Şimdi Ara

[Beşiktaş 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (4052. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
104.888
Cevap
123
Favori
3.775.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 40504051405240534054
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 7 oyuncunun performansını yukarı çekmesi lazım.Kupa rövanşı çok saçma bir şekilde Nisan da olacakmış.Bu bizim avantajımıza olabilir.

    Ama 6-7 oyuncu eğer potansiyellerini bile yansıtmamaya devam ederse işimiz yaş.Bu adamlar bu sezon boyu genel olarak formsuzlar üstelik.
  • Bilic denen adamı kim gündeme getirdi.İsmini dahi duymak istemiyorum o adamın.1 tane derbi kazanmadı. 1 gol attıktan sonra takım savunmaya geçiyordu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iki oyuncu gelse takım çok farklı oynar bizim takımda bir pasör orta saha ve yırtıcı forvet eksik.Kim mi bunlar Sosa ve gomis gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: drkayzerr

    Muhafız'la 5'er gün mü bölüşüyorsunuz hocam, yoksa 1'er hafta mı?

  • Valla neden sampiyon olamadigimizi tam hatirlamiyorum Bilic varken ama Avrupa'da cok iyi oynardik o varken.Cok kompaktti takim rakipler pas verecek adam bulamiyordu,butun pas opsiyonlarini kapatirdik.Ama ofansif olarak butun maclarda rakip ceza sahasinda bir adamimiz olurdu o da Ba idi.Senol Gunes'in gelmesiyle en cok farkeden sey de rakip ceza sahasinda cogalmakti.Ayrica ustteki arkadaslarin dedigi gibi derbilerde her zaman abuk subuk kirmizilar yerdik.2015 sezonunda da Gs'yi kurtaran Musleraydi bizde kalede Tolga vardi.O zaman Fabri olsa belki sampiyon bizdik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eyoruk

    7 oyuncunun performansını yukarı çekmesi lazım.Kupa rövanşı çok saçma bir şekilde Nisan da olacakmış.Bu bizim avantajımıza olabilir.

    Ama 6-7 oyuncu eğer potansiyellerini bile yansıtmamaya devam ederse işimiz yaş.Bu adamlar bu sezon boyu genel olarak formsuzlar üstelik.

    valla işimiz tamamen formsuz oyuncuların lütfedip asılmasına bağlı. elimiz kolumuz bağlı bekliyoruz bakalım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BJK

    Eleştiri tabii ki olacak, olmazsa saçma zaten. Ama ben en ufak başarısızlıkta hemen " Şenol istifa " yazanlara kızıyorum. Kardeşim bu adamın hiç mi kredisi yok. Tabii ki hata yapacak, sonuçta O da insan. Avrupa'da hocalara inanılmaz derecede sabır gösteriliyor. (Bazı istisnalar hariç)

    Bir tek biz sabır gösteremiyoruz nedense.

    Sabır yeni yapılanan takımlar da veya oyuncu yetiştiren kulüpler de olur.

    En ufak başarısızlık dediğin kadro'yu bir daha incele istersen. Yukarı da arkadaş daha önceki seneler de ne vasat adamlar ile neler yapıldığını anlatmış..

    Şu oturmuş ve rakiplerinden daha kaliteli kadro ile 10 tane yeni oyuncu girmiş takımdan 4-5 puan hatta bizim kadromuzun yanına yaklaşamayacak fb'nin gerisin de seyredersen kusura bakma da senden iyisini isterim.


    Ayrıca Şenol istifa filan yazmıyorum yolların ayrılması gerektiğini düşündüğümü söylüyorum. Çünkü yetersiz ve adaletsiz buluyorum.

    Yazın opsiyonu uzatmayıp zamlı yeni sözleşme alırken iyiydi. O paraları kazanıyorsan işini en iyi şekilde yapacaksın ona göre para kazanıyorsun..




