Şimdi Ara

[Beşiktaş 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (2972. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
104.888
Cevap
123
Favori
3.775.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 29702971297229732974
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ŞG’nin alternatif oyun planı mı var sanki :)



    Tüm futbol kamuoyu ve seyirciler istediği için inadına aynı taktik ve aynı kadolarla maça çıkan takıntılı bir hoca kendisi.



    Koskoca Real,Barca,Münih,United,Chelse vs gibi dünyanın önde gelen kulüpleri bile şampiyon olan hocası ile yollarını ayırabiliyor ama bizde maalesef futbol romantikleri hocayı kulüpten üstün görüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KUSURSUZ FLOOD, OKU BESIKTASLI OKU OKUMAKTAN KORKMA, SORGULAMAKTAN KORKMA, TUM MAASLI CALISANLAR BIR GUN GIDECEK BIZE YINE BESIKTAS KALACAK, KONUSMAKTAN KORKMA, SUSMA BESIKTASLI!





    Sakatlık olmazsa, Fabri GG Pepe Tosic Adri Atiba Ozzy Talisca Babel Q Cenk. Bu 11’le çıkarız derbiye. Günah Oğuzhan’a kesilmişti ilk puan kayıplarında tek başına, şimdi de Tolgay’a kesilir. Hata yaptığını, işlerin kötü gittiğini, şampiyon olmamız gerektiğini düşünen biri yok.



    Maç içinde gol ararken eldeki kanatı çıkarıp forvet, forveti çıkarıp kanat sokuyor ısrarla bundan bir kez olsun fayda görmemesine rağmen. Beşiktaş umrunda değil, gol ararsak şu dakika şunu sokarım diyor maç öncesi, hepsi bu.



    2014 Aralık ayında, bugün ppde Şenol Güneş taşıyan herkes( Daha önce de Demirörene sabır diyorlardı ), Bilic devam sabır Bilic’e, Bilic giderse Sivas’ta esip gürleyen evlat Sergen tam zamanı diyorken, Ben Şenol Güneş dedim. Bugün de diyorum ŞG kafa olarak ayrılmış bizden, bitmiş.



    Çare onun kendini düzeltmesi, toparlanması gerek diyenlere soruyorum CL’de başka adam mı teknik direktör? Tek hedefi buydu artık tamamen milli takıma çevirdi kafasını. Bir an evvel teşekkür edin, bu işi sonlandırın. Bu sene aklı burada değil.



    Erman Toroğlu neden bu kadar kinli Şenol Güneş’e? Çünkü kardeşi samimi arkadaşı ve geçen sene sonunda kardeşine ayrılacağım Beşiktaş’tan dedi o da çıktı asporda seneye Şenol yok dedi, sonra bastın parayı ikna ettin, Erman yalancı çıktı, kinlendi. Olayın kaynağı Serdar Ali Çeliker



    Ntvspor’da sözleşme uzatılmış hayırlı olsun dediklerinde kızmalar, 3,5 verin yoksa giderimler, kulüpten habersiz Demirören’le oturup görüşmeler, Beşiktaş’tan ayrılmak için ne gerekiyorsa yaptı ve yönetim bu yazki tek hatasını yaparak bunu kulüpte tuttu.



    Tutmasının sebebi de Bjk tarihini son 2 seneden, bu personeli de Leicester için Ranieri Gs için Terim sanan, ezik ruhlu yeni dönem taraftarın tepkisinden korktuğu için tuttu. Anç dışında tek yöneticinin bu aksi adamla çalışmak istemediğine eminim. Hata yapıldı, artık tam zamanı.



    Şenol Güneş gitse kim gelecek diyenler, kafanızdaki en kötü TD bile bu kadroya 13 haftada 16 puan vermezdi, çoban Tudor 6 puan önümüzde, koskoca Beşiktaş emin olun bu çobandan iyisini getirir.



    Adaletli, futbolcuların yeniden güvenebileceği, gençlerle arası iyi, her sene minimum 5 adamı çöpe atmayacak, takıntıları olmayan, taktiksel anlamda maç içi veya sezon içi değişmeye uygun ve büyük takım teknik direktörü denebilecek biri lazım. Elbet biri bulunur. Zor değil.



