Şimdi Ara

[Beşiktaş 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (2983. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
104.888
Cevap
123
Favori
3.775.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 29812982298329842985
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Derbiyi GS kesin kazanır biz de sağlam bir kaosun içine gireriz.



    Bazı oyuncular ile yollar ayrılacak kaçışı yok.



    Ha Şenol hoca Şl de alınan başarının kredisini yiyor o kredi de bitince siz seyredin gümbürtüyü. Fikret başkan sabırla bekliyor o günü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rider30 -- 27 Kasım 2017; 14:3:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün Ryan Babel bir yazı paylaştı ve hak vermemek elde değil. Son 2 yılın şampiyonu olmuş bir takıma karşı ligte her takım 11 kişi geri yaslanmış şekilde oynuyor. Bu durum geçtiğimiz senelerdede vardı fakat oyunu açabilcek kilit adamlarımız vardı (Sosa gibi). Şimdi 10 numara pozisyonunda adamımız yok Talisca pasör bir futbolcu değil. Bu yüzden kanatlara yığılıyor oyun Malatya maçında bir pozisyonda 5 tane Malatyasporlu futbolcu Q7 nin yanında ve adam tek başına bişi yapamadı iyi kestiler. Şuan kanat organizasyonlarımız kesilince gol pozisyonuna giremiyoruz.Şampiyonlar Liginde her takım atak ve açık oynadıgı için bu sorunları yaşamadık. Bence GS yi içerde yeneriz. Kayseri deplasmanında yıne 1 puan alırız diğer kalan maçlarıda alırız ilk devre öyle biter. Devre arasında acil 10 numara şart bence Lucas Lima kaçmamalı. Rafinha söylentileri vardı sağ bek mevkisine onuda alırlarsa biraz daha verimli olur o bölge ama kesinlikle yeni bi 10 numara transferi şart bence.




  • Arkadaşlar Allah nasip ederse yeni stada ilk kez gidecem cumartesi günü oturma planı olarak kale arkalarında üst taraf mı daha iyi yoksa alt taraf mı fiyat olarak 10 TL bir fark var sadece?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O değilde 1 beraberlikte takımı,hocayı,başkanı herkezi astık iyi mi. Gs maçını alınca köstek olanlar bi zahmet sevinmesin. Foruma'da girmesin. Hatta bugünden itibaren Real,Barça falan tutmaya başlayın kafanız rahat eder.
  • Sıradan maçları dahi kazanamıyoruz. Şampiyon olduğumuz dönemlerde bile derbi karnemiz çok zayıf.

    Şenol hocanın geldiğinden beri kaç derbi zaferi var ki.



    Başakşehir gibi oynaman gerekli bunu da bizim takım beceremez. Eldeki adamlarda bu vasıf yok.



    GS yi nasılsa yenemeyeceğiz ben asıl sonrasını merak ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • capo di capi kullanıcısına yanıt
    1 beraberlik mi ?

    2 maçtır gol atamıyoruz. Ligde en az gol atan takımlardanız. Sizin gibi hayalperestler yüzünden hoca ve başkan da rüya görmeye devam ediyor bence.

    Bu ligde gol atarak şampiyon olursun. 4 hafta üst üste puan kaybeden sonra 2 maçta hiç gol atamayarak yine puan bırakan takım şampiyon falan olamaz.
  • Oguzhan vitaminsiz, q7 kafasina gore takiliyor, cenk kayboliyor, talisca casper, negredocok agir, tosic saatli bomba, lens ölmüs, atiba cökmüs, tolgay kazma, babel defans acamiyor, senol gunes vasifsiz.

    Bir kac saat okuyunca ogrendiklerim bunlar.

    Cok gelistirecegim kendimi nasipse bu forumda.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • impact_24 kullanıcısına yanıt
    Negredo iyi oynasa bile cenk i kesmeyecek adama piyasa yapmaları lazım,zaten negredoyu form tutacak kadar oynatmıyor bilerek yapıyor
  • Ben derbiyi falan geçtim boş verdim devre arasını iple çekiyorum. Derbi kaybedilince neler olacak asıl onu düşünelim şimdiden.



