Şimdi Ara

[Beşiktaş 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (2210. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58.447
Cevap
66
Favori
1.355.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 22082209221022112212
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Venerable

    Maç rahat geçti bu yüzden belki çok konuşulmayacak ama Boffen'in Gökhan'a yaptığı müdahale de net olarak penaltı veremeyen hakem kendine hakem demesin. Daha neye çalıp , neyi göreceksin.
    Bu var sistemi bizim hakemleri iyice şaşırttı, nasıl olsa var sistemi var diye pozisyonlara direkt olarak karar vermiyorlar. Bizim hakemleri tembelleştirdiği bir gerçek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kepler Laveran

    Alex akıllı adam Quaresma saha içinde Atiba gibi sakin bir adamı bile çıldırtıyor. Quaresma da çok çalışkan ama sıkıntısı mental.

    Alıntıları Göster
    yok hocam sadece olay o değil. Alex kapıyı kilitleyip içeride söyleyeceği şeyi sahada da söyleyebilirdi, ama bunu yapmıyor. Yani şunu demeye çalışıyorum kaptan, lider dediğimiz adam takıma sadece asist ve gol katkısı vermemeli.
    Q7 işin her zaman şovundaydı, garip garip şut çekmeler kırmızı görmeler vs.
  • Gözünüzü seveyim Alex ve Quaresma'nın adının aynı cümlede geçmesi Alex'e hakarettir. Biri kendi başına SİRK'tir, ötekisi anca SİRK ŞAKLABANI olur. Defolup gitse de kurtulsak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bulkathos

    Dorukhan dediğiniz gibi ileride göbek ortasaha bile oynar çok rahat zaten defanstan çok forveti seviyor çocuk. Medel ve Atiba ile oynaması onu geliştirir bence. Adem'in defans önünden top alması yerine Dorukhan ile başlayıp sonra ona geçirilmeli toplar. Adem geriye gelip top alınca benim tansiyonum yükseliyor. Ademin suçu değil bu mecbur bırakılıyor acilen çözüm bulunmalı.
    Yok zaten oyuncuların suçu diye yazmadım ben. Oyun planlarından dolayı.Yani geriden başlamada sorun var.Sosa varken bu sıkıntı olmuyordu çünkü Atiba vardı Marcelo vardı.Ayrıca Sosa başka Ljajic bambaşka . İlk bölümden geçerken kopukluk yaşıyoruz.2 haftada bir stoper değişmesi de tuz biber tarçın ekiyor bunlara
    1-2 hafta oynamaya çalışacağız ki düzelmeye başlayalım .Bir anda olmaz her şey.Ama bekleyecek vakit mi var dersen ,aslında GS kaybettiği sürece var derim




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bulkathos

    Bir maçta hakemi konuşmadan geçsin olmuyor bu kalitede hakemlerle. Aynı yorumu maç izlerken yaptım adam VAR'a gidiyor şaka gibi. Uyarılmasa VAR olmasa mis gibi penaltıyı da vermeyecekler. Bu Beşiktaşa özel değil her takıma aynı muamele.

    Alıntıları Göster
    Siz yine iyisiniz. Bursa'nın golünde VAR'a gidip bakmasına rağmen gol verdi hakem. O golden önce hem faul hem de ofsayt vardı :)
  • Bugün özel yayında dedi.

    R.T.E:"Başakşehir çok çok iyi, önde gidiyor. bununla övünüyorum çünkü başakşehir benim kurduğum takım."


  • Kagawa ve ljajici beraber izlemek istiyorum. En yandığım olay ljajic gibi bir adamımız var keşke oyun sistemimiz de olsaydı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bundan sonra taraftar olarak bütün olmak lazım.Burak tepki falan unutun o işi.
    Yok efem Antalyaspor bizi ezer geçer yok efem Fener bizim üstümüze çıkar biner tepinir falan ..Bursaspor bizi ezer,geçer yazanlar var mesela şimdi ..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: M3lank0lik

    Bugün özel yayında dedi.

