Şimdi Ara

[Beşiktaş 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (689. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
104.888
Cevap
123
Favori
3.775.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 687688689690691
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: drkayzer

    Biri bu Diego Costa muhabbetiyle ilgili bilgi verebilir mi? Bonservisi elinde mi bu adamın, nasıl alıcaz bunu?

    conte istemiyormuş, büyük ihtimal a madride geri dönecek, fakat transfer yasağı var, alıyor ama oynatamıyor. o süre zarfında biryere kiralık verirler muhabbeti var, portekizliler ve mendesten dolayı böyle bir durum çıktı ortaya.
  • Bence Vida ile anlaştılar Marcelo'nun satılmasını bekliyorlar bizimkiler. Şimdi Vida'yı açıklasalar oyuncu satmak zorunda olduğumuzu bilecek Lyon ve elleri güçlenecek pazarlıkta. Bizimkiler Marcelo'yu 8-9 civarına satıp 4-5'ini Vida'ya verecekler. Kalan parayı da santrfor transferinde kullanacaklar.

    Vida hakkındaki haberler bıçak gibi kesildi. Bence anlaşma tamam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sino bize gelırse orta alanda buyuk belırsızlık olacak ama eğer gelir ve oynarsa da kendi de seviye atlar bizi orta alan da seviye atlar.Cunku WS iyi takımı daha iyi oynatan biri ,kötü takımı alıp sırtlayacsk biri değil.
    Fakat yer yok ,kendisi de oynamak isteyecektir pek geleceğini sanmıyorum

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben marcelonun kalması taraftarıyım hem pepeyle aynı dili konuşuyor hem de takıma acayip uyum sağladı vida kötü stoper değil ama uyumu marcelo kadar olabilecek mi kocaman bir soru işareti eğer paranın bir kısmıyla da forvet alacaklarsa onu bilemem tabi
  • Marcelo satılmaz. Önemli kadrodan kimseyi elden çıkarmaz yönetim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diego costa bence olmaz 6 ay kiralasak ş.ligi için listeye yazdırılacak geri döndüğünde atletico birdaha listeye ekletemeyecek e ş.ligine biz yazdırmasak zaten olmaz cenklemi oynayacak takım.ya 1 sezon kiralanır yada başka alternatiflere yöneliriz bana nedense hiç basında adı gecmeyen biri gelecekmiş gibi geliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Volkan Şen Fener'den ayrılmış ücretsiz istediği takıma gidebilecekmiş. Alalım gitsin valla güzel alternatif olur.
    Ts'li Yusuf'tan iyidir.

    Kaç para felan ister bilmiyorum tabii uygun birşeylere gelecekse gelsin :).

    Aslında AboubakaR'ı alsak kanat manat almayada gerek yokta neyse :D
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Acaba tolgayımı satacaklar italyaya falan ozaöan ws alınır tolgaydan gelen parada forvete aktarılır taş gibi kadro olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: meten1903

    Diego costa bence olmaz 6 ay kiralasak ş.ligi için listeye yazdırılacak geri döndüğünde atletico birdaha listeye ekletemeyecek e ş.ligine biz yazdırmasak zaten olmaz cenklemi oynayacak takım.ya 1 sezon kiralanır yada başka alternatiflere yöneliriz bana nedense hiç basında adı gecmeyen biri gelecekmiş gibi geliyor

    Olursa 1 sene olucak hocam.Müsterih olunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Volkan Şen gelse iyi olur kanat alternatifi artar. Babel q7 töre ve gökhan yardırırlar. Şenol Güneşi de zaten tanıyor biliyor Volkan. Şenol hoca her türlü oynatır yolunu buldurur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: srvngrc

    Bence Vida ile anlaştılar Marcelo'nun satılmasını bekliyorlar bizimkiler. Şimdi Vida'yı açıklasalar oyuncu satmak zorunda olduğumuzu bilecek Lyon ve elleri güçlenecek pazarlıkta. Bizimkiler Marcelo'yu 8-9 civarına satıp 4-5'ini Vida'ya verecekler. Kalan parayı da santrfor transferinde kullanacaklar.

