Şimdi Ara

[Beşiktaş 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (4447. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104.888
Cevap
123
Favori
3.775.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 44454446444744484449
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jefferson Starship

    Lens'in son 7 sezonu

    16-17 lig+avrupa: 5 gol 13 asist
    15-16 Premier lig: 4 gol 3 asist
    14-15 Ukrayna ligi+uefa: 8 gol 11 asist
    13-14 Ukrayna ligi+uefa: 7 gol 5 asist
    12-13 Eredivisie+uefa: 18 gol 12 asist
    11-12 Eredivisie+uefa: 10 gol 15 asist
    10-11 Eredivisie+uefa: 13 gol 16 asist

    Öncesi de istikrarlı ama gerek yok yazmaya. Bu adam kötü oyuncu değil. Sadece bizim sisteme uymadı. Ama katkı alamayacak kadar değil. O bire birde pozisyonu harcamalarını felan duygusallığına bağlıyorum. Geçen sene canlı canlı izledik adam her topu olumlu kullanıyordu.

    Hocaya kendini kanıtlamak için bu kadar saçmaladığını düşünüyorum. Geçen sene böyle bir derdi yoktu. Öncesinde de yüksek bonservisler ödenerek ilk 11 için alındı. Bu sene ise Quaresma gibi bir rakibi, laz inadı olan bir hocası ve alıştığı oyun yapısından tamamen farklı bir takımla karşılaştı.

    Aboubakar'ı hatırlayın. O da ilk zamanlarında akıl almaz pozisyonları kaçırıyordu. Aynı şey bence bu ikisi. Abou Afrika kupasını alarak o sıkıntısını aştı. Lens'in de böyle bir kıvılcıma ihtiyacı var. Taraftar desteği büyük önem taşıyor. Hocanın da bire bir ilgilenmesi lazım. Beşiktaş yine maç kazanır şampiyon olur fakat sorunsuz bir Lens bizi çok rahatlatır.

    Adamın oyunculugundan zerre kuşkum yok ama o özgüveni veremedik, kazanamadık. Porto’dan kovulan abuyu bile bir şekilde dunya ile barıştırdık ama lens e hep ikinci adam, stepne gözüyle baktık o da kendini buraya tam ait hissetmedi. Belki q7 nin bu cezası lens i kazanmamızı sağlar iyi bir yönlendirme ve sözleşmenin gereği 2-3 yıl o kanada ambargo koymasini sağlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Lens in bu kadar formsuz olmasında, kendisinden daha çok Şenol hocanın payı var.

    Adamı küstürdu bitirdi. Hem de kim için? 35 yaşındaki şımarık çocuk için.

    Orkan için yapsa, kimse yine bişey demez ama Q7 hem yaşlı hem formsuz hem de sorumsuz.

    Adam 800 orta 50 trivela vs. Yapıp, bi çok atağı mok etmiş. Top kaptırmış, gol yedirmis, gol kaçırmış.

    Biz cl de 2 asist yaptı, kırk yılda bir fenere gol attı diye kral yapacaz. Geçin arkadaşlar bu işleri.

    Lens çıksın geri kalan 11 maçın tamamına, Quaresmanin 23 maçta yaptığı asist+Gol-kart dan daha fazla katkı yapar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O değil birde bu Ts'yi geç başında Rıza var

    En son Rıza Çalımbay'ın yönetimde olduğu takım olan Mersin idman yurdunu yenmişiz.1-0 skorla golü atanda Cenk Tosun ne yapacağız bakalım son galibiyet deplasman olarak 30.08.2014

    Ts bu sezon Gs ve Fener'e yenilmedi.2-1 ve 1-1'lik skorlar aldı.Başakşehir'e 1-0 yenildi.

    Hakem Halis Özkahya

    Bu sezon Halis Özkahya yönetimindeki deplasman maçlarındaki, nedense hep deplasman maçlarımıza verilmiş 1 galibiyet(Antalya) 1 yenilgi (Gençlerbirliği) almışız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 2 Mart 2018; 23:51:52 >
  • k62545 kullanıcısına yanıt
    Küstürdü bitirdi ne arkadaş hocaya laf atmayın artık su konuda ! Yani eskıden komık oluyordu sımdı ıgrenc gelıyor bu mesajlar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: k62545

    Lens in bu kadar formsuz olmasında, kendisinden daha çok Şenol hocanın payı var.

