Şimdi Ara

[Beşiktaş 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (2288. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
58.447
Cevap
66
Favori
1.355.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 22862287228822892290
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kulüpler Birliği bildirisinin ana fikri, "diğer takımlar aleyhinde hata yapan hakemlerin düdüğü asılmazken, galatasaray aleyhine hata yapan hakemin düdüğü neden asılıyor" sorusuydu.

    Bu bildiriyi "hakem hatalarını kabul ediyoruz" olarak algılayan kim varsa zeka problemi yaşıyor.

    Kim yazdıysa çok güzel yazmış, helal olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yabancıya sabretmeyip 6 ay sonra istifasını hazırlarsan tabi ki iş yapmaz. Bu tarz adamlara yönetimler de sahip çıkmıyor. Taraftar da aynı şekilde. Şenol yerine yabancı biri olsa çoktan kovulmuştu. Yoksa yabancı hoca iş yapmaz argümanı tamamen saçmalıktır. Daum Luce Zico falan Çorum doğumlu sanırım. Bilic geldi başarısız mıydı? Bence değildi. Malzemeye göre iyi iş yaptı. Burada en büyük problem iyi hocaların bizim ülkeyi tercih etmeyişi, potansiyeli olanlar da basamak olarak kullanıp gidiyor. Futbol kültürü olan bir yönetimimiz olsaydı bu süreçleri çok daha rahat atlatırdık. Ama bizimkiler Şenol giderse yetim kalırız sanıyor herhalde. Dar vizyonlu ve sabit fikirli hiç kimse yöneticilik yapmamalı, biz gittik inşaatçıyı spor kulübüne başkan yaptık.
  • Şu bildiri diyen şahıslara tokat gibi cevap oldu bu.



    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu lige ne büyük hocalar,ne yabancı hocalar geldi de iş yapmayarak köyüne geri döndü.Vizyon diyerek kaç kulüp aşağı indi.Gözümüzün önünde FB örneği var.Vizyon evet önemlidir ama önce ligin dinamiklerine uyacak hamleler yapmak gerek sonra eksik parçaları vizyonlu düşünerek doldurmak gerek.Yerli hoca bu ligin değişmezidir(şimdilik).

    Ligi tanımayarak zaten 1-0 geride başlıyor.2.handikap ise çok daha tehlikeli.Ülkemizdeki spor medyası o kadar kötü,o kadar tehlikeli ki yabancı hoca getirmek şu ortamda akılsızlıktan başka birşey değildir.Medyanın yabancı ve yerli hocalara bakış açısı,tavrı arasında çok büyük farklar var.Medya gerçekten çok güçlü,yapılan algılar yerli,yabancı olarak çok fark gösteriyor.Bu kurt kapanına yabancı hoca getirmek hocayı otomatikman yem yapmak demektir.2-0 geri de başlamak demektir.

    O yüzden yerli hocalara yönelmek en iyisi.




  • Evet, maalesef olağanüstü kötü bir futbol medyası var. Her şeyden önce çok fazla sayıda futbol programı bulunuyor. Ekrana çıkıp "yorumcu" adı altında ekmek yiyen yüzlerce insan var. Daha fazlası gazetelerde, sosyal medyada bulunuyor.

    Bizim ligimizde oynanan futbol öyle üzerinde 1,000 kişinin saatlerce ahkam kesebileceği bir şey değil. İşin açıkçası medyayı takip eden kitle için de futbolun teknik analizi çok önem arz etmiyor. Biz işin daha çok magazin boyutundayız. Teknik taktik tartışılan bir program olsa zaplayıp Survivor'a geçer kitle. Ekran başında rezil rüsva goy goy yapan kepaze adamlar makbul.

    Böyle olunca yabancı hocayı anında yer medya. Çünkü üzerinde goy goy yapabilecekleri malzeme yok. Bir de üstün yerli hocanın dışarıda kendine yakın muhabirlere haber sızdırması söz konusu değil. Üzerinde saatlerce konuşacak dedikodu malzemesi de yok. Dolayısıyla katmerli zarar bizim medyadaki kımıl zararlıları için.

    Cocu'yu nasıl iki maçta yerin dibine soktular. Cocu, Koeman bitti şimdi Comolli'ye sardılar. Comolli de çok matah adam değil gerçi de konsept olarak örnek amaçlı söyledim. Tudor ile Fatih Terim'in iç saha / deplasman performansları aynı. Ama Tudor rezalet Fatih hoca efsane.

    Velhasıl maalesef yabancı hoca ağzıyla kuş tutsa yaranamaz bu ligde. Medya üç maçta parça pinçik edip üzerine geyik yapabilecekleri bir yerli için kulise başlar.




  • Doğru dürüst kimin ne yaptığı belli olmayan bir yönetimde (Kagawa'nın transferi buna en güzel örnek) kim gelirse gelsin bu şartlar altında başarılı olması çok zor.

    Şenol hoca özellikle ANÇ gittikten sonra tamamen dağıldı. Dağılması da çok normal. Çünkü yönetimi bir arada tutan, takıma destek olan ve yeri geldiğinde abilik yapan bir yöneticiydi. Şuan yönetimde bunu yapan kim veya kimler?

