Şimdi Ara

[Beşiktaş 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (3472. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104.888
Cevap
123
Favori
3.775.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34703471347234733474
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Nereden biliyorsun ? Spor antrenörümüsünüz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cenk gidici gibi



    20 m teklif yönetim tamam diyecek sanırım .Az yani

    Umarım sonraki satışından pay alınması konsuunda anlaşırlar böyle olursa iyi ama sadece 20 az



    Cenk yerine gelişebilecek yırtıcı agresif bir forvet alınırsa ben tav olurum açıkcası Ba zaten gelıyor Negredo Ba cok da güvenilir değil ama diğer sorunlarımız çözülürse zaten gol atarız bir şekilde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kweuke yi kiraladığımiz doğru mu ?

    Böyle bir söylenti var sosyal medyada.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_efendy34 -- 27 Aralık 2017; 13:4:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: by_efendy34

    Kweuke yi kiraladığımiz doğru mu ?

    Böyle bir söylenti var sosyal medyada.

    çok etkili olur. Babel etkisi oluşturur
  • NorveçliMühendis kullanıcısına yanıt
    Çok güçlü bir forvet. Ve zenci
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Dediğimi anlamamışsınız.Çalışıyorda neye çalışıyor.Sürekli orta açmak için mi çalışıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu troller maaş alıyor mu acaba?
  • Cenk satılacaksa Babacar alınıp hocanın eline verilmeli. BENCE.



    Ondan bir Aboubakar çıkarabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok anladım da o dediğiniz oyuncuya bağlı değil direk plana bağlı bunu ayırt etmek lazım



    Şutları zayıfladı etksizleşti falan ama bu onun eksileri ama çalıştığını temposunu galan görmezden gelmek olmaz 10 yıl önce bunu yapmaya başlasaydı su anda bambaşka noktada bambaşka sevıyede ıdı bu adam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • by_efendy34 kullanıcısına yanıt
    Umarım olmaz sonra Anadolu topcusu alıyorsunuz dıye yönetime sallıyorsunuz nedir bu arkadaş şizofren falan mısınız anlamıyorum kı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fabrice

    Her oyuncu değerini bulursa satılır ama mühim olan yerine alınacak oyuncunun vasfı. Bonservis falan olmasın diye gidip Negredo'yu alıyoruz. FB gidip RvP'ye dünyanın parasını gömüyor. GS De Jong'u Donk'u falan alıyor. Takımın acil ihtiyacı olan yere böyle transfer yaparsın tek tük ama kulüplerin geleceğini kurtarmaz bu hamleler. Bizim menajerlerin elinde oyuncak olmaktan kurtulup Afrika ve G. Amerika piyasasını çok daha etkili bir şekilde taramamız şart.

    Bakın transfer nasıl yapılır;

    Niasse - 2013'de Akhisar'a €250,000 - 2014'de Lokomotif Moskova'ya €5,500,000. Sadece bir yılda kazanılan paraya bakın. 2 sene sonra da L. Moskova €17M'a Everton'a sattı.

    Bakambu - 2014'de Socheux'dan Bursaspor'a €1.8M. Ligimizde 1 sene oynadı, sene sonunda Villareal'e €7.5M'a satıldı. La Liga'da 15 maçta 9 gol. Gidin bakalım şimdi €15M'a alabiliyor musunuz.

    Ndiaye - 2015 yılında Osmanlıspor'a €350,000'e geldi. Sene başında GS €7.5M verdi.

    Akhisar, Bursa, Osmanlı'nın yapabildiğini biz neden yapamıyoruz muamma. Özellikle bizim ligimizde atletik siyahi futbolcular genelde iyi iş yapıyor (Abubakar örneğin ) Doğru düzgün bir scout ekibi kurmak, bu işi menajer Ahmet'e Mehmet'e havale etmeden gerçekleştirmek bu kadar mı zor anlamıyorum.

