Şimdi Ara

[Beşiktaş 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (2693. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
104.888
Cevap
123
Favori
3.775.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26912692269326942695
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • talisca gidince aradigimiz tek sey; quaresma'nin ortalarinda 3. kisi olarak ceza sahasina girmesi olur. ki bu da bi tek rakibi hazirliksiz yakaladigimizda ise yarayan bi durum, ligde imkansiz yani kisacasi, ligde rakip besiktas'a hazirliksiz yakalanmaz.



    ceza sahasina girmeyi seven bi adamsa onu da aramayiz, ayri konu.



    neyse cok gondum icim sogudu yeter bu kadar. delirtti mac boyunca. bu kadar isteksiz ve silik olmaya hic bi besiktas futbolcusunun hakki yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Talisca bugünkü gibi Manchester'da oynasa, Morinho öyle Şenol hoca gibi 79 dak beklemez ilk 20 dak sabreder sonra onu kenara alır.

    Arda öyle oldu önce ilk zamanlar çok süre alıyordu sonra gittikçe az süre aldı en sonunda kadro dışı bırakıldı. Şimdi satış listesinde.
  • Emre akbaba çok güzel oynadı. Çok güzel pasları var. Bazen diyorum keşke Beşiktaşa gelse. Ama sonra yok kalsın en azından orda futbol oynuyor, bizde yedek kulübesine kamp kurar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lawagolem kullanıcısına yanıt
    sıkıntı şg neden böyle bir oyuncuyu 80 dk oynatıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Draco0

    sıkıntı şg neden böyle bir oyuncuyu 80 dk oynatıyor.

    o ayri bi cildirma sebebi zaten. hoca nezdinde hala bu bi problem degilmis gibi her mac 11'e adi ilk yazilan oyuncu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çünkü şenol güneş forumdakiler kadar zeki değil ve futboldan hiç bir şekilde anlamayan bir insan.


  • Quaresma ile negredonun arasında sorun var yavvv takımda kimse negredeyu sevmiyormuş ya... Tolga zengin yine forvet terapisi yaptı inşallah abuş gibi negredo da gollerini sıralamaya başlayacak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lawagolem


    quote:

    Orijinalden alıntı: ysynn

    Talisca geçen sene de öyle süper top alıp takımı atağa kaldıran, oyun kurup ince paslar bırakan biri değildi. Bu yönden kendisini hep eksik görmüşümdür.

    Geçen sene bir artısı gol atıyordu frikik mirikik uzaktan şut falan. E bu sene o da yok. Ne olacak böyle. Talisca mı bekleyeceğiz her maç...

    o her zaman devam etmez iste. "sadece sut cekip frikik kullanarak futbol oynayayim" seklinde olmaz, yedirmezler kimseye yedirmiyolar da nitekim, sut acisi yakalayamadi daha adam akilli farkindaysaniz lig basladi baslayali.

    Bundan sonra da yakalayamaz. Çözüldü çünkü Talisca. 1 adam bağladılar başına işi bitti. Çünkü hareketsiz topta birden rakibin üstüne yürüyüp adam eksiltebilecek bir yapısı yok. Bu da tek yeteneği olan uzaktan şut şansı yaratmasını kısıtlıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ROUGE44 R kullanıcısına yanıt
    Şampiyonlar liginde 3/3 yapan takım ligde 4 maç kazanamıyor 5.maçı zar zor son dakikalarda kazanıyorsa kabahatli hocadır. Hocayla bi problemimiz yok elbette ama hoca ısrarla aynı hataları yapıyorsa ben bunda kasıt ararım.

    Hocanın kendine çeki düzen vermesi gerekiyor kısaca. Yoksa sağlıklı düşünebilen, analiz yeteneğini koruyan ve forma adaletini sağlayabilen bir Şenol hoca 10 sene kalsın takımın başında.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: qlobaLww

    Talisca fanboylarına derdini anlatamazsın hocam. Adamda şut çekme ve frikik kullanma harici yetenek yok şimdi artık onları da yapamıyor iyice çöpe dönüştü. Artık ligde herkes biliyor bu adamın ne yapacağını. Sol ayağına çeker şut çeker o kadar başka bi numarası yok.

    Orta sahadan driblingle gidebilecek, sırtı dönük top tutabilecek, arapasları atabilecek ve pas dağıtabilecek bir adam gelsin eski Beşiktaş'ı izleriz. Bu hurdayı da köyüne göndeririz. İnstagram da manu resimlerini beğensin soytarı.

    İşin kötüsü Şenol Hoca da diretiyor. Tamam mafem direticeksin 1 yarı falan oynat. Baktın ışık yok değiştir 2. Yarı. 80 dakika nedir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sosa dk 90 da bir bakıyorsun rakip stoperin arkasından 1 tur atıyordu gelip top alıp defansın dengesini dağıtıyordu. Bu onu çözülemez kılıyordu işte. Dikine driblingleri ve paslarını saymıyorum bile.



    Giderken güzel ayrılmadı belki ama hiç değilse para kazandırdı ve Fernandes gibi yüz üstü bırakmadı takımı. Bu yüzden başkan biraz Fernandes kaprisi yapıyor gibi. Daha iyisi gelmeyecekse şu an bize en lazım oyuncu Sosa'dır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratumix -- 28 Ekim 2017; 23:19:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakin, yeni başlıyoruz...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: selates

    Bu tepki doğruysa ben bu olaya insani açıdan bakıyorum. Evet, futbolcular profesyonel, görev almayı beklemeliler ama robot değiller ki? Kötü, formsuz olanı kesip kulübeden bir oyuncuya ilk 11 vermezsen onları nasıl hazır tutacaksın? Forma için nasıl motive edeceksin?

    Oğuzhan'ın tepkisi de bundan dolayı olabilir. Kötü Talisca dururken mantıksız bir değişiklik yapıldı.



    Buna karar verecek olan kişi hocadır ne olursa olsun.
  • bu arada negredo da boyle baski kurdugumuz, kendisine servis yapacak quaresma, babel, adriano, oguzhan, tolgay gibi adamlarin hala gol aradigi anlarda daha fazla oynamis olsaydi ilk golunu bu gece atmamis cok once atmis olurdu.



    bu servisleri yapacaksin ki negredo atsin. birni atti, digerini kacirdi. digerinden 1 2 tane daha gelse orda indirp sol ayakla kaleyi gorecek yetenek ve yeterliligi de fazlasiyla var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Talisca yerine Tolgay neden oynamıyor? Geçen sene harika performans sergilemişti 10 numara'da. Hoca madem bu sisteme devam edecek Tolgay 1 numaralı isim olmalı o bölgede. Ya da Atiba'yı keseceksin Tolgay-Oğuzhan başlayıp 442'lik sistemi uygulayacaksın. Ayrıca Negredo 2 gol 1 asist oldu aldığı süreye göre hiç fena değil.
  • Şenol Güneş’in gideceği günü iple çekiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taliscaya cezayi slde oynatmayarak vermek lazim aslinda. O zaman ligi de ciddiye almaya baslar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pivot pivot diye ağlıyorken tutup alınabilecek en iyilerden birini getirdiler, adam yazın geldi ilk golünü 28 Ekim'de attırabildik. Sonuç 8 puan farkı.


    Devre arası göndereceklerini sanmam fakat sene sonu sözleşme yenilemezler ve karşılıklı bay bay denir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kültürlü cingen

    Şenol Güneş’in gideceği günü iple çekiyorum

    Daha çok beklersin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kültürlü cingen

    Şenol Güneş’in gideceği günü iple çekiyorum

    Çok fena saçmalamışsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 26912692269326942695
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.