    Klasik çözümler de olur, Terim veya Daum. Geleceğe yönelik, ama medyaya, takıma ve türkiye liginin zorluklarına karşı yardımcı bulman gereken biri de olur. İlk aklıma gelenler, Avcı, Stöger, Tedesco, Genesio, Gasperini, Inzaghi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu takımın bir B planı zaten yok kanattan başka hiç bir hücum varyasyonu yok.Çünkü bunu yapabilecek oyuncu yok.Ne Tolgay ne Oğuzhan bunlar forvet arkası oynayamaz.Talisca'da bir ikinci forvet ama biz böylesine fiziken düşük yapıda bir elemanı en zayıf nokta olan orta sahada oynatıyoruz ofansif oynayan eleman biraz fiziği toplu düşmeyen ha bunlar yoksa kıvrak çalım atabilen eksik yönlerini avantaja çeviren biri olması gerekirken hep sorunlu elemanlar var dan dun oynuyoruz yani.Ha Fikret Orman kadromuz geniş böyle devam ederiz diyorsa ben diyorum ki ya 3 yada 4ncü olarak bitiririz ligi.Çünkü bu ara böyle ya 2.yarı daha zor olacak son 4 haftaya kadar düşen çıkan takımlarla beraber kilit açabilecek oyuncu yok her takım 10 kişi atm gibi ceza sahasında kapanıyor şu takımlara doldur boşalt yapıyoruz birde tek forvetle komedi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devre arası gitmesi muhtemel oyuncular:

    Talisca

    Cenk

    Oğuzhan



    Gözden çıkarılanlar:

    Lens

    Negredo

    Mitrovic



    Takımdaki düşüşün esas sebebi lens, Talisca, Oğuzhan, sadece 1 gol atan Negredo. Talisca, Oğuzhan nasılsa ayrılıyoruz kafasıyla maç seçiyorlar çok bariz belli oluyor.



    Marcelo, Aboubakar ve yaşı ilerleyen Atiba'nın yerleri de doldurulamadı. Lens, Negredo fiyasko.



    Bu sorunlar devre arası hallolmayacak tersine büyüyebilir. Transfer için büyük kaynak gereli o da maalesef bizde yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15/16 sezonunda mukemmel bir a planimiz ve yedekten gelen cenk hamlemiz vardi. 16/17 sezonunda ortalama bir a planimiz ve hocanin inatla oynatmadigi bir aboubakar sorunumuz vardi b ve c plani yoktu. Bu sene artik cozulmus rezil bir oyun planimiz ve yedekte negredo, lens, medel, orkan olmasina ragmen hocanin israrla oynattigi kotu bir 11 var. Hocanin mac icinceki umursamaz tavirlari da ayri bir konu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıçtık arkadaş başka bir takımı yok.Avrupa şöyle lig böyle demeyin boşa ligde takımlar ve antrenörleri bizi biliyor ona göre önlem alıyor.Yani bakkal rıza bile biliyor Beşiktaş ne şekilde atak yapıyor belli zaten.Avrupada ise cl özel bir platform çoğu takım rahat oynuyor ve maçlar bizi kandırıyor çoğu takım önlem almıyor çünkü biz vitrin bir takım değiliz yani bayern real manu barça gibi o yüzden şöyle böyle diyerek çok aşırı abartıyoruz takımımızı açık oyun olduğundan böyle ama realde barçada manuda liglerindeki rakipler hep kapalı oynuyor mesela bu bize özgü değil clde ise adın çıkmışsa sen vitrinsen gene sana kapanırlar felan yer yer ama biz normal bir takımız yani yenebileceklerini düşündüklerinden açık oynuyorlar oluyor bitiyor.Ama ligde kilit açan oyuncular olamayınca böyle oluyor bazı oyuncularda gidecek avrupada enerjilerini kullanıyorlar ligi sallıyorlar yer yer onlarında bir hayatı var ama şu önemli ki bunu sen önceden görüp önlem alacaksın oyuncu çıkıp oynarsana ill kanının son damlasına kadar katkı vermek zorunda değil zaten gidici ve gitmesine meyil vermeyecek şekilde harcamıyor kendini bunun önlemini almasını gereken yönetim.Ama sen illa oynatırsan gene baltalarsın takımı.



    Ama görüyorum ki Şenol Güneş'in maç sonu demeçleri felan umrunda değil takım.Yani bu sene bir rötar senesi sanırım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • İki sene üst üste şampiyon olduğumuz zaman Beşiktaş 3.bölgede en etkili takımdı. En fazla pas ve pozisyon yakalayan takımdık. Bu sene tam tersi ligde ceza alanında en etkisiz takımlardan biriyiz.



