Şimdi Ara

[Beşiktaş 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (3201. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
104.888
Cevap
123
Favori
3.775.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 31993200320132023203
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • niye bizi üzüyon beşiktaş ya
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RavenoLL

    Leipzig kadrosuyla çıksak 3 atardık bunlara

    Formsuz

    Atiba
    Quaresma
    Oğuzhan
    Cenk

    Bunlar her hafta oynamak zorunda mı ?

    Ben Lens Negredo Medel yerinde olsam devre arası transferimi isterdim, kimse forma adaletinden bahsetmesin. Negredo oynadı mı atıyor net.
  • evet kötüydü ama şenol hocanın kredi sonsuzdur
  • Bu cenke para verecek ingilizin de aklına sıçayım. Hiç bi yere gidemez, yıllarca başımıza bela tıpkı oğuzhan gibi...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kim ne derse desin gecenin yildizi oguzhan ordan o golu kaciriyosan oynama besiktasta 1 degil 2 degil 5 degil hep ayni adam bitiricilik yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • An itibariyle şampiyonluk bitmiştir. Ligi 3 uncu bitirsek başari artık. Şenol hoca formsuz takimida çözdüler artık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hoca kendi kariyeri için takımı yedekleri tamamen boşlayıp clye odaklandı bir güzel. Adaletsiz, analizsiz, her maça her duruma aynı kadro aynı plan aynı değişikliklerle bu sezon şampiyonluk şansımızı bitirdi resmen kendi cl sevdasına. Aslında kovucaksın ki istediği clde üst turu da evindeki televizyondan izlesin.
  • Ortadan delemiyoruz kanatlardan boş ortalar ne bu be düzgün ne varyasyon ne bişey herke ayağina top istiyor takımın boyunu geniş...

    5 puan fark olsada bu oyunla bir halt olmaz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurss222 -- 10 Aralık 2017; 21:49:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadro kapanan takimlara karşı is yapmiyor. Adam gibi bir santraforla 10 numara lazım.



    Bu maçta senol hocanin da hatasi var negredoyla lensi hemen oyuna almalıydı. Lensi 45 de negredoyu da 55 de almaliydi. Taliscayi almamaliydi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normal defans hattını adriano - pepe - gökhan gönül yapıcağına gökhan gönülü çıkardı herkesin yerini değiştirdi ah be şenol hocam gerçekten yazık
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oskurrr

    Fb-Gs macı deplasman GS nin sizde FB macını içerde oynayacaksınız. ;
    AYrıca içerdesi dışardası yok oynarsın yenersin gelirsin hemen yelkenleri suya indirmeyin o köprünün altından çok sular akar

    Oyun ümit vermiyor. Mesela 15-16 sezonununda da siz böyle düşünüyordunuz ama sizin bu oyundan bir şey olmaz diye demiştik ve haklı çıktık. Karambol futboluyla başarı gelmez, 3-4 hafta şansa yensen 5.6. hafta patlıyorsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Am@deus


    quote:

    Orijinalden alıntı: Taarin

    Neyse beyler Şenol Güneş övmeye devam müstehak hepinize

    Sende oguzhanı ov haci. Bu gece geriye oynamada rekor kırmıştır.

    Bende Cenk öveyim takımı tamamlayalım hocalar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: qlobaLww

    Kimse bahsetmiyor ama beklerin durumuda berbat. Özellikle GG ne topu oynuyor ben anlamıyorum. Beck'ten bir artısı var mıydı GG nin ?

    Ayrıca takımda herkes kopuk kopuk oynuyor. Kimse birbirinin yanına yaklaşıpta verkaça gireyim demiyor. Bu ne biçim oyun planı ya. Şenol hoca antrenmanlarda yatıyo mu napıyo.

    Katılıyorum.Orta sahada bir duvar olan oyuncu verkaça gelen oyuncu yok lan böyle futbol anlayışı olmaz.
  • 1) Talisca hamle oyuncusu olarak dahi artık düşünülmemeli. 10 kişi kalmış ve yorulmuş rakiba karşı dahi bu kadar ruhsuz isteksiz oynuyorsa ısrarcı olmamak lazım. Zaten kiralık, ikinci devreyi kulübeden seyretsin. Talisca'nın girdiği dakikada Negredo girse daha üretken olurduk. Negredo sürekli araştırıyor, oyunun içerisinde kalıyor. Diğeri gibi saklanmıyor.

