Şimdi Ara

[Beşiktaş 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (3804. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
104.888
Cevap
123
Favori
3.775.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 38023803380438053806
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Love gelsin yeter.Hele pektemekle takas olursa müthiş olur.Sezon sonuda brezilyaya döner.Bir belgesel izlemiştim.Wagner love kendi ülkesinde çok sevilen bir oyuncu.Alanyada 23 gol atmış geçen sezon.Bu sezonda 14 maçta 10 gol atmış.Fazla masraf yapmadan alınabilecek en uygun oyuncu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabiki gönlüm Hernandez den yana, ama eğer o olmuyorsa gelebilecek en iyi oyuncu Vagner Love olur. Nokta atışı olur. 33 yaşında olmasına rağmen ligin içinden geçiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maceraya gerek yok. Love gayet iyi bir tercih. Chicarito falan hikaye, senin elinde verim alamadığın ve yılda 4 m eurodan fazla para verdiğin Negredo dururken o kadar maliyetli üstüne de yüksek bonservisli adam alamazsın. Bu kadar maliyetli adamları yedekte oturtacak lüksümüz yok. Love bu takıma 1.5 yıl rahat katkı verir, yedek kalsa da sorun çıkarmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Negredo

    Love

    Ba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SON DAKİKA!

    West Ham'ın yıldızı Chicharito için hocasından açıklama geldi. İngiliz ekibinin teknik direktörü Moyes, "Chicharito ile birkaç oyuncumuzun gideceği yönünde spekülasyonlar var. Ancak hepsi burada kalacak. Hiçbirini göndermeye niyetimiz yok. Chicharito'nun başarılı olması için ona daha çok top getirmeliyiz. Kulübün bu konuda tavrı net" diye konuştu.

    22 Ocak 2018, Pazartesi Güncelleme: 00:18



    Üstünü çizebiliriz gelmesi söz konusu değil.
  • Hernandez'in West Ham'daki geleceği perşembe günü yapılacak toplantıda belli olacakmış sanırım. Menajerine göre ilk tercihleri düzenli olarak forma giyebileceği bir takımda kiralık oynamakmış. Beşiktaş'la anlaştığı yönündeki bilgiyi de yalanlamış. Birkaç kulübün ilgisi varmış.

    https://deportesigloxxi.com/javier-no-se-ha-arreglado-con-besiktas-hay-mas-ofertas-representante-del-chicharo/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 23 Ocak 2018; 1:06:34 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  •  [Beşiktaş 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu


    basacan parayı (15 milyon €) alacaksın Balotelli'yi. Leblebi gibi gol atar, minimum sezonda 30 gol!! Hat-trick yapar sürekli..
  • Bu arada Sivas robinho ile prensip anlaşmasına varmış. Yarın imza varmış sanırım, ilginç.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim alabildiğimiz bonservisi düşük veya hiç olmayan adamlar 3 kategoride.

    birincisi 3-5 kalibresi yüksek takımlarda denemiş olmamış yeteneği olan ama kondüsyonu mental durumu yerlerde gezinen adamlar ( Medel-Gomez-Ba-Quaresma-Babel vs)

    ikincisi 33-34 yaşına gelmiş takımın yeni sözleşme önermediği tecrübeli kaliteli ama fizik kondüsyon durumu soru işaretleri de taşıyan oyuncular (Pepe-Adriano-Negredo vs)

    bir de taraftarın en çok istediği ama yüzde 90 ı hüsranla sonuçlanan 21-22 yaşında yetenekli olduğu söylenen ama oyuncu avcılarının gözden çıkardığı ve bize kakalamayı başardıkları oyuncular(Milosevic Mitrovic Boyko-Pedro vs )

    bunun dışında kalan adamlar ya bizim kalitemizi düşürür ya da bütçenin ırzına geçer.en az 20 milyondan açarlar şuan herhangi bir bölgedeki oyuncumuzun alternatifini almaya kalktığında.Biz yine Babel tarzı adamları getirip Vodafone da yüksek adrenalin infüzyonuyla canlandıralım.Maceraya gerek yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MrBlackEagle

    Galatasaray'ı konuşmayın lütfen arkadaşlar. Hiç gerek yok. GS'nin şampiyon olamayacağı aşikar. Bu sene Başakşehir büyük ihtimalle şampiyon olacak/yapılacak. İnşallah biz bari şampiyonlar ligine gideriz. Şu an bence yönetimde aynı fikirde. O yüzden doğru dürüst bir 10 numara ve forvet alınmadı. Puan farkı 6 olmasa ve diğer takımlar özellikle Başakşehir bu kadar iyi olmasa direk sağlam forvet + 10 numara alıp şampiyonluğu garantilerdi.
    GS'yi ben hiç endişe etmiyorum. 2. maçta da ilkinde olduğu gibi 9 tane atarız dağılırlar yine.

    polyanna kardeş fazla uçmuşsun ayrıca ligin açık ara en iyi oynayan takımı başakşehir şampiyon yapılacak diye bir olay yok bu sene ilk 2 hayal
  •  [Beşiktaş 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu


    Facundo Ferreyra, takma adı "Chucky" fena değil sanki. Sözleşmesi de bitmek üzere. FB teklif etmişti bir ara ama olmadı neyse ki.

