Şimdi Ara

[Beşiktaş 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (2283. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
58.447
Cevap
66
Favori
1.355.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 22812282228322842285
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BJK


    valla biz konya maçında, saçma sapan bi' pozisyonda, 90+2'de aleyhimize penaltı çalındığında neden VAR'a gidilmediğini sormuştuk. VAR hakemi ile orta hakem arasında geçen konuşmalar açıklansın istemiştik.

    17 kulüp birleşip hakemler hata yapabilir dediniz.

    biraz dönüp kendinize bakın. ben çıkıp açıkça söylüyorum, bu pozisyon penaltıdır. lehimize oldukça çok hata yapıldı dün akşam. tıpkı aleyhimize de bir sürü hata yapıldığı gibi.

    ancak siz 17 kulüp, bir tek gs' lehine hakem hatası olunca birleşiyorsunuz. daha geçen hafta ankaragücünün 3 puanını alenen çaldılar. o zaman neredeydiniz? üstelik biz muhtemelen bu saatten sonra şampiyon yapılmayacağız. kötü çocuk ilan edildik dün, çanakkale şehitlerine, bizim düşman olmamıza kadar vardı olay. biz neysek, ankaragücü muhtemelen küme düşecek. o zaman ne olacak?

    nedir bu gs kininiz? sebebi ne? gs dün 3-0 geride de başlasa kazanacaktı maçı. trabzon duran toplar ve bir pozisyon hariç muslerayı göremedi. neden alanya maçında 2 puan bırakmamıza müsaade edilsin de, zaten %80 kazanacağımız bir maçta lehimize operasyon çekilsin? hiç düşündünüz mü? ya da lehimize operasyon yapılıyorsa neden bjk maçında benim sayamadığım kadar penaltımız görmezden gelindi? neden konya maçında 90+2'de penaltımız çalındı?


    valla varsın biz bir sene daha olmayalım şampiyon, ne olacak. ama doğru yoldayız, yaşlı satıp genç alıyoruz artık. elden kolaylıkla çıkarılacak oyuncularımız var. altyapımız gayet iyi. siz bu tür söylemlerle gs'nin 1 şampiyonluğu engellersiniz ancak kendinizin 3-5 şampiyonluğu gider. günü kurtarırsınız geleceği değil.

    hakemler bizi biçerken 17 kulüp bir olup 'hakemler hata yapabilir, onlar da insan' demeseniz, şu an bilerek hatayı 'eyyamı' yapan hakem kızağa çekiliyor, bir daha da maç yüzü göremiyordu. konya maçında bilerek hata yapıldı (VAR'a gidilmedi) 2 puanımız çalındı. ankaragücüne karşı bilerek hata yapıldı, 3 puanları gitti. dün ts'ye karşı bilerek hatalar yapıldı, belki puan ya da puanları gitti (oyun olarak puan filan hak etmediler o ayrı) ancak daha büyük bir kozu, siz bildiri ile eyyamcı hakemlerin eline vermiştiniz zaten.




  • Lucescu haberini sizce neden bugün servis ediyorlar? Gündem değiştirmeye çalışmanın bu kadar ucuzu ya vallahi billahi yazıklar olsun. O hakeme düdük astıramazlarsa başkanlık falan yapmasın bizimkiler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guti'den başkasına görevi vermezler. 3 aylık bakılır; olumlu futbol, güzel sonuç olursa gelecek sezonda da Guti olur.

    Guti sahadaki en zeki futbolculardan biriydi; sahayı kenardan aynı şekilde görüyorsa başarılı olabilir.

    Zaten Guti'nin gelmesi de hep bir plan çerçevesinde oldu. Öncelikle ligi bir tanı, gelecek sezon görev senin diyerek anlaşmışlardır. Yoksa çekilecek şey değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -BurakBey

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    bak işte buna gs kompleksi denir.

    bir bjkli futbolcu ileride adam öldürse, atıyorum 45 yaşında hapse girse, bunun bjk ile alakası ne?

    siz, uefa finalinde arsenal'ı fetö yardımıyla yendiğimizi ima ederek sadece kendinizi komik duruma düşürüyorsunuz.

    ha utanmıyor musun filan da demişsin. dediğim gibi, bu kompleks işte. hayır utanmıyoruz, hakan şükür fetöcüdür, suçludur (buna ben değil mahkeme karar verir) haindir vs. ama zamanında kapı gibi futbolcuydu ve bunun ümmetle, fetöyle filan alakası yok.

    böbrek eline verir demişsin. sizi bilmem ama bizde biraz zor o. :) 2 sene önceki hakan şükür'ün üyeliğinin iptali toplantısını izlersen, galatasaray kültürünün nasıl bir şey olduğuna, tüm hükümet, bütün gücüyle aksi kararı isterken, cesurca hakan şükür'ün üyeliğini iptal etmediğini; bunun onun fetöcü olmasıyla bir ilişkisini olmadığını nasıl açıkladığını görürsün.


