Şimdi Ara

[Beşiktaş 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (3072. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
104.888
Cevap
123
Favori
3.775.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 30703071307230733074
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yüreğiyle oynamak.






    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alimurat07

    Abisi Adriano varken ona laf düşmez bu ligde :)

    Ne abisi la yaşınız kaç sizin.

    Bu arada Filipe Luis'de gayet deneyimli bir oyuncu Chelsea ve Atm kariyeri var ben küçük görmem.Ne Gomis Ne Belhanda ne diğerleri bir Pepe kadar kaliteli Adriano kadarda tecrübeli ben bizde olmasını isterdim.Ama Arda Turan'ın teşvik etmiş olma ihtimali fazla Atm geçmişlerinden dolayı çok iyi anlaşıyorlardı.Kaliteli oyuncu kimse laf edemez bende etmem hangi takımda oynarsa oynasın.
  • kevzer K kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederiz. Önemli olan da hak ederek kazanmak zaten. Hiç bir Beşiktaşlı hak etmediği bir maçı kazanmak istememiştir bundan sonra da istemeyecektir. Tarih bunu hiç bir zaman yazamayacaktır. Bu yüzden Beşiktaşlı olmak zor ama bir o kadar da değerlidir.
  • Yetişkin bir matador 5 dakikada 3 rakibini rencide edebilme yeteneğine sahiptir.





  • lalı lulu konuşma haddini bil burası Beşiktaş konusu bize ne elalemin devre arası yapacağı transferden
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kevzer

    Tüm Beşiktaşlı kardeşlerimi tebrik ediyorum. Fanatik bir Galatasaraylı olmama rağmen hiç mazeret üretmeden söylüyorum Beşiktaş fazlasıyla hak ederek maçı kazandı.Umarım avrupada da gidebileceği en üst noktaya kadar gider. Uzun zamandır foruma üye olmama rağmen çok yorum yapan,aktif olan birisi değilim fakat Beşiktaş'ın hakkını teslim etmek gerek. O yüzden birkaç birşey yazmak istedim. Hepinizi tebrik ediyorum arkadaşlar. Kendi takımım adına da birkaç birşey söylemek istiyorum. Diğer büyük maçlarda Tudor'u sistemsel olarak eleştirmiştim fakat bu maçta doğru bir kadro ve sistemle çıktığını düşünüyorum. Geriye düşene kadar bir derbide deplasman takımının oynaması gerektiği gibi oynadığımızı ve bundan memnun olduğumu söyleyebilirim. Geriye düştüğümüz an takımın maçtan kopmasını ve yenilgiyi kabullenmesini anlayamadım. Beşiktaşın iyi oyununa lafım yok yanlış anlaşılmasın fakat bizim takım geriye düşünce bir kabullenme oluyor bunun sonucunda da maçtan kopuk bir görüntü sergiliyor. Geriye düştükten sonraki Beşiktaşın bariz üstünlüğünü de biraz buna bağlıyorum.Kısaca Beşiktaş camiasını ve taraftarları tebrik ediyorum. Haklı bir galibiyet aldılar. Tebrikler arkadaşlar.

    Canım ülkemde böyle insanların varolduğunu gördükçe hala bir ümit var diyorum.
    Teşekkürler.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Herkes oguzhan talisca yerine oynadi cok pozisyona girdik diyor ama atilan golleri bakin hangisi organize atakla geldi ? Buldugumuz pozisyonlari gole cevirebildik mi ? Attigimiz ilk gol musleranin hatasi ikinci gol marianonun hatasinda tosicin onunde kaldi son gol de fernando topa basip kaybetti negredo tek basina atti golu. Farki arttiramamizdaki en buyuk sebep quaresma ve oguzhandi. Quaresma yerinde golcu bir kanat oguzhan yerinde de gol atma icgudusu daha yuksek bir ortasaha olsa en az 6 olurdu mac. Oguzhan olmasa topu bu kadar tutamazdik diyenler olabilir bu da dogru sayilir ama ben oguzhan kesilsin demiyorum oguzhan ve tolgayin onunde savunma katkisi olan bir 10 numara koyalim diyorum ki oguzhanin atamadigi pozisyonlari atsin. Ayni sekil sag kanada da golcu kanat sart. Ortasahada enis bardhi tam aradigimiz tip oyuncu

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alimurat07

    lalı lulu konuşma haddini bil burası Beşiktaş konusu bize ne elalemin devre arası yapacağı transferden

    abisi mabisi laflar konuşma bu arada bura bir spor tartışma konusu her oyuncu tartışılır birinin oyuncusu yarın bir gün sende de oynayabilir.Herkesi değerlendirebilirsin onlarda tartışır.Nasıl Pepe'yi onlar tartışıyor ise sende a veya b oyuncusunu şöyle böyle diye değerlendirebilirsin.
  • ne konuşursan konuş önce adam gibi konuşmasını öğren sonra gel
  • Ben Pepe'nin hala nasıl bize geldiğine şaşırıyorum. Adam maç sonu çocuklar gibi seviniyor, röportaj veriyor mutlu mutlu Beşiktaş için. Hakikaten şunca zaman geçti ama hala ilk günkü gibi hayretle ve şaşkınlıkla takip ediyorum.