    Güncel kulüp: Shakhtar Donetsk
    Mevki: Santrafor
    Uyruğu: Arjantin, Yaş: 26
    Boy: 1,86 m
    Sözleşme bitiş tarihi: 30.06.2018
    Güncel piyasa değeri: 7,00 mil. €

    17/18 sezonu 28 maçta 20 gol 4 asist.
    Bu sezon Romanya liginde 19 maçta 13 gol 2 asist.
    Şampiyonlar liginde 2 gol 2 asist
    Ukrayna kupasında 3 gol
    Ukrayna Süper Kupası: 2 gol
    Arjantin U20 de 12 maçta 5 gol

    transfermarkt.com.tr
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GANN1CUS


    quote:

    Orijinalden alıntı: blackeagle067

    Terim filan hikaye. Gs nin oyuncu kalitesi kötü . Büyük takım böyle oynamaz. Kayseri 2. yarı ilk 20 dk boğdu Gs yi . Son 10 dk defans mefans kalmadı Kayseri de. Pilleri de bitti, halı saha maçına döndü oyun. Tehlike Basaksehir . Baskılı başlıyorlar golü bulduktan sonra uyutuyorlar oyunu. Çok gıcık bir oyun anlayışları ve bunu uygulayacak oyuncu toplulukları var. Şampiyon olacaksak Basaksehir Gs ve Fener maçlarını mutlaka kazanmalıyız . Ritmimizi bulduğumuz an işi bitireceğiz ve ona da az kaldı . Güvenin takımımıza .

    Aynen aynen gs'nin oyun kalitesi kötü ama Beşiktaş'ın oyun kalitesi gayet iyi mesela 45 dakika 10 kişi oynayan kayseri'ye pozisyon bulamıyor. 3 kafa adamımız yok bugün, maicon, fernando, gomis ona rağmen 3 atıp kazandık. Ligin en zor deplasmanıdır kayseri.

    E bize karşı en iyi 11 futbolcunuzla oynadınız neden kayseri maçını referans alıyosunki direk bizle yaptığın maçı alsana oyun kalitenizi ispatlamak için :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gsnin ilk golünde gol öncesi paslaşma 2 metre ofsayt. kaç yıllık beşiktaşlıyım bize böyle bi yanlış yapılmadı. resmen hakemler ayarlı yok böyle bişey.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tou Meijin

    Globoesporte'nin haberine göre Flamengo yönetimi Alanyaspor'un istediği bonservisi karşılamanın imkansız olduğunu düşünürken bu transferi Beşiktaş'ın bitirdiği iddia edildi.
    3 MİLYON DOLARA BEŞİKTAŞ'TA

    Beşiktaş'ın bu transferi 3 milyon dolar karşılığında bitirdiği iddia edilirken, 33 yaşındaki Brezilyalı oyuncunun transferinin açıklanması için kadrodaki yabancı oyuncularla yolların ayrılmasının beklendiği belirtildi.

    14 YABANCI KURALI

    Beşiktaş kadrosunda 15 yabancı oyuncu bulunduruyor. Bu oyunculardan Aras Özbiliz ve Denys Boyko'ya takım bulunmaya çalışılıyor. Buna değinilen haberde. Ay sonuna kadar Beşiktaş'ın bu oyuncuları gönderip Vagner Love'u kadrosuna katacağı ifade edildi.
    (FutbolArena)

    Fikret Orman 33 yaşındaki oyuncuya 3 milyon dolar vermez bence
  • Boboyu alsınlar hem maliyeti de düşük , iş yapabilir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CeSuRKaRTaL

    Bilicin son sezonunu hatırlayın.Çok iyi oynuyorduk.Ama şampiyon gs olmuştu.Veya fbnin 17 maçta 16 galibiyet alıp şampiyon olduğu sezonu hatırlayın.Bu iş şampiyonluğa inanma meselesi.Neden şampiyon olmayalım ki.Çok büyük oyuncular var takımda.Yeterki takım heyecanını kaybetmesin.

    Çok büyük oyuncular var ama koca ilk yarı boyunca kulübede oturdular.
    Allah'ını seven bana bi söylesin, Medel'in Atiba'dan eksiği nedir yani?
    Biz Atiba'yı canı gönülden sevdik, ahtapot reyiz dedik. Ama adam artık yaşlandı kaldırmıyor. Daha genç daha dinamik daha kariyerli, sahada ısıran bi adam var elinde niye kullanmıyorsun? Her şeyi geçtim adam iki kere üst üste Copa America şampiyonu takımın banko 11 oyuncusu. Qovaresma'ya hiç değinmiyorum bile!
    Yani sorun bizim inanmamamızda değil, sorun Şenol Güneş'te!
  • https://www.instagram.com/p/BeNrj0jliBY/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gültekin Onay;Şuanda şampiyonluk enerjisi en düşük takım Beşiktaş...

    Bencede
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sfzb67

    Gültekin Onay;Şuanda şampiyonluk enerjisi en düşük takım Beşiktaş...

    Bencede

    dün gs nin enerjisi yüksekti resmen cüneyt çakır verdi maçı

  • < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 38023803380438053806
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.