Şimdi Ara

[Beşiktaş 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (2610. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
104.888
Cevap
123
Favori
3.775.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26082609261026112612
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Fb maçında hakem dediğimizde ağlamayın diyenlere müstehak bu hakem, şimdi onlar ağlasın bakalım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Laa sen kimsin Ural aküzüm

    Nasıl bir ağlamaktır o lan

    Beşiktaş fener maçında çalınmadımı bizim puanlarımız

    O zaman niye konuşmadın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sol açıkta sizce bugün Caner mi oynar yoksa Lens mi? Defansif yönüyle sanki Caner oynar gibi geliyor bana. Lens - Quaresma aynı anda biraz zafiyet yaratır gibi. Tabii Gökhan-Adriano'nun durumu da önemli ilk 11'i kurarken.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pepe cidden sinirlerini falan aldırmış geçen senelerde.Çünkü adam gerçekten hırçın oynamıyor artık.Hani gelmeden önce o kadar yazıldı çizildi hepsi boş artık

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu dışı olacak ama Kayseri-Konya maçı acayip bir maç olmuş.

    Kayseri'nin kazandığı penaltı çok ilginç. Penaltıyı yaptıran Ali Turan

    http://tr.beinsports.com/lig/super-lig/goller/2017-2018/9/kayserispor/deniz-turuc-20295

    2. golde yine acayip şekilde geride bekleyip ofsaytı bozan Ali Turan

    http://tr.beinsports.com/lig/super-lig/goller/2017-2018/9/kayserispor/ryan-mendes-20297


    Aynı oyuncu geçen hafta da penaltı yaptırmıştı. Ali Turan, Mustafa Reşit Akçay'ı ekmek arası yapmış. Hem de bu kadar açık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 23 Ekim 2017; 1:47:35 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: rider30

    Artık hiçbir mazereti kalmadı puan kaybının.

    Seri yakalamak ve farkı kapatmak için GS maçına kadar kazanmak zorundayız. Yarınki maç hiç kolay olmayacak. Başakşehir de farkında oyunu çirkinleştirmek için her yolu deneyebilirler. Tuzağa düşmemek gerekli. Kolay kart görüyoruz dikkatli olmalıyız.

    Valla 1-0 olsun bizim olsun oda penaltıdan olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: selates

    Sol açıkta sizce bugün Caner mi oynar yoksa Lens mi? Defansif yönüyle sanki Caner oynar gibi geliyor bana. Lens - Quaresma aynı anda biraz zafiyet yaratır gibi. Tabii Gökhan-Adriano'nun durumu da önemli ilk 11'i kurarken.

    Defansif yön Caner
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Erennn1s

    yarın yen rakiplerine Beşiktaşın gücünü hissettir. Başka çare yok. Başakşehir bu sene geçen seneye göre çok daha kötü. Başakşehir aynı başarıyı bu sene gösteremeyecek bu belli. Yapmamız gereken ciddi çıkıp maçı koparmak. 3/3 ile Galatasaray maçına çıkarsak önlerine geçeriz. Geçen hafta demiştim daha çok isteyen takım şampiyon olacak diye şu kafadan çıkıp eskisi gibi saldırmamız lazım. Bedavaya şu kötü Galatasaray'a kaptıracağız yoksa.

    Talisca uzaktan şut çekmeli devamlı volkan patates resmen hepsini içine alır en zayıf nokta kaleci bu sezon duran toptan çok fazla gol yediler hemde defalarca mesela başakşehir.
  • Bu kadar avans yeter.Artık Beşiktaş'ın lige dönme vaktidir.Şampiyon bir takımız,döneriz.Ben inanıyorum.
  • Adebayorun pepeye meydan okuduğu videoyu gördünüz mü :D Ya arkadaş ben adebayorun böyle bir oyuncu olduğunu hiç düşünmemiştim bu adam nasıl takımsız kaldı, tutunamadı diğer takımlarda bir ara rizeye geliyordu az kalsın yani disiplinsiz desen değil çok çalışkan,sahada da her şeyini veren bir oyuncu ilginç yani ailevi sıkıntıları vardı sanırım.Keşke bize gelseydi kral olurdu ama kimseye de kızamıyorum niye almadınız diye çok kaybolmuş bir oyuncuydu,feda döneminde filan olsa alırdık iyi olurdu :D o zamanlar enaramo filan kovalıyorduk tabi...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: selates

    Konu dışı olacak ama Kayseri-Konya maçı acayip bir maç olmuş.