    Fatura birilerine kesilecek o kesin. Şenol hoca ile sezon sonu görüşürler 1 sezon daha çalıştıracağını ben hiç sanmıyorum. Ya Trabzon'a ya da milli takıma yolcu olur.



    Talisca, Oğuzhan, Cenk devre arası giderse biz ne yapacağız, yönetimin planı var mı çok merak ediyorum. Talisca kesin gidici bence bu rezil halinin başka izahı yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rider30

    Ben derbiyi falan geçtim boş verdim devre arasını iple çekiyorum. Derbi kaybedilince neler olacak asıl onu düşünelim şimdiden.



    Fatura birilerine kesilecek o kesin. Şenol hoca ile sezon sonu görüşürler 1 sezon daha çalıştıracağını ben hiç sanmıyorum. Ya Trabzon'a ya da milli takıma yolcu olur.



    Talisca, Oğuzhan, Cenk devre arası giderse biz ne yapacağız, yönetimin planı var mı çok merak ediyorum. Talisca kesin gidici bence bu rezil halinin başka izahı yok.

    Max o listeden bir kişi gider o da Oğuzhan olur. Önemli olan kimin gelecek olması.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sene ileri de bir tek abubakar olsaydı şu an bambaşka bir yerdeydik. Ne yapıp edip tutmak gerekiyordu. Abuş kapalı defansların çilingiriydi. Talisca ile de uyum sağlamıştı, pepe nin rakip sahaya yolladığı uzun pasların adamıydı, cenk ile değil de negredo ile iyi iş yapardı. Kim ne derse desin, Cenk tam bir forvet değil, yırtıcılık ve dağıtıcılık maalesef yok. Dikkat ederseniz rakip defansların Cenk için aldığı özel bir önlem yok, rakip defansın kafasını karıştıran, tedirgin eden, kilit açan bir forvet değil, hiç bir zaman da olamayacak. Çoğu zaman ceza sahasında kaybolup gidiyor. Bu arada Talisca ile Cenk arasın da bir soğukluk var gibi, ayrıca takım içinde ki yerliler de soğuk, sebebi Caner olabilir mi.
  • Oğuzhan sezon sonu bedavaya Fener'e gelir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jst1907

    Oğuzhan sezon sonu bedavaya Fener'e gelir

    Gelmez ise üzülür müsün?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kamece -- 27 Kasım 2017; 16:2:57 >
  • Benim hala ümidim var ancak ne yazık ki, sağda töre, solda olcay, forvet gomez, arkada sosa atiba ozi kurgusunun verdiği keyfi, tiki takaların keyfini iki senedir alamıyorum.
  • Ah gönlümde Bilic reis yatıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: digital90


    quote:

    Orijinalden alıntı: Ciganito


    quote:

    Orijinalden alıntı: digital90

    Anlık performans eksiklikleri olur arkadaşlar daha 4 gün önce taliscanın golüyle şampiyonlar liginde tur atlamadık mı? Sergen de koşmazdı etmezdi ama doğru zamanda doğru yerde top ayağına gelince affetmezdi. Daha alanya maçında harika bi kafa golü atmadı mı bu adam? Ben sizi anlamıyorum gerçekten. Tamam kötü oynuyoruz ama takım olarak kötüyüz pepenin bile olmaması çok fazla etkiledi dünkü maçta bizi. Fatih aksoyla neciple mitroyla oynadık yahu. Adamlar 90 dk 11 kişi park the bus yaptı. Açmaya yine açardık biz bunları ama takım hafta içi maç yaptı geldi malatya Beşiktaş'a bilenmiş çok normal akhisar da bilenmişti. Oyuncularımız yaşlı bence üstüne gitmemek gerekiyor kimsenin. Bir tek üstüne gidilebilecek kişi Oğuzhandır adam ikinci yarının sonlarına doğru bile girse ikili mücadelede yıkıyorlar hep. Adam kaçak oynuyor sahada hareketsiz durgun. Aman bana gelmesin diyor resmen hayalet gibi kaçıyor toptan böyle 10 numara olmaz. Forma tolgayın hakkı şenol hocaya da kızmıyorum napsın adam yani olmadı işte 2 haftadır 2 rakip de aynı şekilde oynadı kapandılar çıkmadılar hiç