    biz evelallah galatasaray'ın, galatasaray'lılığın nasıl bir şey olduğunu biliyoruz, gurur ve onur da duyuyoruz. beşiktaş'a ve beşiktaşlılara senin yaptığın gibi 'utanmazlar' minvalinde bir ithamım olmayacak, çünkü biliyorum ki beşiktaşlı olsaydım bu da harika bir şey olacaktı. gurur duyacağım onlarca şey olacaktı.

    bizde kompleks 0. inşallah sende de bir gün sıfırlanır, gs ile uğraşacağına, güzel takım beşiktaşın keyfini çıkarırsın. :)




  • Yönetim zaten 1 haftadır maç beridir anlamsız derecede susuyor.Yeter yani ya.İsteseler bu kadar zarar veremezler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu bölümün adminleri nerde arkadaş bölümün tamamı gs li dolmuş saçma sapan yazılar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demiören medyası haberi geçtiğine göre Lucescu dönemi gerçekten sonlandı herhalde. Şenol bey de nihayet muradına erecek gibi görünüyor, yılda 10-11 maç yaptırıp rahatına bakacak.

    Man U'nun yaptığı gibi biz de Tamer Tuna ile sezon sonuna kadar anlaşabiliriz. Kulübü tanıyor nasıl olsa. Q7'yi takıma inatla monte etmediği sürece iyi kötü bir kadro istikrarı ve oyun ezberi oluştu gibi. Otomatik pilot ligi 3. ya da 4. olarak bitiririz.

    Zaten şu son GS-TS maçından sonra ikincilik umudumuz olmadığı anlaşıldı. GS o kadar parayı ara transferde cayır cayır harcarken varmış bir bildiği.
  • impact_24 kullanıcısına yanıt
    Cevap vermeyip direkt şikayet. İlacı bu. Çoğunun önceden uyarısı/cezası olduğu için direkt bölüm cezası alıyorlar.


    Bundan sonraki süreçte bölümde/bölümlerinde amacı tahrik,sürekli düzeysiz bir şekilde tartışmak,hakaret ve küfürleşmek,kışkırtmak kısacası forum/bölüm/konu huzurunu bozmak olan üyelerimize uyarmaksızın uzun süreli bölüm uzaklaştırması verilecektir.
    https://forum.donanimhaber.com/u-y-a-r-i--128253373
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 10 Numara

    Cevap vermeyip direkt şikayet. İlacı bu. Çoğunun önceden uyarısı/cezası olduğu için direkt bölüm cezası alıyorlar.


    Bundan sonraki süreçte bölümde/bölümlerinde amacı tahrik,sürekli düzeysiz bir şekilde tartışmak,hakaret ve küfürleşmek,kışkırtmak kısacası forum/bölüm/konu huzurunu bozmak olan üyelerimize uyarmaksızın uzun süreli bölüm uzaklaştırması verilecektir.
    https://forum.donanimhaber.com/u-y-a-r-i--128253373
    Şikayet edilmişler ama hala cirit atıyorlar konuda eksik burada zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar Beşiktaş forumunda Galatasaray konuşmanın manası yok. Cevap vermeyin artık uzamasın konular.

    TFF canı sıkıldıkça millete sallıyor. İyi teklif gelirse takımda kalırım demişti sayın Şenol Güneş.
    Bakalım yönetimin fikri nasıl olacak. Hoca dile devam etmek isterse ederler ama başkanın sanırım başka planları var.
    Başkanı severim ancak futbolcuların alacaklarını ödeyemiyorsan o parayı bulacaksın takım bu hale gelmeyecek.
  • takım 2 haftadır iyi gidiyor gibi duruyor ancak üretkenlikte halen sıkıntılıyız. antalya ve bursa şaşırılıcak derecede açık oynadılar. ya herro ya merro dediler. Buna rağmen ilk gole kadar ıkındık durduk. ilk golden sonra dağıldılar ancak farklı olasılıklarda takım ın göstereceği reaksiyonu merak ediyorum.

    kötü senaryolarda takım toparlayabilecek mi ? ilk devredeki maçlarda ku7 avrupa ve ligde bizi yaktı. adam stres kaldıramıyor. koyacaksın önüne ispanyanın en iyi futbolcularını bu orada at koştursun. Fakat stres e gelemiyor. kırmızı kart potansiyeli çok yüksek. Zaten rakipte bunu biliyor, 2 hareketle ku7 avlıyorlar. Adam artık çözüldü. bizim ligde iş yapamaz.

