Şimdi Ara

[Beşiktaş 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (2968. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
104.888
Cevap
123
Favori
3.775.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 29662967296829692970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bjkliburak92 B kullanıcısına yanıt
    Oğuzhan - 13.555 dk toplam - 27 gol 44 asist - 190 dk da bir skora etki

    Tolgay - 5.386 dk toplam - 2 gol 10 asist - 448 dk da bir skora etki

    ozi balon ya tolgay daha iyi len .. ozi casper maç alamıyo len ..

    Tolgay skor olarak o kadar silik ki ben attığı 2.golü kime attı hiç hatırlamıyorum. Bir liverpool golü kalmış işte.
  • "19 resmi maç oynandı;

    🔘 NEGREDO

    90 dakika sahada kaldığı maç sayısı: 0.

    Maç başı aldığı süre: 23.2 dk.

    🔘 LENS

    90 dakika sahada kaldığı maç sayısı: 1.

    Maç başı aldığı süre: 17.9 dk

    🔘 MEDEL

    90 dakika sahada kaldığı maç sayısı: 2.

    Maç başı aldığı süre: 25.7 dk

    🔘 QUARESMA

    90 dakika sahada kaldığı maç sayısı: 8.

    Maç başı aldığı süre: 72.6 dk.

    🔘 TALISCA

    90 dakika sahada kaldığı maç sayısı: 9.

    Maç başı aldığı süre: 74.9 dk.

    Şimdi bir sorun bakalım kendinize, yeni transferlere bu ikili kadar şans tanınmış/üzerlerinde ısrar edilmiş mi?"



    Tum sorunlarin aciklamasi yukarida. Sorun o bu su degil sorun hoca ve inatlari. Sen getir messiyi 10 macta son 10 dk sok 5 macta hic oynatma sonra bu cop ya. Oldu bu kadar sig bir kafa yapisi yok millet hala transferler cop diyor. Negredo aldigi kisitli surede cenkten cok daha fazla is yapti alanya macindan beri hoca adaletliyse negredo oynar derbide. Lensi negredo kadar bile goremedik. Medel ise tosicten defansif ve oyun kurucu olarak cok daha iyi ama o da oynamiyor.

    Porto macinda tosic cikinca hic dusunmedim bile neden ciktigini sakatlanmistir kesin dedim ve o yuzden cikmis. Halbuki o mac tosic kotuydu eger oyuna mudahale edebilen bir hoca olsaydi 45te medel tosic kotu oldugu icin girerdi ama senol gunes tosice bisey olmasaydi 90 dk oynatacagina adim gibi eminim. Cenk, talisca, quaresma ile zaten kazanamiyoruz bir de negredoyu falan dene ise yarar da belki sampiyon oluruz yoksa bu oyunu ezberledi herkes tum maclarimiz 0-0 bitecek bir degisim olmazsa.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Geçen sefer de yazdım ve yalnız olmadığımı bilmek güzel.

    Bizim sistemimiz Talisca’yı taşıyamaz.Bize ikinci bir 9 numara veya hayalet bir orta saha lazım değil.Bize Oğuzhan’dan daha güçlü ve kilit açabilecek bir adam lazım ve evet bu iki sene önce ikinci yarıdaki Sosa gibi bir adam olmalıydı.



    Cenk,Talisca ve Quaresma pas oyununu mahveden 3 adamdır.Oğuzhan’ı dirilteek gerçek bir 10 numara lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tolgaya yuklenmenin de anlami yok adami yanlis kullaniyoruz ve yapamayacagi seyleri yapmasini bekliyoruz. Oguzhan gecen senenin aksine bu sene taliscanin yükünü tasiyamiyor artik adrianosuz oynadigimiz donemde bin parcaya bölündü zaten adam bir yanda caner bir yanda quaresma onunde talisca arkanda iki ayagi kotu stoper tam ortalarinda da oguzhan. Ne yapsin bu adam ? Sorunumuz tolgay yerine oguzhan gecince de cozulmeyecek cunku daha dogrusu bir yerden yaparken bir yerden bozulacak. Talisca yerine de koyamazsin bu sefer gol atamiyoruz monaco macini hatirlayin. Kisa vadede en iyi cozum atiba tolgay oguzhan onlerinde babel negredo cenk gibi duruyor. Talisca ve quaresmayi ya ayni anda keseceksiniz yada birlikte oynayacaksiniz baska yolu yok bunun. Hocanin elinde töre olsa kesinlikle keserdi quaresmayi eminim bundan.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tudor cok iyi konusmus.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Papa Het