    Yorgunluk olayı boş be hocam milli arada dinlenen takım Akhisar'la 0-0 berabere kaldı. Takım ruhunu günden güne kaybediyoruz o bir gerçek. Negredo'ya 4 küsür milyon maaş ödüyoruz ve adamı yedek oturtuyoruz. Cenk tamam ŞL'de iyi performans gösterdi ama ligde hayalet. Aboubakar ilk geldiğinde niye geldi çok maaş alıyor diyorduk geçen sene. İlk geldiğinde topa vurmayı bilmeyen adam şimdi leblebi gibi gol atmaya başladı. Ki aldığı süre ortadaydı geçen sene. Cenk'e yıllardır ısınamadım kendisi tam yedek golcü. Ligimize bakarsak zaten aradığımız santrafor stoperlerin arasında kaybolacak değil stoperlerin dengesini bozacak birisi olmalı. Elimizde buna evirebileceğin Negredo var biraz savruk ama Cenk'ten daha tecrübeli ve tek pas oyununa uygun. Ne olursa olsun ya birlikte ya da tek başına bence Negredo'da ısrar edilmeli. Adam oynamadan nasıl form tutsun ki? Aynı şekilde orta sahamız yol geçen hanı gibi. Atiba-Tolgay kağıt üzerinde ve bireysel olarak iyi ancak bu ikiliyle oynadığımızda takım oyunu kopuk oluyor. Şuan ideal 3'lü Atiba-Tolgay-Ozzy üçlüsü gibi gözüküyor. Hiç olmadı Tolgay-Medel-Ozzy denemeli. Eskiden rakibin oyununu bozardık ama şimdi oynamalarına izin veriyoruz bence bu birazda takımın yaşlanmasından ancak cidden hocanın bir şeyleri değiştirmesi gerekiyor. Böyle gitmeyeceği belliyken hala devam ederse zaten başkan fişi çeker. Ayrıca cidden hocanın değişiklikleri beni kanser etmeye başladı. Hem geç hemde yanlış değişiklikler, yanlış tercihler takımı etkiliyor. Sen git Negredo'yu süre geçirmek için 89'da oyuna al. Bu adam City'e milyon eurolar karşılığında bunun için mi transfer olmuştu? City boşa harcadı diyelim Valencia ve Sevilla'da boşa para mı döktü? Bu kadar mı kötü bu adam? Cidden mental açıdan ne kadar sağlam olsada Negredo tecrübesindeki bir oyuncu için kırıcı bir durum bu. Adam çalışmıyor desem sahanın en çabalayanlarından biri. Adam gol atmak istiyor ama takım istemiyor. Hocanın şapkasını önüne koyup düşünmesi, takımın silkelenmesi otorite sağlanması şart. Takım olgusu yok ve böyle şampiyon olamayız bu kadar basit.

    Şenol hoca bazen çift forvet oynatıyor hocam sistemi değiştirmiyor mu? Gb maçında 2 forvetle çıktık olmadı 2. Yarı eskiye döndü. Yine bazı maçlar denedi lensi negredoyu ilk yarıda hiçbi varlık gösteremediler şans vermemekle alakalı bir durumun olduğunu sanmıyorum kaldı ki kasımpaşa maçında 2-1 galipken medel girdi adam 2.golu yedirtti resmen. Bu adamları koyduğun an oynamalı bu kalitedelerse madem ama yok. Taliscayı kesse bu sefer taraftar diycek ki ulan Oğuzhan tek başına ezilip kalıyor taliscadan da betermiş. Bizim sıkıntımız atibanın yaşlanması bile olabilir çünkü o kadar yavaş oynadık ki seri olmamız lazımdı malatyaya karşı fakat takım kağnı gibiydi ben hala inanıyorum biz iyi takımız ve bu durum düzelecektir rakipler çok etkiliyor bir takımın form durumunu. Gs geçen hafta 5 yedi şimdi galip geldi bence ligde bu türlü sonuçlar bi tek bizim başımıza gelmeyecek şenol hoca ne yapacağını bilir 2 senedir olduğu gibi