    R.T.E:"Başakşehir çok çok iyi, önde gidiyor. bununla övünüyorum çünkü başakşehir benim kurduğum takım."


    tdler niye sola bakıyor




  • ..ligi de ben kurdum aslında.16 yıl önce Süper Lig yoktu
  • Kagawa maç sonu tolgayla ilgili açıklama yapmış. Umarım bu toplara girmez

    https://www.instagram.com/p/BtblDy0ASdP/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=5mwovf73xe1x

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birden geldi 2 gol attı diye bütün takımı süper etkileyecek uçacağız kaçacağız durumu yok.Ancak çok katkı vereceği kesin Kagawa nın.Yalnız nasıl olurda bu adamın opsiyonunu almazlar ilginç gerçekten.Dortmund'a geri dönmez ama Avrupa'nın orta düzey takımlarında çok rahat oynar bu adam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MrWrong

    şaklaban okey ama o "hırsız" olsa maç 10-2 falan bitecekti. larinin harcadığı pozisyonları dorukhanın eline geçse yine 10-2 idi.

    Alıntıları Göster
    Sevinmek için sevmedik
    Ların kötü goller kaçırdı ama herkeste Burak gelince kesin şampiyon olduk gibi bir hava yaratıyor. Büyük bir risk transferi. Hem o ikisi Kagawa gibi Dorukhan gibi takıma pozitif enerji veremiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kagawa durduk yere hepimizi umutlandırdı
    Eğer yönetim bu adamı sene sonu o 500 binlik kiralama bedeli yüzünden elden kaçırırsa kulüpteki herkes istifa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 - Shinji Kagawa'nın (9 dakika & 2 gol) bu sezon Süper Lig'de daha fazla gol attığı bazı isimler:

    Slimani (1165 dakika & 1 gol)
    Soldado (530 dakika & 1 gol)
    Larin (219 dakika & 1 gol)
    Belhanda (862 dakika & 0 gol
    Benzia (740 dakika % 0 gol)

    Başlangıç.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eyoruk

    ..ligi de ben kurdum aslında.16 yıl önce Süper Lig yoktu
    Bir benzeri var uzak değil kısmende olsa

    Romanya'da sscb zamanı Çavuşesku zamanı yoğun şekilde hükümet yanlısı ve afedersiniz ligde tam kollanan ve yenilmeyen hatta en uzun süre yenilmezlik serisine sahip olan Steaua Bükreş'e benziyor.Onun döneminde de aynen böyle idi ve çavuşesku devrildikten sonra bu takım 3 sezon şampiyon olamadı.Sarayım var e birde niye takımım olmasın hesabı.Bu her takım taraftarının bir sorunu dikkatli olun bu takım şişirilecek şampiyon yapılacak ve başakşehir namı değer başakşehir ilçe semt artık ne ise zengin araplara satılacak.Taraftarı yok diyorsunuz ya işte taraftarı araplar olacak zengin araplar kademe kademe olacak.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: SHIHAD

    Sevinmek için sevmedik
    Ların kötü goller kaçırdı ama herkeste Burak gelince kesin şampiyon olduk gibi bir hava yaratıyor. Büyük bir risk transferi. Hem o ikisi Kagawa gibi Dorukhan gibi takıma pozitif enerji veremiyor

    Alıntıları Göster
    Veremezler zaten.Şurada 2 mağlubiyet alsak Burak Kagawa boşa gelmiş olacak sezon bitmeden.Dorukhan başka. Burak olmasa takımda 13 maçta hep farklı forvet izleriz.Sezon boyu olduğu gibi.Katkı falan alamayız ayrıca. Gelsin istemedim ama Burak hep 11 oynamalı.Şu anda sorun yaratabilecek bir durumu da yok kendisinin.




  • https://www.fanatik.com.tr/besiktasli-shinji-kagawanin-opsiyonu-var-mi-yok-mu-safak-mahmutyazicioglu-acikladi-2041378

    şafak mahmutprinteroğlu'nun buradaki açıklamasına göre opsiyon konulmasını kagawa da istememiş, süre istemiş.
  • Ya bu maç kesinlikle ölçüt değil ama maç sonu röportajını da izledikten sonra yemin ediyorum pamuk gibi etti bu adam beni. Maçta zaten kahkahalar atarak izledim iki golü de. Uzun zamandır Beşiktaş'ın hiçbir maçına heyecanlanamıyordum. O heyecanı geri getirdi belki de herkes için. Diğer haftayı iple çeker haldeyim. Aşırı sempatik adam Kagawa
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VioLee

    Hocam bisey sormak istiyorum rakip takimin taraftarisin sene sonunda Kagawayi alirsak sence Fenerbahcenin Alexi Galatasarayin Hagisi gibi Besiktasin efsanesi Kagawa olur mu ?

    Alıntıları Göster
    en son simao gelince bjknin alexi olur mu diyordunuz
  • 
Sayfa: önceki 22082209221022112212
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.