Şimdi Ara

[Beşiktaş 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (3907. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
104.888
Cevap
123
Favori
3.775.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 39053906390739083909
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Love kadroda

    İlk 11 bile çılabilir Cuma maç var çünkü rotasyonlu çıkar muhtemelen hoca



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurss222 -- 30 Ocak 2018; 13:4:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok yüksek bir ihtimalle bugün Larin'in lisansı çıkıyor, Pektemek Götepe'ye imza atıyor, Tosic Celtic'e satılıyor...
  • Nirvana. kullanıcısına yanıt
    Nerede duman etmiş bizi. Yedek kadroyla avrupa maçına çıkarlarken biz o hafta Monoco'yu deplasmanda yeniyorduk. Maçta da tamamen bizim üstünlüğümüz vardı. 2 maç oynamanın yorgunluğunun ortaya çıktığı son dakikalarda üstünlük sağladılar sadece. O bile yetmedi. Berabere kalabildik. Deplasmanda rahat rahat kazanırız. Tek yapabildikleri defans yapıp boşluk bulup gol kovalamak.Biz kendi oyunumuzu oynuyoruz. Onlar bizim eksiklerimize göre oyun oynuyor. Başakşehir şampiyon olabilecek ne kadroya ne de teknik ekibe sahip. Türkiye de şampiyon son 10 haftada belli olur. Kim soğukkanlı olursa o kazanır. Başakşehir de o tecrübe yok. 37 lik oyuncu oynatmakla da tecrübeli olunmuyor. Kulübün tecrübesi önemli. Geçen yıl bunu çok güzel gösterdik. Puan farkı düştüğünde bile çıktık deplasmanları takır takır kazandık. Başakşehir bunu yapamaz. Sahada görmek istiyorsan da bekler görürsün süreci.




  • Şu Boyko, pektemek, veli... ne yüzsüz çıktılar yahu..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eagle-Vision kullanıcısına yanıt
    Şimdi şampiyon olduğumuzda %10 şansımız var demiştim ben mi diyeceksin ? Merak ettim. İnanmıyorsan şampiyonluk şansımız yok de. %10 nedir? Dalga geçer gibi. Fikstürü de yanlış incelemişsin bence. Bu ülkenin en iyi takımı biziz. Bunu da 2. devre her hafta gösterecez. Sezon sonunda da şampiyon olacaz. SAdece ilk 5 takımın aralarında oynadığı maçlardan çıkacak sonuçlar bile bizim farkı kapatmamız için yeterli olacak. Kendi oynadığımız büyük maçlarda da beraberlik bile o günkü puan durumuna göre yeterli olabilir. Zaman gösterecek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ricardo Quaresma

    23 yaşında oyuncu transfer ettik.'Genç oyuncu, gelecek için transfer edildi' diyorsunuz.Avrupada 23 yaşındaki oyuncuya gelişimini tamamladı deneyim kazanmalı olarak bakılıyor.
    Birde artık şu Çin sevdasını bırakın yahu.Çin klüpleride senin 2 adam atamayan, 2 pas yapamayan oyuncuna milyon dolarlar vermek için kapıda bekliyordu.Bunu niye Çine satmıyoruz şunu niye Çine satmıyoruz.Football Manager mi oynuyorsun

    Gerçekten futbol oyle bir şey futbolcu 5-8 yaşında baslanır 22 yaşında tam olur yani futbolda yaş onemli gercekten cok cabuk yıpranıyor futbolcular normalde gundelik bir işte 50 55 yaş iken emeklilik futbolda bu rakkam 35 e tekabul ediyor yani 22-35 yaş aralıgıdır gerçek futbolculuk yaşamı.
  • Eagle-Vision kullanıcısına yanıt
    Son sekiz maçın beşi içerde, biri osmanlı



    Fb ile içerde



    Karabük ve Gençler içerde



    Bursa, konya, trabzon, başakşehir, akhisar, galatasaray deplasmanları dışında pek zor maç yok. Bunları da sırf deplasman diye yazdım. Bursa ve konyadan gelecek 6 puan ligi bitirir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DeacoN kullanıcısına yanıt
    Mitroviç gittiğine göre Tosiç asla gidemez.3 Kulvarda mücadele için Tosiç şart
  • Ricardo Quaresma kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle şu çin mevzusunu herkes çok kolay sanıyor da adamlar boş oyuncu almıyor ki.Hulk,Oscar,Axel witsel,teixeira gibi hala avrupada olsa piyasa bulacak adamları alıyor.Ya da ismi olan ama yaşlı olanlar,mesela Mascherano,Tevez,Drogba.Bunlar da yaşlı falan ama büyük ligler haricine gittiğinde her türlü klası ile o lig futboluna büyük gelecek oyuncular.Ersan gitti mesela zamanında ama o da yerli statüsünde sayıldığı için,orda da adam akıllı oynayamadı zaten.Adamlarda 3 yabancı sınırı var,bizden gitse gitse ya Quaresma,Pepe falan gider ya Talisca.Gerisi çok zor.
  • Larin oynayaydı da bir görseydik bu akşam. Çok merak ediyorum bu adamı.
  • serden kullanıcısına yanıt
    Fikret orman ile ücret konusunda tartışma yaşanmış diye konuşuluyor. ama gitmesi mantıklı değil tabii.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ricardo Quaresma

