Şimdi Ara

[Beşiktaş 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
58.447
Cevap
66
Favori
1.355.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Quaresma'nın şu yaptığının argoda bir karşılığı var da şimdi söylemiyim bunu. Umarım bu sefer temelli kurtuluruz şu heriften.
  • yerimizi alalım şu q7 olayı doğrudur umarım yallah köyüne
  • ilk once lens gitsin sonra quaresma gitsin. ilk quaresma giderse lens'i hic bi turlu gondermeme karari alirlar falan o zaman cok kotu olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gitmesin lütfen, topu çizgiye indirip artislik hareketler yapıp, şişirme ortaları kim yapıcak o zaman
  • ABOU'YU ALIN ULAAAANNNNN
  • Muhabirler yine balıklama atladılar.


    Fatih Doğan@fatihdogan_38

    Quaresma’nın attığı mesaj 6 aydır ötelediği Çin transfer sürecinin işaret fişeği.. Quaresma Dünya Kupası’ndan sonra futbol ateşini Çin’e taşıyacak..

    https://twitter.com/fatihdogan_38/status/998647448401858565



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 21 Mayıs 2018; 22:44:26 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çin'e ilk giden Lens olacak bence. Hem de kar ettirerek
  • Burak ofsayta felan çok takılıyorda adam bu ligin hilesi gibi atıyo bi şekilde Şenol hocasıyla da buluşursa tutulmaz bence Forvette yaşlıya tahammülüm var risk almamalıyız. Larin'de destekler. Adriano'da çin diyorlar gitsin bence Caner'le rekabete girecek 24- 27 yaşlarında bi sol bek alırız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jefferson Starship kullanıcısına yanıt
    İlgi o .........

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Pepeyide alsın 35 Milyon € bıraksın klube. Bari bir işe yarasın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 21 Mayıs 2018; 23:23:53 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 10 Numara

    Muhabirler yine balıklama atladılar.


    Fatih Doğan@fatihdogan_38

    Quaresma’nın attığı mesaj 6 aydır ötelediği Çin transfer sürecinin işaret fişeği.. Quaresma Dünya Kupası’ndan sonra futbol ateşini Çin’e taşıyacak..

    https://twitter.com/fatihdogan_38/status/998647448401858565
    Meydan bunların artık bolca yalan haber yapıp sosyal medyada gündem olmak isteyecekler.
  • Quaresma futbol hayatımı Sportingde bırakmak istiyorum demişti büyük ihtimal Sportinge gider Dünya Kupasından sonra
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dark Saga

    Meydan bunların artık bolca yalan haber yapıp sosyal medyada gündem olmak isteyecekler.

    Alıntıları Göster
    Tüpçü değil mi bu düdükler zaten satılık kalemler boş boş yazarlar bunların neyine inanacaksın.

  • Adam akilli kanat forvet ve forvet arkasi lazim ugrastigimiz seylere bakin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: drkayzer