  • Ekşi Sözlük'ten eudaimonia isimli yazardan alıntı yapıyorum arkadaşlar. Sizce gerçekçi mi bu yazılanlar?
    Entry'i Görmek İsteyenler İçin
    quote:

    önümüzdeki 6 hafta ligte çok önemli. çünkü bu 6 hafta:
    başakşehir-fener
    fener-beşiktaş
    başakşehir-beşiktaş
    fener-galatasaray maçlarını barındırıyor. burada adı galatasaray da dahil olmak üzere adı geçen takımlardan hangisi tüm maçlarını kazanırsa şampiyon olur. (evet, gs sadece 1 maçı kazansa bile şampiyon olur). fenerin kazanması gereken 3 maç varken, beşiktaş ve başakşehir'in 2 maçı var.

    beşiktaş'ın bu maçları kazanırsa şampiyon olacağına inanıyorum. fener'in başakşehir ve gs ile olan maçlarında ise fener'i destekleyeceğim, sebebini aşağıda göreceksiniz. eğer aşağıda umduğum gibi olursa kesin şampiyon biziz, ama umduğum gibi olmaz da maçlarını kaybeden biz olursak şampiyonluğu unutun! şampiyonun kim olacağına emin olmak için 26ıncı haftayı bekleyin.

    eğer önümüzdeki haftalar umduğum gibi olursa:

    puan durumu

    başakşehir: 43

    galatasaray:41

    fenerbahçe:38

    beşiktaş: 37

    21. hafta:

    gs: 44 (g)

    başak: 43 (fener mağlubiyeti)

    fener: 41 (g)

    beşiktaş 40 (g)

    22. hafta:

    gs: 47 (g)

    fener: 44 (g)

    başak: 44 (trabzon ile berabere)

    beşiktaş: 43 (g)

    23. hafta

    gs: 48 (bursa ile berabere)

    başakşehir: 47 (g)

    bjk: 46 (feneri yeniyor)

    fener: 44 (beşiktaş mağlubiyeti)

    24. hafta

    gs: 51 (g)

    başakşehir: 50 (g)

    beşiktaş: 47 (trabzon ile berabere)

    fener: 47 (g)

    25. hafta

    gs: 54 (g)

    başak: 53 (g)

    bjk: 50 (g)

    fener: 50 (g)

    26. hafta

    gs: 54 (fener mağlubiyeti)

    bjk: 53 (başakşehiri yeniyor)

    fener: 53

    başak: 53

    6 hafta:

    gs: 4 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyet (fener’e)

    başak: 3 galibiyet, 1 beraberlik, 2 mağlubiyet (beşiktaş ve fener’e)

    fener: 5 galibiyet, 1 mağlubiyet (beşiktaş’a)

    beşiktaş: 5 galibiyet, 1 beraberlik

    edit: besiktas'a fener macinda yanlislikla yazilan 4 puan duzeltildi. bu durumda besiktas 26inci hafta sonunda 2inci oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kültürlü cingen -- 9 Şubat 2018; 8:59:2 >




  • Yok aga biz bu sene şampiyonluğun yanından geçemeyiz bu mantıkla.

    Burada Allah'ın her günü hocayı gömenlerin benzerleri stada gidiyor, en ufak olumsuz pozisyonda ya da gol yendiğinde desteği bırakıyor homurdanmaya başlıyor.

    Bu adam artık ağzıyla kuş tutsa, "yazık kuşa" diyecekler var onu anladım.

    İnadına Şenol GÜNEŞ kalmalı diyorum. Hocanın da inatçı olduğunu bildiğimden kalacaktır zaten.
  • kültürlü cingen kullanıcısına yanıt
    Beşiktaş, gs, fb ile oynadığı son 15 maçın 1 tanesini kaybetmiş takıma iki hafta üst üste mağlubiyet yazmış sen düşün gerçek mi Olmaz demiyorum ama güzel similasyon olmuş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: irfan s

    Kac para ulan bi gomis . Adam yika yika gidiyo. Ngredoyu halisaha kaleci almam arkadas.

    Şimfi savunmak gibi olmasın da gomis e atılan pası gördünüz mü yoksa sadece gol anına mı baktınız? Bizde o pası verecek tek bir kişi var o da oğuzhan. Ama o da formsuz veya yanındaki önündeki yüzünden koşmaktan oyununa bakamıyor. Biz pas oyunu oynasak negredo gomis den çok gol atardı. Hatta gomis i biz alalım negredoyu GS alsın negredo gomis den daha çok gol atar. Biz ortadan başka bişey yapamadık bu sene. Bir tek GS maçı vardı öyle oynayabildiğimiz. Gomis i tüm maç boyu izleyin bence. Sadece özetten gol anlarına bakmayın. Kaçırdığı golleri görseniz... Zaten kariyerlerine baktığınız zaman herşey ortada. Gomis i düne kadar tanıyan yoktu. Kötü forvet demiyorum ben, negredodan iyi değil diyorum. Bizim sistemde ikisi de çöp ama. Hatta gomez de çöp olurdu bu sene gelseydi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaptankaa06

    Yok aga biz bu sene şampiyonluğun yanından geçemeyiz bu mantıkla.

