Şimdi Ara

[Beşiktaş 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (4042. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104.888
Cevap
123
Favori
3.775.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 40404041404240434044
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: teslaa34

    Ümit özat senol güneş olayinda ümit özat masum taraf kim ne derse desin şenol güneş gitti elini öpen adamin hormonal bir rahatsizliktan dolayi aldığı kiloyla dalga geçti çok büyük ayip üzerine taraftarimiz ayi ümit diye bağırmasi hoş değil bu adam volkan demirel gibi emre gibi fatih terim gibi cirkef biri değil ben üzüldüm dürüst olmak gerekirse

    olayı bilmeden konuşuyosun.Şenol Güneş durup dururken dalga geçmedi haşortmanlıyla.Bjk gençler maçında bir pozisyonda Şenol hoca hakeme itirazda bulundu.Ümit tontonu da hocaya doğru yürüdü niye itiraz ediyosun gibisinden çıkıştı.Şenol hocaya da soru sordular bu durumla ilgili o da "ben anlamadım neden bana doğru geldiğini heralde elimi öpmeye geliyordu" diye lafı çarptı tontona.Bu şişman arkadaş da haftalardır yediği lafın altından kalkmaya çalışıyor.O kiloların hormonal bi durumu da yok ayrıca ciddi kalp rahatsızlığı geçirmiş hem de biraz kilolarına dikkat etsin gençler maçının yarısında adamın göbeğini gösterip durdu kameran da fetişist midir nedir

    neyse ne diyodum Şenor hoca başka işin yok da 80 da quaresma yı oyuna niye aldın çooook merak ettim o kadar adam dururken.




  • Ümit Özat aslında Beşiktaş camiasına karşı negatif bir tutum sergilemiyordu, hala da sergilememeye çalışıyor da Şenol Hoca kızdırdı biraz durum bundan ibaret. Bence fazla büyütülüyor bu mesele.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Psman


    quote:

    Orijinalden alıntı: asasdas

    Şenol Güneş Beşiktaş'ın başına gelmeden önce son 20 yılda 2 şampiyonluk yaşadık. Şenol Hoca ile iki de iki yaptık. Ama siz daha iyi biliyorsunuz canım ondan.

    Vay be bütün iş Şenol hocadaymış demek Keşke 20 yıldır bizde olsaydı da 20 şampiyonluk görseydik. Tabatanın şampiyonlar ligi kupasını kaldırdığını görür gibi oldum bi an

    Boş yapma. Çok bilmişlik yapıyorsunuz sonra yeni hoca gelince seri şekilde göndermeye bakıyorsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Umarım Şenol hoca uzun seneler bizimle kalır.
  • Şenol GÜNEŞ'i eleştirenler değilde, kayıtsız şartsız kötüleyenlerin yaşlarının küçük olduğunu düşünüyorum. Geçmişte ne kadrolar ne hocalar geldi izledik gördük futbollarını. Yatın kalkın dua edin Şenol GÜNEŞ bizde olduğu için. Yarın ne olur bilmem biri çıkar 5 sene üst üste şampiyon yapar bizi belki ama öyle bir adamı daha kimse tanımıyor :)
  • Yahu kavga edip şikayet etmekten bıkmadınız mı? Biraz şu futboldan zevk almaya bakın artık. Eğlenin az. Yenildik niye yenildik, berabere kaldık niye yenmedik, yendik niye 2 atmadık...Boşverin ya... Az keyfinize bakın, mutlu olun.
  • Kıymet bilin biraz ayıptır. Varsın bu yılda şampiyon yapamasın Şenol Güneş ve Fikret Orman. Herşeyi silip atacak mıyız? Vefa sadece boza markası olmamalı.
  • hocayı eleştirenlerin 3-4 sene önceki halimizden haberleri yok galiba. kazanılan maçtan sonra bile hala git falan filan deniliyosa bu artık önyargıdır
  • Yapılan yanlışlara 'vefa' adı altında göz yumamayız kimse kusura bakmasın burası BEŞİKTAŞ!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vict0ry

    bu takım geçen sene sadece Babel ve Quaresma ile şampiyon oldu geçen sene kanatta yedek oyuncu bile yoktu. Yönetimin çok ciddi hataları oluyor şu transfer dönemlerinde dua edin Şenol Güneş iyi işler çıkarttı.

