Şimdi Ara

[Beşiktaş 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (1702. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
58.447
Cevap
66
Favori
1.355.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17001701170217031704
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: frht5382

    Bu sezon bu takımı ilk kez izliyorsunuz sanırım.
    Bu dip olabilir yani bundan daha rezalet oyun dusunemiyorum onu da basarirsak tek tek tebrik etmek lazim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: junis

    Şu Raşit Muhammed'i biz alaydık bari ona da mı paramız yetmiyor, Larin'i, Love'ı katlayıp arka cebine sokar. Bizim forvetlerin bulduğu pozisyonları bu adam bulsa yarısını gol yapar.

    Sanmıyorum.Love da mesela gol kralı olarak geldi şimdi ne durumda .Her oyuncu her takımda olmaz.
    Love Ların bıze karsı oynamıs olsa Love bugun 3 atmıstı mesela ? Love bugün Alanyaspor’a geri dönsün yine gol kralı olur.

    Başka takımlarda oyuncu görüp de bızde olsa keşke demek işin kolay yani.Her oyuncu olmaz öyle.Takıma uyum önemlı.Kötü oyuncun vardır ama öyle bır özelliğe sahiptir ki senın oyuna cuk oturur.Başka takımda yapamaz..

    Lawagolem de bahsetmiş benzer mevzudan ..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eyoruk

    Hep kişileri konuşuyorsunuz..Ama yanlış.Takımın yapısı düzenı cok bozuk.Bugun yendık ama umudum yok gollerı attık sevınmedım bile.Oyuna bakacaktım cunku bugun sonuca değil.Avrupa için çeyrek final ötesine gececegımızı düşünmüyorum cünkü.
    Pepe de oynasa Necıp de oynasa bu pozısyonları verıyoruz.Sıkıntı büyük.
    Sonucun tadını çıkar bence.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mmeehhmet



    Alıntıları Göster




  • Besiktas hala kotu bu bir tarafa,


    Su gruptan cikamasak rezil olurduk kesin degil ama buyuk avantaj elde ettik icerde malmoye bi zahmet kaybetme cik gruptan.

    Aylardan sonra ilk defa bi gole bagirdim. Sadece bu gecelik olaya bakarsak mutlu oldum helal olsun Besiktas. Derbiyide kazanirsak kaymakli ekmek kadayifi olur zorlu ankaragucu ve sarpsbor deplasmanindan sonra GS galibiyeti cok iyi olur ama o kadar mutlu olmamiza evren izin vermeyecektir, neyse pazara kadar mutluyuz en azindan sagol Besiktasim.

    Iyi geceler mutlu uyuyalim bu gecelik.
  • Facebook'ta yorumlara bakiyorum herkes mutluluktan agliyor. Yani bu taraftarla biz iyi bugunlere gelmisiz. Kimse de cikip demiyor ki siz ne oynadiniz da galibiyeti hak ettiniz. Karsi takimda 3-4 tane ayagi duzgun adam olsa yillar sonra yeniden dalga gecilecektik 10-0 11-0 gibi skorla.



    Bu takim gruptan cikti e sonraki turlarda ne yapacagiz boyle ? Adamlar cat cat gelmis kac top sansimiza girmemis kaleye.



    Bu sezon bitsin Senol Gunes gitsin artik olmuyor olmuyor. Bu hocayi cozmeyen kalmadi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quaresma'nin gitmesi gerektiğini düşünenlerin taraftarın %20'si olması, özellikle yönetim veya teknik ekip bazından quaresma'nın bırak gönderilmeyi; hala önemli bir oyuncu olarak görülmesi canımı sıkıyor.

    gitsin gitsin diyoruz da gönderilmeyecek bu adam çünkü gönderilmesi gerektiğini düşünen yok.
  • Beşiktaş'a şimdiye kadar dünya kadar çöp,beceriksiz futbolcu gelmiştir fakat hiçbiri bir Larin ayaksızı kadar değil.İlk defa bir futbolcumuzdan bu kadar fazla nefret ediyorum gerekirse üstüne 2 milyon versinler şu amputeyi takımdan yollasınlar ismini bile görmek istemiyorum herhangi bir şekilde Beşiktaş ile ilişiği olamaz böyle bir adamın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Arkadiusz Milik

    Beşiktaş'a şimdiye kadar dünya kadar çöp,beceriksiz futbolcu gelmiştir fakat hiçbiri bir Larin ayaksızı kadar değil.İlk defa bir futbolcumuzdan bu kadar fazla nefret ediyorum gerekirse üstüne 2 milyon versinler şu amputeyi takımdan yollasınlar ismini bile görmek istemiyorum herhangi bir şekilde Beşiktaş ile ilişiği olamaz böyle bir adamın.
    ben larin'e kızmıyorum, alanlara kızıyorum, alınmasına ses etmeyen teknik direktöre kızıyorum. bana da "gel 5 yıllık sözleşme yapıp her yıl 1,6 milyon verelim" deseler ben de kabul ederim, her maç çıkar saha içinde dayak yerim, hiç ses etmem, paramı alır otururum köşeye.

    bu adamın beşiktaş'a faydalı olamayacağı alındığında izlediğimiz 5 dakikalık youtube gol videolarından bile belliydi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawagolem -- 30 Kasım 2018; 2:29:13 >