    Adamı küstürdu bitirdi. Hem de kim için? 35 yaşındaki şımarık çocuk için.

    Orkan için yapsa, kimse yine bişey demez ama Q7 hem yaşlı hem formsuz hem de sorumsuz.

    Adam 800 orta 50 trivela vs. Yapıp, bi çok atağı mok etmiş. Top kaptırmış, gol yedirmis, gol kaçırmış.

    Biz cl de 2 asist yaptı, kırk yılda bir fenere gol attı diye kral yapacaz. Geçin arkadaşlar bu işleri.

    Lens çıksın geri kalan 11 maçın tamamına, Quaresmanin 23 maçta yaptığı asist+Gol-kart dan daha fazla katkı yapar

    futboldan milyon dolar kazanan bir insanın küsme lüksü yoktur. eğer varsa o zaman başka bir meslek seçmelidir.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: selates

    Lens bu kadar eleştiriden sonra TS maçına asistleriyle damga vurur inşallah. Gol de atarsa şahane olur. :)

    Tabii Şenol Hoca'nın kanatları Caner-Babel şeklinde yapma ihtimali de var. Töre gibi Caner sağda oynasa şut açısından da yararlı olabilir.



    Sen bunu yazarken kendin inandın mı buna?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lens'in websitesinde hala Fenerbahçeli formasıyla olan fotoğrafı mevcut

    http://www.jeremainlensofficial.com
  • Dün rahmetli Süleyman Seba'ya ve Tolga Zengin'in ölmüş annesine akıl almaz küfürler eden şahıs 6 gün ban yemiş bu arada.

    Forum yönetimi çalışıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trabzon maçında kim bilir kim gol atar. Fenerbahçe maçında Lens topu alıp koşarken gram heyecanlanmadım, biliyordum bir aksilik olacağını.



    O kadar çok pozisyon harcıyoruz ki, gol pozisyonlarında boşu boşuna beklentiye girmiyorum artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: K E N

    Trabzon maçında kim bilir kim gol atar. Fenerbahçe maçında Lens topu alıp koşarken gram heyecanlanmadım, biliyordum bir aksilik olacağını.



    O kadar çok pozisyon harcıyoruz ki, gol pozisyonlarında boşu boşuna beklentiye girmiyorum artık.


    bizim zaten bu sezon zayıf karnımız gol kaçırmak. ligde en çok gol kaçıran takım açık ara bizizdir bence.
  • Lens konusunda bende halen umutlu olmak isterdim ama yok bu adamdan olmaz .. Bir değil iki değil saçma sapan tercihleri, hataları bizi kaç maçtan etti bunlarda öyle kabullenebilir şeyler değil !! Adam sağlıklı düşünemiyor kafa başka yerde ve toparlanacak gibide değil ve yazıkki bonservisini aldık bu çöpün.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Quaresma şimdi yandı! Rapora göre 10 maça kadar...

    Beşiktaşlı yıldız Quaresma, Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan Fenerbahçe maçında kural dışı hareket ve saldırı maddelerinden PFDK’ya sevk edildi. Portekizli oyuncu sevk kapsamındaki ilgili maddelere göre 10 maça kadar ceza alabilir. Ek olarak karşılaşmanın hakemi Fırat Aydınus'un raporu da ortaya çıktı.
    TFF Hukuk Müşavirliği, Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Beşiktaş ile Fenerbahçe’nin Vodafone Park’ta 2-2 berabere kaldığı olaylı maçta oyundan atılan Ricardo Quaresma’yı “kural dışı hareket” ve “saldırı” sebebiyle, PFDK’ya sevk etti.

    TFF'nin resmi sitesinden yapılan açıklama şöyle;

    BEŞİKTAŞ A.Ş. Kulübü'nün 01.03.2018 tarihinde oynanan BEŞİKTAŞ A.Ş.-FENERBAHÇE A.Ş. Ziraat Türkiye Kupası müsabakasındaki "saha olayları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 52. maddesi uyarınca ve "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine,

    BEŞİKTAŞ A.Ş. Kulübü futbolcusu RICARDO ANDRADE QUARESMA BERNARDO'nun aynı müsabakadaki "kural dışı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 43. maddesi uyarınca ve "saldırısı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 44. maddesi uyarınca 02.03.2018 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

    2- FENERBAHÇE A.Ş. Kulübü'nün 01.03.2018 tarihinde oynanan BEŞİKTAŞ A.Ş.-FENERBAHÇE A.Ş. Ziraat Türkiye Kupası müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca ve "talimatlara aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ile Yayın Talimatı'nın 12/3. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

    10 MAÇA KADAR CEZA GELEBİLİR!
    Öte yandan ilgili maddelerde 43. maddenin 2-6 maç, 44. maddenin ise 5-10 maç cezası var.