    Hocam şu Talisca'da ısrar edeceğine Negredo'yu alsa onun yerine emin ol daha verimli oynar. Hem bizim sözleşmeli oyuncumuz, Talisca'da ısrar etmemizin sebebi ne anlamıyorum zaten gidici. Bari Negredo'da ısrar etsede kazansa. Şenol Hoca gerçekten takıntılı bir isim. Takım üzerindeki otoriteside yavaş yavaş kayboluyor. Bunu Q7'nin kendi kafasına göre penaltı frikik atmasından tut, Lens'in küsmesine kadar anlayabiliriz. Negredo hırslı inşallah onuda kazanmak yerine kaybetmeyiz. Kaybedersek 2. Van Persie vakası olacak. Ya bu adamı parlatıp sene sonu bir yere iteleyip maaşından kurtulup rahatlayacağız ya da zoraki oynatacağız. 4 küsür milyonu boşuna vermiş olamayız. Gerçekten Burak Yılmaz alınsa şuana kadar gol atamasa bile banko oynuyor olurdu ama buna eminim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ciganito


    quote:

    Orijinalden alıntı: digital90


    quote:

    Orijinalden alıntı: Ciganito


    quote:

    Orijinalden alıntı: digital90

    Anlık performans eksiklikleri olur arkadaşlar daha 4 gün önce taliscanın golüyle şampiyonlar liginde tur atlamadık mı? Sergen de koşmazdı etmezdi ama doğru zamanda doğru yerde top ayağına gelince affetmezdi. Daha alanya maçında harika bi kafa golü atmadı mı bu adam? Ben sizi anlamıyorum gerçekten. Tamam kötü oynuyoruz ama takım olarak kötüyüz pepenin bile olmaması çok fazla etkiledi dünkü maçta bizi. Fatih aksoyla neciple mitroyla oynadık yahu. Adamlar 90 dk 11 kişi park the bus yaptı. Açmaya yine açardık biz bunları ama takım hafta içi maç yaptı geldi malatya Beşiktaş'a bilenmiş çok normal akhisar da bilenmişti. Oyuncularımız yaşlı bence üstüne gitmemek gerekiyor kimsenin. Bir tek üstüne gidilebilecek kişi Oğuzhandır adam ikinci yarının sonlarına doğru bile girse ikili mücadelede yıkıyorlar hep. Adam kaçak oynuyor sahada hareketsiz durgun. Aman bana gelmesin diyor resmen hayalet gibi kaçıyor toptan böyle 10 numara olmaz. Forma tolgayın hakkı şenol hocaya da kızmıyorum napsın adam yani olmadı işte 2 haftadır 2 rakip de aynı şekilde oynadı kapandılar çıkmadılar hiç

