırarak yaptım ama doğru söylüyorsun çok iyisiniz eldeki malzemeye göre tebrik ederim.
  • Yarışa girdik 6-7 hafta önce ortalıkta cirit atan konu sahibi ve saz arkadaşları kaosçular ortada gözükmüyor :D
  • Lawagolem'in yukarida yazdiginin aynisini ben de gormek isterdim. Adriano-Atiba-Dorukhan 3'lu ortasahasi. Onlerinde Ljajic-Kagawa en ucta Burak. Yada ljajic, onun onunde Burak ve Guven. Bu duzende hem ortasahalar kanatlara yardima gider gerektiginde (Adriano-Dorukhan) hem gerektiginde ortayi kapatiriz hem de hucum presini iyi yapariz cift forvet ile.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Algı için saçma sapan şeyler yapıyorlar


    https://twitter.com/PozitifSport/status/1123641397750452225



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 1 Mayıs 2019; 21:26:59 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Young Sinatra

    Lawagolem'in yukarida yazdiginin aynisini ben de gormek isterdim. Adriano-Atiba-Dorukhan 3'lu ortasahasi. Onlerinde Ljajic-Kagawa en ucta Burak. Yada ljajic, onun onunde Burak ve Guven. Bu duzende hem ortasahalar kanatlara yardima gider gerektiginde (Adriano-Dorukhan) hem gerektiginde ortayi kapatiriz hem de hucum presini iyi yapariz cift forvet ile.
    medel'in yokluğunda ortayı üçleyecek adriano'dan başka kimse yok. oğuzhan dahi olsa orta saha bi nebze daha sağlam olur ama ne yazık ki ikisi de uzun zamandır oynamıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawagolem -- 1 Mayıs 2019; 22:19:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Quaresma oynasın istiyorum ama git gel yapamıyor. Mecburen Lens soytarısının eline düştük

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dembele'nin son saniyede kaçırdığı pozisyonu Pektemek affetmezdi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 2 Mayıs 2019; 0:2:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam kadromuza güçsüz demiş

    Bizden bağımsız demiş bi de. Hayır siz de bizimkinden daha kötü kadro ile 2. siniz. demek genel olarak ligin kalitesi şu anda böyle.
    Şampiyon olursanız FORVETSİZ şampiyon olacaksınız daha komik değil mi. Geçen sene Sadece forvetiniz sayesinde şampiyon oldunuz.

    Muslera , belki Onyekuru (o da yokluktan) ve (bence) Lyuindama haricinde bizim kadromuzda oynayabilecek oyuncusu yok ilk 11 de.

    Beklerimiz daha iyi,
    Orta sahamız çok daha iyi,
    Forvetlerimizin alayı sizinkilerden daha iyi.

    ne anladım şimdi bu yapılan saçma sapan analizden.




  • Sol taraf bek adriano acik Caner baslamaliyiz. Koskoca takim belki sampiyon olacak 1 tane sol acik oyuncusu yok yahu. Ger kalan taraflar Ankaragucu macindaki gibi cikmaliyiz en formda halimiz bu.

    Yenilenin isi biter bu macta berabere bile kalirsak ikili averajida alarak sampiyonluk sansimiz surer Basak Rize hatta belki Sivas Gs ye celme takabilir Tabi bizimde Trabzon deplasmani cok zor.

    Yenilirsek 3. oluruz ama kotu olur beraberlige uzulmem ben bu sartlarda.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: impact_24

    Konuşan da 3 Puan önümüzde ultra mega şişik kadrosuyla

    Alıntıları Göster
    son maçla 1 puan önümüzdeler sadece =) Eleştirilere zerre katılmıyorum. Aksayan yönler tabiki var ama GS de çok daha fazlası var bu aksamaların. Futbolumuz geçen yıl ve bu sezonun ilk yarısı ile kıyas kabul etmeyecek derecede iyi. Gs gibi 1-2 oyuncunun eline bakmıyoruz gol için. BJK nin ön tarafında skor yapamayacak adam yok...




  • Caner sol açık oynadığı zaman aldığı her topu havadan ileriye yollamanın peşinde. Bu şekilde olursa Gs defansı topları çok rahat alır. Bu bizim işimize gelmez. Topu ileriye vur Gs pres yapmadan, koşmadan topları alsın. Bizim orta sahanın bunla baş etmesi zor.

    Burak kafa topu alıp indiren biri değil. Öyle olsa bile elimizdeki hiç bir kanat bunu değerlendiremez. Ayrıca Gs defansı topla iyi çıkıyor.

