Şimdi Ara

[Beşiktaş 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (2358. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
104.888
Cevap
123
Favori
3.775.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23562357235823592360
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Gerekçeye bak. Blokla geç ya ne uğraşıyorsunuz :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  [Beşiktaş 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: selates

    Allah, bu sevinçleri bize hep nasip eder inşallah.

     [Beşiktaş 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu

    Görsel

    Mahmut Uslu'ya sarilir gibi sarilmislar.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: slord236

    Arkadaşlar Abubakarın 2.golünü görünce duygulanmamak elde değil O nasıl bi depar öyle, bi daha bize düşmez bu adam malesef.

    http://www.tivibuspor.com.tr/video/monaco-0-3-porto-uefa-sampiyonlar-ligi-g-grubu

    Porto özeti izlerken bunu yazmak için foruma girmiştim.

    Yanındaki adam mal olmuş ne olduğunu anlamamış keşke geri alabilsek :(




  •  [Beşiktaş 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu


     [Beşiktaş 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu
  • Canı gönülden tebrikler.
    İşteyim yeni öğrendim. Çok güzel skor.
    Avrupa da desteğim türk takımlarından yanadır.
    Bizim renktaşlara bakmayın. İnsan olan ne olursa olsun kendi ülkesinin takımını destekler.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok önemli bi nokta var arkadaşlar; sağ bekte Gökhan veya Adriano olsa Medeli de 65ten sonra ortada kullanabiliyor olsak bu kadar baskı yemezdik. Hatırlarsanız Porto maçında da benzer bi durum yaşanmıştı Medel toplamıştı oraları. Durum 2-0'ken 60tan sonra Tolgay-Talisca, Medel-Oğuzhan değişiklikleri olabilse bence maç 3'ü 4'ü bulabilirdik tıpkı Porto maçı gibi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: slord236

    Teşeşkürler hocam sizin gibi rakip taraftarları görmek güzel. Porto ne kadar tehlikeli bi takım olduğunu gösterdi bugün.

    Bazı taraftarlarınız itici davransa da benim karakterim onlara benzemeyecek. Bütün takımlarda var o malum kitlelerden. Tekrardan tebrik ederim, lidersiniz keyfini çıkarın

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Naganzo N kullanıcısına yanıt
    Hocam bize bırakmazlar artık. 2-3 seneye Real-Manu-Bayern vs. seviyesinde görebiliriz yazmıştım geçen sene son 2-3 ay dalga geçenler olmuştu. Adam oraya doğru gidiyor hayırlısı olsun bizde de 1 sene oynamıştı deriz. Geçen sene son haftalarda Tolgayla beraber şampiyonluğu getiren adamdı.
  • Şu Insigne ile Aboubakar'ı alsak ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: szr1907

    Canı gönülden tebrikler.
    İşteyim yeni öğrendim. Çok güzel skor.
    Avrupa da desteğim türk takımlarından yanadır.
    Bizim renktaşlara bakmayın. İnsan olan ne olursa olsun kendi ülkesinin takımını destekler.

  • Gökhan Gönül sadece ofansif anlamda değil defansif anlamda da çok ciddi bir bek. Tam şampiyonlar ligi seviyesinde artık Milli maçtan sonra hatta Milli maçta fırsat bulursa iyi olacak. Medeli Oğuzhanın yerine koyarsın şampiyonlar ligi maçlarında 2. yarı taş gibi takım olursun. Oğuzhan 45 dakika oynuyor 2. yarı sahada yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erenfb1907


    quote:

    Orijinalden alıntı: m0Ni


    quote:

    Orijinalden alıntı: erenfb1907


    quote:

    Orijinalden alıntı: m0Ni


    quote:

    Orijinalden alıntı: erenfb1907

    Sanırsın bana Real Madridi yenmişler ulan leipzig kim ? Daha adını bile ilk kez duydum bide bizim uefadaki yarı finalimize kura balı der bu bjkliler

    Adama şampiyonlar ligi o kadar yabancı geliyor ki artık yazık ne diyeceklerini bilmiyorlar. Porto da ölmüş bitmişti 3 tane attı Monaco'ya zaten bir fb'linin gelip şampiyonlar ligi hakkında konuşması komik bir Galatasaraylı konuşsa neyse :D Kısaca açıklama yapacağım 4. torbada leibzig'den güçlü takım yok 4. torba takımı bu Monaco ile porto kadar tehlikeli bir takım bu mu kura şansı adamların değeri sizin 2 katınız :D Adamlara hiç alan vermedik hızlı hücum çıkan bir takım o kadar kilitledik ki en önemli oyuncuları timo werneri çıkarmak zorunda kaldılar diğer önemli oyuncuları naby keita'yı saf dışı bıraktık kart aldırarak. Leibzig'i tanımayabilirsin ama barındırdığı oyuncuları çok iyi tanıyacaksın yakın gelecekte.