  • Lawagolem kullanıcısına yanıt
    Atiba yıllarca süren emeğinden sonra şu adama referans olup takıma gelmesini sağladı ya bendeki tüm saygı gitti.Resmen gitmeden önce vatandaşına kıyak geçti.Larin maaşının yarısını Atiba'ya veriyordur umarım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arkadiusz Milik -- 30 Kasım 2018; 2:33:1 >
  • Lawagolem kullanıcısına yanıt
    İlk 3 maçından sonra adama övgüler diziliyordu oysa ! Hatta yenı sezon as kadrosuna yazan bıle vardı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Arkadiusz Milik

    Atiba yıllarca süren emeğinden sonra şu adama referans olup takıma gelmesini sağladı ya bendeki tüm saygı gitti.Resmen gitmeden önce vatandaşına kıyak geçti.Larin maaşının yarısını Atiba'ya veriyordur umarım.
    ya ben o atiba larin'i onerdi, medel roco'yu onerdi mevzularina da inanmiyorum ya hadi neyse. bence bu oyuncular bulunup, bulunduktan sonra bu adamlara sorulmustur. kimse kimseye oyle kolay kolay kefil olup sorumluluk almak istemez. ayrica oyle "hayir kesinlikle almayin" da demezler, cunku buna karar vermek bu adamlarin isi degil, girmezler o topa.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawagolem -- 30 Kasım 2018; 2:41:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yedekte Quaresma olsa büyük ihtimalle Lens 45de çıkar Quaresma girerdi ve 3:0 kaybederdik maçı.
  • Güldük eğlendik ama takım yine error veriyor elbette. Larin ilk geldiğinde umutluydum. Biraz tecrübe ve kendine katacaklarıyla Süper Lig için iyi bir pivot santrafor olur diyordum ama fos çıktı gibi.



    Çok hızlı 2 gol yiyince takım hemen kaos moduna girdi zaten. Üçü de atabilirlerdi. Vagner girince de yine biraz canlandırdı ama adam ayakta duramıyor. Anlamıyorum ben bunu. Adama ne zaman top gelirse gelsin adam düşüyor. Lig maçlarında Güven ilk tercih olmalı bence.



    Babel’in saygısız ve paragöz tavırlarından ve bugünkü performansından sonra sol kanat Lens’in olmalı. Lens de istikrarsız ama yine Babel’in yaptıklarını o da yapar. En azından mutsuz, kontrat için oynayan adam görmeyiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vict0ry

    Yedekte Quaresma olsa büyük ihtimalle Lens 45de çıkar Quaresma girerdi ve 3:0 kaybederdik maçı.
    Ya da Galatasaray yerine başka bi takımla p.tesi maç yapacak olsak Quaresma kadroya girer 11 başlar belki de maçı verirdik hocanın aklında olmayan oyuncular aynı zamanda kendisini kurtaran oyuncular oluyor. Linz maçı Negredo bu maç Lens.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lens fenerde çok yapardi uzaktan yerden ortalar,sow a güzel bi gol attirmişti öyle. Orta yapacaksan böyle farkli şeyler denemen lazim sürekli havadan şişirmekle olmaz. Açin bayern maclarimizi izleyin adamlar orta nasil yapilir,kanat organizasyonu nasil yapilir göstermişti bizlere. Çizgiye iniyolar,havadan şişiriyolar,yerden sert kesiyolar,havadan sert kesiyolar,uzaktan bombeli gönderiyorlar hepsi var,orta oynamaya değil sürekli top şişirmemize kiziyorum daha çok,bir kere çizgiye inip geriye çikardigimizi hatirlamiyorum ki bu bütün savunma dengesini bozan bir harekettir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fabri ve Cenk olsa şu an çok farklıydık
  • Oinu kullanıcısına yanıt
    Ya love sırtı dönük oynayacak adam değil ama pozisyon gereği top istemesi gerekebiliyor ve top kaybı yapınca çok göze batıyor , fırsatçı adam ve yüzü kaleye dönük iken boş alan yakalarsa tehlikeli olabilecek bir oyuncu böyle değerlendirmek lazım yoksa Alanya'da nasıldıysa bizde de öyle ama biz Alanya'nın oyununu oynamıyoruz. Küstürmeden mümkün olduğu kadar faydalanmak lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Newintown kullanıcısına yanıt
    Larin kredisini tüketti ama kariusa şans vermek lazım. İlk golde risk aldı almasa kabak gibi karşı karşıya kalıyordu zaten. İkinci golde de biraz önde yakalandı aslında fazla da yakalandığını söyleyemeyiz herif bomboş kalıp hayvan gibi bir şut çıkardı uzaktan. Savunma zaafiyetleri bariz ortada iken kaleciye yazmam ben bu golleri. Kaldı ki 2-0dan sonra maçı bitirecek üçüncü golü yemedi iyi 4-5 kurtarışı oldu. Karius iyi kaleci ve 25 yaşında(kaleci için gelişmeye açık bir yaş) yedirmemek lazım iyi bir savunma ile kaleyi gole kapatır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şenol güneş defans kurgusunu ayarlayamıyor bu bir gerçek eskiden elinde stoper yoktu muhabbeti dönüyordu şimdi vida pepe var ne değişti.Necip roco da oynasa aynı şey çok pozisyon veriyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 17001701170217031704
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.