    Tolgaya yuklenmenin de anlami yok adami yanlis kullaniyoruz ve yapamayacagi seyleri yapmasini bekliyoruz. Oguzhan gecen senenin aksine bu sene taliscanin yükünü tasiyamiyor artik adrianosuz oynadigimiz donemde bin parcaya bölündü zaten adam bir yanda caner bir yanda quaresma onunde talisca arkanda iki ayagi kotu stoper tam ortalarinda da oguzhan. Ne yapsin bu adam ? Sorunumuz tolgay yerine oguzhan gecince de cozulmeyecek cunku daha dogrusu bir yerden yaparken bir yerden bozulacak. Talisca yerine de koyamazsin bu sefer gol atamiyoruz monaco macini hatirlayin. Kisa vadede en iyi cozum atiba tolgay oguzhan onlerinde babel negredo cenk gibi duruyor. Talisca ve quaresmayi ya ayni anda keseceksiniz yada birlikte oynayacaksiniz baska yolu yok bunun. Hocanin elinde töre olsa kesinlikle keserdi quaresmayi eminim bundan.

    Hocam iyi pas dağıtabilen bir 10 numara lazım, 4-2-3-1 oynuyorsan orada adamın talisca olmayacak.

    Tolgay, Oğuzhan ikilisi merkez orta saha, dolayısıyla en verimli oldukları yer de orta sahanın merkezi.

    O bölgeye tam anlamıyla pas istasyonu bir adam lazım, hayaletten 4-2-3-1 saldırgan orta saha olmaz. Oraya atak yönü kuvvetli birisi lazım, ayrıca hayalette fizikte yok hemen yere düşüyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lawagolem

    ya belki biraz abartıyormuşum gibi olacak ama konu "talisca şunu yapamıyor / talisca bunu yapamıyor" değil. lig maçlarında, rakibin biraz olsun temkinli olduğu hiç bir maçta talisca yok. yok yani bildiğin, öyle biri yokmuş gibi sahada.

    yani pasör olmamasına rağmen hücum pres, sertlik, fiziki mücadele, sırtı dönük oynama gibi özellikler olsa (en azından) emin olun bu kadar puan kaybı olmamış, en azından sıkışık anlarda bi kaç duran top kazanılmış veya şut pozisyonu yakalanmıştı. adam yok ama yani sahada yok. bide üstüne üstlük top kayıpları ekleniyor buna.

    çıldırıyorum resmen tüm bunlara rağmen hiç bi reaksiyon göstermemesine. bişey yapamıyorsan en azından istediğini gösterir, rakibi dürter, hücum pres yapar, boşa çıkar top almaya çalışırsın bişeyler yaparsın ama adamın dünya umrunda değil. porto maçından bi sahne hatırlıyorum, ilk yarının ortalarıydı; porto defansta pas yaparken bizimkiler hücum prese başladı çıkarmamak için. quaresma, cenk, gökhan gönül, tolgay hepsi topun olduğu rakibe fazlasıyla istekli bir şekilde baskı yaptılar yaklaşık 1-2dk; talisca efendi tüm bu etkileşimlerin en fazla 3 metre uzağında olmasına rağmen olan biteni izleyerek tempolu yürüdü sahada. çıldırdım yani çay bardağını fırlatıcaktım televizyona.

    quaresma'nın aşırı halde çizgiye bağımlı ve kopuk oynaması, takımın tek çaresinin quaresma haline gelmesi ve onun keyfe keder yaptığı ortalara kalmamızın suçlusu quaresma değil. ortada büyük bir kara delik var. gökhan töre falan denmiş fakat 15-16 sezonunda sağ kanat yine quaresma'nındı, gökhan töre'den faydalanamadık biz o yıl ilk yarıdaki bi kaç maç dışında.