    Şampiyonlar ligi hakkında konuşacak son takım bjk dir tarihinde daha gruplardan çıkmışlığı yoktur. Evet Avrupa’da en başarılı takım gs dir ama bizimde CL de çeyrek finalimiz vardır. leipzigde dandik bi takımdır bizim Türkiye liginde gençlerbirliği neyse leipzigde odur

    Yav kardeşim trollük yapma sadece naby keita'yı 75 milyona sattılar Liverpool'a Gençlerbirliği diye takımın ismi cidden leibzig ile bir mi tuttun herhangi bir afrikalıyı getirip oynatıyor Gençlerbirliği dediğin takım :D Almanya liginde Dortmund'un üstünde bitirmişler hiç yoksa bir başakşehir etkisi yaratmışlar ama bunun geleceği yıllar öncesinden belliydi.Daha bir alt ligdeyken atıncı aldılar 7 milyona o zamanda leibzig kim ya dediniz her seferinde size kim olduklarını açıklamak zorunda mıyız? 4. torbanın en güçlü rakibi dedik başka kim gelecekti şans bunun neresinde? Porto ve Monaco yerine Real city filan desen neyse.Gayet açıklayıcı konuştum zaten ilk konuşmamda şimdi bu kulvarda mücadele etmek bile bir başarı iken grupta ilk 2 maçını kazanmışsın bu olağanüstü bir şey 3. torba takımı için var mı başka böyle 3. torba takımı şu an 6 puan yapmış? Real madridi kim yenmişte Beşiktaş yenecekmiş son şampiyon adamlar burada amaç 6 maçta ilk 2'ye girip gruptan çıkmak grubunda real olana fazla puan yazmıyorlar evet bir kura şansı var ama bu grupta işimizin çok rahat olduğunu düşünmüyorum maçlar her sonuca açık ölü porto monacoyu yendi onlarda gelip 2 maçta bizi yenebilir geçen senenin yarı finalisti Monaco... Bir şans varsa sadece Beşiktaş için değil ülke içinde bir şanstır.Zaten anlamadığım neden futbolun ağababalarına kafa tutmak istersiniz ki ayrı bir boyuta çıkmış adamlar normal yensen hakemler izin vermez bayern'i psg'yi nasıl harcadıklarını gördük geçen sene.Beşiktaş kendi seviyesinde bir gruba düşmüş hatta 4. torbadan son yılların en zor kurasını çekmiş leibzig gibi bir takım 4. torbadan gelmiş alman takımı olm bu boru mu kime gelmiş bu kadar zor kura 4. torbadan?

    Trollük yapmıyorum senin taraftarın gelirde Avrupa maçından sonra Ali palabıyık vardar ovası vs diye zırvalayıp Fener’e sataşma yaparsa bende leipzigi küçümserim

    Beşiktaşa karşı yaptığınız hırsı vardar ovasında yapsaydınız ülke puan kazanırdı en azından bari kazandırana laf yapma.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ysynn

    Şu Insigne ile Aboubakar'ı alsak ya

    Aboubakar sene sonu bedava gelir mi acaba cidden.
  • Maçın anahtarını çıkaran en önemli iki etken var.

    1. si yüksek verimlilik ile oynayan oyuncular.

    2. si ama bunu özellikle Türk futbolunda hiç göremiyoruz. Bir teknik adam ancak bu seviyede maça etki edebilirdi. Yaptığı her şey oyunu almamızdaki ana etkenlerdendir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • önceden teknoloji bu kadar iyi değilken stadlar yıkılırdı şimdi stadyum sesleri arka planda müzik sesi gibi geliyor. Kısıyorlar resmen taraftarın sesini.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vict0ry

    Gökhan Gönül sadece ofansif anlamda değil defansif anlamda da çok ciddi bir bek. Tam şampiyonlar ligi seviyesinde artık Milli maçtan sonra hatta Milli maçta fırsat bulursa iyi olacak. Medeli Oğuzhanın yerine koyarsın şampiyonlar ligi maçlarında 2. yarı taş gibi takım olursun. Oğuzhan 45 dakika oynuyor 2. yarı sahada yok.

    Oğuzhan ayrı bir futbol oynuyor abi artık nasıl görmüyorsunuz sahanın her yerindeydi bugün bir pozisyonda yaptığını çok beğendim hava topuna çıkmadı ikili mücadeleye girse büyük ihtimal yıkılacaktı ayakta kaldı rakip oyuncu bozulunca araya girip topu aldı o an zekasına hayran kaldım ilk başta kızdım lan dedim ne güçsüz adamsın ikili mücadeleye bile giremiyorsun :D Yani oğuzhan çok zeki bir oyuncu hiçbir şey yapmasa bile oyunu okuyor bunu demişken spikerin maç içinde anlattığı leibzigin hızlı serbest vuruş taktiğini bozanda oğuzhandı.Şenol güneşte biliyor oğuzhanın ne kadar zeki olduğunu kolay kolay oyundan çıkmaması gerektiğini mesela lyon deplasmanındaki en büyük pişmanlıklarından biri oğuzhanı çıkarmaktı.Büyük maçlarında büyük topçusu olabileceğini gösteriyor bize bence fenerbahçe maçıda çok iyi oynadı artık eski oğuzhan eski cenk yok oyuncularımız üstüne koyuyor maşallahları var özellikle cenkin içine bir şey kaçıyor şampiyonlar liginde :D Babele değineceğim son olarak adam forvet eskisi gol attıkça daha fazla istiyor bir eski bir dürtüyü uyandırdık babelde attıkça atıyor adam :D Negredo ise stopere bile pas çıkarıyor abi kafayı yiyeceğim :D




  • slord236 S kullanıcısına yanıt
    Hala sözleşme yenilemedi. Kış transfer döneminde bosmandan yararlanıp almak lazım. Cenkten gelecek paradan cömertçe imza parası verilmeli.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vict0ry


    quote:

    Orijinalden alıntı: ysynn

    Şu Insigne ile Aboubakar'ı alsak ya

    Aboubakar sene sonu bedava gelir mi acaba cidden.

    Gönül bağı var ama sağlam takımlar transfer etmek isterse, büyük paralar işin içine girerse ihtimal çok daha fazla düşecektir. Şu durumda zor görünüyor ama ben umut besliyorum açıkçası. Geçen sene kazma ilan etmişlerdi adamı...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ottoman984 kullanıcısına yanıt
    Galatasaray lıyım. Forumda ki en güzel espri.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23562357235823592360
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.