    Hele maça Caner-Atiba-Dorukhan-Adem-Q7 orta sahası ile başlarsak Gs bize karşı baya üstünlük kurar. Tüm yük Atiba-Dorukhan'a kalır. Adem geriye gelip top almakla uğraşır. Kısacası Gs'nin ekmeğine yağ süreriz. Bu yüzden orta alanı ve kanatları iyi kurmalıyız.

    Bunun için öncelikle yapmamız gereken şeyler şunlar,

    1) Orta alana iyi yerleşip, alanı iyi kapatmalıyız,
    2) Orta sahayı rakibe teslim etmemeliyiz, iyi pas yapıp atağa çıkarken top kaptırmamalıyız,
    3) Dönen topların çoğunu almalıyız,
    4) Rakibin kanat oyuncularını, uzaktan ortaya veya kendi sahasında orta alana gelmesini sağlamalıyız,
    5) Uzun top olaylarına fazla girmemeliyiz,
    6) Rakibin olası defansın arkasına sarkmalarını en aza indirmeliyiz,
    7) Çok basit gol yememeliyiz.

    Bunları yapmak için de kadroyu şu şekilde kurmalıyız. Orta alanı Atiba-Doruhan-Medel(sakat şuan yerine birini bulmalıyız) yapmamız lazım. Adem sol kanat ve serbest oyuncu olmalı. Sağ tarafta ise Q7 yerine Lens olmalı. Çünkü Lens'in tek olumlu yanı hızı ve defansa olan katkısı.

    Q7 demeyin ne olur. Geçen sene ki maçta yediğimiz ilk golde bekini bıraktı. Adam rahat rahat pas attı! Bakın orta yapmadı pas attı!

    Adem'in geriye gelmemesi bu şekilde sağlanabilir. Çünkü üçlü orta saha, rakibin atağına göre pozisyon alacak. Sağ tarafa mesela Dorukhan yakınsa ve atak sağımızdan geliyorsa, Lens-Dorukhan-Gökhan ile üçlü sıkıştırma yapılacak. Aynı şekilde solumuzdan atak yiyorsak Medel-Adriano bu alanı kapatacak.

    Gs baktı bu oyun olmuyor, kanat oyuncuları ortaya doğru yönelecek ve orta alandan defansın arkasına top atılmaya çalışacak. İşte bu durumda Dorukhan ve Medel orta alana yaklaşıp Atiba ile alanı kapatacak.

    Diyelim topu çabuk kaptık, Adem-Lens-Burak ve beklerle beraber atağa hızlıca gitmemiz gerek. Geriden Dorukhan-Atiba desteğiyle Gs defansını zora sokabiliriz.

    Veya oyun sete döndü, Adriano-Adem-Dorukhan-Atiba-Gökhan ile pas pas bağlantısı olması gerek. Bu şekilde topu dolaştırıp uygun pozisyondaki oyuncuya servis yapabiliriz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: White Cluster

    Yarışa girdik 6-7 hafta önce ortalıkta cirit atan konu sahibi ve saz arkadaşları kaosçular ortada gözükmüyor :D
    Valla iyi dedin başkan fikosavarlar buraksavarlar şenolsavarların hiç biri ortada gözükmüyor. Bunlar Beşiktaşlı filan değil diyorum kimse inanmıyor. Yeni nesil beşiktaşlı bunlar. İşlerine gelmedimi hübelehübele yaparlar, ama takım iyi olunca kaybolurlar. Bak umarım haftasonu kötü sonuç almayız ama alırsak 3-5 kişi var hepsi toplanır buraya fiko istifa, burak topçu değil, şenol hemen gitsin kalan maçlara guti çıksın derler




  • Derbi'nin hakemi Bülent Yıldırım olmuş. Cüneyt Çakır 7 Mayıs'da Liverpool - Barcelona maçını yöneteceğinden takvim çakıştı herhalde.

    Uyduruk bir hakem Yıldırım ama iyi diyebileceğimiz hakem de yok ki bizde maalesef. En azından Ümit Öztürk'ü vermediler, buna da şükür.
  • Fabrice kullanıcısına yanıt
    Tehlike henüz geçmiş değil. Ümit Öztürk'ü VAR hakemi olarak atayabilirler.
  • şu maça verdikleri hakeme bak
  • Derbinin düdüğü bülent yıldırım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 27752776277727782779
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.