    şu an orda oynayan oyuncun ne bir 10 numara, ne bir 2. forvet. orda mevkisinin gerekliliklerini yapan bir adam olsa zaten takım kenarlara bağmlı hale gelmez, cenk-negredo sadece yandan değil arkadan da beslenmeye başlar, gerekirse quaresma çizgiye bastığında gelip pas opsiyonu yaratmasını bilir.

    quaresma sağda çizgiye bastığında niye her seferinde önündeki 2 adamı geçip orta yapmaya çalıştığı sahneyi izlemek zorunda kalıyoruz ? çünkü talisca efendi her seferinde içeride veya tamamen alakasız bi yerde. orda mevkisinin gerekliliklerine sahip bi adam ne zaman içeri girmesi gerektiğini, ne zaman kanat oyuncusunu desteklemesi gerektiğini bilir. yukarıda quaresma'nın kopuk olduğu fotolar paylaşılmış. bakın bakalım talisca'nın bulunduğu yerler nereler ve oralarda bulunması ne kadar mantıklı ? ya çok alakasız bir yer, ya da ceza sahasında kafa topu kovalamakta. orda azıcık beyni olan bir 10 numara "lan burda 35 tane adam var ne quaresma'ya orta yaptırıyorlar ne bize kafa vurduruyorlar" deyip topun olduğu bölgeye gitmeyi akıl eder.

    hiç gören var mı talisca'nın ceza sahası sol veya sağ köşesinin etrafında quaresma veya babel'le pas alışverişinde bulunduğunu, kanat oyuncusunu bekin arkasına kaçırmayı denediğini, kaçıramasa bile alıp cepheden içeri pas veya orta denediğini veyahut alıp merkeze dönüp içeri katettiğini vs. ? nerde abi bu adam ? ya geçen fenerbahçe maçında guilano'nun yaptığı asiste bi bakın allah aşkına talisca bunu hayal bile ettiremez.

    https://youtu.be/cmUx9BY0SyA?t=84

    şimdi göztepe maçında yaptığı pası söyleyenler olabilir. e bu daha büyük ayıp. irade koyduğunda yapabiliyosan neden yapmıyosun diye sorulur o zaman. fakat yok yani ben yapabilecek yeteneğe sahip olduğunu da düşünmüyorum.

    çok uç şeylerden bahsetmiyorum. o mevkide belli bi kaliteye sahip çoğu oyuncunun yaptığı şeyler. nitekim jose sosa dediğimiz adam da maradona değildi.




  • Hayaleti devre arası gönderip o bölgeye Yusuf Yazıcı'yı alsalar mükemmel olur, tam olarak biçilmiş kaftan.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zala_ kullanıcısına yanıt
    Hocam Cenk pas oyununa gayet uygun. Oğuzhan Olcay Töre ile pas ilişkilerine gayet rahat giriyordu.

    Atiba - Oğuzhan
    Cenk - 10 - Babel/q7
    Negredo

    Şu takımın oynayacağı oyun bitmesin diye dua edersiniz.

    Talisca çöpü yüzünden sistem içinde geçen sezon Olcay'ı gönderdik. Korkarım bu sezon da Oğuzhan'ı kurban vericez. Yönetimin acilen devre arasında bişeyler yapması lazım. OOS takviyesi mutlaka yapılmalı sezon sonu falan beklenmemeli. Oğuzhan giderse çok üzülürüz.
  • Arkadaşlar sorun belli Talisca yerine Brahimi tipi oyuncu alınacak geçen sene Aboubakarımız vardı ve karşı takımın defansını allak bullak ediyord tam bir öngörülmeyen bir oyuncuydu Talisca'da o boşluktan yarlanıp pas veya şut çekiyordu artık bu olay tamamen bitti
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lawagolem


    quote:

    Orijinalden alıntı: Lawagolem

    ya belki biraz abartıyormuşum gibi olacak ama konu "talisca şunu yapamıyor / talisca bunu yapamıyor" değil. lig maçlarında, rakibin biraz olsun temkinli olduğu hiç bir maçta talisca yok. yok yani bildiğin, öyle biri yokmuş gibi sahada.

    yani pasör olmamasına rağmen hücum pres, sertlik, fiziki mücadele, sırtı dönük oynama gibi özellikler olsa (en azından) emin olun bu kadar puan kaybı olmamış, en azından sıkışık anlarda bi kaç duran top kazanılmış veya şut pozisyonu yakalanmıştı. adam yok ama yani sahada yok. bide üstüne üstlük top kayıpları ekleniyor buna.

    çıldırıyorum resmen tüm bunlara rağmen hiç bi reaksiyon göstermemesine. bişey yapamıyorsan en azından istediğini gösterir, rakibi dürter, hücum pres yapar, boşa çıkar top almaya çalışırsın bişeyler yaparsın ama adamın dünya umrunda değil. porto maçından bi sahne hatırlıyorum, ilk yarının ortalarıydı; porto defansta pas yaparken bizimkiler hücum prese başladı çıkarmamak için. quaresma, cenk, gökhan gönül, tolgay hepsi topun olduğu rakibe fazlasıyla istekli bir şekilde baskı yaptılar yaklaşık 1-2dk; talisca efendi tüm bu etkileşimlerin en fazla 3 metre uzağında olmasına rağmen olan biteni izleyerek tempolu yürüdü sahada. çıldırdım yani çay bardağını fırlatıcaktım televizyona.

    quaresma'nın aşırı halde çizgiye bağımlı ve kopuk oynaması, takımın tek çaresinin quaresma haline gelmesi ve onun keyfe keder yaptığı ortalara kalmamızın suçlusu quaresma değil. ortada büyük bir kara delik var. gökhan töre falan denmiş fakat 15-16 sezonunda sağ kanat yine quaresma'nındı, gökhan töre'den faydalanamadık biz o yıl ilk yarıdaki bi kaç maç dışında.

    şu an orda oynayan oyuncun ne bir 10 numara, ne bir 2. forvet. orda mevkisinin gerekliliklerini yapan bir adam olsa zaten takım kenarlara bağmlı hale gelmez, cenk-negredo sadece yandan değil arkadan da beslenmeye başlar, gerekirse quaresma çizgiye bastığında gelip pas opsiyonu yaratmasını bilir.

    quaresma sağda çizgiye bastığında niye her seferinde önündeki 2 adamı geçip orta yapmaya çalıştığı sahneyi izlemek zorunda kalıyoruz ? çünkü talisca efendi her seferinde içeride veya tamamen alakasız bi yerde. orda mevkisinin gerekliliklerine sahip bi adam ne zaman içeri girmesi gerektiğini, ne zaman kanat oyuncusunu desteklemesi gerektiğini bilir. yukarıda quaresma'nın kopuk olduğu fotolar paylaşılmış. bakın bakalım talisca'nın bulunduğu yerler nereler ve oralarda bulunması ne kadar mantıklı ? ya çok alakasız bir yer, ya da ceza sahasında kafa topu kovalamakta. orda azıcık beyni olan bir 10 numara "lan burda 35 tane adam var ne quaresma'ya orta yaptırıyorlar ne bize kafa vurduruyorlar" deyip topun olduğu bölgeye gitmeyi akıl eder.

    hiç gören var mı talisca'nın ceza sahası sol veya sağ köşesinin etrafında quaresma veya babel'le pas alışverişinde bulunduğunu, kanat oyuncusunu bekin arkasına kaçırmayı denediğini, kaçıramasa bile alıp cepheden içeri pas veya orta denediğini veyahut alıp merkeze dönüp içeri katettiğini vs. ? nerde abi bu adam ? ya geçen fenerbahçe maçında guilano'nun yaptığı asiste bi bakın allah aşkına talisca bunu hayal bile ettiremez.
    https://youtu.be/cmUx9BY0SyA?t=84

    şimdi göztepe maçında yaptığı pası söyleyenler olabilir. e bu daha büyük ayıp. irade koyduğunda yapabiliyosan neden yapmıyosun diye sorulur o zaman. fakat yok yani ben yapabilecek yeteneğe sahip olduğunu da düşünmüyorum.

