Şimdi Ara

[Beşiktaş 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (3807. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
104.888
Cevap
123
Favori
3.775.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 38053806380738083809
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • q7 ile negredo arasındaki tartışma artık iyice ayyuka çıktı maç içinde garibim atiba bir onu sakinleştiriyor bir diğerini, artık başkan mı arayı bulacak şenol hoca mı bilemem birisi çözsün bu işi, ben olsam antrenmanda bunları iple birbirine bağlar beraber çalıştırırım orta-kafa-şut konusunda.
  • Vict0ry kullanıcısına yanıt
    Bunun sorumlusu da teknik direktör.Adam kötü oynuyor yine ilk 11'de.Oyundan alınırken teknik direktöre eldiven fırlatıyor bir sonraki maç yine ilk 11'de.Lens veya Negredo yapsın aynısını kadro dışı bıraktırır.Alanya maçını hatırla.Lens ve Medel isteksiz göründüğü için Necip'i oyuna almıştı.Aslında herşey görülüyorda dikkatli bakmak lazım.Bu takımda adam kayırma var.İstemediği oyuncuları alınca böyle yapıyor işte.Ben her zaman dedim bu takımda teknik direktör sorunu var.İlerleyen maçlarda herkes görecek ama çok geç olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vict0ry


    quote:

    Orijinalden alıntı: inonu88

    Galatasaray macinin ilk yarisini izledim ilk gol ofsayt fln ama adamlar coskulu oynuyo aga bizim pozisyon bulamadigimiz kayseriye 20 dakkada 2-0 yaptilar bizim 2 farkli kazandigimiz mac bile 2 tane var bu sezon.

    Kasimpasayada cuma oldugu icin puan kaybedecegiz, 1 ay icinde bayernede elenince elimizde bi tek dandik tr kupasi kalabilir oda genclerbirligine elenmezsek.

    Basaksehir gidiyor deplasmanda bursaya 3 atiyor. Nasil bu halimizle bu takimlarin onune gececegiz ki biz ? Bu sene boyle gider bence.

    Kayseriye karşı %1000lik 2 tane net pozisyonumuz vardı ilk 20 dakikada. Cenk Tosun ve Oğuzhan kaçırmıştı ayrıca o maçta daha beter pozisyonlar da vardı gene Cenk Tosun ve Quaresma öncülüğünde kolay pozisyonlar kaçırmıştık.

    Abi atsaydilar o zaman, 1-2 mac olsa sanssizlik dersin ama hep kaciriyorsan bu bir sistemsel sorundur ben su oyuncu sunu yapti vs diye ayirmiyorum Besiktas bu oyunculardan olusuyor.

    Birde 2. yari 10 kisi kalinca rakip 1 tane pozisyon bile bulamadik mesela. Penalti olmasa 1 golude atamayip yenilecektik o macta.

    Sivas, akhisar, yeni malatya, genclerbirligi, kayseri, maclari sanssizlik flnda diyemiyecegim maclar resmen kotu takimiz aga 5 macin tesadufu olmaz.




  • Quaresma-Negredo arasındaki kavgada kaybeden aslında Beşiktaş oluyor. Yarın başka bir maçta Negredo da Quaresma boşta olsa ona pas atmayacak böyle devam eder gider.

    Sorunu çözecek olan Şenol hoca ve yönetim.

    Bana göre mutlaka Negredo (32) ve Quaresma (34) ile sezon sonu ilk iş oturup karşılıklı anlaşılıp sözleşmeleri fesh edilmeli. 1 sezon daha çekemeyiz bunları, Beşiktaş'ta yeri yok ikisininde. Zaten takıma yararları da hiç kalmadı.

    50 ortada 1 isabet nedir ya böyle istatistik mi olur! Şenol hoca da savunuyor bunu bizimle kafa buluyor sanki.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fatih2085

    Love,Ba,Eto geçen isimlere bak 2.lik de hayal artık 3.lüğe geri dönüşü yaşıyoruz son yılların en iyi kadrolarından biriyle yazıklar olsun

    Sezon bitiyor zaten o isimleri bulursan dua et.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rider30

    Quaresma-Negredo arasındaki kavgada kaybeden aslında Beşiktaş oluyor. Yarın başka bir maçta Negredo da Quaresma boşta olsa ona pas atmayacak böyle devam eder gider.

    Sorunu çözecek olan Şenol hoca ve yönetim.