    İŞTE HAKEMİN RAPORU:

    "Müsabakanın orta hakemi Aydınus, Querasma'nın ihraç nedenini raporunda, "Rakip takım oyuncusunun suratına eliyle vurma" ifadesiyle anlatırken, "7 sırt numaralı oyuncunu (Quaresma) rakip takımın 89 sırt numaralı (Souza) oyuncusunun suratına eliyle vurması üzerine ihraç ettim. Oyun dışı kalan futbolcu dışarı çıkmak yerine arkadaşlarının engellemesine rağmen tekrar aynı oyuncunun üzerine gitmeye çalışmıştır" sözlerine yer verdi.

    Aydınus, Souza'nın suratına vurma gerekçesiyle ihraç ettiği Quaresma'nın daha sonra Mehmet Ekici'ye yönelik darbıyla ilgili de, "Futbolcu (Quaresma) arkadaşlarının engelleme çabalarına rağmen tekrar koşarak rakip takımın 89 sırt numaralı (Souza) oyuncunun üstüne gitmeye çalışmış bu sırada bu oyuncu yine karşı takımdan 11 sırt numaralı (Mehmet Ekici) oyuncusunu boynundan sert bir darbeyle şiddetle itmiştir" ifadelerine yer verdi. Portekizli yıldızın iki şiddetli hareketinin de raporda yer alması Beşiktaşlı futbolcuyu iki farklı eylemden iki ayrı ceza alma tehlikesiyle karşı karşıya bırakmış oldu." (Sporx)


    Beşiktaş'ın Lens pişmanlığı! Advocaat uyarmıştı...

    Beşiktaş'ın büyük umutlarla kadrosuna kattığı Jeremain Lens, şu ana kadar bekleneni veremedi. Ortaya koyduğu performans büyük hayal kırıklığı yaşattı.

    Şans bulduğu maçlarda hayal kırıklığı yaratan Lens, dün akşam Ziraat Türkiye Kupası yarıfinal mücadelesinde Fenerbahçe'ye karşı yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi ve taraflı tarafsız herkesin tepkisini çekti.

    Şenol Güneş tarafından Fenerbahçe derbisinde ilk 11'de başlatılan Lens karşılaşmanın kırılma anlarında yakaladığı pozisyonları değerlendiremeyince ikinci yarının hemen başında Güneş tarafından oyundan alındı ve ortaya koyduğu performans ile hayal kırıklığı yaşattı.

    Sunderland Kulübü'nden sezon öncesi kiralık olarak Lens'i kadrosuna katan Beşiktaş, geçtiğimiz günlerde oyuncunun bonservisini İngiliz ekibinden aldığını resmen duyurdu. Bu transfer karşılığı Beşiktaş'ın kasasından 4 milyon Euro çıktı. Siyah-beyazlılar, Hollandalı futbolcuya yıllık 2 milyon 200 bin Euro net maaş veriyor.

    Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ile 2-2 kalınan maçta Lens'in ilk yarıda kaçırdığı gol pozisyonları taraftarları çılgına çevirdi. Siyah-beyazlı taraftarlar Lens'e büyük tepki gösterirken, bonservisi yeni alınmış bir oyuncunun vasat bir performans ortaya koyması büyük tepkilere yol açtı.

    Hollandalı yıldız Jeremain Lens bu sezon toplam 21 resmi maçta görev aldı. 15 lig maçında forma giyen Lens bu karşılaşmalarda sadece 1 gol atabildi. Türkiye Kupası'nda toplam 5 karşılaşmada görev alan Lens, 3 gol 4 asistlik performans ortaya koydu. Son olarak da Şampiyonlar Ligi'nde 1 maçta kendisine şans bulan Hollandalı yıldız bu kulvarda 1 asistin altına imza attı.