    çok uç şeylerden bahsetmiyorum. o mevkide belli bi kaliteye sahip çoğu oyuncunun yaptığı şeyler. nitekim jose sosa dediğimiz adam da maradona değildi.

    sosa'nın önünde gomez vardı şimdi öyle biri gelse bile cenk ile oynayacak diyenler de olabilir. nerden biliyoruz cenk'in arkasında öyle biri olması halinde yine etkisiz olacağını ? ayrıyetten o takımın sol beki tosic-ismail, sağ beki beck, sol kanadı olcay, kalecisi tolga, stoper rotasyonu ise istkrarsızdı. merkezinde ise atiba-oğuzhan'ın tek alternatifi necip'ti. şimdi öyle bi adamın olsa onu oğuzhan-tolgay ikilisinin önünde izleme imkanın bile olucak, hayali bile güzel.

    varsın önünde gomez olmasın, emin olun cenk'in de performansı seviye atlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawagolem -- 26 Kasım 2017; 2:15:15 >




  • Lawagolem kullanıcısına yanıt
    ah hocam ah. işte bizim bazı birtakım taraftarımız defans sevdasına kapıldı. hala sezon başında Vida da vida stoper stoper diye tutturan vardı.

    Defalarca dedik bu takıma gerçek bir on numara lazım. Takımın hücumda beyine takımı oynatacak bir oos a ihtiyacı var diye bağırdık.

    2015-2016 da fenerbahçede de en iyi bekler + kjaer vardı. Fenerbahçe çok iyi savunma yapıyordu. Noldu şampiyon mu oldu.

    Kale de bir kova ile şampiyon olduk biz KOVA. Sol bek Köybaşı şimdi oyuna sonradan soksak taraftar bu kim lan der. Devre arasında Alexis gelmişti bu takıma çöp bir stoperdi o oynuyodu.

    Amaaaa.

    İlerde işte Atiba-Oğuzhan-Sosa-Quaresma-Olcay-Gomez + yedekten oyunu değiştirebilecek Cenk-Töre-Frei gibi oyuncular vardı. Noldu bu takım rakiplerini normal bi şekilde değil EZE EZE şampiyon oldu. Biz bu sezon resmen 2015-2016 kabız fenerine dönüştük. Kabız kabız şampiyonluk yarışına tutunmaya çalışıyoruz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kairros.

    Söylenecek başka bir şey yok, iyi geceler.

     [Beşiktaş 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu

    Bu adamlarin degerini simdi cok daha iyi anliyor insan.

    Solda Ismail, sagda Beck ve devre arasi degisen stoper hattina ragmen ezici bir oyunla sampiyonluk yasadik.

    Simdi takimimizda olsalar cok baska bir seviyede olurduk.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pantherus IV

    Sorunu direk söylüyorum.O oyuncu,bu oyuncu,şu oyuncu değil suçlu.

    Sıkıntının halen forvetlerin kısırlığı sanıyorsunuz.Takımdaki sorun dikine kaleye gidememe,olgun,tehlikeli pozisyona girememe.Kanatlardan gel,orta aç,topu şişir,forvet ya da Talisca'nın kafa vurmasını bekle.Yaptığımız bu,şu ana kadar bunun ekmeğini yedik,yiyemediğimiz,pisi pisine giden puanlar da göbekten kaleye yaklaşamıyor olmamızdı,çünkü rakipler hep iyi kapandı,çözemedik.

    İki sene önceyi hatırlayın,taraflı tarafsız herkesin ağzının suyu aka aka izliyordu bizi.Göbekten,dikine,tek toplarla,seri paslaşmalarla kelimenin tam anlamıyla takır takır rakip kaleye geliyorduk.