    Burada Allah'ın her günü hocayı gömenlerin benzerleri stada gidiyor, en ufak olumsuz pozisyonda ya da gol yendiğinde desteği bırakıyor homurdanmaya başlıyor.

    Bu adam artık ağzıyla kuş tutsa, "yazık kuşa" diyecekler var onu anladım.

    İnadına Şenol GÜNEŞ kalmalı diyorum. Hocanın da inatçı olduğunu bildiğimden kalacaktır zaten.

    İşini doğru dürüst yapacaksa kalsın sıkıntı yok. Ama dediğin gibi inatçı yani adam. Karşısında rakip yokken Beşiktaş sayesinde büyük hoca sıfatına büründü. Adamı ilah yaptınız başımıza yahu..

    Ligin başında ts maçı tribünde etrafımdaki çoğunluk ruh gibi gezen oyunu baltalayan Talisca çıkmasını beklerken cezayı Negredo'ya kesersen ve haftalarca formsuz adama q7'den korktuğun için forma verip saçma saçma takımlara puan kaybedersen Tribün homurdanır.

    Senin gibi kuruma değil de kişilere saplantılılar mı maçlara gitsin?

    Mantıklı olan zaten şu kadar hata yapıp şu konumda şampiyonluğun yanından geçmemendir.




  • emre3x kullanıcısına yanıt
    Allah Allahhhh sen yaşadığın ömrün boyunca tuttuğun takımı iki yıl üst üste şampiyon yapan, şampiyonlar liginde gruptan çıkaran hoca izledin mi ? yönetim vs deme bana daha iyi transferlerin olduğu seneyi de biliyoruz tüpçü zamanında hocan hoca değilse real madridde olsan başaramazsın.

    Hoca oyuncu değişikliklerinde hata yapmadıda demiyorum. Evet Ts maçı fiyaskoydu ama bence hoca geçen seneki süpriz golcülüğüne hala güveniyor taliscanın son dakikada bir frikik olur atar vs vs atamıyor orası ayrı. O Yüzden tuttuğunu düşünmüştüm ben oyunda o gün.

    Ben Şenol GÜNEŞ'in oyun sistemini Trabzondaykende, Bursadaykende beğeniyordum. Bu sene işlerin ters gitmesinde hocanın ne kadar payı varsa yönetimin futbolcularında payı var günlerdir onu anlatmaya çalışıyorum. Lens ve Medel kampa 8 - 10 kilo fazlalarıyla gelmeseydi, belkide o beğenmediğin q7 oynamayacaktı. Negredo hala üstünden atamadığı hantallığı olmasa gomez gibi 3. 4. hafta kadroya girer bidaha formayı vermezdi. Taliscanın yerine pas yapabilecek oyunu açabilecek bir oyuncun olsa belkide taliscaya bu kadar sabır edilmeyecekti. sağ bekin ameliyat olmuşken yedek sağ bekini satmasan yada yerine birini alsan gerçek sol bekini haftalarca sağ bekte oynatmayacaktın. Takımı Çin sevdasına götürmeseydi fiko belki 2 hafta fazla kondisyon alacaktı takım. Daha güçlü olacaklardı. Sezon başı kampının ne kadar önemli olduğunu anlatmayayım burdaki arkadaşlara herkes iyi biliyor.

    Tartışmaya gerek yok ama tek sorun hocada değil. Şenol GÜNEŞ'i eleştirmeyelim demiyorum. Ama durum ve şartlara da bakıp eğer gerçekten inadından bize zarar veriyorsa bende karşı çıkarım.




  • Bazen diyorum 3. Bitirip Avrupa ligine mi gitsek? Seneye final vodafone park da olacak. Bizim mutlaka o finali oynamamız lazım. 3. Bitirmek bile bu açıdan iyi olabilir. Ya da şampiyonlar liginde sağlam gruba düşüp ordan 3. Olmak mesela. Bu sene güzel işler yaptık. Seneye de kendi sahamızda final oynadığımızı düşününsene. Bu seneki oyunla şampiyonlar liginde neler yaptık, Avrupa liginde olsaydık finale kadar gidemez miydik?





