Şimdi Ara

[Beşiktaş 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (2713. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
104.888
Cevap
123
Favori
3.775.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27112712271327142715
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • NorveçliMühendis kullanıcısına yanıt
    50 milyon Euro’dan aşşa hayatta kurtarmaz hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: drkayzer

    50 milyon Euro’dan aşşa hayatta kurtarmaz hocam.

    20 ye satsak yeter(sterlin)
  • tomthejeer kullanıcısına yanıt
    Yusuf yazıcı avrupada bir klüpte olsa evet 25-30 hatta 50 ye bile çıkarlar. Ama bizim lig avrupa liglerinden 1-2 tık altta görülüyor. Kimse sallamıyor yani. ALt yapısı almanya - hollanda falan değilse, gs veya bjk de de olsa 15 ten yukarı vermezler.

    Not: ALtınorduyu ayrı tutmak lazım. ALtınordu altyapısı avrupada felaket alıcı buluyor. 16 yaşındaki oyuncuya 5 mio euro verdiler. Kimse oyuncunun ismini duymazken adamlar aldı götürdü. Ayrıca romaya, başakşehirden giden cengiz de altınordu altyapılı.

    Türkiyenin altyapısı bozuk olduğu için, oyuncunun karakteri de oturmuyor bakınız, beşiktaşlı muhammet ? batuhan karadeniz Disiplin yok, hiçbirşey yok. Adamlar ileride elimizde patlar diye yanaşmıyorlar bile. Veya cüzi miktar verirler..

    Cenk i ayrı tutmak lazım. Bu sene formunu devam ettirirse sağlam para kaldırabilir Beşiktaş. Adam a sürekli itilmiş muamelesi yapıldı ama vazgeçmedi çalıştı. Alaman altyapılı Altyapıyı Tr de alsaydı bu şekilde mücadele eder miydi ? iş ahlakı, disiplin ?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: drkayzer

    50 milyon Euro’dan aşşa hayatta kurtarmaz hocam.

    Ne Enes'i be enes çömez La Liga izlemeyen söylemesin şöyle şeyler.O cengiz veya Enes iş yapmaz.Avrupada kalsınlar baksınlar kendilerine 5 yıl sonra gelip iş yaparlar şuan hala çömezler.
  • sfm1903 kullanıcısına yanıt
    Adamın mesajını silmişler ceza da almaz. Gene ettiği hakaretle kaldı. :)
  • Yusuf Yazıcı taş patlasa 12 Milyon € eder.Bizim lig kalitesi belli bu kadar para etmesinin nedenide genç olması ilk önce bu paraya alınırsa tabi alınır.Diyelim hangi lige gitti italya ispanya bundesliga o ligde 1-2 sezon oynar sonra gerçek etiketi oluşur.Eğer orada da istenen oyunu sergilerse avrupa standardını tutturmuş olur ve geri dönmez o zaman 20-25lere çıkar fiyatı çalışma azmi ve istatistik form gibi durumlarına bakılarak.Şuan bir şey denemez.Genç yetenek sadece bizim ligde böyle böyle kimler heba oldu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheFormul

    Gerizekalı Sosa Trabzon'da yedek oturacağına bizde olsaydı şu an her iki taraf için de çok hayırlı olurdu Talisca cidden büyük kötü

    Sosa artık geçmişte güzel bir mazi bizim için. Bizde olsaydı sorunsuz olabilirdi diyemiyoruz. KArısı kabire birşeyler yumurtluyor, yanında balon patlasa ülkeyi terkeder mazallah Adamda tam kılıbık çıktı, karıcım karıcım diye gemileri yakıyor. Ts ye geldiği ilk maçta klasını konuşturdu, sonra patates oldu. Karısı ne yapacak diye bekleyeceğimize boşversin gelmesin. Ayrıca Ts nin verdiği uçuk maaşı veremezdik. Sosa- gomez - olcay - gomez - q7 efsaneydi. AMa o dönemler avrupadan mal mal elenmiştik. Tolganın timing hataları, ismail köybaşının adam kaçırmaları, ofsaytı bozmaları

    Talisca toparlanacaktır. AMa ligde kapanan takımlara karşı geçen seneki gibi skorer değil. Adam geçen sene şapkadan tavşan çıkarıyordu, gene oyun içinde yoktu ama skor yazıyordu. Şimdi ligde o yok. Ama avrupa da affetmiyor. ALan bulduğunda terminatör, top rakipteyken casper




  • quote:

    Orijinalden alıntı: KaraDinKartalDon


    quote:

    Orijinalden alıntı: kültürlü cingen

    Beyler?



    Fabri

    Gönül-Pepe-Tosic-Adriano

    Tolgay Medel Ozzy

    Negredo-Babel

    Cenk



    Şu Anadolu takımından aldığımız zenci vardı ya kanat, Lens adı. O bu sistemde oynayamaz ama yapacak bişey yok beyler

    hala Q7'yi kesenler var, inanılcak bir şey değil...

    q7 nin ilginç yapısı var. Topu aldığında vücut rakip kaleye dönüyor. Babel bunu her zaman yapamıyor ama yaptığı zaman da q7 den fazla adam eksiltiyor, daha iyi top saklıyor. Lens ise sırtı dönük alabiliyor. Bu yüzden kıymetini bilmek lazım şu adamın. Ayrıca rakip stoper ve bek, q7 olunca daha tedirgin oluyor. İleri çıkamıyor İsmi var herifin, 3-4 sene önceki gibi rahat adam eksiltemese de gene iş yapıyor. Bazen çıldırmamak elde değil...kralların efendisi olacak şeyler yapıyor ama son opsiyonları düzgün kullanamıyor sanırım kadroya yazmayanlar bu sebepten yazmıyor ama genele bakmak lazım.

