Şimdi Ara

[Beşiktaş 2016/2017 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (6469. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
131.649
Cevap
183
Favori
3.021.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 64676468646964706471
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 666azazel kullanıcısına yanıt
    Utku daha çok genç. İnşallah birinci kalecimiz olacak, ama zamanı gelince. Mevcut durumda, yerli kaleci kontenjanından en iyisi Tolga'dır. Çünkü diğerleri yedek kalmaz.
  • burada şenol hocaya atıp tutanlar o gittiği zaman anlayacak değerini.Gerçek bir Beşiktaş taraftarı Şenol Güneşi istememezlik yapmaz yapamaz.Yönetimde yiyosa biz gönderdik desin bakalım neler oluyor kolay değil o işler.
  • Bundesliga seviyesi bize biraz uzak :) İnşallah zamanla o da olur. Emin ol ilk yapan biz oluruz.
  • junis kullanıcısına yanıt
    Ederini bulan herkes satılır usta. Yoksa 400M USD norç bitmez.
  • Yeni formalar nasil olacak acaba. 3. Yildizimizla beraber cafcafli sekilli bi forma bekliyorum. Hemen alalim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    Neden değiştirelim, manyakmıyız biz? İyi para ile satış olmayacak ise kadro korunacaktır. Farzet dediğin oldu, kadro değişti. Biz asla gs ve fb gibi olmayız, sebebi Şenol Güneş. Bu sezon başı en çok değişim yaşayan kadro bizdik, 2015-2016 sezon başlangıcındaki 11'den tam 7 kişi değişti. Sonuç; halen en tepedeyiz! Yahu hepsini geçtim tüm takımın değişmesinin Gomez ve Sosa ile ne alakası var? Yönetimi eleştireceğim diye yine üst düzey saçmalamışsın! Tebrik ederim. Klasik final cümlem ile bitiriyorum;

    BOŞ KONUŞUYORSUNUZ BOŞ!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asasinsov12

    Kutlamalarda İstanbul da olmak istiyorum o yüzden sordum hangi gün gitmeliyim ??

    Bu pazar git. Şampiyon olamazsak kendini denize at.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Arizona Dream

    Senol Gunes edebiyatcilari baslamis yine. Bu takimi sampiyon yapan oyuncilaridir. Tum kritik anlarda kirilip dokulen takimi sirtlayabilen, mental acidan hazirlayabilen bir hocasi olsaydi, eşikleri atlardik fakat bu takim her kritik anda dibi gordu, hoca boyle anlarda onemlidir. Uzun maratondaki Anadolu kuluplerini yenerken degil.

    Hoca böyle anlarda önemlidir demişsin..komik şey seni

    1- Bjk tarihinin en başarılı hocası 8 ister kabul et ister kabul etme 2,27 puanla en tepede şu an..

    2- Geçen seneye kadar derbi kazanamıyordu takım son 2 senedir aç istatistiklere bak

    3- Şampiyon yapan oyuncularıdır demişsin...gerçekten bu psikolojik sorunların olduğunu gösterir..oyuncuları babaları mı motive ediyor taktik veriyor ?

    4- Fb ve Gs adanadan 4 yerken uzun maratonun önemini görüyoruz...Şampiyonluk bazen bu basit gördüklerinle gelir..

    5- Şenol güneş geçen seneki kadrosuna takviye isterken takım en önemli oyuncularını ( sosa gomez ) kaybetti. Haliyle sezon tam anlamıyla dolu dolu geçmedi. Bunu anlayacak kadar kapasiten olmalı

    6- Senin gibi şenol - anti şenol - ormansporlu - adalısporlu gibi bölücüler yüzünden taraftarlar arasında ayrımcılık olabiliyor...


    Not: Bu şahıs gibi olmayın. Bunlar taraftarlar arasına nifak sokan, daima her takıma 8-9 atalım diyen, ligi 34*3= 102 puanla bitirse gene kusur arayan tiplerdir. 1 Maç a göre adamı kralda yapar, rezil de eder. Bu arkadaşa en büyük bloğu koyuyorum, Fb li ve Gs liler bu şahıs kadar takıma zarar veremez. İşte bu kişiler sonradan Takım tutan, takım ruhu nedir bilmeyen tipler...




  • RapperKabus kullanıcısına yanıt
    25 yılın 11 yılında Euroleague finali oynamış ve bunun 9 tanesini kazanmış bir koç ve Avrupa'nın en pahalı takımlarından birisi ile şampiyon olamamanız bir garip olurdu zaten. Tebrik ederiz. Ama basketbolda kazandığınız kupa ile bize "Avrupa'da dikili ağacınız yok!" dersen, sana ancak yürü git derim.