    Bana göre mutlaka Negredo (32) ve Quaresma (34) ile sezon sonu ilk iş oturup karşılıklı anlaşılıp sözleşmeleri fesh edilmeli. 1 sezon daha çekemeyiz bunları, Beşiktaş'ta yeri yok ikisininde. Zaten takıma yararları da hiç kalmadı.

    50 ortada 1 isabet nedir ya böyle istatistik mi olur! Şenol hoca da savunuyor bunu bizimle kafa buluyor sanki.


    Negredo ve Talicsaya havadan 20 orta açsan 10 tanesine rahat vururlar hatta Babelide ekle bunlara.

    Problem açmıyor işte adam ortayı göstere göstere açmıyor resmen. Hep dikkat ediyrum içerde 1 kişi varken orta açıyor adam 5 kişi giriyoruz içeri topu bi o tarafa bi bu tarafa çekiyor. Anlamıyorum Lens oynasa ne kadar kötü oynayabilir.




  • Parayla şampiyonluk ne kadar kolay.....

    Ama geçti o günler.. Hakemlere rağmen şampiyon BEŞİKTAŞ yazdıracağız!
  • 20 milyona oyuncu sattık hala rahat hareket edemiyoruz nasıl bir borç bataklığıysa artık bu 2 senedir şampiyonluk UCL gelirleri vs vs. bir tık ilerleme yok mevcut oyuncuların maaşı doğru düzgün ödenmiyor bizden giden aboubakar icra açmış talisca nın bir ara kiralık ücreti ödenmedi daha neler neler

    Slimani,Chicharito,Babacar isimleri geçerken şimdi Vagner Love u alabilirmiyiz acaba diyoruz

    Sene sonunda hüsran olursa 2.feda dönemi yolda



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abivos -- 23 Ocak 2018; 13:4:28 >
  • Büyük düşünüyorsak büyük oyuncu almalıyız. Büyük oynamalıyız. Negredo, Quaresma gibi sorun çıkaran katkı yapmayan isimlerle yollar derhal ayrılmalı. Zaten takımın oyun olarak ciddi sıkıntıları var bir de bunlarla uğraşılmaz. Sokağa atacak paramız da yok. 33-34 yaşında oyuncularla takımı yaşlandırmayı bırakmalıyız.

    Bize yılda ortalama minimum 20 gol atacak (hatta üzeri) forvet gerekli. Aşağısı gördüğünüz gibi bizi kurtarmıyor.

    Aboubakar bile olsaydı ilk yarıda puanların yarıdan fazlasını kaybetmezdik şu anda en kötü kafa kafaya gidiyorduk.
  • rider30 kullanıcısına yanıt
    Negredo nerde sorun çıkarmış.Algı yapıp durma sende.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Quaresmanın 1-2 maç yedek kalması lazim yine azıttı , hocanın adaleti olsa bunları yapamaz zaten.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sönmez Reyiz diye bi adam vardı eskiden. Bilmeyenler Youtube'a yazabilirler. Kovaresma ve Şenol lazına karşı düşüncelerimi onun videoları açıklıyor.
    Terkedin lan bu takımı pis herifler!!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

    Quaresmanın 1-2 maç yedek kalması lazim yine azıttı , hocanın adaleti olsa bunları yapamaz zaten.

    1-2 maç yetmez sözleşmesi feshedilsin bence. Fikret beyin en iyi icratiydi bunu takımdan silmek, gene geldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CeSuRKaRTaL

    Negredo nerde sorun çıkarmış.Algı yapıp durma sende.

    Sorun çıkartan Quaresma. Negredo skor olarak beklenen katkıyı veremediği için şimdi ve ileride hep sorun olacak. İkisinden de kurtulmak en iyisi.
  • Şu devre arasında aradığımız tarzda bi oyuncu bulmak zor, o yüzden ligi bilen love, eto ya burun kıvıramayız pektemeğe kalmaktansa, tabi uzun bi sözleşme olmaz sezon sonuna kadar kiralanacak sonra yolumuza bakarız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazılarıda negredo sorun çıkartıyor diyor bariz suç quaresmada ben bugüne kadar negredonun atamayacağı şutta pas vermediğini görmedim ben olsam q7 yi cezalandırırım q7 yüzünden sivas macını kaybettik şenol hocamız sagolsun nie tekte boştayken kesmedin diye q7 ye kızdığı için oyundan aldım takımın tek santraforu negredo şuan ama kanatta lens te var aslında q7 yi kesip lensi koycaksın ilk11 e q7 yede negredoyla problemini çözmeden ilk11 yüzü göremiceksin deseler görürüz neler olacağını açtıgı ortaları bile düzgün açmak in yırtınır ama beklenmiyor yönetimden böle bişiy ve şenol hocadan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orkan Çınar gibi bir yeteneği bile kullanmaktan aciz olduk. Şenol hoca bu sezon camiayı büyük hayal kırıklığına uğrattı.