    2) Q7'nin artık takıma verdiği zarar buramıza geldi. Top eze eze kendini yoruyor. Töre mi döner Lens mi monte edilir bilmem ama sağ kanadımız geri vites.

    3) Atiba'yı çok severim, büyük emeği var ama ligde herkes bize otobüs çekiyor. Bu durumda tempoyu Atiba ile arttırmamız mümkün değil. Medel'in artık ilk 11'e monte edilmesi gerekiyor. Dikine oynayabilen adam lazım bize, sağdan sola top dolaştıran değil.

    4) Oğuzhan kaç yıldır bizde. Artık ne zaman güçlenecek bu adam? 25 yaşına geldi, hala çırpı gibi. Oyun zekası çok üst düzey ama fizik yetmiyor istediğini yapmaya. Birisi artık lütfen şu adama kuvvet antremanı yaptırsın.

    Tamam yenilmiyoruz ama üretemiyoruz da. Dün GS'nin 2-0'dan gösterdiği reaksiyonun yarısını gösteremedik. İkinci yarı GS at gibi koştu her tarafa, biz neden yapmıyoruz aynı şeyi anlamak mümkün değil. Çeksek yarın kurada Bayern'i, Real'i ya da Juve'yi al sana CL. Asıl lige asılacaksın ki her sene CL'de yer alabilesin. Seneye artık kime ne gösterirseniz Avrupa liginde siz düşünün.

    Bir olağanüstü futbol mucizesi olmazsa bu oyun ile şampiyonluk hayal. Puan farkı çok büyük değil ama oyun olarak geçen senelerin çok gerisindeyiz. Bu oyunla önümüzdeki 3 takımı birden geçmemiz olası değil.




  • Babel dışında işi ciddiye alan adam görmedim kayseri hocasıda uyanıp ikili sıkıştırmaya aldı adamı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen ligde bu kadar puan kaybedersen CL'de aldığın puanların sebebinin grubun kolay olması diye laf yapılır. Her şey ortada.
  • ligde oynamamiz gereken futbola hic uymayan, herseyi ezberlenen ve bunun disina cikamayan oyuncularmiz var. ustune ustluk senol hoca nato mermer nato kafa yani hic biseyi degistirmiyor, oyuncu degisikligi hatalari gırla.



    nasi olacak bilmiyorum yani sasirdim ben de



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawagolem -- 10 Aralık 2017; 21:53:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cenk ve Oğuzhanın kaçırdığı golleri hatırlıyor musunuz aslında Kayseri deplasmanı çok zordur 1:0 alır dönersin neyse 2. yarı rakip 10 kişi kaldı 1 tane pozisyon yok. Bunun sebebi kim? tabi ki Cenk Tosun ve Quaresma ama bunları oynatan kim? hocayı en çok ben savundum ama yeter artık banane şampiyonlar liginden çıktıysak seneye ligde ilk 2 ye giremicez ve şampiyonlar ligi olmayacak gene hep böyle mi olacak? bunu kabul ediyor musunuz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Am@deus


    quote:

    Orijinalden alıntı: Taarin

    Neyse beyler Şenol Güneş övmeye devam müstehak hepinize

    Sende oguzhanı ov haci. Bu gece geriye oynamada rekor kırmıştır.

    Ne pas atabiliyor, ne şut atabiliyor, ne asist yapabiliyor ne de gol atabiliyor. Küçük maçların büyük oyuncusu diyorduk o da yok artık.

    Tam bir vitaminsiz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • erenfb1907 kullanıcısına yanıt
    Kayserispor kalecisinin de bu maçta olmaması gerekirken oynuyor, haksız penaltı olabilir ama k. kart nasıl alakadız oluyor? abartılı tepki ve hücuma giden oyuncuyu çekme, daha ne olacaktı? Beşiktaşlıların ölmesi mi beklenecekti? Ayrıca bunların hiçbirinin palabıyığın her kritik fb maçında kıyak yapması ile ne alakası var? neden bundan bahsetmeyelim işinize öyle geldiği için mi? 3 büyük arasında en az kollanan ve en fazla hakkı yenen biziz. sizin herhangi bir şekilde laf etmeye hakkınız yok! bırakın kayseri falan laf etsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 31993200320132023203
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.