    Vida hakkındaki haberler bıçak gibi kesildi. Bence anlaşma tamam.

    Devre arasinda bosa cikiyor 3 milyon kar icin ayni dili konusan pepe marceloyu bozmaya degmez marcelo 10'a gidip vidayi 3 milyona alacaksak anca satilabilir marcelo. Adam cok mutlu burada takimi sahiplendi. Ben bony'i pek istemesem de bedelsiz kiralanip marcelo kalsin isterim tandem bozulmasin diye. Cenkten iyidir bir gignac olmasa da. Aradaki farki da savunmayla kapariz 20 golden fazla yemez adriano pepe marcelo gg 20 golden fazla yemez bu dortluyu bir sene birlikte izlemek istiyorum. Adriano satilip kolarov alinabilir diyordum onceden ama dun balodaki hallerini gordukten sonra marcelo ve adriano kalmali diyorum o uyum mutluluk takim kimyasi basariyi getiren şey, isimler teferruat (cer cop olmadiklari surece) renkliler bunun farkinda degil henuz 3 transferle bizi gectikleri sansinlar hala. Basarinin sirri istikrardir real madridin ilk 11'indeki isimlerin hic biri son iki sene gelmemis takima. Bizde de herkesin minimum 2. senesi olacak takimda quaresma atiba oguzhan marcelo cenk tolgay daha da eskiler. Gsde 7 oyuncu degisecek fenerde 4 tane simdiden geldi daha gelecek gibi takim olmak kolay zannediyorlar.



    Ayrica marcelo pepe ile birlikte 1 sezon gecirsin 15 eder boyu uzun ayagi iyi daha 30 yasinda 4 senesi var marcelonun ust duzeyde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Marcelo, oguzhan ve tolgayin sozlesmesi seneye bitiyor sezona baslamadan yenilenmeli bunlarla. Tore ve cenk'in de 2019'da bitecek bunlarla da devre arasi gibi uzatilmali performanslarina gore yoksa sezon sonu talipleri olursa 1 senesi kaldi diye az teklif gelir normalinden oyuncularin da akli celinir tutmasi zor olur istedigimiz parayi kazanamayiz. Bu sozlesmeleri son senesine birakmadan yenilemek gerek. Gs brumada yapti ayni hatayi mesela.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • marceloyu satıp vidayı almak son derece saçma bir davranış olur öncelikle marcelo vidadan kat kat daha iyidir buda bir gerçek pepede brezilya doğumlu defans hattı çok iyi anlaşacak bence cok sağlam bir defans hattımız olcak ne diyim yani marceloyu satıp vidayı almakta ilginç bir hareket değmez marceloyu vida için satmaya ayrıcada volkan şen kattiyen bize gelmez umarım öle çirkef adamlarla onun karakterindeki adamlarla işimizin olmaması lazım acık ve net
  • Volkan Şen Babel'i keser
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fenerbahçe Taraftarı

    Volkan Şen Babel'i keser

    hahaha volkan şen babeli kesermiş volkan şen dediğin adam sağ kanat babel dediğin adam sol kanat kanattaki yerlerini önce iyi bi düşün derim hangi oyuncu nerde oynuyo onu öğren gel buraya yorum yaz ayrıca volkan şenin babeli kesebilecek bir potansiyeli yok babelin performansını asla geçemicek bir oyuncu vede sizin gibi çirkef bir oyuncu işte sizden gelme sonuçta :D
  • Tam da zamanı, can suyu ol be

    https://twitter.com/chapuisatbey/status/883032845446512640



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drkayzer -- 7 Temmuz 2017; 20:29:37 >
  • Volkan Şen, kafası kesik bir tavuk, şapşalın teki. Takımda bi işe yaramaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fenerbahçe Taraftarı

    Volkan Şen Babel'i keser

    Volkan bizim top toplayici erdal var onu kesebilir bizim ilk 18 e giremez.Malum genis ve kaliteli bi kadroya sahibiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ağlattı reis



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilas -- 7 Temmuz 2017; 22:39:4 >
  • Volkan Şen ve Burak Yılmaz'ı istemiyoruz. Nokta

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 687688689690691
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.