    Geçen sene bu sistemin değişimlerinin sinyaliydi,daha çok kanatlara yönelmeye başladık ama dikine de oynuyorduk.Neyse ki şampiyonluk yolunda kaza yaşamadık ama hatırlayın,yine saçma sapan takımlara puanlar verdik.Bireysel becerilerle maç aldığımız oldu,Aboubakar gibi.

    Bu sene ise olay tamamen kanat organizasyonuna döndü,hücumda NET kısırız. Kilidi açamıyoruz,açamayacağız da bu gidişle. İşin savunma kısmında iyiyiz,hücumda kötüyüz. Quaresma'ya ver çalım denesin,orta yapsın,Talisca kafayı vursun,ya da Babel ceza sahasına yakın mesafeden topu sağına çeksin vursun,girerse girer,ya da penaltı,frikikten atarız.Birden fazla atılmış başka türlü gol çeşidi anımsayan var mı bu sene?





    Su zamana kadar en mantikli yorum.



    At saga sol kuvaresmaya gokhana iceri orta yapsin mantik bu



    Ezberledi herkes.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • ya anliyoruz taliscada taisca tamam abi ama buna onlem alicak hoca bu mac taliscaya 90 dakika nasil sabredilir bikerede taliscanin yerinde nefredoyu deneya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben artik soruna oyuncu bazli bakamiyorum. Hoca kredisini puan farkiyla degil oynadigi oyunla ve taktigi oynatmadigi oyuncularla, yapmadigi analizlerle ve hep ezildigi maclarla zorlu lig maclariyla bitiriyor. Taliscanin gecen sene tek basina aldigi bircok onemli mac var gecen sene sorun yoktu da bu sene mi oldu. Abdullah avci veya ihtimali yok ama sarri gelse bu takima seviye atlariz. Abdullah avci senol gunesin anadolu takimlariyla da is yapan versiyonu sansi hak ediyor buyuk bir takimda.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İstanbulİstanbulOlalı


    quote:

    Orijinalden alıntı: Papa Het

    Tolgaya yuklenmenin de anlami yok adami yanlis kullaniyoruz ve yapamayacagi seyleri yapmasini bekliyoruz. Oguzhan gecen senenin aksine bu sene taliscanin yükünü tasiyamiyor artik adrianosuz oynadigimiz donemde bin parcaya bölündü zaten adam bir yanda caner bir yanda quaresma onunde talisca arkanda iki ayagi kotu stoper tam ortalarinda da oguzhan. Ne yapsin bu adam ? Sorunumuz tolgay yerine oguzhan gecince de cozulmeyecek cunku daha dogrusu bir yerden yaparken bir yerden bozulacak. Talisca yerine de koyamazsin bu sefer gol atamiyoruz monaco macini hatirlayin. Kisa vadede en iyi cozum atiba tolgay oguzhan onlerinde babel negredo cenk gibi duruyor. Talisca ve quaresmayi ya ayni anda keseceksiniz yada birlikte oynayacaksiniz baska yolu yok bunun. Hocanin elinde töre olsa kesinlikle keserdi quaresmayi eminim bundan.

    Hocam iyi pas dağıtabilen bir 10 numara lazım, 4-2-3-1 oynuyorsan orada adamın talisca olmayacak.

    Tolgay, Oğuzhan ikilisi merkez orta saha, dolayısıyla en verimli oldukları yer de orta sahanın merkezi.

    O bölgeye tam anlamıyla pas istasyonu bir adam lazım, hayaletten 4-2-3-1 saldırgan orta saha olmaz. Oraya atak yönü kuvvetli birisi lazım, ayrıca hayalette fizikte yok hemen yere düşüyor.

