Şimdi Ara

[Beşiktaş 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (3998. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104.888
Cevap
123
Favori
3.775.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 39963997399839994000
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Louie-Andy Anderson

    Bayern maçı geçen seneki Napoli deplasmanı gibi olacak demedi demeyin yeterki savunmada açık vermeyelim

    Geçen seneki Napoli maçını iyi izlediysen nasıl 5'lik olmadığını da biliyor olman lazım. Yani mucizevi bir bal vardı o maçta.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >












  • Trezeguet > Q7+Lens
  • Antrenörün ve futbolcuların lig için bir hedefinin olduğunu düşünmüyorum. İki yıl üste üste şampiyonluktan sonra 3. şampiyonluğa motive olmamış bir grup var. Şenol Güneş'in de öyle motive eden, ateşleyen bir yapısı yok. Soyunma odasında okuduğu şiirlerle de bu mümkün görünmüyor. İlhan Mansız - Ahmet Dursun ikilisini getireceksin kulübe, onlar ateşlerse ateşler.

    Yapılmamışı yapmak için herkes Bayern maçına odaklanmış durumda. O maç bitecek elimizde bir tek lig-TR kupası kalacak. O zaman da iş işten geçmiş olacak.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadroda hoca daha az suçlu yönetime göre. Özellikle ofansif bir orta saha ve sağ bek eksiği gün gibi ortadayken hiç lafı bile geçmedi. Ayrıca sözde scout ekibi dünyayı tarıyor ama maşallah habire veteranlar geliyor takıma. Bu kadar yaşlı bir takım tempo yada orta saha presini yeterince yapamaz. Rakipten dönen yada ortaya şişirilen topları hep rakip takım alıyor ve öyle olunca da takım topyekun geri gelmek zorunda kalıyor ve ekstra yoruluyor ve takım oyununun da boyunun uzamasına sebep oluyor. Ayrıca dikine giden bir oyuncumuz da yok. Oğuzhan ve Q7 resmen el freni ve yumuşak karnımız. Ayrıca hocanın en büyük hatası q7'yi deplasman maçlarında oynatması ki bir maçta dahi iyi oynamadı. Yine büyük maçlarda hiç katkısı yok ve hatta kart görmeye yakın. Bu maçlarda lens New kadar formsuz da olsa ondan kat be kat daha çok fayda sağlar. Lens eleştiriliyor ama sezon başından beri oynatılsa eminim istatistiki olarak kat be kat daha iyi olurdu q7'den. Ayrıca yedek kanat oyuncusu da kalmadı. Acaba Gökhan Töre hiç mi oynayamaz? Eminim oyunu açmada çok daha fazla faydası olur. Yönetim acilen önümüzdeki sezon Oğuzhan, Talisca gibi oyuncuları elden çıkarıp Portekiz gibi bir ligden oyunu iki yönlü oynayabilen orta saha oyuncusu almalı. Ayrıca yine sağ beke oyuncu alınmalı ve alabiliyorsan da Atiba'nın yerine de Fellaini gibi biri alınıp hem direnç hem de dinamizm katacak oyuncular ile devam edilmeli ve takım 4-4-2 gibi bir formata sokulmalı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi norton772 -- 4 Şubat 2018; 16:15:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Konya top oynatmadı şimdiye kadar başakşehire. Böyle oynamaya devam ederse güzel olur bizim için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başak kazansın şampiyonluğu Gs'ye kaptırmazlar inşallah
  • Konya 15 dakika iyi oynadı, Başakşehir pozisyon bulamadı nerdeyse ama golü bir an önce atmazlarsa Başakşehir atacaktır.
  • Başakşehir puan kaybetse ne olacak ? Biz bile konya da puan bırakırız.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 hafta sonra bu statta selamızı okurlar gibi
  • goooooooooooooooooooollllllllllllllllllllll
  • Boşuna heveslenmeyin Başak attı bile, adamlar napıyor ediyor kilidi açmayı biliyorlar.
  • Adebayor gelecekken Demba'yı almıştık yine aklıma geldi

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konya top göstermedi adamlara ama yedi golü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: selates

    Antrenörün ve futbolcuların lig için bir hedefinin olduğunu düşünmüyorum. İki yıl üste üste şampiyonluktan sonra 3. şampiyonluğa motive olmamış bir grup var. Şenol Güneş'in de öyle motive eden, ateşleyen bir yapısı yok. Soyunma odasında okuduğu şiirlerle de bu mümkün görünmüyor. İlhan Mansız - Ahmet Dursun ikilisini getireceksin kulübe, onlar ateşlerse ateşler.

    Yapılmamışı yapmak için herkes Bayern maçına odaklanmış durumda. O maç bitecek elimizde bir tek lig-TR kupası kalacak. O zaman da iş işten geçmiş olacak.



    İkisi de kalmayacak kafa orada kalırsa iş işten çoktan geçmiş olacak 4 veya 5nci olarak pozisyon kovalayacağız süt kupasında birde fener ile boğuşacaksın dur film daha yeni başlıyor şu 1 ayda başak 3 fener maçı rızalı ts ayakkabılı özat her türlü halt var maaşallah Allah'tan bela istesen ancak bu kadar olur.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: drkayzerr

    Boşuna heveslenmeyin Başak attı bile, adamlar napıyor ediyor kilidi açmayı biliyorlar.

    Adamlar çok mantıklı oynuyor hocanın etkisi fazlasıyla var oyuna müdahale konusunda Abdullah avcı çok iyi , hoca faktörü var.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıkıntı Başak'ta değil o normal yerinde sıkıntı diğer takımlarda puan kayıplarında bir dönüp bak görürsün şuan sen verdiğin kayıplarla o yerdesin yani senin suçun bu son 3-4 yıla bakılırsa bu net görülüyor.
  • Moke kafaya çıkmayı bilmemesine rağmen her topta ileri gidip bomboş topları ziyan ediyor
  • su lige 5 milyon,3 milyon stoper maasina ne gerek var pepe ve vida 8 milyon aliyor toplam attamah epureanu en fazla 2.5 aliyolardir toplam ama hem daha iyi performans gosteriyorlar hem de takimlari bize 8 puan fark atti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başak'ın yerinde biz olsak ki zaten olacağız 2 haftaya çoktan 1 gol yemiştik.
  • 
Sayfa: önceki 39963997399839994000
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.