    ADVOCAAT UYARMIŞTI! Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Dick Advocaat, Lens için, “Uzun süreli kontrat yapmayın, ilk yılından sonra iyi performans göstermez” demişti. (Akşam)




  • Quaresma'nın atıldığı pozisyonda Negredo haricinde araya adamakıllı giren oyuncu olmamış neredeyse. Pepe müdahale ediyor ama çok yetersiz. Quaresma'yı zapt etmek için en büyük mücadeleyi Negredo vermiş. Diğer futbolcularımız hakemin başına toplanmış.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rider30

    Quaresma şimdi yandı! Rapora göre 10 maça kadar...

    Beşiktaşlı yıldız Quaresma, Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan Fenerbahçe maçında kural dışı hareket ve saldırı maddelerinden PFDK’ya sevk edildi. Portekizli oyuncu sevk kapsamındaki ilgili maddelere göre 10 maça kadar ceza alabilir. Ek olarak karşılaşmanın hakemi Fırat Aydınus'un raporu da ortaya çıktı.
    TFF Hukuk Müşavirliği, Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Beşiktaş ile Fenerbahçe’nin Vodafone Park’ta 2-2 berabere kaldığı olaylı maçta oyundan atılan Ricardo Quaresma’yı “kural dışı hareket” ve “saldırı” sebebiyle, PFDK’ya sevk etti.

    TFF'nin resmi sitesinden yapılan açıklama şöyle;

    BEŞİKTAŞ A.Ş. Kulübü'nün 01.03.2018 tarihinde oynanan BEŞİKTAŞ A.Ş.-FENERBAHÇE A.Ş. Ziraat Türkiye Kupası müsabakasındaki "saha olayları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 52. maddesi uyarınca ve "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine,

    BEŞİKTAŞ A.Ş. Kulübü futbolcusu RICARDO ANDRADE QUARESMA BERNARDO'nun aynı müsabakadaki "kural dışı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 43. maddesi uyarınca ve "saldırısı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 44. maddesi uyarınca 02.03.2018 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

    2- FENERBAHÇE A.Ş. Kulübü'nün 01.03.2018 tarihinde oynanan BEŞİKTAŞ A.Ş.-FENERBAHÇE A.Ş. Ziraat Türkiye Kupası müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca ve "talimatlara aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ile Yayın Talimatı'nın 12/3. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

    10 MAÇA KADAR CEZA GELEBİLİR!
    Öte yandan ilgili maddelerde 43. maddenin 2-6 maç, 44. maddenin ise 5-10 maç cezası var.


    İŞTE HAKEMİN RAPORU:

    "Müsabakanın orta hakemi Aydınus, Querasma'nın ihraç nedenini raporunda, "Rakip takım oyuncusunun suratına eliyle vurma" ifadesiyle anlatırken, "7 sırt numaralı oyuncunu (Quaresma) rakip takımın 89 sırt numaralı (Souza) oyuncusunun suratına eliyle vurması üzerine ihraç ettim. Oyun dışı kalan futbolcu dışarı çıkmak yerine arkadaşlarının engellemesine rağmen tekrar aynı oyuncunun üzerine gitmeye çalışmıştır" sözlerine yer verdi.

    Aydınus, Souza'nın suratına vurma gerekçesiyle ihraç ettiği Quaresma'nın daha sonra Mehmet Ekici'ye yönelik darbıyla ilgili de, "Futbolcu (Quaresma) arkadaşlarının engelleme çabalarına rağmen tekrar koşarak rakip takımın 89 sırt numaralı (Souza) oyuncunun üstüne gitmeye çalışmış bu sırada bu oyuncu yine karşı takımdan 11 sırt numaralı (Mehmet Ekici) oyuncusunu boynundan sert bir darbeyle şiddetle itmiştir" ifadelerine yer verdi. Portekizli yıldızın iki şiddetli hareketinin de raporda yer alması Beşiktaşlı futbolcuyu iki farklı eylemden iki ayrı ceza alma tehlikesiyle karşı karşıya bırakmış oldu." (Sporx)


    Beşiktaş'ın Lens pişmanlığı! Advocaat uyarmıştı...

    Beşiktaş'ın büyük umutlarla kadrosuna kattığı Jeremain Lens, şu ana kadar bekleneni veremedi. Ortaya koyduğu performans büyük hayal kırıklığı yaşattı.

