Şimdi Ara

[Beşiktaş 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (4448. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
104.888
Cevap
123
Favori
3.775.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 44464447444844494450
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: selates

    Quaresma'nın atıldığı pozisyonda Negredo haricinde araya adamakıllı giren oyuncu olmamış neredeyse. Pepe müdahale ediyor ama çok yetersiz. Quaresma'yı zapt etmek için en büyük mücadeleyi Negredo vermiş. Diğer futbolcularımız hakemin başına toplanmış.




    Meşhur sandalye tekmelediği videoda Medel'i tutan da o Ne kadar ayarsız varsa bizim takımda. Bir gün biçecekler karşı takımı komple.
  • Bal değil bu bilerek yapılan bir şey kura.

    Normalde bize Chelsea gelirdi.Ama Barcelona Chelsea arasında bir hüsumet var ve medya seviyor bu kızışmaları medya bundan besleniyor uefa para cukkalıyor kim ne yapsın Beşiktaşın maçını Uefa için skandal kaos daha fazla reyting lazım bu yüzden böyle oluyor.City finale çıkacak kazasız belasız diğer uçta kim olur bilemem.Zaten belli neyin ne mok olduğu zaten en fazla 1 tur giderdik ötesi zordu.Sağlık olsun.Allah daha iyisine imkan versin.Buda bir başlangıçtır sonuçta.

    Bayern'i içerde yeneceğimizi düşünüyorum 2-1 olur 3-2 olur.bayern kötü zaten deplasmanda ciddi olarak iş sahadaki oyuncular birde Şenol Güneş'e bağlı saçmalamazsa takımda gününde olursa takım şansları doğru değerlendirirse galibiyet alırız.Zaten 5-0 yenildik ilk maç. 1 gol yersek 2 gol yerine geçiyor.Kimse kasmaz sonraki tur için.
  • Beşiktaş'a büyük takım geleceği belliydi.

    Küçük takımlardan çeyrek finale kalma yüzdesi en yüksek takımdık.

    Bu riskin göze alınmayacağı aşikardı.

    Saat diliminden ötürüde uygun olan bayern'di.

    Kura belliydi. Az çok işi bilenler bayern'in çıkacağını tahmin ediyordu zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lens'in bundan sonra Beşiktaş'ta işi yok. Gerekirse altyapıdan oyuncular oynamalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orkanı hediye etmeseydik böyle olmazdı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Q7 bakalim kaç maç ceza alicak tahmin:4/6 hafta

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belki de bizim için en hayırlı olan oldu ,bilemiyorum bekleyip göreceğiz.Şu anda tek umudumu taşıyan şey takımın silkelenmiş olması.Yani ligin 2.yarısından beri takım olarak oyunumuzu giderek istenen düzeye çekiyoruz.Hoca da öyle.

    Bence Q7 yokluğunda hoca 4-4-2 gibi bir şeyi deneyecektir eğer Lens'den fayda alamazsa ve alamayacağını anlarsa.

    Yalnız kanat oyuncularının form durumu kadar endişe edici bir nokta daha var ; o da 2.yarı Vida geldiğinden beri stoper ikilimiz değişip duruyor.Arkadaş bu kadar kritik maçlarda bu kadar çok ikili değişmez.Değişemez.Değişmemeli.Yani buna rağmen yine iyi götürüyoruz diyebilirim.Zaten merkez 3 'lü boyuna değişiyor.Bir de stoper 2'li değişiyor.Eee kanat bekler de değişiyor.Eee ileri kanat formsuz.Forvet net gol atamıyor, yazarken bunaldım valla.Bu kadar eksi faktör varken bu durumda olmamız başarıdır..Hocaya da hak veriyorum hani.Adam mümkün olduğunca dar kadro sağlam standart kadrom olsun diyen biri oldu hep.Şu anda ise ne yapsa bir sonraki hafta oyuncuları yetersiz kalıyor.İstikrar yok çünkü.İyi oynayan 2 hafta sonra vasat.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 3 Mart 2018; 9:34:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Acaba şenol hoca, pazartesi günü çift forvet denemesi yapar mı babel'de bu kadar formsuz olduğu için çift forvet denemesi bizim için avantajlı olabilir..
  • alemci83 A kullanıcısına yanıt
    Hem dirseğin hem yumruğun öncesinde tahrik var. Bence o tahriklerin indirimiyle 5 maç falan alır.
  • Quaresma'nın ceza alması hem iyi hem kötü. Fener maçında hayatının topunu oynadı zaten sezon sonuna kadar kanser etmeye devam ederdi o maçtan gaz alarak. Ama yerine Lens'in oynayacak olması her şeyi berbat hale getiriyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba,
    0212 824 05 19 nolu telefondan arayarak satış yapmaya çalışılıyor.
    imzalı forma, atkı vb.