    Bir teknik adam aylarca sonuç alamadığını gördüğü halde neden ısrarla ahmak gibi aynı şekilde aynı sistemle oynatır neden başka bir yol denemez gerçekten anlamıyorum. Bedava puanlar saçtık. Dünkü maçı 70 den sonra izledim dedim gol falan atamayız. 0-0 bitti.



    Hava toplarında hiç etkili değiliz buna rağmen dak 10 dan dak 90 A kadar topu sağdan soldan sürekli şişiriyoruz. Ya rakibe gidiyor ya da dışarıya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu takım şuan 13 maç bazında 16 puan kaybetti.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım iddaa oranları



    Beşiktaş Ms1 1.85



    Beraberlik Ms0 3.10



    Galatasaray Ms2 3.10



    gibi bir şey olur ben böyle bekliyorum.Kazanır oranının böyle olmasının sebebi Beşiktaş;'ın ligdeki kötü grafiği deplasmanda Gs oranını yüksek tutma sebebim Gs'nin bizi uzun süredir yenemeyişi istatistik olarakta kötü oyun sergilemesi ayriyetten ligde de şuan 6 puan önümüzde olması sebebi ile beraberliğe yatan bir oyun sergileyeceği neticesinde böyle bir şey olur.



    Ve tek maç açılır.Ülkede her şeyin boku çıktığı gibi bununda boku çıktı patlama olasılığı ihtimaline göre el atabilirler oda belli olmaz futbolda endüstriyelleşti.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Final maçına çıkacağız önümüzdeki hafta kazanmaktan başka çaremiz yok !! her ne kadar böyle maçlarda etkisiz kalıp istediğimizi alamasakta, bu sefer kazanacağımızı düşünüyorum zorda olsa ama ondan sonra ne olur onu kestiremiyorum artık, gidip olmadık takımlara puan kaybetmemiz muhtemel yine. Niye bu kadar dengesiz bi takım olduk biz bunu sorgulamak lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malatya , Akhisar , Gençlerbirliği , Trabzon maçlarının sorumlusu Şenol gunestir.Mac sonu açıklamaları resmen komedi adam heyecanını bitirmiş.Burda maç kazanınca senolu övenler puan kaybında onda hata bulmuyor.



    Çıkardığı kadro , oyuncu değişiklikleri saçma. Adam 4-2-3-1 den başka birşey bilmiyor. Quaresma ve taliscaya nasıl bu kadar tahammül ediyor ? Oğuzhani kesene kadar taliscayi kes 4-3-3 oynat.





    Negredo dün girince oyunu hareketlendirdi çabaladı cenk tosun ligde hicbisey yapmıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Arizona Dream

    Senol Gunes ne yapmis ya hu Besiktas'tan once? Allah askina ne basarilar kazanmis?



    Bizim gibi basariya ac zugurt millet dunya ucunculugunu basari saniyor.



    Basari her zaman 1.liktir, lider olmaktir. O kimsenin sevmedigi Terim Turkiye'nin tek basarili hocasidir.



    Senol Gunes bugunku degerine Besiktas ile ulasmistir. 2 sene once ortada yoktu bu adam.

    Geri pas yan pas uzun top. Uzun topu alacak olanda kafa topuna çıkamayan cenk tosun.



    Sosa - Gomez olmasa fb olurdu şampiyon.



    Hoca kafada bitirmiş ligi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bize Sevilla da ki Ben yedder tarzi bir forvet lazim. Artik pivot donemi kapandi.

    Fransa ve Belcika da iyi ve genc oyuncular var takip edilip alinabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son 8 maç 2 galibiyet.



    Bu başarısızlık.Dalga geçilen fb bizi geçer yenerse.