    Kayseri'nin kazandığı penaltı çok ilginç. Penaltıyı yaptıran Ali Turan

    http://tr.beinsports.com/lig/super-lig/goller/2017-2018/9/kayserispor/deniz-turuc-20295

    2. golde yine acayip şekilde geride bekleyip ofsaytı bozan Ali Turan

    http://tr.beinsports.com/lig/super-lig/goller/2017-2018/9/kayserispor/ryan-mendes-20297


    Aynı oyuncu geçen hafta da penaltı yaptırmıştı. Ali Turan, Mustafa Reşit Akçay'ı ekmek arası yapmış. Hem de bu kadar açık.

    Herkes hak ettiğini yaşar hocam.Maçı bir yerleri ile izleyip hoca kovan geri kafalı Konya yönetimi ve onlarla paralel tarafları düşünsün.Küme düşerler umarım.Bir maçı izleyip bir oyuncunun çok açık art niyetini anlayamamak da Konyaspor'a yakışırdı zaten.Ali saçması da Mustafa hoca gidince 25 maçı kazanıp şampiyon olacaklarını sanıyor galiba hareketlere bak.




  • Yarin icin istedigim 11
    --------Negredo
    Caner----Talisca---Quaresma
    ------Atiba-Oguzhan
    Adriano-Tosic-Pepe-GG

    Hem oynama aliskanligi olan atiba, oguzhan, talisca, quaresmayi bozmadan, hem ideal beklerimiz ile, hem caner ile basaksehirin kanat organizasyonlarinda daha temkinli, hem de negredoyu kazanmaya yonelik bir kadro. Evimizde neden defansif oynamak icin caneri oynatalim diyen romantikler olacaktir ama gecen sezonki maclari hatirlatirim basaksehir hep bize erken gol veya goller atti. Yine aynisi olmamali bu sefer. Cunku cevirmek gercekten zor olur. Basaksehir zaten yasli takim ve onde basacaklar basabildikleri kadar. Erken gol atamayinca ilerleyen dakikalarda hem fizik hem mental olarak yorulacaklardir. 60 dakika bu 11 ile zaman zaman yuksek tempo zaman zaman da temkinli sakince goturmek maci kotu olmaz. İlk dakikadan gol isteyenler karsi cikar muhtemelen ama en gercekci ve galibiyete giden yol bu. Erkenden atalim derken yemektense evindeki macta son dakikaya kadar 0-0 goturmek kotu degil cunku sende talisca var, golu bulamazsan lens var kenarda, atiba yerine girip araya pasi birakabilecek tolgay var, cenk tosun yedek golcu olarak da. O yuzden 60 dakika bolum bolum rolanti bolum bolum sagli sollu ortalarla yemeden golu atmak, atamazsak 60'dan sonra hem kenardaki oyuncularla hem de saha icin plan degisikliyle tempoyu arttirarak 30 dakikaka da gol bulabiliriz rahatlikla. Ama dedigim gibi temkini elden birakmamak gaza gelmemek lazim.




  • MaXiLoPeZ kullanıcısına yanıt
    Olayın konusuna yazdığım mesajı kopyalayım...

    Komplo teorilerine inanan biri değilimdir. Bugünkü koreografi de tamamen tesadüftür veya gizli mesajdır. Bilemeyiz, araştırılsın. Bu fetö-Gs imalarından en çok zarar gören Galatasaray kulübü ve onun taraftarları. Siz "bu olay araştırılsın, kulüp ve tribün fetöcülerden temizlensin" diyeceğiniz yerde yok yav öyle şey olur mu diye geçiştiriyorsunuz.
    Bu ülke darbe girişiminden tam 9 ay 10 gün önce yayınlanan darbeli, sirenli, bebekli Zaman Gazetesi reklamını gördü. Darbeden önceki 1-2 ay içerisinde yayınlanan Sızıntı Dergisi kapaklarını gördü. Darbeden 284 gün geriye gittikçe yaşanan garip olayları gördü... Bilenler bilir bilmeyenler araştırsın... Bu örgüt her zaman böyle imalı mesajlar verdi.