    Kudurun, beter olun. Dün fener maçının 3 dakikalık özetine bile katlanamadım. Rezillik. Siz o takımı izlemeye devam edeceksiniz, biz de seneye yine ŞL'de olacağız. Sadece ayak bastı parası olarak senin basketbolda kazandığın şampiyonluk priminin 15 katı para alacağız. Siz de Euroleague kupanıza sarılıp yatarsınız. Belki seneye yine alırsınız, ambargo koyarsınız kupalara. Size basketbolda başarılar.
  • RapperKabus kullanıcısına yanıt
    Umut fakirin ekmeği tabii.
  • Sen gene usluplu yazmışsın. Fakat geçen sene alan daraltırken bu sene fark nedir ? Tabiki oyuncular, orta alan yumuşak değil demişsin. Ben diyorum " ultra yumuşak ". atiba - ozi - sosa - gomez - q7 - olcay ...olcayı ofansif olarak yetersiz olarak görsem de takımı ateşliyordu. Çok daha iyi alan daraltıp topu geri alıyorduk. Sosa kaç kez top çaldı, gomezin geriden gelip topu kazandırıp devam eden pozisyonda gol olduğunu bir çok kez yaşadık.

    Ki geçen sene q7-ozi nin savunması zayıf deniyordu. Ama diğer 3 lü fazlasıyla kurtarıyordu. Mesela gomez, amele gibi topun peşinde değildi, alan daraltıyordu bu çok önemli faktör. Mesela fb maçında kendi kalemize attığımız gole dikkat ettiniz mi ? Babel cenke git press yap diyor fakat adam ortayı açıyor, sonrası gol oluyor. Son sn ye ya ? Bu ufak detaylar takımı demoralize ediyor malesef. Geçen seneki 5 lide 3 kişinin defansif özellikleri iyiydi şimdi bakalım bu seneye. Babel ve atiba iyi. Hele atiba olmazsa tolgayın da iyi değil defansif yanı, düşünün ki 5 kişiden 1 babel yardırıyor ve q7 top kaptığında " ooo q7 helal olsun diyoruz. Talisca - ozi - tolgay = inanılmaz tehlikeli ofans demek ama aynı zamanda orta sahamız delik gibi. Kasımpaşa maçında gördük, adamlar topa sahip oldu. Bu mümkün olur muydu normalde ? Bi bakıyorsun takım barça, topu kaptırınca bakıyorsun yimpaş yozgat :D Dediklerine kısmen katılıyorum ama şenol hocanın yetersizliği olduğunu sanmıyorum. Bu sene eldeki malzeme böyle ve dünya starı olur dediğimiz oyuncularımızın top rakipteyken yapamadığı alan daraltmayla diğer koşan oyuncularımız patates oluyor. Takımda bi güvensizlik oluyor ve bakmışsın 11 adamımız kendi kalemize konuşlanmış...Şenol hoca bağırıyor açılın önde basın diye ama nafile..




  • broodofqueen kullanıcısına yanıt
    Hocam bakma trol bunlar adrianoyu satıp köybaşını falan isterler
  • Formalar belli mi ya
  • Onumuzdeki sezona cok iyi transferler lazim Galatasaray zaten kendini toplayamaz Fenerbahce onlardan biraz daha iyi olur ama bizim kesin nokta transferler yapmamiz sart

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala şenol hocayı göndermek isteyen beşiktaşlı değildr.beyler içimizdeki fransızların oyununa gelmeyelim..şenol hoca gönderilirse biliç dönemindeki üçüncülüklere talim ederiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu beyler, 10 yilda bi sampiyon oluyoduk hoca geldi 2 kere ustuste sampiyon oluyoruz, ki kalirsa 3-4 gider bu boyle buyuk ihtimal. Caniniza mi susadiniz ? Korkum yonetim sizin gibileri dinleyip bilic gibi orta sira bsey getircek sonra yine 10 yil sampiyon olamiycaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RapperKabus


    quote:

    Orijinalden alıntı: reikideiki


    quote:

    Orijinalden alıntı: RapperKabus


    quote:

    Orijinalden alıntı: reikideiki


    quote:

    Orijinalden alıntı: RapperKabus


    quote:

    Orijinalden alıntı: Fr1xsivE


    quote:

    Orijinalden alıntı: RapperKabus


    quote:

    Orijinalden alıntı: mAtes52

    YAPMA BOGDANOVIC YAPMA UDOH.. BU KEZ SAVUNAMADIK :/

    Şu havalara bak ya. Gören de 20 şampiyonluğunuz var sanacak. 14 şampiyonluk, 20 yılda 3 şampiyonluk alabiliyorsunuz. 3. sınıf bir takımsınız siz. Fenerbahçe kötüyse Galatasaray şampiyon olur, Galatasaray kötüyse Fenerbahçe şampiyon oluyor. Siz ancak ikisi kötü olduğu zaman şampiyonluğa oynayabiliyorsunuz. Avrupa desen hiç yok. Avrupa'da dikili ağacınız var mı sizin?

    İyi cıldırmıs bu arkadas

    Çıldırmakla bir alakası yok. Doğruları söylemek zorunuza gitmesin. Hayal dünyasında yaşıyorsunuz. Uyanın! Sadece 14 şampiyonluğunuz var ve Avrupa'da hiç başarınız yok.

    fenerbahçenin avrupadaki başarısını dermisin bana

    Daha piyasada UEFA yokken Balkan Kupası vardı. Balkan kupası müzemizde. Şampiyonlar ligi çeyrek finali, UEFA ligi yarı finali. Var mı bunu geçen başarı?

    balkan kupası diyor arkadaş hsfgafdjklsaşidasd daha düne kadar bjknin baskettin 3. numaralı kupasıyla dalga gecen adamlar avrupanın bilmem döneminin kaç numaralı kupasıyla övünür olmuş fsaghdfdjgkhljasşda

    Sonra durmadan beşiktaşa 3 sınıf takım demiş sonra kalkmış kendini beşiktaşla kıyaslamış hayatımda kendisiyle bu kadar celişen taraftar grubu görmemişimdir

    Ben Beşiktaş'ın kupasıyla dalga falan geçmedim. Balkan Kupası, 1993 senesinde sona ermiş ve UEFA Kupası adı altında toplanmış. Kupa ile övündüğümü hatırlamıyorum? Arkadaş sormuş, söyledim. Avrupa Kupası mı evet, müzede duruyor mu evet. Ben Beşiktaş ile kıyaslama da yapmadım. Kıyaslama yapmak için benzer başarılar gerekiyor.

    hafta sonu konvoy yapcaz gel, kanarya lazım bir iki tane

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ozan Tufanı gözaltına almışlar...
    Kaçak araç şebekesinden araç temin etmiş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Eagle-Vision

    burada şenol hocaya atıp tutanlar o gittiği zaman anlayacak değerini.Gerçek bir Beşiktaş taraftarı Şenol Güneşi istememezlik yapmaz yapamaz.Yönetimde yiyosa biz gönderdik desin bakalım neler oluyor kolay değil o işler.

    Istatistikler ortada son 10 yilda Senol hoca yokken 70 puani sadece 1 kere gecebildik, hatta 60 puani gecmekte zorlaniyor ve bazi sezonlar gecemiyorduk, ne hikmetse Senol hoca geldikten sonra her sezon 70 puani gecip 80 bandina dayanmaya basladik. Ayni sekilde Trabzonspor Senol hocayla defalarca 80 civari puan toplarken, hoca gittikten sonra tipki bizim gibi 60 puani gecmekte zorlaniyor. Neden acaba? Stad desen degil, cunku stad sadece bu sezon tam kapasite calisti ve Trabzonspor'un da yeni stadi daha acilmamisti. Oyuncu desen degil, kadronun kurulus maliyeti ve odenen ucretler belli, keza Trabzonspor'un Senol hoca donemindeki kadrosu da yine cok muthis bir kadro degildi. Yonetim desen ayni yonetim Bilic doneminde de vardi, yine Trabzonspor yonetimleri de ayni sekilde Senol hoca yokken ayni basariyi gosteremedi.

    Tamam gecmis yillara gore toparlaniyoruz, yonetim de gittikce tecrube sahibi oluyor, kadro kalitesi de artiyor ama teknik direktorun payini da kimse unutmasin.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sfzb67

    Ozan Tufanı gözaltına almışlar...
    Kaçak araç şebekesinden araç temin etmiş

    arkadaş nasıl bir yer orası yapmadıkları şey kalmadı şike , teşvik , şimdi kaçakçılık
  • 
Sayfa: önceki 64676468646964706471
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.