    Ben bu Quaresma ilk geldiğinde nefret ediyordum bundan kendi kafasına göre oynamalar felan resmen defolup gitsin diyordum ha takip etmiyordum çok o aralar ama cidden takım olarakta çok bozuktuk ya ben en son Wolfsburg maçını izlemeye gitmiştim.Herkes bu tüpkafayı yuhalıyordu bu yanındakilerle birlikte gülüyordu.Ne küfür ettiydik o gün be 3-0 yeniliyordu takım bu Lanet herif sırıtıyordu biz söverken birde.O gün son oldu bu tüp gidene kadarda izlemedim.Sonra Fikret Orman yönetimi geldi ve az çok takibe aldım.En son o günlerden kalma bir ManU maçı vardı aldığımız sonrası yok.Zaten yapı olarak çok bozuktu takım baştada dedim ya nedense ben ferdiyi çok sevmiştim.Derbilerde oynayınca oynuyordu yıkılmıyordu.Biraz keyfi takıldığı dorudur ama takımda düzen yoktu ki arkadaş adam almeidaya gol attırıyordu ya keşke öyle bir 10 numaramız olsaydı yetenek olarak kafasına nişanlasa yada ayağına nişanlayıp attırsaydı bir türlü öyle bir eksiklik vardı bu sezon mesela.Oda kötü gitti tabi ama dediğim gibi takımda çeteleşmeler vardı düzen yoktu.İlk defa bu Şenol güneşe bir takımlaşma oluştu.Biliçlede vardı ama oda çok gevşekti arkadaş onun zamanında sempatik takım gibi göründük o kadar.Ama eski hüviyetimize yeni yeni büründük umarım devam eder.Önemli olanda bu.Bize pek çok iyi oyuncu doğru şekilde ama yanlış zamanda geldi.Ben Delgado'yuda severdim mesela yararı dokunmadı sakatlanıp gitti çok kırılgandı ama iyiydi ya 10 numara yakışıyordu ona.Birde şimdiki vitaminsize bak.Ben en çok herhalde forvet olarak Ailton'a sinirlenmişimdir.Beşiktaş tarihinde galiba bunun kadar leş forvet daha doğrusu bekleneni vermeyen elde patlayan bir futbolcu görmedim.Performans olarak şuan Almeida>Negredo>>>>Ailton derim mesela.Bilmiyorum ama en çok bu takıma 10 numaralığı Delgado'yu yakıştırdım tam 10 numara gibi görünüyordu ama bekleneni veremedi.Keşke Delgadonun beyfendiliği iyi niyetliliği ile fernandesin yeteneği birleşip şuan takımda yer alsaydı tamda böyle bir 10 numaraya ihtiyacımız var ama şuan öyle biride yok.




  • Lens ve Quaresma ikiniz bir gidin. İkinizi de seviyorum, ikinizin de forması var bende ama olmuyor artık. Gidin bize takım oyununa yatkın ve rüzgar gibi kanatlar lazım. Orkan var töre geliyor. Bir tane de yabancı hızlı birini alırsak gs deki Rodriguez gibi. Forvet hattı ba, Burak ve larin gayet yeterli. Hatta bir de aboubakar olsaydı kanat forvet olarak efsane bi kadro kurardık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzuuuuuun cezanın ardından geri döndüm. Zorla 1 ay ceza yedirmişler bahaneler bahaneler işte. Neyse umarım güzel bir sezon yaşarız. İyi forumlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Formalar ta Temmmuz'da tanıtılacakmış arkadaş ne rezalet iş bu ya.Şuan satışa sun satış yap para kazan .Temmuz'da millet tatilde yazık valla.Şu Adidas değişsin artık Nike olsun New Balance olsun berbat tasarımlardan bıktık yeter artık cidden.Hiç özenme yok.Değişiklik şart.
  • arkadaşlar anlaşılan baya bir giden olacak takımdan. Şenol hocanın takımın başında motive gördüğüm için çok mutluyum. Şu an yapılması gereken ş.ligi olmadığı için tecrubeli olan elemanları gondermek. Yani mümkünse bonservisle pepe adriano quaresma yı satmamız lazım. Bu arkadaşlara sempati duysakda ş.ligi olmadığı için göndermeliyiz.
    Ayrıca yaşlı konumunda olup yeterli performans gösteremeyen Negredo, Love'ı da elden çıkarmalıyız. Özellikle Negredo yönetimi çok uğraştıracak, bakalım ne olacak.
    artık fiziken yetersiz Atiba ya elveda demeli.
    Lens konusunda bu sene çok kızdık ama seneye not edin, çok iyi olacak, Vida ile birlikte.
    Forvete Burak veya Ba diyorduk ama sanırım Ba da gitti. elimizde Burak 1.forvetimiz olacak.
    Burada şimdi önemli olan giden oyuncular yerine gelecek oyunculara verilecek maaşlar. Forvet hariç diğer alınacak oyunculara 2 m eur tavan fiyat uygulanmalı. Alınacak 20-26 arası genç oyunculara da 500 k civarı Eur ödenmeli.
    Yurt içi alınacak yerli oyunculara TL kontrat yapılmalı.
    Seneye Ş.ligi olursa yine tecrübeli oyuncular alırız.




  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.