    Yorgunluk olayı boş be hocam milli arada dinlenen takım Akhisar'la 0-0 berabere kaldı. Takım ruhunu günden güne kaybediyoruz o bir gerçek. Negredo'ya 4 küsür milyon maaş ödüyoruz ve adamı yedek oturtuyoruz. Cenk tamam ŞL'de iyi performans gösterdi ama ligde hayalet. Aboubakar ilk geldiğinde niye geldi çok maaş alıyor diyorduk geçen sene. İlk geldiğinde topa vurmayı bilmeyen adam şimdi leblebi gibi gol atmaya başladı. Ki aldığı süre ortadaydı geçen sene. Cenk'e yıllardır ısınamadım kendisi tam yedek golcü. Ligimize bakarsak zaten aradığımız santrafor stoperlerin arasında kaybolacak değil stoperlerin dengesini bozacak birisi olmalı. Elimizde buna evirebileceğin Negredo var biraz savruk ama Cenk'ten daha tecrübeli ve tek pas oyununa uygun. Ne olursa olsun ya birlikte ya da tek başına bence Negredo'da ısrar edilmeli. Adam oynamadan nasıl form tutsun ki? Aynı şekilde orta sahamız yol geçen hanı gibi. Atiba-Tolgay kağıt üzerinde ve bireysel olarak iyi ancak bu ikiliyle oynadığımızda takım oyunu kopuk oluyor. Şuan ideal 3'lü Atiba-Tolgay-Ozzy üçlüsü gibi gözüküyor. Hiç olmadı Tolgay-Medel-Ozzy denemeli. Eskiden rakibin oyununu bozardık ama şimdi oynamalarına izin veriyoruz bence bu birazda takımın yaşlanmasından ancak cidden hocanın bir şeyleri değiştirmesi gerekiyor. Böyle gitmeyeceği belliyken hala devam ederse zaten başkan fişi çeker. Ayrıca cidden hocanın değişiklikleri beni kanser etmeye başladı. Hem geç hemde yanlış değişiklikler, yanlış tercihler takımı etkiliyor. Sen git Negredo'yu süre geçirmek için 89'da oyuna al. Bu adam City'e milyon eurolar karşılığında bunun için mi transfer olmuştu? City boşa harcadı diyelim Valencia ve Sevilla'da boşa para mı döktü? Bu kadar mı kötü bu adam? Cidden mental açıdan ne kadar sağlam olsada Negredo tecrübesindeki bir oyuncu için kırıcı bir durum bu. Adam çalışmıyor desem sahanın en çabalayanlarından biri. Adam gol atmak istiyor ama takım istemiyor. Hocanın şapkasını önüne koyup düşünmesi, takımın silkelenmesi otorite sağlanması şart. Takım olgusu yok ve böyle şampiyon olamayız bu kadar basit.

    Şenol hoca bazen çift forvet oynatıyor hocam sistemi değiştirmiyor mu? Gb maçında 2 forvetle çıktık olmadı 2. Yarı eskiye döndü. Yine bazı maçlar denedi lensi negredoyu ilk yarıda hiçbi varlık gösteremediler şans vermemekle alakalı bir durumun olduğunu sanmıyorum kaldı ki kasımpaşa maçında 2-1 galipken medel girdi adam 2.golu yedirtti resmen. Bu adamları koyduğun an oynamalı bu kalitedelerse madem ama yok. Taliscayı kesse bu sefer taraftar diycek ki ulan Oğuzhan tek başına ezilip kalıyor taliscadan da betermiş. Bizim sıkıntımız atibanın yaşlanması bile olabilir çünkü o kadar yavaş oynadık ki seri olmamız lazımdı malatyaya karşı fakat takım kağnı gibiydi ben hala inanıyorum biz iyi takımız ve bu durum düzelecektir rakipler çok etkiliyor bir takımın form durumunu. Gs geçen hafta 5 yedi şimdi galip geldi bence ligde bu türlü sonuçlar bi tek bizim başımıza gelmeyecek şenol hoca ne yapacağını bilir 2 senedir olduğu gibi

    Hocam şu Talisca'da ısrar edeceğine Negredo'yu alsa onun yerine emin ol daha verimli oynar. Hem bizim sözleşmeli oyuncumuz, Talisca'da ısrar etmemizin sebebi ne anlamıyorum zaten gidici. Bari Negredo'da ısrar etsede kazansa. Şenol Hoca gerçekten takıntılı bir isim. Takım üzerindeki otoriteside yavaş yavaş kayboluyor. Bunu Q7'nin kendi kafasına göre penaltı frikik atmasından tut, Lens'in küsmesine kadar anlayabiliriz. Negredo hırslı inşallah onuda kazanmak yerine kaybetmeyiz. Kaybedersek 2. Van Persie vakası olacak. Ya bu adamı parlatıp sene sonu bir yere iteleyip maaşından kurtulup rahatlayacağız ya da zoraki oynatacağız. 4 küsür milyonu boşuna vermiş olamayız. Gerçekten Burak Yılmaz alınsa şuana kadar gol atamasa bile banko oynuyor olurdu ama buna eminim.