    Şans bulduğu maçlarda hayal kırıklığı yaratan Lens, dün akşam Ziraat Türkiye Kupası yarıfinal mücadelesinde Fenerbahçe'ye karşı yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi ve taraflı tarafsız herkesin tepkisini çekti.

    Şenol Güneş tarafından Fenerbahçe derbisinde ilk 11'de başlatılan Lens karşılaşmanın kırılma anlarında yakaladığı pozisyonları değerlendiremeyince ikinci yarının hemen başında Güneş tarafından oyundan alındı ve ortaya koyduğu performans ile hayal kırıklığı yaşattı.

    Sunderland Kulübü'nden sezon öncesi kiralık olarak Lens'i kadrosuna katan Beşiktaş, geçtiğimiz günlerde oyuncunun bonservisini İngiliz ekibinden aldığını resmen duyurdu. Bu transfer karşılığı Beşiktaş'ın kasasından 4 milyon Euro çıktı. Siyah-beyazlılar, Hollandalı futbolcuya yıllık 2 milyon 200 bin Euro net maaş veriyor.

    Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ile 2-2 kalınan maçta Lens'in ilk yarıda kaçırdığı gol pozisyonları taraftarları çılgına çevirdi. Siyah-beyazlı taraftarlar Lens'e büyük tepki gösterirken, bonservisi yeni alınmış bir oyuncunun vasat bir performans ortaya koyması büyük tepkilere yol açtı.

    Hollandalı yıldız Jeremain Lens bu sezon toplam 21 resmi maçta görev aldı. 15 lig maçında forma giyen Lens bu karşılaşmalarda sadece 1 gol atabildi. Türkiye Kupası'nda toplam 5 karşılaşmada görev alan Lens, 3 gol 4 asistlik performans ortaya koydu. Son olarak da Şampiyonlar Ligi'nde 1 maçta kendisine şans bulan Hollandalı yıldız bu kulvarda 1 asistin altına imza attı.

    ADVOCAAT UYARMIŞTI! Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Dick Advocaat, Lens için, “Uzun süreli kontrat yapmayın, ilk yılından sonra iyi performans göstermez” demişti. (Akşam)



    JEREMAIN Lens’in Beşiktaş’a gitmesi sonrası taraftarların eleştirilerine uğrayan F.Bahçeli yöneticiler, bu oyuncu ile ilgili kararlarında Advocaat’ın raporunun büyük rol oynadığını ifade ettiler...
    Advocaat, Lens için, “Uzun süreli kontrat yapmayın, ilk yılından sonra iyi performans göstermez” dedi. Ardından Lens 5 yıllık anlaşma istedi. F.Bahçe1 yıllığına kiralama karşılığında 2.7 milyon Euro teklif etti. Lens’ten olumlu yanıt gelmeyince Dirar ve Isla alındı. Lens, 5 gün önce arayıp, “Beni istiyor musunuz?” diye sordu, “Hayır” denildi.

    Defalarca dedim ya bu adam kendini kakalatacağı yer istemiş uzun kontrat Fener'in başı Van persie ile yandıya tekrar böyle bir şeyin altına girmek istememişler sonuçta 2 side hollandalı e ne oldu böyle oldu bizim yönetimde suç 30 yaşına gelmiş adama 5 yıl sözleşme vermek küfür gibi bir şey arkadaş.5 yıl nedir ya 5 yıl sanarsın wonderkid töbe töbe.

    VeLi Kavlak Pektemek şu 5 yıllar bir bitmiyor klüp çektikçe çekiyor akıllanmıyor.Yerli neysede yabancı daha büyük tehlike gidiyor Fifa'ya başlıyor lamı cimi yok adamlar parasında işin umrunda değil sırtını sağlama dayanıp kontratı alınca.




  • Fikret Orman'ın şu anda bence yapması gereken ilk iş transfer ekibini tamamen değiştirmeli. Bu transfer ekibiyle bir yere varılamayacağı aşikar. Yapılan transferlerin neredeyse tamamı fiyasko.

    Şenol Güneş'e yardımcı bulunması şart. Kabul etmezse gereği neyse yapılmalı. Şenol hoca performans olarak yerlerde bu sezon.