    Kagawa ve burağı birde stres altında görünce değerlendirmek lazım.

    Takım gerideyken oyunculara göre gözlemim:

    İşini iyi yapanlar : gg, adriano, lens, layiç, vida,

    Panikleyenler: Necip, ku7, caner ( bazen )

    Kırmızı potansiyeli : Ku7, caner, necip

    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




  • Karius
    Gökhan Vida Mirin Adriano
    Lens Dorukhan Kagawa Atiba Ljajic
    Burak

    Kemik kadromuz bu ısrar etmekte fayda var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be.

    Mircea Lucescuya teşekkür ederiz

    Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu ile bugün yapmış olduğu toplantının ardından Rumen teknik adamın sözleşmesinin karşılıklı feshedilmesi konusunda kendisiyle anlaşma sağladı.

    Türkiye Futbol Federasyonu olarak, Türk futbolu için yapmış olduğu çalışmalar ve A Milli Takım'da geleceğin takımını oluşturmak adına genç futbolcular konusunda gösterdiği hassasiyet için Sayın Mircea Lucescu'ya teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.

    Toplantının ardından bir açıklama yapan Rumen teknik adam, şunları söyledi: "Türkiye A Milli Takımı'nın kadrosunu yenilemek ve gençleştirmek hedefiyle çıkmış olduğumuz yolda çalışmalarımızı tamamladığımıza inanıyorum. Geldiğimiz süreçte, yaklaşmakta olan 2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri öncesinde TFF yönetiminin ve yeni teknik direktörün önünü açmak için karşılıklı anlaşarak bu kararı aldık."

    Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ve yönetim kurulu üyelerine görev sürem boyunca bana inandıkları ve destekledikleri, ekibime de çalışmalarımda bana yardımcı oldukları için teşekkür ediyorum. Türkiye'nin kalbimde daima özel bir yeri olacak."

    TFF.ORG




  • TFF, Mircea Lucescu'nun görevine son verildiğini açıkladı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sergen bavulu toplasın...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -BurakBey

    Gsliler şimdi hakemlerde insan bla bla demeye başlamışlar, akıllarınca dalga geçiyorlar. 1 penaltıları verilmesin izleyin o zaman nasıl ülkeyi ayağa kaldırıcaklar. Hiç samimi değilsiniz.
    biz haksızlığıa uğrayınca zaten ortalığı ayağa kaldırdık dostum. O zaman sizin takımlar korsan bildiri yayınlamakla meşguldüler. Aynısı başınıza gelince siz ortalığı ayağa kaldırdınız. Şimdi bir korsan bildiri ile hakemler de hata yapabilir ama bize karşı yapamaz bildirisini imzalayın derim.
  • şg milli takıma hayırlı olsun
  • Sergen al Murat Şahin'i de gel kardeşim. Şimdi 7 numara düşünsün
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fabrice

    Demiören medyası haberi geçtiğine göre Lucescu dönemi gerçekten sonlandı herhalde. Şenol bey de nihayet muradına erecek gibi görünüyor, yılda 10-11 maç yaptırıp rahatına bakacak.

    Man U'nun yaptığı gibi biz de Tamer Tuna ile sezon sonuna kadar anlaşabiliriz. Kulübü tanıyor nasıl olsa. Q7'yi takıma inatla monte etmediği sürece iyi kötü bir kadro istikrarı ve oyun ezberi oluştu gibi. Otomatik pilot ligi 3. ya da 4. olarak bitiririz.

    Zaten şu son GS-TS maçından sonra ikincilik umudumuz olmadığı anlaşıldı. GS o kadar parayı ara transferde cayır cayır harcarken varmış bir bildiği.
    o kadar para derken.. sattıgı kadar aldı GS, fazlasını harcamadı...

    senol gunes mıllı takıma hayırlı olsun... bjk'de her sen zırt pırt degısen stperlerı forvetlerı kalecılerı bır arada takım olarak tutan guctu senol gunes, yenı hocanın bunu becermesı dusuk ıhtımal kım gelırse gelsın....

    uzun sure sampıyonluk goremez artık bjk...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: yorgun şair

    biz haksızlığıa uğrayınca zaten ortalığı ayağa kaldırdık dostum. O zaman sizin takımlar korsan bildiri yayınlamakla meşguldüler. Aynısı başınıza gelince siz ortalığı ayağa kaldırdınız. Şimdi bir korsan bildiri ile hakemler de hata yapabilir ama bize karşı yapamaz bildirisini imzalayın derim.

    Alıntıları Göster
    cok guzel yazmıssın... aynen olay budur, dertlerı yanlıs yapılmasın degıl bıze karsı yapılmasın...
  • 
Sayfa: önceki 22812282228322842285
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.