    Başkan İngiltere'ye gitti falan dendi ama Alexis Sanchez yaşı ve piyasası itibarı ile bana imkansız geliyor. Haber çıktı mı bununla ilgili bilmiyorum. Keşke gelse ama imkansız ötesi gibi görünüyor.



    Bu arada Şenol Güneş Şampiyonlar Ligini getirir dediğimde Türkiye'den kimse alamaz diyenler olmuş. Burada herkes bunun farkında zaten, orada mesele Gs'nin harcadığı 40M€ ya dikkat çekmekti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaçırdığımız gollerden galibiyete sevinemedim nerdeyse. Anadolu takımlarına karşı genelde böyle yapıyorduk( bkz: Akhisar maçı) 100 pozisyona girip hemen hemen hepsini kaçırıyorduk. Dün akşam fark bunu bir derbi maçında yapmış olmamız ve sıradan bir takım değil bu... 40 m euro harcayarak hemen hemen herkesin ( Biz hariç) favorisi olmuş bir takıma karşı. Beşiktaş'ım dün akşam gurur kırdı, küçük düşürdü. Hatta eminim ki 6-0 yensek bu kadar kötü etkilemezdi. Sen küçüksün kardeşim ben seni istediğin an ezerim hatta içinden geçerim dedi. Takımımla gurur duydum dün gece Akhisar maçının ardından da yazmıştım skor önemli değil... önemli olan istek, arzu, hırs, Malatya maçındaki ruhsuzluktan sonra ilaç gibi geldi bu galibiyet. Teşekkürler KARTALIM
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alimurat07

    ne konuşursan konuş önce adam gibi konuşmasını öğren sonra gel

    de get be konuşmasını sen öğren önce bloklar geçerim abisi mabisi nedir ilk önce konuşmayı sen öğren nasıl konuşursan öyle yanıt bulursun hangi takımlı olursan ol.
  • abisi lafını senin için değil luis için dedim iyi bak arada virgül yok.
  • Fabri
    GG Mitro Tosic Caner
    Medel Necip
    Orkan Talisca Lens
    Negredo

    Leipzig için bu 11 mantıklı duruyor. Tek yapmamız gereken 90 dakika kapanıp kontra aramak. Kayseri deplasmanı varken boşuna galibiyet için kasmaya gerek yok.
  • scorpman kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Dediğim gibi haklı bir galibiyet. Gerçekten üzüntülüyüm fakat yiğidi öldürüp hakkını vermek gerek. :) Tekrardan tebrikler. İyi geceler herkese.
  • 2. yarı müthiş oyundu kimse didiklemesin çocuklar inanılmaz top oynadı geriye düşsek bile çevirirlerdi o derece TEBRİKLER KARTALIM
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Papa Het

    Herkes oguzhan talisca yerine oynadi cok pozisyona girdik diyor ama atilan golleri bakin hangisi organize atakla geldi ? Buldugumuz pozisyonlari gole cevirebildik mi ? Attigimiz ilk gol musleranin hatasi ikinci gol marianonun hatasinda tosicin onunde kaldi son gol de fernando topa basip kaybetti negredo tek basina atti golu. Farki arttiramamizdaki en buyuk sebep quaresma ve oguzhandi. Quaresma yerinde golcu bir kanat oguzhan yerinde de gol atma icgudusu daha yuksek bir ortasaha olsa en az 6 olurdu mac. Oguzhan olmasa topu bu kadar tutamazdik diyenler olabilir bu da dogru sayilir ama ben oguzhan kesilsin demiyorum oguzhan ve tolgayin onunde savunma katkisi olan bir 10 numara koyalim diyorum ki oguzhanin atamadigi pozisyonlari atsin. Ayni sekil sag kanada da golcu kanat sart. Ortasahada enis bardhi tam aradigimiz tip oyuncu

    lol 15 gol pozisyonuna girdik. hic biri mi organize olarak degil?




  • Bugunki 11'i as 11imiz olarak sayarsak.

    Negredo,Talisca,Lens,Medel,Orkan Çınar,Caner Erkin hatta Gökhan Töre.Hatta devre arası Vida.

    Şu kadro yalan olmasın lütfen,ligi koyalım ligi.

    Bu arada Medel sadece stoper oynar hakkında yanılmışım.Anadolu'ya karşı Medel-Tolgay önlerinde Oğuzhan oynamamız lazım kesinlikle hayvan gibi dikine oynayan takım.Lens'te yavaştan bulmalı forma.Kayseri maçı acayip kritik bir eşik.Yendiğimiz an bizde varız bu yarışta.
  • Şu puan kayıpları olmasaydı gereksiz şimdi hem lider hem puan farkı olucaktı bu akşamki oyun ligin favorisinin kim olduğunu gösterdi herkese devre arasına puan kayıpsız girersek ikinci yarı ligi götürürüz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maçın özeti Cenk Cenk Cenk.Yok böyle bişey yahu.o ne bacak araları o ne dönüşler bütün atakların ana kahramanı.Tabii bir de kaptanımız canımız ciğerimiz kardeşim gibi seviyorum Oğuzhan ı.

    Bize 11 kişi yetmiyo sahayı iki katına çıkarıp kadroyu 22 leyelim yedeklere çok üzülüyorum lan.
  • 
Sayfa: önceki 30703071307230733074
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.