    Quaresma 10 maç ceza almasını beklemeden bence yolları ayırmak mantıklı. Bu adam ne kadar uzun kalırsa başımıza bela olmaya devam eder. Çin'e veya başka kulübe kim teklif getirirse değerlendirilmeli.

    Negredo ve Atiba ile de el sıkışıp sözleşmeleri fesh edilmeli. Lens'in bonservisi alınmış artık ancak onu da anadolu veya dışarıdan teklif gelirse yollamak en mantıklısı. Kiralık da olsa takımdan uzak durmalı.

    2.lik şansımızı kaybedersek sorumlusu yönetim ve Şenol Güneş olacak ne yazık ki. Çünkü kadro yapılanması ve planlamada ciddi hatalar yapıldı. Devre arasında gelen Love dahil transferler sadece yapmış olmak için yapılmış. Günü kurtarmak için camianın ağzına bir parmak bal çaldılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rider30 -- 3 Mart 2018; 1:18:54 >




  • Sporting lisbonda Rafael Leão var şuan portoya dayanılmaz anlar yaşatıyor golde attı klas şekilde kirala işte şunu ama yok.Bize gelse Şenol Güneş oynatmaz.
  • Benfika taraftarı haklı olarak Talisca'ya büyük tepki göstermiş.

    Talisca'yı topa tuttular... 'Karakter yoksunu!'

    Beşiktaş'ın Brezilyalı oyuncusu Anderson Talisca'yı bombaladılar... Yaptığı açıklamalar nedeniyle hedef olan genç oyuncu için şok ifadeler kullanıldı.

     [Beşiktaş 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu


    Benfica ile sözleşmesini uzatan ve ardından sözleşme imzalamak zorunda bırakıldım diyen Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Talisca'yı topa tuttular... İşte sert eleştiriler ve ona neden olan sürece dair detaylar...

    2 yıldır kiralık olarak Beşiktaş forması giyen ve geçtiğimiz günlerde Benfica ile olan sözleşmesini 1 yıl daha uzatan Talisca, 2-2 biten Fenerbahçe maçının ardından ''Beşiktaş'tan ayrılmak hiçbir zaman istemedim. Burada ben ve ailem çok mutluyuz. Sözleşme imzalamaya zorlandım'' sözlerini kullanmıştı.

    Benfica taraftarları ise bonservisi hala Benfica'da bulunan Brezilyalı yıldızı ağır sözlerle eleştirdi. Portekiz gazetesi A Bola'ya konuşan Benfica taraftarları, Talisca'yı sadık olmamak ile eleştirdi.

    "KARAKTER YOKSUNU!"
    Portekiz ekibinin taraftarları, "Karakter yoksunluğu kariyerine zarar verecek", "Parayı nereden alıyorsan onun yanındasın. Kariyerine Türkiye'de veya Çin'de başarılar!", "Saygısızsın Talisca. Kullandığın sözlere dikkat et!" şeklinde yorumlarda bulundular.

    (Sporx)

    Edit: 30 yaşındaki Lens ile 5 yıllık sözleşme yapıldığı gerçekse son yılların en aptalca transferi olarak tarihe geçmiş oluruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rider30 -- 3 Mart 2018; 1:28:9 >




  • Grupta 0 çeken Benfica, kaç yıldır kötüsünüz. Bu takımda kalmak istemesine neden içerlendiniz bu kadar?



    Her sene üstüne koyarak gidiyoruz, tabi burada mutlu olacak. Birde pahalı olmasa bu kadar keşke. Daha milli takıma alıp Türk yapacağız onu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K E N -- 3 Mart 2018; 1:58:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha Bayern maçı var birde, ikinci maça gerek yok gelmesinler. Şampiyonlar liginde ilk mağlubiyeti alacağız saha içinde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K E N -- 3 Mart 2018; 2:18:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grubu namağlup kapatıp 1. oluyoruz ama o kadar Basel, Roma, Shaktar var iken bence en zor takım olan Bayern geliyor, nasıl ikinci oldularsa artık.



    Sonra Beşiktaş balı oluyor. Kendi sahamızda deli gibi baskı yiyeceğiz ona üzülüyorum.



    Quaresma 6-7 maç olmayacaksın zaten bari şöyle 2 aylık bir performans göster, kanıtla kendini şampiyonlar liginde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 44454446444744484449
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.