Şimdi Ara

[Beşiktaş 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (2691. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
104.887
Cevap
123
Favori
3.775.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26892690269126922693
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ugurss222 kullanıcısına yanıt
    Kendini C.Ronaldo zannediyor gevşek. Gol de atamıyor artık. Şutları bitik. Frikikleri desen onlar da eski ayarına yaklaşamıyor. Bence Oğuzhan, Lens gibi adamların da sinirini bozuyor olabilir bu durum. Biz görüyorsak bu durumu haftalardır, onlar hayli hayli farkında bu durumun. Bugün Tolgay girerken Talisca çıkar diye düşünmüştüm Oğuzhan da sinirlenmiş olabilir gayet normal Talisca varken ben niye çıkıyorum demiştir kendi kendine, ama saygısızlık yaptı tabi.
  • Boş boş koşmanın kimseye faydası yok hocam. Talisca'nın maç içinde faydası olan en ufak hareketi yok. Bu soytarıyı hala savunuyorsunuz. Sezon sonu defolup gidecek zaten. Şimdilik ya 442 ye döneceğiz ya da Negredo o bölgeye geçecek. En az talisca çöpü kadar oynar o bölgede emin ol, Talisca'dan 10 kat zeki bir oyuncu aklıyla oynuyor. Yönetim de şimdiden gerçek bir OOS aramaya başlamalı sezon sonu genç bir GERÇEK MODERN OOS almalıyız...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qlobaLww -- 28 Ekim 2017; 22:32:14 >
  • Su maca, mac sonrasi oyuncu roportajlarina, Senol hocanin roportajina bakin ve bana takim icersinde buyuk bir sorun olmadigini soyleyin...

    Dis etkilerden ziyade Besiktasimizin icinde sikinti var...

    Anlamamak icin saf olmak lazim...
  • Zoru geçti insallah üzerimizdeki kara bulutları yavaş yavaş azaltacagız inşallah. şampiyonlar liginde bu haftada 3 puan alabilirsek garantiliyoruz zaten kalan 7 hafta lige daha cok asiliriz tek korkum yeni bir savcılık olayı yaşamayız umarım. Farkında değil kimse ama alakasiz olaylardan savciliga ifadeye giden oyuncular yabancıydı ve bu durum çok olumsuz bir izlenim bıraktı eminim....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .Davy Jones.

    Takımda Taliscanın alternatifi yok. Negredoyu Taliscanın yerinde fifa da bile oynatsan gülerler. O zaman sırf koşacak diye 3. lig topçusu getir bi tane deli dana gibi koşup dursun oradan oraya.

    Koşmuyor dediğiniz Talisca ayrıca takımın en çok koşan oyuncularından. Yürür yürür 90+3 te bir frikik olur gol yapar.

    Takımda bir Sosa olsa haklısın derim. Oynatma Taliscayı çekingen oynuyor formu da 2-3 maçtır iyi değil. Ama ne Tolgay ne de Oğuzhan o mevkinin oyuncusu değil.

    Tekrar söylüyorum ekran başından gözükmüyor diye Talisca koşmuyor zannetmeyin. Talisca her maç takımın en çok koşan 3 oyuncusundan biri. Başakşehir maçında oyundan çıkana kadar en çok koşan oyuncuydu diye hatırlıyorum yanlış olmasın ama ilk yarı en çok koşan oydu bunu kesin hatırlıyorum.

    Talisca'nın yerine İstanbulspor'dan Muhammed Demirci'yi getir koy en kötü böyle oynar zaten. Bunun daha altı yok ki. Yok illede koşan adam istiyorsak atlet bulur koyarız aynı görevi görür zaten.Talisca'nın savunulacak hiçbir yanı yok üzgünüm. Daha tartışmaya gerek de yok. Takımın ve Talisca'nın istatistikleri ortada zaten. Talisca şut çekecek gol atacak ta galip gelicez. Ölme eşşeğim ölme. Orada top tutamıyorsan bu takımda işin yok maalesef.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • talisca bu formuyla bilmiyor mu manu gidemeyeceğini
    ingiltere lan ora
  • 2-3 maçla adam gömmeyin. Monaco maçında son dk uzaktan saplasa gelir buraya ta ta talisca yazarsınız. Aynısını q7 için diyordu bu tayfa 3-4 hafta önce. Yok şaklaban yok bilmem lens oynasın q7 yedek dursun.
  • Devre arasında büyük bir kıyım bizi bekliyor. Yani Negredo bugün attığı gol ile ömrünü uzattı ama Talisca, Oğuzhan, Lens, Medel hatta Caner bunların bir kısmı devre arasında kalanı sezon sonunda abbas yolcu olacak.