    BJK kulübü resmi satış departmanı tarafından yapıldığı ve resmi sitede kampanya detayları olduğu söyleniyor. Hatta resmi siteye girin bakın diyorlar
    ısrarla böyle bir satışın yapılmadığı resmi sitede her hangi bir bilgi olmadığını söylediğimde telefonu kapatıyorlar.

    Klüp daha önce açıklama yapmıştı,

    HİÇ BİR ŞEKİLDE TELEFONLA SATIŞ YAPILMIYOR
  • Quaresma 7-10 maç cezalar alırsa ben kendisinin yönetime başvurup ayrılacağını düşünüyorum. Sonuçta hiçbir oyuncu haftalarca oynamadan geçirmek istemez.

    ŞL'de kendini gösterirse belki Çin'den bir kulüp kanca atar buradan ayrılır. Onun son şansı olacak Bayern maçı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rider30 -- 3 Mart 2018; 11:46:47 >
  • Lens '' kendimi affettireyim'' kafasıyla gol atmaya çalışıp, pozisyonu mahvederek tüm maçın seyrini yine değiştirecek gibime geliyor. Keşke Orkan olsaydı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orkan'ı göndermek bu sene yapılan en ciddi transfer hatası oldu. 2-1 kazandığımız Leipzig maçından sonra galibiyette büyük payı olan Orkan'ın kadroya gireceğini düşünürken Şenol hoca hepimizi ters köşeye yatırdı. Adamı ertesi gün ligde kadroya bile almadı ve devre arasında gönderildi.

    Gerekçesi de çok tuhaf. Leipzig maçından sonra Orkan Şenol hoca'ya soruldu. Orkan'ı övecek, onu tebrik edecek derken tam aksi çok eksiği var çalışıp gelişimini tamamlaması lazım gibi sözler söyledi. Şenol hoca Orkan'ı sildiğinin sinyalini Leipzig maçından sonra vermiş aslında.
  • Maalesef Lens'in kendine gelmesini ya da Gökhan Töre'nin takıma dönmesini beklemekten başka çaremiz yok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BATE41

    Hem dirseğin hem yumruğun öncesinde tahrik var. Bence o tahriklerin indirimiyle 5 maç falan alır.

    Mayıs ayinda oynar ancak

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıca ben olsam Şenol hocanın yerinde Mustafa Pektemek'i denerim kanatta. Gayet güzel adam geçiyor, orta yapıyor, bence denenebilir.
  • Mustafa Denizli: "Lens, Trabzonspor'a karşı oynarsa bir gözü kulübede olmayacak. Daha sağlıklı bir şekilde görev yapar. O da artık bir şeyler yapma ihtiyacı hissediyordur."



    Belki bu şekilde daha içi rahat oynar, belki de bu olay bizim için daha hayırlıdır. Du bakalım..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prossi kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle,karşı karşıya kaldığımızda kaçıracağımızı biliyorum,bu konuda son zamanlarda güvendiğim tek isim Gomez oldu.Kaleciyi geçip atıyordu genellikle ki en mantıklısı da bu.Şu kadroda karşı karşıya kalırsa gol olacağına güvenebileceğim bir talisca bir de negredo var gerisinin kaçırma ihtimali çok yüksek.
  • Vay ya sımdı de herkes Pektemek demeye başlamıs yahu kupa maçlarında bıle Pektemek oynadığjnda laf edıyordunuz Leıpzig maçında oynadı dıye laf ettiniz . Böyle ters olursunuz işte

    Laf ettiniz adama ama ihtiac olacak işte .Eğer adam sizin istediğiniz gibi hiç oynamamıs olsa durduk yere en önemlı anlarda hazır olmayacaktı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 44464447444844494450
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.