    Taliscanin 4-1-2-1-2 sisteminden baska sistemde barinmasi zaten imkansiz hocam. Bu sistemde hem arkasini toplayacak 3 ortasahasi olur hem de iki tane savunmayi oyalayan dagitan forveti olur anca oyle. Talisca konfor alanina ihtiyac duyuyor kisaca. 3'lu ortasahanin adami degil talisca. Misal belhanda veya giulliano daha bize uygun oyuncular. Tolgay-Oguzhan-Belhanda cok iyi uclu olurdu misal. Ama yine ayni yere geliyoruz bu sefer quaresma hepten yok olur cunku ortalarina kafa vuracak bir adam kalmayacak. Bu takimin ilaci bir 8,5 yada safkan 8 numara + kanat forvet. Artik dunya futbolunda en cok para eden adamlar kanat forvetler. Gol katkisi yapmayan kanat oyuncusuna yer yok artik sahada. Bu oyuncularin son ve en iyi ornegi jesus navas. Takimi sevilla ligde 5. sirada(bunu kucumsemek icin soylemiyorum gayet normal bir konum) attiklari gol sayisi 14. Lig siralamasinda sevillanin arkasina dizilmis 5 takim sevilladan fazla gol atmislar. Sirasiyla 19, 25, 23, 24, 16 gol. Daha altlarda ise 12. getafe 19 gol, 13. levante(gol atma ozurlusu iki forvetleri sakatlandi diye enesi kiralamalarina izin verilen takim) 14 gol, 17. deportivo ise 15 gol atmis ligde. Yani sevilla ispanya gibi oynamaya odakli bir ligde bile savunmasi ile ayakta kaliyor jesus navasa sahip olduklari icin. Navasin bu sezonki istatistiklerini de vereyim ligde 10 mac 1 gol 0 asist slde 6 mac(sadece ikisi ilk 11) 2 asist. Suan biz de pepe ve fabriye sahip olmasak cok daha az puan toplamistik. E bu takim oyuna katki yapmayan taliscanin mi arkasini toplayacak skora katki yapmayan quaresma yerine fazaladan gol atmak icin mi ugrasacak ? Kimse de demesin ki attiriyor ama diye. Attirmak en az attiran kadar atanla ilgilidir. Ozellikle en az dedim cunku asistten asiste fark var. Bolgeye orta kesersin biri kafa vurur o da asist yazar, cenk gibi topu 40 metre surersin bos kaleye gol attirirsin arkadasina bu da asisttir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kairros.

    Söylenecek başka bir şey yok, iyi geceler.

     [Beşiktaş 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu

    Ağlamıyorum gözüme vizyon kaçtı!!!!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bestanden

    Ben artik soruna oyuncu bazli bakamiyorum. Hoca kredisini puan farkiyla degil oynadigi oyunla ve taktigi oynatmadigi oyuncularla, yapmadigi analizlerle ve hep ezildigi maclarla zorlu lig maclariyla bitiriyor. Taliscanin gecen sene tek basina aldigi bircok onemli mac var gecen sene sorun yoktu da bu sene mi oldu. Abdullah avci veya ihtimali yok ama sarri gelse bu takima seviye atlariz. Abdullah avci senol gunesin anadolu takimlariyla da is yapan versiyonu sansi hak ediyor buyuk bir takimda.

    e 16-17 sezonunda gol attı diye ömür boyu kredi verilecek hali yok. ayrıca kiralık oyuncunun da kredisi falan olmaz öyle uzun vadeli; kiralık oyuncu ya gittiği takıma kendini göstermeye, ya da kendi takımına daha sağlam dönmeye çalışır.

    geçen sezon şut açısı veriyordu rakip ve atıyordu. şimdi ne şut açısı veriliyor, ne kolay kolay faul yapılıyo o bölgede, ne de önünde ikinci yarı son 12 maçta coşan bir abou var.

    mevzuya gol atma olarak bakarsak şu anda da istatistiksel olarak kötü değil. fakat özellikle bu sene attığı goller, oyun anlamında götürdüklerinin yanında hiç birşey. bu adamı geçen sezon sonunda da istemeyenler vardı, onlardan biriydim.




  • qlobaLww kullanıcısına yanıt
    Üstad Cenk pas oyununa uygun ama gel-gitli performansı bizi bozuyor. Şöyle topu ileri şişirdiğimiz zamanlarda sırtı dönük oynayabiliyor mu? Ayrıca CL performonsı ile lig performansı aynı diyebilir miyiz? ve son sorum,Negredo’nun topu kafa ile nasıl indirdiğine dikkat ettin mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 29662967296829692970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.