    Düşüncem değişmedi, bu takımın Vida transferinden daha öncelikli orta saha ve forvet oyuncusuna ihtiyacı var. Orta sahada güçlü olmadıkça savunmada Vida veya başkası olsa fark etmeyecek. Bugün Alanya karşısında ilk yarı aciz durumlara düştük. Orta sahadan Fabri'ye geri paslar atılıyor.
  • Bugün yoklari oynayan ruh gibi gezinen diye eleştirdiğimiz Talisca ve tosic 2 gün önce savcılıkta ifade verdi çabuk unutuldu bu durum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • talisca'dan kosmasini isteyen yok. kaldi ki kostugunu da dusunmuyorum fakat hadi diyelim kostu baski yapti (mesela diyorum, alakasi yok). bu da yetersiz oldugunun gostergesidir. bu adamin pas trafiginda olmasi, sirti donuk top alip etrafina servis yapmasi, ceza sahasi icine kosu yapmasi, yuzunu donebilirse ceza sahasina servis yapmasi veya kaleyi gormesi, geri ikili baski altindaysa orta sahaya gelip gerektiginde defanstan topu alip oyunu acmssi gerekir. bi ofansif orta saha bunlari yapar.



    su an bunlarin hic birni yapmayan bi 10 numaramiz var. hal boyleyken orta-kafa-gol oynamaktan baska caremiz yok, olmayacak da.

    bu egreti bi durum. oynadigimiz dizilis ve sistemin dogasina aykiri bi durum. yani kisa vadede bu adam arada sirada gol atip katki sagladiysa da uzun vadede bu durum sorun olacakti ki oldu da. benfica'dan neden gonderildiyse aynizini bizde yasiyor su an.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawagolem -- 28 Ekim 2017; 22:39:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turgay demir: Devre arası Cenk satılırsa gignac ve lima alınabilir.

    Lens ve Medel gönderilebilir dedi bu tripleri atarsa.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bellerefon

    Bugün yoklari oynayan ruh gibi gezinen diye eleştirdiğimiz Talisca ve tosic 2 gün önce savcılıkta ifade verdi çabuk unutuldu bu durum.

    o ayrı bir mesele, unutmadık ancak maçtaki performansını da eleştirmemiz çok normal. Formayı giyen herkes hakkını vermek zorunda. Maç seçme lüksü yok kimsenin ayrıcalığı olamaz.
  • Sizin attığınız şu şahsa hakaret gereksiz mesajı ''liseli ergen'' diye aşağıladınız kesim bile atmaz.

    Yazılanları anlamamanızın saldırganlaşmanızı meşru kılmadığını banlandığınız zaman anlayacaksınız.
  • slord236 S kullanıcısına yanıt
    pavyon a düşmüş yollu gibi maçtan sonra Manchester united in resimlerini beğenmek nedir ya insanda biraz utanma haysiyet olur



    Şenol un yerinde olsam paf takıma gönderirim çürüsün.. neyse ağzımı bozmiyim ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada bu haliyle bile talisca milli takıma çağrılan fenerli giuliano dan iyiyken yine çağrılan galliano oldu bu bile bozmuştur adamı...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet sen çok zekisin, bambaşka şeyler görüyorsun.
  • Aboubakar - Talica uyumu çok iyiydi

    Cenk ile uymadılar. Cenk savunma arkasına kaçamıyor.

    Talicanın yerine x'i getirelim cümlesine de güldüm.

    Talisca'nın ligte kötü gitmesinde hakemlerin de etkisi var. Maç boyu yediği tekmenin haddi hesabı var. Avrupa'da olsa o faullerin her biri sarı kart.

    Talisca şu an kesilemez zaten bunu futboldan anlayan herkes görür, Şenol hoca da görüyor. Muhtemelen sezon sonu talisca kalmasın yerine takıma daha uyan bir adam alalım diyecektir.

    Medel ve Lensinde forma bulamadıkları için moralleri bozuk ama son 30 saniye'de olsa oyuna gireceksin yoksa bedelini ödersin bir şekilde.

    Siz burada Talisca kesilecek diye kendi kendinize muhabbet etmeye devam edin ben gerçekleri söylüyorum siz kafanıza göre onu oradan alıp oraya koyuyorsunuz football manager diye bir oyun var orada uygulayabilirsiniz bu taktikleri hevesinizi alın.




  • Talisca geçen sene de öyle süper top alıp takımı atağa kaldıran, oyun kurup ince paslar bırakan biri değildi. Bu yönden kendisini hep eksik görmüşümdür.

    Geçen sene bir artısı gol atıyordu frikik mirikik uzaktan şut falan. E bu sene o da yok. Ne olacak böyle. Talisca mı bekleyeceğiz her maç...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onu al bunu koy demiyorum bakın hala yanlış yoldan bir yere varmaya çalışıyorsunuz. Neyse... iyi forumlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şenol hocanin kredisi biz de sonsuza yakın. Ama bu elestirilemeyecegi anlamına gelmez..
    Bence yeni transferleri iyi yonetemedi ve küstürdü.
    Elbette gelir gelmez ilk 11 e koymaya bilir.Ama adamlari hep son 5 dk oyuna surmek nedir?
    Negredo Lens ve Medel hala hazır değilse sorumlusu Şenol hocadır.
    Hatta Orkan diye bir genç yetenek aldık, adı bile geçmiyor.
    Tek yaptığı rotasyon Tolgay-Oğuzhan.
    Oğuzhan gibi kaprissiz bir futbolcu bile tavır yapti bugün.
    Hoca durumu toparlamali yoksa gidici.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 26892690269126922693
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.