    Hadi bir tane de dışarıdan örnek vereyim. Hani biz Talisca şöyle Talisca böyle diyoruz ya. Sene başında PSV Lozanzo'yu €8M civarı bir paraya Meksika'nın Pachuca takımından aldı. Arkadaş 1995 doğumlu, Eredivise'de 16 maçta 11 gol 7 asist ile oynuyor. Arsenal ve Liverpool'un ilgilendiği söyleniyor ve konuşulan rakam £42,000,000.

    Pepe'de gelsin Negredo'da ama böyle adamlar bulamazsak bu çarkı çevirmemiz kolay değil.

    Yaşlı oyuncularla ancak günü kurtarırsın oda kumar tabi kimisi yatmaya kimisi az da olsa ufak bi tuzum olsun diye oynuyor.Ha gelecek adına bir şey var mı koca bir hiç bu bizim Gs Fb adınada bir sorun bugün var yarın meçhul borçlar dışarıdan oyuncu alındığı içinde devamlı artıyor istediğin kadar başarılı ol devamlı başarı yanında devamlı oyuncu satmadan o borçta bitmez sende düze çıkamazsın hiç maalesef düzelme bile olmaz.3 takımda boğazına kadar borca batmış.Kimisi az kimisi çok ama batık bankalar işte




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Trip1LikeDo


    quote:

    Orijinalden alıntı: The Beatles

    Al birini vur ötekine.

    http://celebrityglad.com/ricardo-quaresma-salary-net-worth-striker-rigjht-wing-of-fc-porto/

    2 buçuk sezon için 6 milyon $ civarı paraya anlaştı. Sezon başı olsa biraz daha yüksek alabilirdi ama ara trasferde altyapısından yetiştiği takıma bile 2.5 milyon $ gibi bir paraya imza atmış adam. Bize bonservisle beraber yıllık 1.5 milyon €ya imza attı. Şu an son 2 sezondaki 10 asist 5 gol istatistiğiyle maaş artışını hak etti, şu an 2.2 milyon €ya oynuyor ve takımdaki en kariyerli hücum oyuncusu.

    Portekiz de futbolculara %56,5 vergi var bunu Porto karşıladıysa haklısın ama Quaresma aldığı paradan ödediyse bişey kalmıyor

    Iyi de bu vergi meselesi bahane olamaz ki, oyuncunun aldığı net maaş değil de klübün oyuncu için gözden çıkardığı paraya bakılır.

    Her neyse Kweuke falan gördüğüme göre forumdan bir süreliğine uzaklaşmalıyım.

    Klüplerde çok kazanan oyuncular golcülerdir, skor özelliği bulunan oyunculara iyi kontratlar yapılır. Bizde en yüksel maaşı alan fersah farkla stoper Pepe.

    Önümüzdeki sezon bize kaldığı takdirde Cenk ona yakın bir maaş alacaktır, 3 milyon € üzeri net maaş ve bonusları içeren 4 senelik bir kontrat klübe sıkıntı verir bu kabak gibi ortada.

    Bana sorarsanız Talisca kumaşıyla 2-3milyon€ bandında maaşı hakedebilecek kaliteye sahip hem de 23 yaşında.

    Son olarak orta sahaya takviye gelmezse işimiz çok zor bu kadroyla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    halamın bıyıkları olsa amcam olurdu.
  • Q7 takıma fayda veriyor evet ama bence zararı daha çok her maçta oyundan çıktığında tepki gösteriyor, Bu disiplinsiz hareket diğer futbolcuları da etkiliyor başka futbolcu da aynı şeyi yapınca bişey diyemiyorsunuz, Şenol Güneşin işi çok zor hangi birini idare etsin O yüzden Q7 yerine bir an önce alternatif isim üzerinde düşünülmeli.
  • https://twitter.com/Bjktransfer/status/945770946425708545

    adam benzema falan diyor bi gülme tuttu ama umut işte.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DeacoN

    https://twitter.com/Bjktransfer/status/945770946425708545

    adam benzema falan diyor bi gülme tuttu ama umut işte.