    Takım bu haftadan itibaren toparlanırsa şampiyon oluruz. Fener derbisini kazanıp moral bulmalıyız. Bayern maçlarından önce ve sonra saçma puan kayıpları yapmamak için dikkatli olmalıyız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaptankaa06

    Allah Allahhhh sen yaşadığın ömrün boyunca tuttuğun takımı iki yıl üst üste şampiyon yapan, şampiyonlar liginde gruptan çıkaran hoca izledin mi ? yönetim vs deme bana daha iyi transferlerin olduğu seneyi de biliyoruz tüpçü zamanında hocan hoca değilse real madridde olsan başaramazsın.

    Hoca oyuncu değişikliklerinde hata yapmadıda demiyorum. Evet Ts maçı fiyaskoydu ama bence hoca geçen seneki süpriz golcülüğüne hala güveniyor taliscanın son dakikada bir frikik olur atar vs vs atamıyor orası ayrı. O Yüzden tuttuğunu düşünmüştüm ben oyunda o gün.

    Ben Şenol GÜNEŞ'in oyun sistemini Trabzondaykende, Bursadaykende beğeniyordum. Bu sene işlerin ters gitmesinde hocanın ne kadar payı varsa yönetimin futbolcularında payı var günlerdir onu anlatmaya çalışıyorum. Lens ve Medel kampa 8 - 10 kilo fazlalarıyla gelmeseydi, belkide o beğenmediğin q7 oynamayacaktı. Negredo hala üstünden atamadığı hantallığı olmasa gomez gibi 3. 4. hafta kadroya girer bidaha formayı vermezdi. Taliscanın yerine pas yapabilecek oyunu açabilecek bir oyuncun olsa belkide taliscaya bu kadar sabır edilmeyecekti. sağ bekin ameliyat olmuşken yedek sağ bekini satmasan yada yerine birini alsan gerçek sol bekini haftalarca sağ bekte oynatmayacaktın. Takımı Çin sevdasına götürmeseydi fiko belki 2 hafta fazla kondisyon alacaktı takım. Daha güçlü olacaklardı. Sezon başı kampının ne kadar önemli olduğunu anlatmayayım burdaki arkadaşlara herkes iyi biliyor.

    Tartışmaya gerek yok ama tek sorun hocada değil. Şenol GÜNEŞ'i eleştirmeyelim demiyorum. Ama durum ve şartlara da bakıp eğer gerçekten inadından bize zarar veriyorsa bende karşı çıkarım.

    Tüpçü zamanın da daha iyi transferler yapılmadı. Yapılanlar da hem maaş dengesi yoktu hemde kimsenin parası doğru dürüst ödenmiyordu.

    Son yıllardaki yükselişimiz de Şenol Güneş'ten çok yönetimin payı var. Ayrıca asıl rakiplerin kötü yöneltildiği için meydan da boştu. Birisi toparlanmak için çırpınıyor takımı yeniledi ve bizden 4 puan önde gidiyor. Diğeri hala kötü yönetiliyor ama bizden önde gidiyor..

    Eee suç kimde yönetim de mi? Bırak bu işleri kardeşim..




  • emre3x kullanıcısına yanıt
    Daha iyi transferler yapılmadı mı :)))))

    Hakan Arikan
    Rüstü Recber
    Cenk Gönen
    Matteo Ferrari
    Tomás Sivok
    Ibrahim Toraman
    Tomás Zápotocny
    Ugur Inceman
    Ersan Gülüm
    Atinc Nukan
    Ismail Köybasi
    Ibrahim Üzülmez
    Ekrem Dag
    Roberto Hilbert
    Erhan Güven
    Fabian Ernst
    Mehmet Aurélio
    Michael Fink
    Necip Uysal
    Manuel Fernandes
    Guti
    Matías Delgado
    Rodrigo Tabata
    Yusuf Simsek
    Muhammed Demirci
    Simão Sabrosa
    Ricardo Quaresma
    Filip Holosko
    Bobô
    Hugo Almeida
    Nihat Kahveci
    Fatih Tekke
    Mert Nobre

    Teknik Direktör Bern Schuster

    Şu Kadroya bak ve bir daha söyle gerçekten bu kadronun kötü olduğunu mu düşünüyorsun :)))) Bu kadroya bakarken oyuncuların yaşlarına da bakman gerek. Hepsi 35 yaşında değil.