    Şimdi koreografiye gelecek olursak

    1-Rocky Galatasaray ne alaka?
    2-8 puan öndesin "ayağa kalk" sloganı ne alaka? Bunu "2sezondur takımın kötü gitmesini ima ettiler" diye değerlendiren var. Komik olmayın. Ortaokul çocuğuna bu Galatasaray-Fenerbahçe maçı için koreografi hazırla desen takım gümbür gümbür giderken, son 2 sezondaki başarısızlık ve Beşiktaş'ın başarısına gönderme temalı koreografi hazırlamaz... Hele ki o başarısız takımın neredeyse tamamı değişmişken...
    3-Feto hafta içi "ayağa kalk" başlıklı vaaz veriyor. Bugün koreografinin teması Ayağa kalk... Tesadüf olabilir.
    4-Rocky Pensilvanya'lı ve koreografideki heykeli de orada.. Feto'nun yaşadığı yer yani... Tesadüf olabilir.
    5-Koreografiyi hazırlayan UA ilerigelenlerinden ve bugün Beyaz TV'ye çıkan Sebahattin ve arkadaşları yıllar önce bir röportajda Feto'ya sempati duyduklarını açık açık belirtiyorlar. Ve bu röportaj halen ultraaslan.com'da duruyor. Röportajın son bölümünde görebilirsiniz.http://www.ultraslan.com/oku.asp?okuID=1673
    6-Kimsenin kolay kolay farkedemeyeceği bu detaylar ilk olarak, Erdoğan'la arası bozulmaya başlayan Beyaz Tv'de dillendiriliyor. Olayın altını deşen kişi de eski fethullahçı Rasim Ozan Kütahyalı.
    7-Beyaz TV'de programdan önce Rocky filmi gösteriliyor. Yanlış bilmiyorsam filmin başlama saati maçın başlama saati ile aynı. 19:30.

    Belki hepsi tesadüftür ve komplo teorisidir. Ama sizin yapmanız gereken şey olayın araştırılması için talepte bulunmak, tesadüfse kulübün adını temize çıkartmak, tesadüf değilse kulübü bu fetöcülerden temizlemek...




  • yarın lens oynayacaktır. yani benim de bi takım endişelerim var lens-quaresma ikilisi nasıl olur konusu hakkında fakat babel 2 maç ceza almışken ve elinde kendini göstermek için şans bekleyen bi lens varken (ki bu adam direk oranın oyuncusu aynı zamanda) orda başka tercih yapmak kadro-oyuncu yönetimi açısından biraz lens'i temelli kaybetmeyi göze almak olur.

    yani yarın orda adriano veya caner'i oynatmak; cenk'e bişey olduğunda negredo'yu oynatmayıp babel veya talisca'yı en uca çekerek negredo'yu yedek oturtmak gibi bişey olur. adama "sen gelme ulan ayı" demekle eş değer bi durum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawagolem -- 23 Ekim 2017; 4:10:39 >
  • Teknik ve taktik konuda birşey yazmayacağım keza ilk 30 dk nasıl olacağını hayal edebiliyorum umarım takım istekli başlar ve ilk golü buluruz.
  • trabzon macinda taliscanin yaptigi pozisyona kirmizi diyenler dun aynisini fb yapinca sus pus olmuslar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şenol hocanın inadından vazgeçip farklı bişeyler yapacağını düşünen arkadaşlar şimdiden uyaralım sonra üzülmeyin

    Doğru düzgün analiz yapabilen her hoca elinde ortanın üstünde bi kadro varsa Beşiktaş’ın üstünden geçer. Bu da Şenol Güneş’in eseridir.

    Anca 4-5-1 oynar

    Orta sahaları değiştirir. Gol arıyorsa 4-4-2 yapar. Klasik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk golde uyanıklık yapmış ama hakem yememiş. İkinci golde Konya’nın sol beki de ofsaytı bozmuş zaten. Yani Ali Turan ilerde olsaydı, pozisyon yine ofsayt olmayacaktı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sebastianbjk kullanıcısına yanıt
    bunu 2 gün sonra kaldırırlar siteden . bi yere depolamak lazım . yoksa ertesi gün inkar ederler.
  • Günaydın hayırlı haftalar beyler..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 26082609261026112612
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.