    Oğuzhan bu takımın en önemli hücum oyuncusudur.Taliscanin oynamadığı Monaco maçında atiba Oğuzhan Tolgay oynadı orta saha gayet iyiydi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sergen gelsin yardımcı olarak sene sonuna kadar böyle gitsin sonra sergen geçsin başa. Yani dün izlediğim Beşiktaş hiç zevk vermedi ve ligde genelde bu tatda oynuyoruz. Q7 ve babeli çıkar Sivasspor a dönüyoruz. Yeni Malatyaspora gol atamıyorsan kime atacaksın? Bize başarıya aç adam lazım. Benim anlamadığım bu futbolcu kardeşler nasıl yediriyorlar bu skorları kendilerine Cenk CL de 4 gol 2 asist oooo süper aslan ama lige bakıyorsun 12 maç 5 gol bunların 2 ya da 3 penaltı. Takımda mental bir problem var ve bunu Şenol hoca çözemiyor anlaşılan. Cenkte ligde de mi ben oynayacağım havası var ama buna rağmen negredo yedek. Burada kast ettiğim negredo mükemmel oyuncu demek değil ama adam ne yapsa yedek. Cenkte, Oğuzhanda , talisca da bir doymuşluk var. Realden gelen pepe kıçını yırtıyor ama talisca top ayağına gelsin istiyor çok enteresan. Şimdi takım toparlanır şampiyon olunur derler eleştiriyorsunuz bakın diye ama Şenol hocanın artık bırakmasından yanayım artık kenarda çok ruhsuz. Birşey olmuş belli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: GarbageCollector

    Sergen gelsin yardımcı olarak sene sonuna kadar böyle gitsin sonra sergen geçsin başa. Yani dün izlediğim Beşiktaş hiç zevk vermedi ve ligde genelde bu tatda oynuyoruz. Q7 ve babeli çıkar Sivasspor a dönüyoruz. Yeni Malatyaspora gol atamıyorsan kime atacaksın? Bize başarıya aç adam lazım. Benim anlamadığım bu futbolcu kardeşler nasıl yediriyorlar bu skorları kendilerine Cenk CL de 4 gol 2 asist oooo süper aslan ama lige bakıyorsun 12 maç 5 gol bunların 2 ya da 3 penaltı. Takımda mental bir problem var ve bunu Şenol hoca çözemiyor anlaşılan. Cenkte ligde de mi ben oynayacağım havası var ama buna rağmen negredo yedek. Burada kast ettiğim negredo mükemmel oyuncu demek değil ama adam ne yapsa yedek. Cenkte, Oğuzhanda , talisca da bir doymuşluk var. Realden gelen pepe kıçını yırtıyor ama talisca top ayağına gelsin istiyor çok enteresan. Şimdi takım toparlanır şampiyon olunur derler eleştiriyorsunuz bakın diye ama Şenol hocanın artık bırakmasından yanayım artık kenarda çok ruhsuz. Birşey olmuş belli.

    Gol atmayı bırak pozisyona giremiyoruz. Fikret orman ve Şenol güneş hayal aleminde bu takıma net şekilde 2 tane hücum oyuncusu lazım. Bir kanat bir orta saha. Forvetler de sıkıntı olduğunu düşünmüyorum sorunumuz kaleye gidememek.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu saçmalık sıktı artık, Quaresma'ya ver orta kessin, Talisca 90 dk ruh gibi gezinsin belki atar diye bekleyip duralım. Yahu niye değiştir miyor bu adam kadroyu? Orkan'ı niye aldık oynatmayacağız? Negredo ne zaman oynayacak? Ölü gibi oynayan Atiba'nın bu yorgunluğunu ŞG bizden iyi bilmiyor mu? Oğuzhan niye yedek? Aras vardı sahi o noldu? Gerçekten böyle devam edecekse umrumda değil 10. bitirsin ligi, keyif veren futbol yok ortada. ŞG de Clyi kazansın isterse bu kadroyla şampiyon olamıyorsa milli takıma mı gidecek nereye gidecekse gitsin, bir insan 50 kere aynı şeyi deneyip nasıl farklı sonuç almayı bekler anlamıyorum. Negredo'yu, Medeli küstürmesi de cabası. İstemiyorsa aldırtmasaydı bu oyuncuları.
  • Şenol hoca çok mutsuz. Bu Beşiktaş kaynaklı değil, Ülke de kendi üzerinden yapılan laftan sözden sıkılmış artık. İşin açıkçası son zamanlarda yaptığı konuşmalardan Beşktaş ın da artık umurunda olmadığını, bütün konsantresini kaybettiğini düşünüyorum. Kovulmak demeyeyim de, taraftarın, yönetimin, Başkanın kalbini kırmadan bırakmak istiyor. Milli takımın başına geçmek değil derdi, derdi bu kokuşmuş düzenden silkinip kurtulmak. Haklı da.
  • Devre arası takıma pas yapan bir on numara almayan şampiyonlugu satar. Şenol Efendi'nin gönlü olacakta medeli lensi oynatacak .

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 29702971297229732974
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.