    Seninki şeye benzemiş İstanbul'u sadece Fatih Sultan Han Fethetti. Ama kurtuluş savaşını sadece Atatürk değil ordu kazandı

    Neyse nasılsa ömrümüz olurda Şenol GÜNEŞ giderse seni etiketleyeceğim umarım sen haklı olursunda milli takımlar dünya kupasını kazanırız Beşiktaş'la yeni hocamız ile

    Edit: Anlamazsın diye hatırlatiyim bunlar 2010 - 2011 kadrosu hani parça parça alınanlar değil :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kamece -- 9 Şubat 2018; 10:2:5 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaptankaa06

    Daha iyi transferler yapılmadı mı :)))))

    Hakan Arikan
    Rüstü Recber
    Cenk Gönen
    Matteo Ferrari
    Tomás Sivok
    Ibrahim Toraman
    Tomás Zápotocny
    Ugur Inceman
    Ersan Gülüm
    Atinc Nukan
    Ismail Köybasi
    Ibrahim Üzülmez
    Ekrem Dag
    Roberto Hilbert
    Erhan Güven
    Fabian Ernst
    Mehmet Aurélio
    Michael Fink
    Necip Uysal
    Manuel Fernandes
    Guti
    Matías Delgado
    Rodrigo Tabata
    Yusuf Simsek
    Muhammed Demirci
    Simão Sabrosa
    Ricardo Quaresma
    Filip Holosko
    Bobô
    Hugo Almeida
    Nihat Kahveci
    Fatih Tekke
    Mert Nobre

    Teknik Direktör Bern Schuster

    Şu Kadroya bak ve bir daha söyle gerçekten bu kadronun kötü olduğunu mu düşünüyorsun :)))) Bu kadroya bakarken oyuncuların yaşlarına da bakman gerek. Hepsi 35 yaşında değil.

    Seninki şeye benzemiş İstanbul'u sadece Fatih Sultan Han Fethetti. Ama kurtuluş savaşını sadece Atatürk değil ordu kazandı

    Neyse nasılsa ömrümüz olurda Şenol GÜNEŞ giderse seni etiketleyeceğim umarım sen haklı olursunda milli takımlar dünya kupasını kazanırız Beşiktaş'la yeni hocamız ile

    Edit: Anlamazsın diye hatırlatiyim bunlar 2010 - 2011 kadrosu hani parça parça alınanlar değil :)

    Fernandes ve Guti dışında kim şu kadroya girebilir???


    Fernandes, Guti ve Ernst'in ilk 1 sezonu dışında yabancıların alayı vasat oyuncular. Yerlilerden Ersan dışındakileri hatırlamak bile istemiyorum. ve o oyuncular da bazılarının kalan alacaklarını bile şimdiki yönetim ödedi.

    Harbiden tartışmaya değmezsin. Şenol hocayı savunucam diye komik duruma düşmene gerek yok.Uzatmayalım..




  • emre3x kullanıcısına yanıt


    Aga bencede hiç tartışmayalım gerçekten o gün ki futbolcuları bugünle kıyaslamanda ayrı komik. O gün o kadro ile iyi oynamadıkları için o futbolcuların kötü olduğunu nasıl çıkardın hayret. İşte o gün bir Şenol GÜNEŞ şu takımı çalıştırsa yüzde yüz şampiyon olurdu diyorum. Sende bu kadroya of ne kadroydu almeida ne topçuydu 30 gol atmıştı o sezon diye hatırlardın.

    Neyse dediğin gibi tüm hata hocanın haklısın yazık güzelim takımı ligden düşürdü, ah şenol ah neler ettin şanlı Beşiktaş'ımıza ne hallere düşürdün.

    Ek bilgi vereyim şuan ki piyasa durumu takımın 110 milyon euro iken bu saydığım kadro 150 milyon euro değere sahipti.




  •  [Beşiktaş 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu

    Töre dönüyor.
  • Bu Omar Abdulrahman ne ayak beyler?

    Bu 10 numara ile bu takım uçar mı?

    Sözleşme yapıldığı yapılacağı vs iddaa ediliyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exnuc -- 9 Şubat 2018; 10:57:45 >
  • 
Sayfa: önceki 40504051405240534054
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.