    23 yaşında oyuncu transfer ettik.'Genç oyuncu, gelecek için transfer edildi' diyorsunuz.Avrupada 23 yaşındaki oyuncuya gelişimini tamamladı deneyim kazanmalı olarak bakılıyor.
    Birde artık şu Çin sevdasını bırakın yahu.Çin klüpleride senin 2 adam atamayan, 2 pas yapamayan oyuncuna milyon dolarlar vermek için kapıda bekliyordu.Bunu niye Çine satmıyoruz şunu niye Çine satmıyoruz.Football Manager mi oynuyorsun

    +1

    Genç dediğin,yatırım dediğin adam 17-20 yaş arası olur ki bu yaştaki oyuncular bile avrupa'da takımlarının önemli oyuncuları. Çin konusunda da Çin'de bazı değişiklikler yapıldı ve verilen bonservisin %100'ü kadar vergi kesiliyor artık. Negredo'ya 10 m verip alıcaklarsa vergi olarak da 10 m ödüyolar artık.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ricardo Quaresma


    quote:

    Orijinalden alıntı: Nicomedia66


    quote:

    Orijinalden alıntı: Fabrice

    Bu Vagner Love'a verilen para hiç içime sinmedi. Slimani, Chicharito, Babacar vs. derken döne dolaşa jubile hazırlığındaki adama €3.75M para verdik. İleride herhangi bir satış geliri elde edemeyeceimiz bir futbolcu. Bu sene zaten şampiyonluk (bana göre) mümkün değil, CL'de Bayern çıkmış - eldeki kadro devam etseydik. Sene sonu bakardık forvete.

    Larin'e de tuttuk €1.85M verdik. Bu ara transfer döneminde bana sürüklendik gibi geliyor, çok akıl karı transferler olmadı. İnşallah her ikisi de ciddi katkı verir de ödenen paraları amorti edip beni yanıltırlar.

    İleride satistan gelir etmek mi onceligimiz :) sampiyon olamazsan yada cl ye gidemezsen kim alir senin.genc oyuncularini,onceligimiz ilk 2 ye girmektir ,bununda en kisa yolu ligi bilen yada formda olan oyuncuyu almaktir,saydigin adamlar ne ligi biliyor nede formda,cok zor degil bunlari dusunmek,ama elestirip sallamak bunu yapmaktan daha kolay gunumuzde

    Muazzam noktalama işaretleri kullanımı

    Okudugunu anlamayacak kapasitedeysen sikinti yaratmistir sana muhtemelen,kusura bakma.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sağ bek için de yerli bir futbolcu alabilsek keşke.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: froce1903

    Su basaksehir sampiyon olacak diyenlerde ayri bir alem. Basaksehire sampiyonluk falan kaptiracak takim degiliz biz. Kapasiteleri yetmez. Ölu arda 37 lik emre bizim.yedekler kerim inler mi sampiyon yapacak. Kapasiteleri olsa kupadan avrupadan elenmezler. Tek kylvarda asla avantaj degildir. Her zaman icin dezavantajdir. Yakinda gorecez basaksehiri 2. Lig takimini kuran karabuke 5 atmayla olmuyor bu isler..

    Sivas,Yeni Malatya,Akhisar,Gençler(Lig sonuncusuydu) puan kaybettik. Bunlar da 2.lig takımı senin mantığına göre ve en çok da bu tarz takımlara karşı zorlanıyoruz, kapandıkları için. Karabük'ü yenemezsek şaşırma hiç
  • Çöpdemek Göztepe'ye gidiyor yılın en güzel haberi, artık şampiyon olabiliriz.
    Bu arada Tosic ikinci kez zam istemiş başkan çok kızmış, satalım gitsin demiş,aslı varsa haberin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drkayzer -- 30 Ocak 2018; 14:39:55 >
  • Herkes umudunu kaybetmis gozukuyor boyle dusunmeyin beyler Talisca ve Love 2.yariya damga vuracak mac iicnde takim simarmazsa sampiyon oluruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek tek oyuncuları tartışmaktan ziyade ben esas hocaya güvenmiyorum. Geçen yıl fb ve gs'nin olmadığı yarışta başakşehirin kayıplar yaşadığı haftalarda saçma sapan kadro ve teknik hatalarla şampiyonluğu zora soktu. Bu sene keza anlamsız kadro tercihleriyle, oyuna müdahale edememesiyle inanılmaz puan kayıplarına sebep oldu. Özellikle son 2 sezondur banko denebilecek iç saha maçlarında bile zar zor galip geliyoruz.



    Şimdi kimse gelip ama şampiyonlar ligi demesin. Seneye şampiyonlar ligine gidemezsek neler olacağının farkında mısınız? Bu sene ffp bitiyor, önceliğimiz bu yıl da lig olmalıydı. Seneye daha rahat, daha avrupa odaklı bir takım kurabilirdik. Borçlar dağları aştı, kur farkı belimizi bükecek seviyede ama kimse konuşmuyor bile. Şampiyonlar ligine gidemezsek yine 3.lük yıllarına döneriz.



    İşin kötüsü fikstür de aleyhimizde. En iyi ihtimal 69-72 puan aralığında olacağız. Şampiyon olmamız çok çok zor. Övdüğünüz, methiyeler düzdüğünüz hoca seneye kesin trabzona gidecek, olan bize olacak. Bekleyin ve görün...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Çinde transfer olayi degisti,artik aldiklari adama ne bonservis odedilerse aymi tutari birde federasyona veriyolarlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serdar Gürlerin maçtaki hallerinden GS ye transferi belliydi gibi. Galatasaray hep yapıyor bunu rakip oyunculara.
  • 
Sayfa: önceki 39053906390739083909
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.