    Ben gerçek Beşiktaşlilarin Şenol hocanin gitmesini isteyeceğini sanmiyorum. Son iki yilda şampiyon olunmasiyla Beşiktaşli olduğunu hatirlayanlar bu kadar fazla uzerine dusuyor bu durumun. Şampiyonluklarsa herkesin payi vardir fakat iyi bir hoca olmadan bu ligde sampiyon olmak cok zor. Yonetim transfer isini biraz abartti. Surekli hucum hatti yeniliyoruz. Demba ba tuttu. Gomez tuttu. Abubakar tuttu. Cenk aradan cikti gunun kurtaricisi oldu. Simdide negredo love deneniyor. Bu kadar çok zorlarsan bir yerde elinde patlar. Cenk icin anlasma yapilip sene sonu gonderilmeliydi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • hawk1903 kullanıcısına yanıt
    Evet Serdar BİLGİLİ içinde aynı şey söylendi Tüpçü geldi.

    Lucescu içinde aynı şey söylendi, yerine Del bosque geldi.

    Şenol GÜNEŞ'ide gönderelim kimi alalım? Hatta Fiko içinde Atiba transferinde sıkıntı var deniliyor onuda yollayalım istersen sonuçta burası BEŞİKTAŞ!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaptankaa06

    Evet Serdar BİLGİLİ içinde aynı şey söylendi Tüpçü geldi.

    Lucescu içinde aynı şey söylendi, yerine Del bosque geldi.

    Şenol GÜNEŞ'ide gönderelim kimi alalım? Hatta Fiko içinde Atiba transferinde sıkıntı var deniliyor onuda yollayalım istersen sonuçta burası BEŞİKTAŞ!

    Başkan için demedim. Hoca çok yanlışlar yapıyor. Kendine gelmesi lazım. Burası BEŞİKTAŞ derken kimsenin babasının çiftliği veya oyuncağı değil. Sizin gibi koyun olmadık kusura bakma.
  • hawk1903 kullanıcısına yanıt
    Ne yanlış yaptı gönderilecek kadar "koyun olmayan" arkadaşım bana açıklar mısın ? Ligden mi düştük? Şampiyonluk şansımız mı kalmadı? şampiyonlar liginde gruptan çıkamayıp 0 puan mı çektik? Türkiye kupasında erzurumspora mı elendik ? 3-0 maç kazanırken 4-3 mü yenildik ? Galatasaray maçında rezil mi olduk ? fener maçında hakem sayesinde mi berabere kaldık ? Son iki senede son 4 haftada şampiyonluğu fener ve galataya mı verdik ?

    Allah aşkına troll olmayın, bizim olana sahip çıkmayı öğrenin, skora göre takım desteklemeyin, yeni nesil Beşiktaş seyircisini beğenmiyorum. Eski Beşiktaş taraftarlarıyla sohbet etmek daha keyifli. Bu takım sene sonunda şampiyon olursa bu hocayla sevinmeyecek misin koyun olmayan arkadaşım ?
  • Sanki tek hatalı Şenol Güneş, yönetimin yaptığı transferlere bakın.

    Gignac alınsa negredonun attığının 2 katını atmıştı şuan.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkes şenol hocayi eleştirebilir ama şimdiden hoca bakmaya başliyanlar hakketten blic'e müstehak.kazanilamayn derbiler,hayel kirikliklari son dakikada yenilen goller. şenol hocadan önce ve feda sezonu arasi kaç derbi kazanmişiz cok merak ediyorum. bu istatistik bile şenol hocaya saygiyi artirmamiz gerektirdiğini gösterir.



    son olarak çok saçma bi bakiş açisi olacak ama, vagner love'un kontra ataklarda karar verememe sorunu mu var. dünkü ve bursa maçinda gördüğum wagner love kime topu atacağina karar veremiyor ve topu kaybediyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şenol güneşi şimdiye kadar eleştirmedikte neden 1 yarı sonu eleştiriler başladı bir düşünün isterseniz.

    Sizin görmek istemediğinizi biz gördük eleştirimiz ondan dolayı.

    2 yıl şenol güneş beşiktaşla şampiyonluk yaşadı tamam.

    ama bu başarıyı sadece şenol güneşe mal ederseniz.. fikret başkana ve yönetime ayıp etmiş olursunuz.. heleki o büyük taraftarı yok sayarsınız.

    şenol güneşin aklı milli takım olayından dolayı bu sene karıştı.. bunu devamlı yazıyorum..

    adam hiç yokken milli takım olayını açıp bana 4 maçlık teklif ettiler diyor lucescuya ise uzun teklif etmişler diye basın mensuplarına mhf başkanını şikayet ediyor.

    bu açıklamanın manası nedir.. sen mademki milli takımı istemedin sanane hoca lucescudan tff başkanından işine baksana.

    bilici kötüleyen arkadaşlar. şunuda unutmayın şenol hoca ilk senesinde bilicin sistemi ile şampiyon oldu. bunu sakın unutmayın.

    bu sene kendi sistemini uygulamaya kalkınca kel göründü.. sistem dediği at topu sağa orta yapılsın başka sistemi yok.

    bu iki yılda hocanın analiz yapan oyunu okuyan yardımcısı tamer hocaydı. malesef oda gitti..

    beşiktaşta oyunu okuyacak rakibi analiz yapacak birini yanında yardımcı olarakta istemedi hoca.

