Şimdi Ara

Beşiktas 2017/2018 Mac Yorumları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
55
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu konu altinda her mac sonu kendi yorumlarimi ekleyecegim.Sezon gidisati bu konumdan takip edecegim.Dileyen arkadaslar da yazabilir..

    Beşiktaş - Antalyaspor (Seyirci Cezalı)
    13 Agustos 2017 Pazar


    Caner : Hırslı ve istekliydi 45+4 de yaptigi orta sonrasi atibadan seken topu Pepe filelere yolladi.Genel anlamda iyiydi

    Pepe : Ayni sekilde Caner gibi hırslıydı pozisyon takibi oldukca iyiydi Konya macinda yaptigi hatayla yenildik ama alisma sureci normal karsiliyorum.Bugun de kritik bi hata orta saha yakininda calim atmaya calisirken topu kaybetti Eto az kalsin golu yaziyordu Fabri topu cekip aldi..

    Tosic : Her zaman ki gibi saatli bomba tamam takimi cok seviyor benimsiyor fakat topa girerken dusunmuyor bam güm kayiyor.

    Beck : Defansif ve ofansif yönü zayif bi futbolcu benim fikrimce yedek bile olamaz ama mecburiyetten oynuyor.Bugun cok net bi pozisyonu harcadi genel anlamda iyi oldugu soylenemez.

    Atiba : Lyon macindan beri form grafigi her gecen gun dusuyor.Eski performansini yakalayacagini dusunmuyorum.Takima stoper alinirsa Medel bu boslugu dolduracaktir.

    Oguzhan : Yine mac boyunca silindi fizik gucu zayif kendini bu konuda gelistirmiyor.

    Babel : yok gibi biseydi ne kanattan top goturdu ne aldigi toplari degerlendirebildi.Konya macinda da boyleydi acilen toparlanmasi lazim

    Talisca : Bi kac pası çalımı var ama kesinlikle aradigimiz oyuncu olamaz.Bu adam bireyselde iyi takim oyunu kesinlikle yok zaten olsa Benfica elinde tutardi.Bugun onun yerinde sosa olsaydi cok daha farkli olurdu.

    Q7 : Top goturmeye calisti yine gereksiz calimlari ve ayaginda top tutma olayi vardi.Her frikigin basina kendisi gecti.Ortalari cok yerden yapiyor bunu Senol hoca uyarmasi lazim Caner gibi topu havalandirmiyor.Gereksiz yerde sut cekiyor.Oyundan cikarken yine triplere girdi ama bu sefer hakliydi Babel varken onun cikmasi yanlisti.

    Cenk : Bu cocuk kendini iyiden iyiye gelistirmeye basladi defansa yardim ediyor ileride tehlike yaratmaya calisiyor ama uzaktan sut cekmemeli bu isi beceremiyor.Cenk bu takimin hamle oyuncusudur Negredo ilk 11 baslayabilirdi..

    Negredo : 87 de sevgili Senol hocamiz oyuna aldi bu dakikada forvet yerine kanat Lensi almasi gerekiyordu oyun zaten kilit ileriye top yapamiyoruz forvet degisikligi oluyor..

    Antalya gereksiz faul ve yerde yatarak baya zaman kazandi.Oyun icinde kotu degillerdi surekli oyunu sogutmaya calistilar.Seyircinin olmamasi bizi kotu etkiledi takimi hala hazir gormuyorum.Adriano ve GG sakat Medelin lisansi cikmadi ciksada Senol bey oynatir mi bilmiyoruz..Penalti pozisyonuna gelirsek evet penalti goruntuleri iyice bi izlerseniz rakip oyuncu bacagi ile Cenkin önünü keserek dusuruyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VioLee -- 14 Ağustos 2017; 0:12:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.