    3 tweetini okudum. Biranda kendimizi atletico madrid falan sandım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ugurhasgul1903

    Hocamızın çok ilginç felsefeleri var gerçekten 😁😁😁

    Gittiği yerlerde genelde başarılı olmuş. Demekki bizim bakmadığımız şekilde bakıyor ve başarılı oluyor. Forumdaki herkesin söylediğine göre her 90 dk'da yeni bir kadro yapsaydı daha başlamadan bitmiştik zaten.

    Bu arada ben dahil herkes bjk'nin kadrosu iyi, ligin üstünde vs. diyoruz. Ama unuttuğumuz bir nokta var bu oyuncuları şenol hoca iyi yaptı. Bir düşünün oğuzhan, tolgay cenk toplamına 1,5m bile verilmeden alındı. Babel falan desen geldiğinde futbol hayatı bitmiş gibi bakılıyordu. Bu oyuncuların ilk geldiği zamanları düşünürseniz fenerin kadro şaheser gibi duruyordu. Kimsenin yüzüne bakmadığı adamlarla şenol hoca harika işler yaptı.

    Ama bizim forumda ki hafızası 1 haftalık arkadaşlar laz, çingen, istafa'ya başladı. Hepsi ellerinde m. city m. united kadrosu falan olduğunu sanıyor. Medel + lens'le m. city olunmadığın farkında değiller. O seviyede bir tane oyuncumuz var o da Pepe, Cenk de o yolda ilerliyor. Neyse ki fikret başkan aklı başında adamdır. Ayrılacaksa da sezon sonunu bekler iyi ayrılır ya da bir sene daha şans verir. Bana göre hocanın bu sene şampiyon olmasa dahi bir sene daha kredisi var bu sene 2. olduğu takdirde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrWrong -- 27 Aralık 2017; 15:23:51 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: DeacoN

    https://twitter.com/Bjktransfer/status/945770946425708545

    adam benzema falan diyor bi gülme tuttu ama umut işte.

    Takipçi kasmaya çalışan boş beleş hesap
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kairros.

    Quaresmaya laf edenleri anlıyorum bende nefret ediyorum ve gitmesini istiyorum ama Oğuzhana laf edenler büyük vefasızdır. Lens ve iyi bi 10 numara hatta pas yapmayı bilen standart bi 10 numara ile oğuzhan eski günlerine geri döner. Oğuzhana laf eden rakiplerin takımında ozan tufan selçuk inan ndiaye topal falan oynuyor, bunların gazına gelip Kaptanınıza laf etmeyin, milletin ekmeğine yağ sürmeyin.

     [Beşiktaş 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu

    Bedavaya alınan bir adam için yapacağını yaptı fazlasıyla hakkını verdi zaten. Laf eden vefasızlık eder. Bu saatten sonra yapacakları hem takımı hemde kendi kariyeri için olur. Piyasadan silinip gideceğine hırs yapsın çalışsın takımla beraber yükselsin isteriz. Yoksa ıslıklayacak halimiz yok.

    Ben şahsen Cenk gibi çalıştığını hiç düşünmüyorum. Kaleye şutları rezalet mesela. Üstüne gidip ekstra çalışmalarla bunu geliştirebilir. Ama oğuzhanın hiç böyle çalışmalarını duymadık. Demekki rutin antrenmanı yeterli görüyor.




  • MrWrong kullanıcısına yanıt
    q7 oyundayken takıma bir güven geliyor. hani halı sahada maç yaparken en acaip adam hasta olur maça gelemez takımda bir ozguven düşmesi olur ya. bu q7 oynadığı zaman diğer oyuncular istekli oluyor. adam gününde olursa takım da uçuyor. fakat negredo dan hoşlanmadığı için pas vermiyor. tam bir bilmece



    Vida nin derhal takıma montajı şart. bu adam gol de atıyor sebil gibi.



    çünkü 20 milyon pound reis ve 35 gol reis den bi nane olmayacağı anlaşıldı. Yine 35 gol reisden biraz umut var.



    vida bunları gol sayısında belki yakalar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34703471347234733474
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.