    Bir de ligde, caner - q7 olunca kırmızı potansiyeli doğuyor. Hop oturup hop kalkıyoruz.




  • Bize kesinlikle bir ofansif orta saha şart birde forvet ah nasıl olacak bilmiyorum.Monaco zaten çöktü Moutinho'yu mu alsak ne yapsak.Kasada 3 Milyon Var.Tabii aslında çok var ama kullanabileceğimiz bu ffp dolayısıyla şuan için.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: N3DV3D11

    Bize kesinlikle bir ofansif orta saha şart birde forvet ah nasıl olacak bilmiyorum.Monaco zaten çöktü Moutinho'yu mu alsak ne yapsak.Kasada 3 Milyon Var.Tabii aslında çok var ama kullanabileceğimiz bu ffp dolayısıyla şuan için.

    ben size olacakları söyleyeyim arkadaşlar cenk satılacak. Yerine enes ünal alınacak.

    Ofansif ortasaha içinse Edwin Cardona yada Lucas lima işimizi görür.

    Ve buna ek olarak defansa da vida gelecek.

    Alın bu mesajımın ekran görüntüsünü devre arasında görürsünüz.







  • obaaaa buralar karışır
  • Beyler hemen videoyu yayın yaydırın öysterahdsasunds yapın.



    Caner 6 maç aldıysa muslera da alacak o kadar.
  • Ocakta 3 oyuncunun sözleşmesi bitiyor....

    Vida geldi gözüyle bakıyoruz.
    Lucas Lima almak çok zor
    Larin Atiba önerdi 3. ve siyahi santrafor olarak iyi olur.


    12-Fabri,Pepe,Tosiç,Mitroviç,Adriano,Atiba,Medel,Talisca,Babel,Lens,Quaresma,Negredo
    2-Boyko,Aras

    Mitroviçi kiralayıp Kaan ı alıp 0rta sahaya adam alsak 3 transfer olabilir.
    ortasahayı yinede sezon sonuna bırakacaklardır.


    Sezon sonu en az 5 yerli almalıyız.

    *Harun Tekin*
    Kerim Alıcı - *Kaan Ayhan* - Merih Demiral - Yusuf Acer
    *Deniz Türüç* - Musa Çağıran - *Berkay Özcan* - *Emre Akbaba* - Kenan Karaman
    Deniz Hümmet - Serdar Gürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 30 Ekim 2017; 15:19:25 >
  • pyp P kullanıcısına yanıt
    Şenol hoca'nın dere geçerken at değiştirmeyeceğini düşünüyorum. Devre arasına kadar dizilişte ya da birinci oyuncu tercihlerinde değişiklik olmaz muhtemelen. 4-4-2 bence de bu kadro ile çok zor, belki içeride kapanan takımlara karşı olabilir. Ama dediğim gibi Şenol hoca her maçta aynı oyunu oynatmayı seven bir hoca, bence de haksız değil.

    Bu durumda bir makul alternatif FB'nin yaptığı gibi kalabalık orta alan bloğu olabilir. Tolgay - Oğuzhan - Atiba - Q7 - Babel gibi. Q7 daha çok içeri kat edebilse bir nevi PSG ya da Man. City oyunu denenebilir.

    Oyunun iki yönünde var olabilien bir 10 numara ihtiyacı büyük. Fakat kısa dönemde yapılabilecek en mantıklı hamle maç öncesinde oyuncular ile konuşup sen 50-60 dakikalık oyna, ona göre koş - vakti gelince seni alacağım diyerek yüksek tempolu oyunu 30-40 dakikalık bir dönem oynamak. Başakşehir maçının son beş dakikasında oynadığımızı 25-30 dakika oynayabiliyor hale gelmeliyiz öncelikle.




  • Ulen

     [Beşiktaş 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu
  • Ben enes ünal'ı isterim ama villarreal maksimum kiralik yollar. Ben onu da sanmam citynin sahiplerinin takimi girona'ya kiralayabilirler cunku yeni hocalari geldiginden beri ligde kadroya giremiyor enes. Villarreal onun icin dogru takim degil ustelik enes cift forvette etkili olamaz hedef santrafor olmali modernize edilmis bir bir pivot aslinda. Cift forvetlik baska meziyetler gerektiriyor. Enes bizde cok iş yapar bence.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Papa Het

    Ben enes ünal'ı isterim ama villarreal maksimum kiralik yollar. Ben onu da sanmam citynin sahiplerinin takimi girona'ya kiralayabilirler cunku yeni hocalari geldiginden beri ligde kadroya giremiyor enes. Villarreal onun icin dogru takim degil ustelik enes cift forvette etkili olamaz hedef santrafor olmali modernize edilmis bir bir pivot aslinda. Cift forvetlik baska meziyetler gerektiriyor. Enes bizde cok iş yapar bence.

    Enes tam şenol hocanın istediği pivot santrafor oyuncusu. Uzun boylu , pivot , buldumu zımbırtadan şutları ve yakışıklı.

    Cenk satılıp enes alınsa halay çekerim
  • geçen tv'de duydum enes'in villareal'i seçme sebebi çift forvet oynamalarıymış. menajeri öyle demiş tvdeki adama.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enes için Villareal çok doğru takım olmadı bence. Genel olarak İspanya ligi için erken oldu. Bacca ve Bakambu varken çok süre alabileceğini sanmıyorum. Çok doğru bir ligde oynuyordu, keşke hiç ayrılmasaydı.
  • 
Sayfa: önceki 27112712271327142715
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.