    Çıktı kameralar önünde Orkan'ın çok eksiği var gelişmesi lazım bla bla. Arkadaş senin işin bu değil mi? Çocuk kendini göstermeyi başardı neden şans vermiyorsun ona? Şenol hoca çok tutarsız, ve motive değil bu sene bilemiyorum sezon sonu aklından kendiyle ilgili bir şeyler geçiyor olabilir.
  •  [Beşiktaş 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu
  • Aboubakar'dan Beşiktaş'a şok! Mahkemeye taşıdı...

    Beşktaş’ta geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giyen ve daha sonra tekrardan Porto’ya dönen Vincent Aboubakar’ın Beşiktaş’a icra takibi başlattığı ortaya çıktı.

    Siyah beyazlı kulübün finansal tablolar ile ilgili KAP’a yaptığı açıklamada Kamerunlu oyuncunun 252 bin 137 Euro tutarındaki
    alacağının tahsil talebiyle icra takibi başlattığı belirtlidi.

    İşte KAP’a yapılan açıklamadaki o bölüm:

    İstanbul 33. İcra Müdürlüğü’nün 2017/33296 E. sayılı dosyası ile alacaklı VINCENT ABOUBAKAR tarafından Şirket aleyhine 252.137 Avro tutarındaki alacağın tahsili talebiyle icra takibi başlatılmıştır. Takip kesinleşmiştir. Şirket finansallarında ilgili dava ile ilgili karşılık bulunmaktadır.” İfadeleri kullanıldı.

    Beşiktaş'ta ayrıca Adriano'nun menajerine ödenmesi gereken 300 bin Euro'nun ödenmemesi sebebiyle CAS'a dava açıldığı öğrenildi.

    İşte yapılan bilgilendirme:

    “Futbolcu Adriano Correira Claro’nun menajeri FPA Fairplay Agency Ltd. ile imzalanan temsilcilik sözleşmesi gereğince Şirket tarafından ödenmesi gereken 25 Ağustos 2016 vade tarihli 300.000 Avro bedelli ilk menajerlik ödenmemiş olması nedeniyle Şirket aleyhinde CAS nezdinde 31 Ekim 2016 tarihinde dava açılmıştır. Sözleşme gereği, ödemelerden birinin vade tarihinde ödenmemesi halinde bakiye bedelin derhal muaccel geleceği düzenlenmektedir. Bu nedenle davada menajer tüm sözleşme bedeli olan 740.000 Avro talep edilmektedir.

    24 Mart 2017 tarihli CAS kararına göre, söz konusu temsilcilik ücretinin 26 Ağustos 2016 tarihinden itibaren işleyecek yıllık %10 faizi ile ödemesine karar verilmiştir. CAS tarafından ayrıca, davaya ait masraf dağılımı 31.08.2017 tarihinde iletilmiş olup buna göre şirketin davacıya 13.641 CHF’ yi 30 gün içerisinde ödemesine karar verilmiştir. UEFA tarafından 17.05.2017 tarihinde Kulübe gönderilen yazıda, Kulüp aleyhine İsviçre İcra Dairesinden karar istinaden takip başlatıldığı ve bu takip kapsamında Kulübün UEFA’dan olan alacaklarından 1.290.000 CHF’ye haciz konulduğu bildirilmiştir. Söz konusu bedel bu aşamada Kulübe ödenmeyecek olup UEFA tarafından icra dairesinde depo edilecektir. Bahsi geçen borca ilişkin karşılık finansal tablolarda yer almaktadır”

    Hürriyet Spor




  • Quaresma nın derdinin çözülmesi gerekli. Yaptığı kabul edilemez. Bize zarar veriyor. Çok para istiyorsa çeksin gitsin Çin ligine orda para çok. O pası bilerek vermedi. Yönetimin ve hocanın bunu görmesi gerekiyor. Hoca göremeyecek ama sanmıyorum. Yine savunur onu. Acilen takımdan gönderilmesi gerek Çine falan. Ya da çek yedeğe otursun çok önemli değil. Kimse onun kaprisini çekmek zorunda değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 38053806380738083809
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.