Şimdi Ara

[Beşiktaş 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58.447
Cevap
66
Favori
1.355.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Altyapimizdaki Erdem Seçgin acaba kamp kadrosuna dahil edilir mi ortasahanin her yerinde oynuyor suan butun yas kategorilerimizde umut veren tek oyuncu kendisi. Hazirlik maclarinda biraz sure alip şu ilk on eleme maclarinda biraz oynasa keske ne kadar erken yaparsa debutunu o kadar iyidir. u21-u19 ligleri falan rezalet durumda cunku dün altinordu u18'in u19 kategorisi sampiyonu bursapor u19 takimini nasil yendigini yazdim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni konu hayırlı olsun. Umarım Forvet hattımızın defans hattımızdan daha fazla gol attığı bir yıl geçiririz ve yine şampiyon oluruz
  • yönetim okayı istiyorsa bonservis konusunda lensi kullanabilir, trabzon lensi istiyordu.
  • Okay'ın yanına Sosa'yı da alırsak bonservisini düşürebilirler
  • Son 2 sezondaki yazını halimizi boşa giden Kupaları düşünürsek ve olası transferler erkenden halledilmez ise eleme ihtimaline var biliyorsunuz ki takımımız hep eylül kadar anca tam hale geldi geliyor hep yarım yamalak yazın olduysa birde fikret orman yaz Kampı yaparsa avrupa ligde gider takımdaki kilit oyuncular birde dünya kupasında gelecek yani eleme ihtimali şüphesiz var çünkü takımımız geç form tutuyor nasıl olacak bilmem bu sezon tek hedef lig şampiyonluğu avrupa ligi o kadar önemli değil yeni gelen transferlere görede değişir durum son 2 yılda itici güç Talisca idi ve oda yok Quaresmada yaşı ile beraber düşüyor yani zor fazla beklenti içine girmeyin avrupa ligi ile ilgili

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sportingdeki şu olaylar neticesinde alma ihtimalimiz varsa opsiyonlu felan talip olsak iyi olur aslında kiralık olarak

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Altta yazdım bu sene taliscada yok yeni forvet ve 10 numara ne zaman gelecek belirsiz yazlar biliyorsunuz ki hep kötü geçti bedavaya 2 süper kupa verdik kamp dönemleride kötüydü transferler yetismiyordu yani bu sene birde dünya kupası var Pepe Quaresma geç gelir valla eleme ihtimalimiz de soz konusu olursa kimse sasirmasin Şenol güneşle yazlar berbat hep birde oturmaya bir takım var gerek transfer gerek sistem olarak tek hedef lig de olabilir
    Seneye

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yok oyle avrupa ligi onemli degil falan basaksehir bilerek elendi grup asamalarinda sampiyon mu oldular ? Uefadan elenince sampiyonluk garanti mi ? Uefada oynarken de sampiyon olacak gucteyiz. Takim erken top basi yapip çine gitmeyip 1-2 transferi erken halledersek on elemede beraberlik bile almadan geceriz turlari. Gec form tutan isimler +30 isimler oluyor. On elemede orkan, larin, töre gibi isimlerle oynamaliyiz zaten.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz ne dusunuyorsunuz bilmiyorum ama bu sezon gozlerim Gomez'i aradi.

    Gonlum hala Gomez'in gelmesinden yana.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Young Sinatra

    Yok oyle avrupa ligi onemli degil falan basaksehir bilerek elendi grup asamalarinda sampiyon mu oldular ? Uefadan elenince sampiyonluk garanti mi ? Uefada oynarken de sampiyon olacak gucteyiz. Takim erken top basi yapip çine gitmeyip 1-2 transferi erken halledersek on elemede beraberlik bile almadan geceriz turlari. Gec form tutan isimler +30 isimler oluyor. On elemede orkan, larin, töre gibi isimlerle oynamaliyiz zaten.
    Avrupa ligi maçları Perşembe günü oluyo. Asla avrupa da devam etmek ligde iyi gelmez. Perşembe günü diyelim Avrupada Sporting Lizbon ile maç oynadın dönüşünde artık Trabzon, Başakşehir, Fenerbahçe, Galatasaray olmadı gene zorlu deplasmanlar gelebilir. Avrupaya full rotasyon ile konsantre olmamız lazım.

    Şenol hocanın ilk senesinde Gomez oynamıyodu Cenk oynuyodu. Türkiye kupası gibi bakmak lazım Avrupa ligine.

    Şampiyonlar ligi gibi yıpratıyo ama faydası 5de 1i bile değil.





  • < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıkçası bunu demek için erken her şey transferleri bağlı Talisman son 2 yıl avrupada itici güçtü ligde ise orta alanı bozdugundan pas oyunun içine ettiğinden ise yaramiyordu yaptıkları önlem alınabilen birisiydi avrupada ise özellikle clde gruplarda rakipler açık oynuyordu faydası büyüktü ana suan Talisca yok o yüzden avrupa için Fikret ormaninda kadroda daralmaya gidilecek laflarindan avrupa ligini pek onemsemedigini görüyoruz fazla birsey beklemeyin hele gene cin min yapar transferler sona kalırsa gitmeden elenmekte olası şuanki takım tirt geleni yazın ne olacak tamamen belirsiz son 2 sezona bakarsakta iyi şeyler söylemek zor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • türkiye kupası yok seneye avrupa dikkate alınır bence. 15/16 sezonunda da uefa oynadık sonuç şampiyon olduk.
  • Quaresma formalı foto paylaşıp altına herşey için teşekkürler Beşiktaş yazmış ne ayak?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • paramedical kullanıcısına yanıt
    Gitti
  • BJK'ye geldi diye sevinçten uyuyamadığım tek futbolcuydu Quaresma.(Tüpçü zamanı)Bir 2.si daha olmadı.Ama gitme zamanı geldi.

    Umarım bu kez umutlandırıp utandırmaz.Yallah Çine her şey için teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Menemenci Kenpachi

    BJK'ye geldi diye sevinçten uyuyamadığım tek futbolcuydu Quaresma.(Tüpçü zamanı)Bir 2.si daha olmadı.Ama gitme zamanı geldi.

    Umarım bu kez umutlandırıp utandırmaz.Yallah Çine her şey için teşekkürler.
    ayni tipte cok mesaj atiyor quaresma, hemen heyecanlanmamak lazim. adamin üslubunda problem var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Quaresma hadi kardeşim yallah ya. Umutlandırıp utandırmaktan başka yaptığın bir iş yok. Hadi bekleme yapma abi nolur güle güle artık.
  • Quaresma yine ilgi yoklaması yapıyor. Birkaç saat sonra buradayım, gitmiyorum diye yeni mesaj atar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2015/16da gruptan çıkamadik yani aralıkta kapaanmisti avrupa defteri Türkiye kupasında rövanş Mart başı elenmistik Konyaya boyko vardı kalede

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.