    şu 5.6 maç beşiktaşın durumunu meydana koyacak ya yine şampiyonluğun en büyük adayı olacağız. yada şenol hoca ile buraya kadarmış diyeceğiz.

    Sakın vefa falan demeyin beşiktaşa hoca olmak en büyük vefadır.




  • Gonderilme konusunun acilmasini suan icin sacma buluyorum. Ufak tefek elestiriler olabilir ancak buyutecek bir durum yok. Daha sezonun ortasindayiz 6 puan fark var diye telas yapmaya gerek yok. Evet oyun kotu evet hic umut vaadetmiyor oyun ama daha erken diye dusunuyorum.

    16.02.2018 Konyaspor v Beşiktaş
    25.02.2018 Beşiktaş v Fenerbahçe
    04.03.2018 Trabzonspor v Beşiktaş
    11.03.2018 Beşiktaş v Gençlerbirliği
    18.03.2018 Başakşehir v Beşiktaş

    Su maclardan sonra kotu sonuclar alirsak is isten gecmis olacak ama asil bundan sonra diger konularin tartisilmasi gerekir.
  • berk dogan kullanıcısına yanıt
    Bir kere şu var şampiyonlukta taraftarı, yönetimi, futbolcuların payını sayacaksın hatta biliçi bile sayacaksın, ama başarısız durumda şenol başarısız diyeceksin öyle mi ?

    Talisca geçen sene ki gibi ekstra 3 4 tane frikik golü atsa, ozi karşı karşıya kaçırdığı iki üç golü atsa, fiko çine gidelim diye tutturmayıp, 2 hafta fazla kamp yapılsa, medel ve lens daha erken kilo verse takıma erken katkı sağlasa, ilk haftalarda beck satıldığında yerine iyi bir sağ bek alınsa ilk 5 maç sağ bek sol bek sorunu yaşamasak, belkide şuan Şenol hoca ne iyi hoca diye bahsedecektin.

    Evet bir başarısızlık var gibi görünüyor, ama şunu göremiyorsunuz Şenol güneş yarın bıraksa kim gelirse gelsin bu durumu düzeltemez tek başına. Çünkü tek kendinden kaynaklanmıyor sorunun özü.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ysynn


    quote:

    Orijinalden alıntı: Psman


    quote:

    Orijinalden alıntı: asasdas

    Şenol Güneş Beşiktaş'ın başına gelmeden önce son 20 yılda 2 şampiyonluk yaşadık. Şenol Hoca ile iki de iki yaptık. Ama siz daha iyi biliyorsunuz canım ondan.

    Vay be bütün iş Şenol hocadaymış demek Keşke 20 yıldır bizde olsaydı da 20 şampiyonluk görseydik. Tabatanın şampiyonlar ligi kupasını kaldırdığını görür gibi oldum bi an

    Boş yapma. Çok bilmişlik yapıyorsunuz sonra yeni hoca gelince seri şekilde göndermeye bakıyorsunuz.

    Ya asıl sen boş boş konuşup durma, orda dediğimin ne olduğunu bal gibi anlıyorsun ama işinize gelmiyor. Ne yani 2 şampiyonluk tamamen Şenol Güneş'in başarısı, bu yılki durum oyunculara ve yapılmayan transferlere ait öyle mi? Beşiktaş Şenol Güneş'le şampiyonluk tatmadı, ama Şenol Güneş ilk şampiyonluğunu Beşiktaş'ta tattı. Şenol Güneş'in, Beşiktaş için şans olduğunu söylüyorsanız, Beşiktaş'ın da, hoca için şans olduğunu kabul etmeniz gerekir. Yılların yapılanması var ortada, Şenol geldi 20 yıldır 2 şampiyonluğu olan takımı şampiyon yaptı gibi bir yaklaşım alabildiğine sığdır. Ve evet Beşiktaş'ın adı bile 3. olur bu ligde, ortada çok büyük bir başarısızlık var ve sezon başından beri bunun en büyük sorumlusu Şenol Güneş. Yaptığı oyuncu tercihleri, oyunu okuyamaması, oyuna müdahele edememesi, pek çok oyuncuyu kültürleri vs. Şenol Güneş'in formsuz olduğunu kabul etmek için deha felan olmaya gerek yok, fanatik olmayın yeter.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 40404041404240434044
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.