    Tahminime göre hoca sezon sonuna kadar kalır. Zaten seçimde var. Yeni bir yönetim veya başka bir oluşum olabilir. Buna göre hoca giderse yerine gelecek isim düşünülür. Çünkü en mantıklısı bu. Yönetimin bu kararı alıp arkasında durması lazım.
  • Tıpkı oyuncular gibi teknik adamlar bir uyum olursa başarı olur.Her oyuncu her takımda yapamayabilir.Bunlar teknik adamlar içinde böyle.Bakın Sarri diyelim mesela en yakın örnek.Napoli'de oynattıklarına bakın bir de şu an Chelsea'ya bakın ? Olmuyor değil mi ? Napoli'de çok iyi teknik direktör olan Sarri bir anda berbat teknik direktör mü oldu yani ? Sadece saha içi teknik taktik değil başka başka şeylerde var.Bazı şeyler kötü giderse siz saha içini de yönetememeye başlayabilirsiniz.2 yıl önce başka oynatan Şenol Güneş değil miydi ki şimdi takım biraz oynayınca yaw hoca değil aslında oyuncular oynuyor diyorsunuz ? Bu çok saçma.
    Yapıya oyuna kulübe uyacak biri bulmak oldukça önemli.
  • Bırakalım 4 seneyi şu son 2 senede yabancı hoca olsaydı eğer gerek medya baskısı gerekse yönetim ile yaşananlar maddi sorunlar transfer sorunları olsun 2 senede 2 hoca bile değişmişti belki de.Şenol Gunes transfer istemedi ,kaç tane yabancı bunu kabullenir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: M3lank0lik

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Iyi de Serdar Aziz zaten ilk onbir oyuncusu idi onu yolladin yerine 2 tane stoper aldin bana kalirsa birak kar etmeyi zarar ettiler luyundama nin kiralama+bonservisi=8 milyon zaten tek basina

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mrbaronx

    Iyi de Serdar Aziz zaten ilk onbir oyuncusu idi onu yolladin yerine 2 tane stoper aldin bana kalirsa birak kar etmeyi zarar ettiler luyundama nin kiralama+bonservisi=8 milyon zaten tek basina

    Alıntıları Göster
    Serdar aziz tam bir saatli bomba idi birde sakatlığa yakındı + maiconda kazma idi onuda kiraladılar mı ne yeni gelenleride bilmiyorum uzun serisine bakmak lazım uzun maç gidişatına 5-10 maç başta mirini ben beğenmemiştim ama şuana bakarsak verilen paraya değer hatta baya psvye bilmiyorum ama kazık bile çakmışız bu oyuncu 350 bin'e nasıl alınmış anlamadım.lyundama ve marcao için 4 milyon € bonservis bence fazla hemde çok 3.5 yıl imzalamışlar tek artısı maaşı düşük.Lyundama içinde 3 milyon kira bedeli çok fazla.

    Şuan için faiş görünüyor ama bakalım 10 maç sonra ne olur bilemem ben beğenmedim başlangıç olarak.Diagne bence kazık olmuş fena tek yapabildiği pozisyon kovalamak ama bitiricilik ve skora yatkınlık bakımından bence tutmayacak kasımpaşada oynamakla üç büyüklerde top koşturmak aynı şey değil açık defanslara gol atmak bir anlam ifade etmiyor üç büyüklerde her taraftan marke ediliyorsun.

    Mesela şu videoya bakın Gs olursa Bjk ve Fb forması altında rakipte böyle açık alanlar bulamazsın zor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 12 Şubat 2019; 18:21:2 >




  • bu konuya ne zaman gelsem ya gs'nin hücum hattı tartışılıyor, ya stoperleri, ya tansferleri...

    niye böyle yapıyorsunuz arkadaşlar? gs'nin oyuncularını gelin gs konusunda tartışalım, burası bjk konusu. bjk konuşulmalı diye düşünüyorum.

    --------------------------------------------------------

    şenol hoca sonrası yabancı hoca intihar olur. kadro bir geçiş aşamasında ve hem ligi tanıyan hem de bu geçişi profesyonelce yürütebilecek bir isim gelmeli.

    tamer tuna muhteşem olur.

    sergen yalçın plase. sahada daha iyi bir futbol oynatır ama bjk'ye kazandıracağı oyuncular tamer hoca kadar etkili olmaz diye düşünüyorum.
  • Yusuf namoğlu istifa kararı aldığını açıklamış.
    https://www.sporx.com/mhk-baskani-yusuf-namoglu-istifa-etti-SXHBQ762970SXQ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 12 Şubat 2019; 19:28:2 >
  • Oh be, 3-5 rakip lüzumsuz rakip taraftar bloklayınca biraz okunur hale gelmiş konu. Bu ne ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burak'ın bacağında ağrısı varmış, kronik hamstring sakatlığı olan adamı getirdiniz bakalım kaç maç oynayıp kaç maç yatacak.

  • Sonunda Yusuf Namoğlu belasından kurtulduk. Bakalım malum takım şimdi nasıl kayrılacak

  • quote:

    Orijinalden alıntı: vc1903

    Bu mesaj silindi.
    sen admine ben düzeyli yorum yapıyorum diyen tip değil misin, düzeyin bu mu? adamlar silmeyip ne yapsın şu mesajları, aslında haklısınız avrupa yok süt kupası yok, garibim namoğlu ile ömrünü geçirsin bırakın başka konu yok ki, devam

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilicin yardımcısı Edin Terzic, Dortmund da favre nin yardımcısı olmuş. TV de görünce tanıdım hemen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zenit'teki Hernani bizim Atiba yerine aradığımız adamdır.
  • 
Sayfa: önceki 22862287228822892290
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.