    Kesinlikle burak yerine negredo alındı diye şenll trip atıyor. Düzgün oynatmadı daha adama sezon biticek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: proteo

    Bu sene ileri de bir tek abubakar olsaydı şu an bambaşka bir yerdeydik. Ne yapıp edip tutmak gerekiyordu. Abuş kapalı defansların çilingiriydi. Talisca ile de uyum sağlamıştı, pepe nin rakip sahaya yolladığı uzun pasların adamıydı, cenk ile değil de negredo ile iyi iş yapardı. Kim ne derse desin, Cenk tam bir forvet değil, yırtıcılık ve dağıtıcılık maalesef yok. Dikkat ederseniz rakip defansların Cenk için aldığı özel bir önlem yok, rakip defansın kafasını karıştıran, tedirgin eden, kilit açan bir forvet değil, hiç bir zaman da olamayacak. Çoğu zaman ceza sahasında kaybolup gidiyor. Bu arada Talisca ile Cenk arasın da bir soğukluk var gibi, ayrıca takım içinde ki yerliler de soğuk, sebebi Caner olabilir mi.

    Sadece kapalı defanslar için değil. Çabukluğu ve gücü ile Metin Tekin'in söylediği gibi hamlesi kestirilemez bir forvet. Her daim kalmasını istiyordum ama olamadı.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: haraco

    nasıl gs favori yahu... insaf... sadece bjk maclarını mı seyredıyorsunuz... sadece bu degıl hıcbır deplasman derbısınde favorı gs degıl, en azından tudor td oldugu surece...

    gsnin bu mactan alabılecegı en ıyı skor beraberlık... o da 0-0 biterse..

    ilk devre dıger 3 macın 3'unu de kazanır muhtemelen gs, lıder de bıtırır ılk yarıyı... bunlar ayrı konu... ama derbıyı kazanma ıhtımalı sıfır benım gozumde...


    Beşiktaş sandığımdan daha ağır olarak favori duruyor ben dışarda 2.00 felan bekliyordum 1.85 ve düşüyor bu iyi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 27 Kasım 2017; 16:54:30 >




  • Lig için konuşuyorum.
    En büyük sıkıntımız kapalı savunmaları açmak diyoruz.
    Her maça aynı diziliş, sakatlık-ceza olmadıkça aynı 11.
    Sorun aynı reçete ile 100 kez deneyerek düzelmez farklı şeyler denemek lazım.

    Mesela manisa maçında 3 lü savunma çıkalım. Deneyelim nasıl oluyor. Derbide tamam risk almasınlar ama her rakibe 4-2-3-1 çıkarak Talisca'nın ayağına bakmaktan bıktım.

    ----NEGREDO---CENK----

    BABEL---------------Q7
    -----TOLGAY--OZZY-----
    ---------ATIBA--------
    --ADRIANO-PEPE-MEDEL---
    ---------FABRI---------

    Ayrıca yeri gelmişken seneye Quaresma, Atiba ve Gökhan Gönül kadroda bile bulunmamalı. Yerine yeni oyuncular bulmak şart (Quaresma yerine Gökhan Lens vs kadroda var)
    Kadroda olunca Şenol Güneş hep onları oynatır, değişim sağlanmaz.
    Ayrıca Talisca ya asla büyük paralar verip almaya gerek yok.
    Cenk mutlaka satılmalı.




  • 
Sayfa: önceki 29812982298329842985
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.